logo ZPOW Dawtona

ZPOW Dawtona

Lipno

Opinie o ZPOW Dawtona

pracownik 2013-08-19 21:28:39
rob21 - 2012-09-15 02:45:31

Ja też tam pracuję i co tam się wyrabia przechodzi ludzkie pojęcie.Ale są tacy którzy potrafią wychować sobie szefostwo.Weźmy np;takiego [usunięte przez moderatora].Nie widać go a słychać z daleka.Każdy się go boi.Nocki i popołudniówki to dla niego raj.Można napalić się i wypić.Dostał naganę za papierochy a mimo to i tak leje na to wszystko.Ile razy ledwo wychodził na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] że ledwo na nogach stał a mimo to nikt nic mu nie powiedział,strażnicy chyba klapki na oczach mieli.Brygadzistka też nic nikomu nie powie.A awarię też można zrobić żeby się nie narobić.Zarobki też ma ładne.Zero poszanowania dla ludzi,a sezonowi już całkiem.Zero kultury ambicji i honoru.Wielu jest takich jak on ale to przebija wszystkich.Taki stały może wszystko a my zwykli sezonowi,robole robimy za nich czarną robotę i musimy siedzieć cicho bo jak masz rodzinę to nie możesz się wychylić.
[usunięte przez moderatora] do 8 potów tj Dawtona a w niej zajebista brygadziska wredna [usunięte przez moderatora] jej chasło to wietrzcie "MAŁO" [usunięte przez moderatora] kobieto z tamtąd bo cię długo całYM Lipnie wrogów wyrobisz za TWOJE PODEJŚCIE POd pracownika [usunięte przez moderatora] .Traktujesz ludzi jak niewolników j[usunięte przez moderatora]
1
KOChAM WŁOCHY 2013-08-30 02:48:59
Nie musisz chodzić w weekendy i tyle od Ciebie zalezy,ale duzo na tym stracisz , bo dobrze płacą, chociaż coś.
1
wlochy 2013-09-12 21:05:32
Sobota-10/1h Niedziela-13/1h PLN ;D pozdrawiam pomidorki ;D
1
italia 2013-09-30 14:45:49
tak normalnie na czysto masz
1
pracownica sezonowa 2013-12-06 11:26:33
Minelo duzo czass-trafna uwaga, ale tam czas sie zatrzymal na okresie(usunięte przez administratora)nic sie nie zmienilo, zero
telimena 2014-03-01 21:29:02
skoro jest aż tak źle w tym zakładzie to ja nie rozumiem po co tam pracować skoro ma się aż tak wygórowane ambicje .przecież zawsze można znaleźć lepszą pracę chyba że się nic nie potrafi. nie rozumiem ludzi którzy tam pracują na sezon a później takie opinie wystawiają.dla chcącego nic trudnego znaleźć pracę bo jest jej dużo ale nie dla leniwców.
1
kogucik 2014-03-02 21:19:08
źle trafiłaś bo ja akurat nie jestem leniwcem i tam gdzie pracowałem nie było problemu z pracą żeby zostać .a skoro w dawtonie tacy psychopaci to ty mówisz o sobie .bo mi jeżeli praca nie odpowiada to porostu ją zmieniam .a jak ktoś mówi że nie ma pracy to mnie krew zalewa bo jest jej dużo.
andzia 2014-03-07 20:53:53
ja dobrze nam tą prace a ty sie nie wtrącaj bo nie robisz w dawtonie
tazi 2014-03-12 20:51:15
nie wiesz co mówisz kiedyś ludzie pracowali tam za grosze ale się szanowali praca była dużo ciężejsza niż dzisiaj. nie podpisuj się imionami dziewczyn bo im ubliżasz bo żadna z nich tak nisko by nie upadła żeby szkalować zakład w którym pracują tak jak ty.pracujesz w tym zakładzie a narzekasz zapraszam do innego zakładu co myślisz że cię posadzą .uważam że nie możesz sobie znaleźć innej pracy bo po prostu jesteś niezgodna i nic ci nie pasuję a bajki o księżniczkach dawno się skończyły więc zejdz na ziemię.znam ten zakład na pewno lepiej niż ty. i nie wypisuj durnych rzeczy bo ubliżasz moim koleżankom które ciężko pracują chociaż są ze sezonu.w Dawtonie nie pracuje całe lipno tylko garść ludzi więc moje pytanie gdzie pracuje reszta skoro nie ma pracy.
karo 2014-04-14 19:56:59
druga sie znalazla ksiezniczka wy pracujecie ciezko ? blahahahahaha dobry zart smieszna jestes
prace prawdziwa to tylko poznaja ludzie z sezonu a reszta ludzi to sie nadaje
tylko czekam na sezon jak przyjde i zobacze traktowanie brygadzistów

tak po za tym kiedys placa byla wieksza a ludzie tym bardziej sie opieprzali

wszystkie kobity nisko upadly nie szanuja sie myslac ze sie podliza to lepsza fuche dostana
lola 2014-08-19 23:13:45
7zl/h smiech na sali zawsze jak przychodze na sezon to porazka ludzie na umowie siedza z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a sezon musi zachrzaniac co to za polityka a brygadzisci nic sobie z tego nie robia pupilek pupilkowi nie da sie narobic
inez 2014-11-15 13:49:24
Nie jest kolorowo,bywa różnie,raz pod wozem ,raz na wozie,a pracować trzeba wszędzie,dobrze tam gdzie nas nie ma,prawda znana od lat.Osobiście nie narzekam,choc lekko nie jest,pieniadze sa na czas,jak tylko nie bede miala innej możliwości to na sezon pójdę zawsze.W innych zakładach sielanki też nie ma,kto pracował w innych to wie.
Dawtona 2016-04-07 11:00:59
Witam,
Na stanowisku Mechanik Maszyn i Urządzeń minimalna stawka to 16zł brutto plus 500zł netto premii miesięcznej. Praca zmianowa więc plus godziny nocne oraz jeśli są to płatne za nadgodziny. Umowa o pracę bez pośredników. Pozdrawiam
ykao 2016-09-03 23:11:10
Dobrze, ze zapewniona jest tutaj umowa oparta na dobrych warunkach pracy @Ania a jak jeszcze wynagrodzenie jest na rozsądnym poziomie, to się wcale nie dziwię, że są tak popularni. W końcu o stabiilne warunki jest teraz dość trudno, a im się udaje je mieć.
Roman 2016-12-05 21:35:34
Witam. Chciałbym się zatrudnić na stanowisku traktorzysty w firmie Dawtona, również chciałbym się dowiedzieć jaka jest stawka /h bo w obecnym gospodarstwie mam 16/h i ile jest godzin w miesiącu?
Zostaw swoją opinię o ZPOW Dawtona - Lipno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPOW Dawtona