brak logo

Telewizja Kablowa Chopin

Wejherowo

Opinie o Telewizja Kablowa Chopin

inkognito 2011-07-24 12:01
Zastanawiam się nad rozpoczęciem pracy w telewizji kablowej chopin i jestem ciekawy waszych ocen i opinii.
waldi 2013-06-09 11:55
Odszedłem z tk chopin, bo nie mogłem pogodzić się z cenami jakie mają w ofercie dla klienta końcowego. 555,14 zł. za podłączenie do TV kablowej plus 500zł. za aktywacje pakietów cyfrowych, plus dzierżawa dekodera 9.98, więc na dzień dobry ponad 1000 zł. !!!!!!!!
Nic dziwnego, że nowych klientów jak na lekarstwo. Az wstyd mi było przed klientami proponować im za taką cenę podłączenie do TV.
[usunięte przez moderatora] Musiałem odejść !!!!
2
adam 2013-06-15 21:31
a ja chciałem się podłączyć ale po UWAGA po 3 emailach z prośbą o podłączenie i nie otrzymaniu odpowiedzi kupiłem talerz. Tam chyba pracują ludzie którym nie zależy na kliencie.
NIE POLECAM !!! ani tam pracować ani kupować ich "usług".
1
Kozborowiec 2014-06-12 20:14
Ty Adam,to chyba nie masz zielonego pojęcia o załatwianiu kablówki.Gdybym była szefem w/w tk.to też bym nie wysyłała na montaż swojich ludzi na jakiegoś e-maila.Takie sprawy najlepiej załatwia się osobiście.Buc.
odnośnie ptacy 2015-05-16 16:00
Widze ze dyskusja toczy sie odnośnie cen itp;/ Jeżeli chodzi o prace hmm..
Jesli jesteś osoba która idzie do pracy po to żeby pracować a nie kombinować to firma dla ciebie.. wspołprace z ta firma bardzo sobie ceniłem wyplata na czas,mila atmosfera i mlodzi ludzie :)
Piotr 2016-07-21 20:56
Zdecydowanie odmawiam giną programy i maja to gdzieś a za pakiet człowiek płaci.
1
gabryjel 2016-12-07 14:27
młodzi ludzie? znaczy starszego (bardziej stanowczego/kumatego/doświadczonego/takiego, któremu nie wciśnie się żadnej ciemnoty) nie uświadczysz? no to ładnie o polityce firmy świadczy...
2
ap 2017-02-16 15:28
Nie zrozumiales zatrudniaja mlodych gdzie nie zawsze jest z tym prosto ale ludzie tam pracuja po 10 15 lat..niektorzy..i sa dzialy gdzie szukaja doswiadczonych
Zostaw swoją opinię o Telewizja Kablowa Chopin - Wejherowo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Telewizja Kablowa Chopin