brak logo

P.H.P.U.Stopol Sp.z o.o.

Malbork

Opinie o P.H.P.U.Stopol Sp.z o.o.

gal 2009-07-10 22:33:34
Dno, syf
xxx 2009-08-05 20:06:42
racja
ktos 2009-09-29 19:52:34
Syf wielkie bagno to co się tam dzieje przekracza ludzkie pojęcie [usunięte przez moderatora] Traktują ludzi ja niewolników wykorzystać do cna i nara. Nikomu nie polecam no chyba, ze chce się przekonać na własnej skórze jak to jest "fajnie" w Stopolu. [usunięte przez moderatora]
fik 2009-11-06 17:29:39
hm..ja krolowa z bydgoszczy dziekuje za to.bylo fajnie ale do czasu..pozdrawiam wszystkim zwolnionych i tych ktorzy nie wiedza ci ich czeka ci piatek..głowa do gory na stopolu swiat sie nie konczy..pozostaje konkurencja..)ktora czeka..pozdrawiam kierownika bydgoszcz..
Nicky 2009-12-03 19:48:30
ja uważam że to każdy z nas stwarza jakies problemy a atmosfera jest naprawde [usunięte przez moderatora] wszyscy wiedzą co mają robić i nie ma jakich kolwiek złości i żali każdy z każdym żyje w przyjaźni i nie rozumiem co wy chcecie od tej firmy powiem że są gorsi od tej i nie narzekajcie bo może być zawsze gorzej
andy 2009-12-10 17:51:55
Powiedzcie o co chodzi ?????? W gazecie Malborskiej ciągle sie oglaszają a niby kryzys a ponoc i ze 1700 niby tam sie zarabia. O co chodzi z tym Stopolem??? w sumie 5 razy skladalem cv a mam doświadczenie jak nic i cisza.
duch 2009-12-14 19:35:35
zgadzam sie wyzysk i jedno wielkie bagno a tu tyle ludzi sie przewija że ja [usunięte przez moderatora] ... a najlepiej jak masz duze plecy to wtedy dużo łatwiej zostac ci o ktorych to pisze napewno beda wiedzieli i to nie tylko w tym czasie ale i cofnijmy sie w czsie ludzie [usunięte przez moderatora]
były pracownik 2010-06-12 23:10:57
ha ha, w ofercie na swojej stronie wyrobów tytoniowych w rubryce Philip Morris napisali : Malboro :-) chyba od Malborka, wszak marka papierosów to Marlboro !
A firma beznadziejna, poziom dawnych PGRów ( nie obrażając PGR ).
Zdecydowanie nie polecam
ktos 2010-10-14 12:27:26
witam,czy w tej firmie nadal jest takl zle??bo te wszystkie wypowiedzi maja rok i jestem ciekawa czy cos sie zmienilo?zostalam zaproszona na rozmowe,ale zrezygnowalam po przeczytaniu Waszych wypowiedzi,mam nadzieje,ze nie bede zlowac?:P:)
1
Pracownik 2010-12-24 00:34:18
Potwierdzam !
obserwator 2013-08-01 19:42:32
NIC, wyzysk za marne grosze, kierownictwo to jakaś paranoja, ludzie nie mają zielonego pojęcia o prowadzeniu firmy. Wyzysk, wyzysk i jeszcze raz WYZYSK ! Nikomu nie polecam !
prawo pracy 2014-05-21 08:04:18
mam pytanie :czy Stopol rozliczył czas pracy pracowników za 2013 r?
To ,że pracownicy otrzymują dodatek za nadgodziny nie oznacza ,że mają pracować
po kilkanaście godzin dziennie ,również nie zwalnia to pracodawcy z rozliczania
czasu pracy ,natomiast nie musi prowadzić jego ewidencji. Tak więc dodatek za nadgodziny nie oznacza pracy od rana do wieczora bez ograniczeń. Jeżeli pracodawca nie rozlicza czasu pracy pracownik powinien prowadzić własne rozliczenie godzin pracy .
prawo pracy 2014-05-21 08:10:02
czy Stopol zgodnie z prawem pracy zapoznaje pracowników z Regulaminem Pracy ?,
zwłaszcza w kwestii dotyczącej pracy w godzinach nadliczbowych ?
prawa pracownika 2014-06-17 11:54:06
pamiętaj pracowniku ,że jeżeli stwierdzisz łamanie prawa pracy możesz to zgłosić
do Państwowej Inspekcji Pracy ,która stoi na straży przestrzegania Kodeksu Pracy
kglfl 2014-09-21 13:31:17
jeżeli jest to umowa o pracę to musi !!!
Stopka 2015-01-25 14:06:47
Jadostalam umowe do 2046 roku:-) i zawsze za wszystko mam placone..
heniek 2015-01-26 20:23:36
2046 uha bo pęknę ze śmiechu jak Beduin w tym syfie powodzenia.
rych 2015-02-21 22:07:19
rodzina (usunięte przez administratora)dziekuje z całego serca za zrozumienie czulosc za ogromna pomoc calemu odzialowi w starogardzie gd jesto niespotykane dlatego jeszcze raz dziękujemy ps. kierownik jesteś dobry człowiek dzięki
1
pracownik 2015-02-28 13:30:40
nie jest fajnie
2
bajki 2015-11-04 16:47:05
Nie polecam co do crossa to jest dystrybutorem bo sam go produkuje jak i gilzy i nabijarki ja nie polecam !!
patrycja105 2015-12-31 13:38:32
ciągle mało, ciągle żle, a płace marne. praca dobra dla kawalera który niema opłat bo z tej pensji nie da się wyżyć
kotek 2016-02-08 17:27:50
wiele firm ma swoje zasady lepsze czasami gorsze, ale tam to jest parodia. ciągłe zmiany
piotr125 2016-03-02 15:55:27
nie są w porządku wobec pracowników, zabierają pieniądze za co się tylko da. ciągłe potrącenia i kierowcy maja najgorzej, wiele by mówić,
Dante 2016-04-06 00:50:54
Firma ma swój system płacy jaki pozwala zarobić całkiem sporo o ile spełnisz warunki, które przy ilościach pracy są często niemożliwe do zrobienia, system jaki napędza ilości jednocześnie oczekując perfekcji. Premie na które robisz cały miesiąc by stracić w jednej chwili. Zatrudnienie też nie wygląda tak kolorowo, obojętnie na jakiej umowie jesteś, nie znasz dnia ani godziny, firma patrzy przede wszystkim na własne zyski, jeśli pracownik się w czymś pomyli, narazi firmę na jakieś straty, to obojętnie jak z doświadczeniem - leci na pysk. Pracodawca też nie patrzy na pracownika, oszczędza w ludziach jednocześnie wykorzystując skromną ilość pracowników do pracy nawet w okolicach 14-15h osobiście byłem świadkiem jak pracownik, jaki normalnie miał pracować 8h musiał zostać w pracy 16h i nadgodziny w pracy nie są zwracane w kosztach, pracujesz za darmoche, co najwyżej kiedyś sobie tam weźmiesz to jako wolne... kiedyś.
quest 2016-04-06 22:39:29
Kolego - dlaczego piszesz głupoty?
- Na większości stanowisk są systemy motywacyjne (za konkretne wynagrodzenie), które są osiągalne dla ludzi chcących pracować i mających do tego PREDYSPOZYCJE.
- Jeżeli chodzi o nastawienie firmy na zyski to chyba normalne - bo kto o zdrowych zmysłach prowadzi firmę bez takiego celu ? ps. Nikt kolego nie broni ci prowadzić własny biznes i zarabiać jeszcze większych pieniędzy......
- Co do godzin pracy to nie wiem co popalasz ale pomyliły ci się chyba firmy (miej świadomość że firma prowadzi legalny biznes i z tego co się orientuję jako nieliczni zatrudniają na umowy o pracę, tym samym podlegają pełnej kontroli przez inspekcję pracy.......)
chdwp 2016-04-29 19:46:04
po pierwsze usuwane sa wpisy niewygodne dla firmy po drugie inspekcja pracy to fikcja swoje prawa mozna dochodzic dopiero po roztaniu z firma 99% wygrywa sprawy po trzecie firma dno i najprawdopodobniej firma stopol w nie dlugim czasie przestanie istniec i niejest to opinia pracownikow lecz klientow ktorzy juz szukaja innego dostawcy
quest 2016-04-29 20:15:14
Po pierwsze to STOPOL nie jest właścicielem tego portalu i w związku z tym nie ma takich możliwości (dla informacji nie trzeba być bardzo inteligentny, żeby po przeczytaniu wszystkich postów stwierdzić że nie brakuje tutaj hejterów, których obraźliwych tekstów nikt nie usunął.....)
Po drugie nie trzeba rozstawać się z firmą aby dochodzić "swoich praw" - można to zrobić w dowolnym momencie (komunizm dawno się skończył)?
Po trzecie grzebanie firmy trwa już od wielu lat i takich pseudo proroków było już wielu (dla informacji firma istnieje od 27 lat)
quest 2016-04-29 20:15:49
Po pierwsze to STOPOL nie jest właścicielem tego portalu i w związku z tym nie ma takich możliwości (dla informacji nie trzeba być bardzo inteligentny, żeby po przeczytaniu wszystkich postów stwierdzić że nie brakuje tutaj hejterów, których obraźliwych tekstów nikt nie usunął.....)
Po drugie nie trzeba rozstawać się z firmą aby dochodzić "swoich praw" - można to zrobić w dowolnym momencie (komunizm dawno się skończył)?
Po trzecie grzebanie firmy trwa już od wielu lat i takich pseudo proroków było już wielu (dla informacji firma istnieje od 27 lat)
quest 2016-04-29 20:47:04
Wracając do punktu trzeciego - "dno" w firmie powstaje przez pracujących tam ludzi, jeżeli pracownik nie jest w stanie tego zrozumieć firma kończy z nim współpracę żeby uniknąć osiągnięcia tego "dna"......
ps. pozdrowienia dla wszystkich pracowników STOPOL (szczególnie te osoby, które pracują w tak "złej" firmie po kilkanaście lat) ;)
Stara gwardia 2016-07-27 20:47:06
He czytam wasze opinie dajcie sobie spokój firma dno siada wszystko roboty pełno kasa mała.Stara gwardia uciekła lub się niektórzy zastanawiają są też tacy co siedzą bo gdzie pójdą.Ja odszedłem i wcale nie żałuję,a ci co się zastanawiają to chyba potrzebują kopa.Pozdo stopol to nie wszystko.
Stara gwardia 2016-07-27 20:47:56
He czytam wasze opinie dajcie sobie spokój firma dno siada wszystko roboty pełno kasa mała.Stara gwardia uciekła lub się niektórzy zastanawiają są też tacy co siedzą bo gdzie pójdą.Ja odszedłem i wcale nie żałuję,a ci co się zastanawiają to chyba potrzebują kopa.Pozdo stopol to nie wszystko.
ojojojjj 2016-08-02 20:50:26
Pewnie zarobki są jakie chcesz 2000 3000 4000 prezes kawę parzy po plecach poklepie prawdziwy przyjaciel.
1
tre 2016-08-04 22:39:23
O rany @xz, skoro można u nich na zarobki przekraczające 3 tysiące złotych to się wcale nie dziwię, że są tak popularni. Przecież o takie stawki jest teraz dość trudno, a pewnie i tak można liczyć na odpowiednie premie, bo doceniają swoich pracowników w pełnym zakresie.
zaw 2016-11-28 11:27:58
Omijac szerokim lukiem.
Zostaw swoją opinię o P.H.P.U.Stopol Sp.z o.o. - Malbork
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.P.U.Stopol Sp.z o.o.