Profil firmy drewpol

drewpol

Osina

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o drewpol

lakiernia 2013-10-30 19:00:01
i nie ma jak w drewpolu.(usunięte przez administratora) zlecenie i jeszcze do tego dostać nagrodę jak to na lakierni.
2
mmm 2013-11-18 16:59:22
Witamy na pokładzie drwepolu nowego kierownika tj.uklad jest prosty i na dzień dzisiejszy WITAMY.
0
klient 2013-11-19 08:15:03
Co ja tu czytam, A już myślałem że ta firma jest wzorem i przykładem dobrej organizacji i produktu nie taniego. Chyba się wycofam z zamówienia w Drewpolu zamówię w innej firmie. Zaliczka przepadnie jak w ruskim banku.
Być może KONIEC JEST BLISKI. Lepiej na zimne dmuchać
0
wwww 2013-11-22 19:49:51
ty klijent możesz jaśniej o co tobie chodzi
1
podsłuch 2013-12-02 17:22:43
hej.przez przypadek obiłomi sie o uszy rozmowa nowego kierownika o wykorzystaniu możliwości wiedzy pracowników doswiadczonych na produkcji.ja co prawda pracuję juz trochę w tej firmie ale smiech mnie ogarnia jak sluszę takie wypowiedzi ze damy szanse na wykazanie sie kazdemu.to ja powiem jak to wyglądo to teraz jak mam problem z jakims zleceniem i zwracam sie do kierownika to odpowiedz jest ze on nie wie ze musi sie zapytac a jak sie pytam zwykłego pracownika który wie jak ogarnąc temat to w pare chwil dostaję odpowiedz i sprawa jest załatwiona i takich pracowników odsuneło sie na bok i nie korzysta sie za bardzo z ich doswiadczenia a tylko dlatego aby nie okazali sie za bardzo zorientowani w temacie od kierownika bo staje sie niewygodny dla niego.na teraz to właśnie tak wyglada panie kierowniku i długo sie to nie zmieni jak czas pokazuje.
1
jan niezbedny 2013-12-08 11:42:57
tak właśnie odsuwa się na bok albo po prostu zwalnia bo są nie wygodni wiedza i wykształcenie nie jest istotne już w tym momęcie oraz pracowitiść tylko takzwane kolesiostwo na pewnym pułapie hierarchii produkcji doskonale znane sa takie przypadki,
0
słaby 2013-12-10 17:24:36
mocne słowa ale prawdziwe!!!
0
pan 2013-12-25 12:38:27
Wszędzie dobrze ale w domu najlepiej. Wszędzie lepiej niż w Drewpol-u.
0
jan niezbedny 2013-12-25 18:49:24
jest pan w błędzie mówiąc ze wszędzie indziej jest lepiej niż w drewpolu,tam nie jest żle i żle się nie pracuje mowie o pracy jako samej pracy bo jeśli chodzi o kadre mowa o pojedynczych przypadkach nie wszyscy no to już druga strona medalu i daje wiele do myślenia.nie mówcie ze praca jest zła bo nie jest,tylko niektórych z kadry nie powinno tam wogule być i byłoby ok.
0
@@@@ 2014-01-19 16:16:51
hej.tak sie przygladam i slucham tych naszych madrych glow ktorzy probuja kierowac firma drewpol.a co z tego wychodzi to wszyscy widzimy.a kto za to obrywa tez wiemy.i tak sobie mysle ze od momentu kiedy to jeden z wlascicieli pan (usunięte przez administratora)odsunal sie na bok od zarzadzania firma to wszystko sie powalilo bo obecnych rzadzacych nasza firma to zadanie przeroslo i teraz robia jakies dziwne ruchy i sami pewnie nie wiedza co robia.jest to kolejna proba zrobienia czegos tam aby zrobic sztuczne zamieszanie niech sie tam cos dzieje a jak te dotychczasowe zmiany wplynely na nasza pozycje to widac.no tak ale jak zawsze jestesmy my pracownicy produkcji ktorzy jak zwykle poniesiemy tego konsekwencje jak do tej pory.
1
Jan niezbedny 2014-01-19 19:30:23
Tak wszyscy widza tyle ze większość ludzi nie potrafi się odezwac tylko głowę kuli ale w miejscach typu palarnie czy gdzieś miedzy sobą no to hura jeden mądrzejszy od drugiego a zęby się odezwac wytknac błędy prowadzacym bo oni tez mogą się mylić to Zadno się nie odezwie ale delikatnie bardzo mówiąc przpucowac dowodzącym to co niektóre potrafią a miedzy sobą czy na palarni too jakie to fałszywe wszystko czasem jest na stołówce siada przy jednym stole do posiłku a podczas pracy przed dowodzącym haka komuś z kim się chwile wczesniej jadło do czego Daze czasem sami ludzie na tym najniższym pułapie SA winni tego jak maja wprowadzając takie powiedzmy fałszywe podejście do swoich współpracownik wiec dlaczego przełożeni maja być inni skoro ludzie niektórzy sami tak robią i kolo się jakby zamyka
0
33333 2014-01-26 10:08:38
Masz całkowita racje z tym zwracaniem uwagi na to kto jak pracuje i na kogo polują brygadziści.jest jeszcze pare osób które sa nie wygodne dla brygadzistów a moze nawet dla kierowników. Ale co tu się dziwic takiemu postepowaniu podam przykład.Postanowienia zarzadu i całego kierownictwa odnosnie rozpoczęcia pracy.a no wygłada gdzie niegdzie to tak osoby które tak mocno krzycza ze robia z nami tak czy tak w firmie to jak zaczynają pracę--a tak że o godzinie 7.00 wchodzą na halę z panem brygadzistą i jaki jest on w porzadku dla ludzi bo robi tak samo jak oni a rozpoczecie powinno nastąpic o 6.50 według rozporzadzenia zarządu.ale najwazniejsze że sie pilnuje własnego interesu i zeby nikomu JAJEK nie zabrakło panie brygadzisto.a pojecie o pracy jakie sie posiada to lepiej nie komentowac.najwazniejsze ze wie się do kogo trzeba się uśmiechać.pozdrowienia dla pana brygadzisty z W-3 i OPPD.
0
klient 2014-01-28 21:14:53
Cieszę się,że tu zajrzałem, gdyż zastanawiało mnie kilka kwestii związanych z firmą Drewpol. Już jestem w stanie zrozumieć skąd biorą się problemy z jakością produktu, terminowością dostaw i obsługą klienta. Ludzie jak domniemam z produkcji, aż huczą o złym zarządzaniu (co można przeczytać we wcześniejszych wpisach). To nie koniec, gdyż handlowiec firmy Drewpol niejaki Pan Tomasz przyjeżdżając na spotkanie firmowym autem promuje fronty lakierowane na wysoki połysk, których w ofercie nie posiada. Nic straconego ma je jego kolega( z rozmowy można wywnioskować, że raczej cichy wspólnik) reprezentujący firmę Artpol czy Artglos. Panowie piękna inicjatywa :)
Niestety nie skorzystam!!!
0
X Factor 2014-01-31 01:18:04
Klient - jeśli z Panem Tomaszem to prawda, to tak operatywnych handlowców ze świecą szukać, może na jakąś premię zasłuży od Pana Prezesa :-)
4
Urwis 2014-02-26 20:24:14
W związku z naszymi wpisami na tym forum,chcemy przeprosić osoby ,które poczuły się nimi urażone.Wpisów dokonaliśmy w okresie nasilonych plotek o złej kondycji firmy,które nie miały żadnego pokrycia w rzeczywistości.Chcemy podkreślić,że nie było naszym celem obrażanie nikogo i wyrażamy ubolewanie,jeżeli tak się stało.
(usunięte przez administratora)
7
Założyciel 2014-08-19 15:15:49
Widzę , że moje forum upada. Założyłem je dawno z myślą że ktoś z firmy się zreflektuje i zastanowi się sytuacją do jakiej doprowadził prezes . Ale cóż przecież to nie moja firma . Jak inni nie chcą brać dywidendy to trudno , dobrze że ja dostaję wypłatę.
4
witkacy 2014-08-19 18:45:28
@drewpol 100% prawdy! Każdy ma taką pracą do jakiej się nadaje, a jak na jakimś stanowisku pracują niekompetentni ludzie to już inna historia..potem tworzy się taka łatka dla firmy i co potem z tym zrobić? raczej kiepska sprawa. Teraz moja dziewczyna uparła się na ich firmę, bo korzystają z naturalnych surowców i że to ekologiczne i w ogóle. Fakt, że korzystają z surowców naturalnych i posiadają Certyfikat FSC®, który jest już mocnym argumentem, ze firma przyczynia się do prowadzenia odpowiedzialnej gospodarki leśnej na świecie. I teraz jak patrze to mało firm dba w ten sposób o środowisko, więc to jest akurat ich atut. Jako przyszły klient moge też powiedzieć, że ceny mają całkiem spoko, przynajmniej takie, że typowego Polaka powinno na nie stać i jakoś to mieszkanie urządzić. no i uwaga, najwazniejze, do końca września czy października jest zniżka 10%, więc jak ktoś jeszcze chce przy tym oszczędzić to akurat
0
ja 2014-09-12 16:26:47
witkacy !! rzeczywiście stać każdego typowego polaka na kuchnie za min.10 tyś spoko!!
0
tola 2014-09-16 14:18:27
ej, ale przecież kto tu mowi o jakiejś kuchni za 10 tysiecy, mają normalne ceny moim zdaniem jeśli chodzi o poszczególne artykuły, a jak ktoś chce kompletować cała kuchnię u nich to co innego, to nie jest IKEA, więc nie wiem o co tyle zamieszania, spójrzcie na to obiektywnie, a fakt, że robię zniżki na cały asortyment to atut dodakowy
1
projektant 2014-11-10 23:17:14
Co mi po Waszej nowej kolekcji kiedy nie ogarnęliście baz do programów do projektowania? W materiałach do pobrania dostępny jest materiał z przed 100 lat, mógłby się ktoś ruszyć, chyba, że Wam nie zależy. Nie chce mi się znów bawić w wklejanie do PRO100 fot znalezionych na necie. A miałam zrobić projekt na Lutosławskim :/ w dodatku w białej emalii i tu nawet wklejki oliwkowych frontów z netu nie pomogą. Szkoda...
1
projektant 2014-11-10 23:17:14
Co mi po Waszej nowej kolekcji kiedy nie ogarnęliście baz do programów do projektowania? W materiałach do pobrania dostępny jest materiał z przed 100 lat, mógłby się ktoś ruszyć, chyba, że Wam nie zależy. Nie chce mi się znów bawić w wklejanie do PRO100 fot znalezionych na necie. A miałam zrobić projekt na Lutosławskim :/ w dodatku w białej emalii i tu nawet wklejki oliwkowych frontów z netu nie pomogą. Szkoda...
1
cena 2015-02-26 23:43:04
no kurcze ceny jak ceny kazdego stac na co innego i kazdy chce coś innego. jak ktoś woli materiały i kuchnie za wieksza kase to moze sobie na to pozwolic. lepiej skupic sie na jakosci materialow niz na innych rzeczach. wiecie ja stawiam na jakosc niz na taniosc. krytyka to wazna sprawa ale musi byc konstruktywna
0
jaja 2015-03-17 13:28:16
@cena, dokładnie tak samo uwazam. Jak ktoś kupuje byle co, bo ładne i tanie to niech się nie dziwi, ze na jakości jest tutaj oszczedność i coś mu się popsuje po jakims czasie - to jest zupełnie normalne i nie ma co o to afery robić większej. Po prostu kupujcie z głową, a jak nie macie kasy to oszczedzajcie.
0
kobyłk11 2015-03-31 17:55:18
brawo, jaja, w końcu padło coś nornalnego tutaj. Też jestem zdania że lepiej oszczędzać trochę dłużej i kupic trochę droższy produkt, niż kupić na szybko tańszy a za jakiś czas musieć znów wymieniać, bo to generuje powójne koszta. A jak jesteśmy przy jakości, to czy te fronty meblowe produkowane przez drewpol sa warte swojej ceny czy nie
0
ja 2015-04-17 19:01:15
a jak tam nowy dyr handlowy :-)?
0
radka 2015-07-13 11:44:23
Heh, ja nic nie wiem o nowym dyr hanldowym, bo świeżakiem jestem, dopiero startuje do roboty w drewpolu, bo na pracuj.pl widzę ofertę dla regionalnego kierownika sprzedaży i myślę że to coś dla mnie. Czytam że dają wysokie wynagrodzenie uzależnione od osiąganych wyników w oparciu o umowę o współpracy. Tylko szkoda że nie podali konkretnej formy umowy czy o pracę czy śmieciowa.
0
quest 2015-08-24 18:09:02
firma niestabilna. 19sty dyrektor handlowy, któryś tam z kolei prezes, obecnie 7 właścicieli w KRS, 5 członków zarządu. sami dyrektorzy i kierownicy w jednoosobowych działach administracji. bardzo niesłowni w kwestii wysokości wynagrodzenia i warunków współpracy.
4
arko 2015-09-01 17:08:40
nie wiem czy ktoś z was wie ale w firmie Drewpol Sp. z o.o. obecnie prowadzona jest rekrutacja na stanowisko regionalnego kierownika sprzedaży w województwie warmińsko- mazurskim, pomorskim, podlaskim, mazowieckim, łódzkim, świętokrzyskim, lubelskim, oferują pracę pełną wyzwań w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,bardzo dobrą atmosferę pracy,niezbędne narzędzia pracy, wysokie wynagrodzenie uzależnione od osiąganych wyników w oparciu o umowę o współpracy,możliwość rozwoju zawodowego.
2
bua 2015-10-01 21:55:12
Chyba jednak już ktoś się zatrudnił do tej firmy, bo ja obecnie nie widzę żadnego ogłoszenia o pracę, no ale stanowisko wydaje się być rzeczywiście dobre i pewnie skusiło nie jednego śmiałka, branża nie jest prosta no ale jak ktoś jest dobry sam z siebie to na pewno też się odnajdzie w tej firmie według mnie.
1
Marcin-Prasy 2015-10-24 18:38:24
Podziękowania dla Kudłatego za wy....nie mnie z pracy w lutym , gdyby nie on , to pewnie dalej bym tam rył za 2,2 tys miesięcznie ( po 9-u latach pracy ) i dawałbym 500 zeta miesięcznie na dojazdy . Teraz mam pracę na miejscu , dojazdy nic mnie nie kosztują , od początku zarabiam po 3 tysie ( starzy wyjadacze mają po 4,5 kafla , z czasem dojdę i do tego ) i w ogóle jest super , jeszcze raz dzięki , pozdrowienia dla W-2 , trzymajcie się .
1
poal 2015-11-01 01:11:48
no i prosze, tutaj można zarobić po 3000 zł i nawet do 4000 zł jak ktoś się posrata, poza tym wpis kolegi też o tym mówi. Dob rze tez można zarobić u nich jak się jest na wyższym stanowisku już jak np. regionalny kierownik sprzedaży, bo tam też masz dobra kase, ale już więcej obowiązków z tego co widze.
1
Marcin-Prasy 2015-11-02 20:57:53
Te 3 kafle to ja zarabiam w Gumalicie ( produkcja wyrobów gumowych , ale nie kondonów jakby kto pytał :) ) a nie w Drewpolu .
1
stolarz 2015-11-17 00:21:50
Widziałem ogłoszenie od drew-pol'u w Pabianicach, jeśli to ta sama firma o której jest temat to się nie postarali. Bowiem całe ogłoszenie to, Zatrudnię stolarzy meblowych. Praca od zaraz. i podany numer telefonu. Możecie napisać na co tutaj mozna liczyć, bo najwyraźniej zapomniało im się dodać tak waznej rzeczy jak warunki współpracy.
1
daivid 2015-11-19 03:33:30
oni oferują stabilne zatrudnienie, już jakiś czas są na rynku i w branży i dobrze sobie radzą, wydaje mi się, że zatrudniają na umowę o pracę po okresie próbnym
1
kira 2015-11-21 19:45:22
Na pewno robota jest dobra dla ludzi, którzy nie mają zbyt dużego wykształcenia, a co za tym idzie nie mogą podjąć bardziej ambitnej roboty
1
faj 2015-11-23 23:28:26
zresztą, stolarz chyba nie musi mieć wiedzy. Ważne, żeby miał fach w ręku i odpowiednie doświadczenie.
1
przedstawiciel 2016-01-05 00:58:40
super firma. pozwala swoim przedstawicielom dorabiać u konkurencji. może mnie zatrudnicie? przyjdę za najniższą krajową :)

"Apperta" s.c.
Arkadiusz Sowa
przedstawiciel handlowy na region północny Polski
tel.: +48 722 000 133
arek@apperta.pl
arek@mdf3d.eu
1
wotp 2016-01-05 12:48:04
witam! a ktoś może powiedzieć coś na temat pracy jako Regionalny Kierownik Sprzedaży? bo widziałem, że do wypałaty dają też dają dodatki pozapłacowe np. ubezpieczenie.
0
hihi 2016-03-08 21:49:51
Takie dodatki pozapłacowe bardzo dobrze świadczą o pracodawcy. Nie każda firma jest w stanie zapewnić benefity, a o takie ubezpieczenie warto walczyć.
0
elho 2016-03-12 15:56:34
W przypadku magazyniera niestety na wiele liczyć nie można @hihi, dużym jednak plusem na tym stanowisku jest to, że pracownik otrzymuje umowę na okres próbny a potem umowę o pracę.
0
hij 2016-03-14 19:38:19
musisz miec doswiadczenie również na stanowisku magazyniera oraz uprawnienia na wózek widłowy, jednak nie wiem czy szukają akurat teraz ale najpiej jak wyslesz aplikacje mozesie odezwa.
0
magne 2016-03-16 19:48:20
tak @hij, najczęściej na stanowisko magazyniera wymagają uprawnień na wózek widłowy , ale nie zawsze jest to warunek konieczny, takie uprawnienia nie jest trudno zdobyć
0
pal 2016-03-18 20:54:55
w sumie na magazynie teraz sa już coraz lepsze oferty i naprawde można zaorbić dobrą stawke, wydaje mi się, ze jako magazynier nie ma tak cięzkiej fizycznej pracy.
0
buhaj 2016-03-20 21:58:48
no nie , bez żartów. Chyba nikt z Was nigdy nie pracował jako taki magayznier skoro można tu znaleźć tego typu opinie. Pomyślcie jeszcze raz zanim coś napiszecie
0
Wandale 2016-04-07 20:52:24
Grzegorz i tak zruinował tą firmę
0
hghj 2016-04-19 22:05:41
@Wandale jak możesz rozwinąć myśl, dlaczego tak uważasz?
1
Wandale 2016-04-25 22:40:35
Pozwalnial dobrych pracowników a zostawił podpierdalaczy kturzy na niczym się nie znają ale mu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wlaza ostatnio nie było burzy to nawet nie miał kto go zastopić A ten ostatni brygadzista totalna porażka A był dobry brygadzista to otrzed bo go Grzegorz nie szanowal. Pan Grzegorz tylko umie ublizac ludziom ze są słabi i nic nie ogarniaja a on najlepszy ale my mamy rodziny i nie żyjemy tylko pracą iak Grześ
0
Wandale 2016-04-25 22:41:52
Pozwalnial dobrych pracowników a zostawił podpierdalaczy kturzy na niczym się nie znają ale mu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wlaza ostatnio nie było burzy to nawet nie miał kto go zastopić A ten ostatni brygadzista totalna porażka A był dobry brygadzista to otrzed bo go Grzegorz nie szanowal. Pan Grzegorz tylko umie ublizac ludziom ze są słabi i nic nie ogarniaja a on najlepszy ale my mamy rodziny i nie żyjemy tylko pracą iak Grześ
0
wart 2016-05-10 09:53:05
W sumie widziałem ogłoszenie na pracownika magazynowego, ale ciekawe czy w najbliższym czasie pokażą się jeszcze inne oferty pracy. Nawet taki pracownik ma zapewnione zatrudnienie w ramach umowy o pracę, to doskonały znak, ze się dobrze dzieje u nich.
0
Były Kierownik 2016-06-10 23:36:11
Ludzie co wy się tu wysilacie . Większość opinii pozytywnych jakie się tu ukazuje są redagowane przez informatyka lub przez osobę reprezentującą zarząd. Gdy wszedł do zarządu młody G.... wypowiedzi o umowach o pracę , o pozytywnej firmie itp to ściema aby ratować wizerunek firmy który nigdy już nie wróci taki jaki był przed 2010 r kiedy firma wykonywała produkcje ponad 150.000m2 a teraz 5.000 m2 to marzenie . Co były prezes Andrzej N .... zrobił z tą firmą . Zniszczył ją tak jak próbował poprzednie tylko zdążyli go wyrzucić tak jak z Zakładów Chemicznych Police i jeszcze dostał zarzuty :)
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie drewpol