brak logo

Budownictwo Ogólne Skala Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Budownictwo Ogólne Skala Sp. z o.o.

paweł 2011-08-29 12:37:22
Nic dziwnego,że nie mają ludzi do pracy! Ciągle się ogłaszają,że potrzebują ludzi do pracy i płacą najwięcej we Wrocławiu! Tylko ile w tym jest prawdy?,a no tyle co kot na płacze..! nie dość,że są ( usunięte przez administratora )Jest bardzo zastanawiające,gdzie jest ( usunięte przez administratora ) ,którzy chcą uczciwie pracować! Każdy omija tą firmę z daleka..!
henio 2011-10-19 19:30:49
Ja pracuję już trzy miesiące ,kierownik jest wymagający i dokładny .
Fajny chłop uczciwy i zna się na pracy . Firma jak każda płaci 10 go
zawsze są pieniądze . raz zdarzyło się że nie zdążyli wysłać na konta bo było wole dni . To( usunięte przez administratora ) przyjechał przed wolnym na budowę z wypłatami i ( usunięte przez administratora ) wypłacił nam gotówką . Ale czy to źle ?
Uwarzam że dobrze daje celującą opinie .
Firma ma certyfikat Rzetelna Firma nie za darmo wypracowali to.

serwus Heniek
Eryk 2011-10-20 11:05:36
Podobają mi się te ostatnie wpisy to prawda że dużo jest udawaczy .Przyjmują się do pracy na zbrojarza lub cieślę , bo im się wydaje że to każdy ( usunięte przez administratora ) i bez nauki potrafi . I rozczarowują się poudawać można przez kilka dni .Potem szukasz dalej robotu ,jak cie wyrzucą .
Pracuje w BP Budrem i nie mam powodu do narzekań . Płacą wypłaty w terminie jest dobrze. daje pozytywną opinie.Budrem to rzetelny pracodawca pozdrawiam
XXXX 2011-10-20 11:28:51
zapomniałem dopisać opinię daję b. dobrą.
Adam 2011-10-28 12:19:18
pracuje w tej firmie od 3 miesięcy i sądzę że firma jest jak każda budowlana, wynagrodzenie czasem spóźnione ale zawsze dostaję, po miesiącu pracy dostałem ubranie, zwrot za badania lekarskie i narzędzia np. cęgi knipex, itp. widać że dużo ludzi wystawia kiepskie opinie ale z tego co widze na budowie to sporo przychodzi samozwańców( usunięte przez administratora ) a teraz wykożystują internet żeby coś osiągnąć tylko nie wiedzą sami co. ( usunięte przez administratora )
sinki 2012-01-26 13:55:24
gościu jak chcesz wiedzieć to firma ta ma 21 wyroków sadowych i teraz została wpisana do krajowego rejestru długów,jeśli ci to nic nie mówi to możesz pracować dalej twoja wola,ale ja cie ostrzegam żebys później nie obudził sie z ręka w nocniku,jak zaczełem pracować tam to odrazu dostałem prztyczka w nos ponieważ zapytałem sie czy oddadzą mi pieniądze za badania okresowe,oczywiscie nie oddają,narzędzia trzeba mieć swoje,ubranie robocze oczywiście też swoje,jak zbliża sie wypłata to zawsze jest nerwówka bo nie wypłacają całej pensji tylko rozdzielają na raty i oczywiście obcinają godziny,tak że tym co tam pracują życzę powodzenia.
Paweł w kasku 2012-03-14 20:55:10
Aktualnie mam sprawę w toku z budremem gdyż nie dostałem ani grosza za przepracowany listopad, firma jest nie rzetelna, niewypłacalna i wszystko trzeba mieć swoje. ludzi traktują jak śmieci, w baraku jest magazyn, biuro i szatnia ze stołówką. nie polecam. Pozdrawiam
pracownik 2014-03-27 14:31:01
(usunięte przez administratora).. mi i innym pracownikom nie wypłacono pieniędzy za 2 miesiące pracy.
manij 2015-02-16 18:01:29
podejrzewam, że takie opinie bez potwierdzenia i dowodów wypisują osoby które same mają coś na sumieniu. Wątpię, aby jedna firma miała aż 21 wyroków- przecież na same kary to ile lat musiałaby pracować? może pojawi się ktos kto będzie mógł usprawiedliwić tę sytuację i napisze jakie warunki pracy oferuje/oferowała wczesniej ta firma
Marel 2016-08-01 01:27:36
Oszusci!!!! Ulica owcza 9 polanica zdroj
redod 2016-08-01 15:44:37
Posiadanie 4 letniego doświadczenia nie stanowi dużego wymogu do spełnienia, ale wiecie czy są jeszcze oprócz tego jakieś benefity?
Zostaw swoją opinię o Budownictwo Ogólne Skala Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Budownictwo Ogólne Skala Sp. z o.o.