brak logo

HYDROKOM KONRAD KOSNA

Radom

Opinie o HYDROKOM KONRAD KOSNA

gery 2011-07-22 08:04:54
witam pracował ktoś w hydrokomie ?proszę o opinie
gery 2011-07-22 08:05:46
w radomiu...
jery 2011-12-18 22:20:47
ja tam pracuję już od ponad roku i jestem zadowolony. szef jest bardzo doby. wysokie zarobki i płacone w terminie. najlepsza praca w moim życiu
franki 2012-11-16 10:48:27
tak ciekawe który z przy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] as...kosny to napisał.napewno dobry jak odtrąca kase na składke na rejestracje,napewno dobry jak zarabia się u niego koło 1 tys na miesiac,kłamie kręci ,oszukuje.a sam na wakacje jeździ a pracownika ma mocno w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie czy ma co dać dziecią do jedzenia.nie polecam nikomu .dużo by pisac ale szkoda na jego temat mojego czasu.
baby jack 2013-02-19 19:26:22
jery - 2011-12-18 22:20:47

ja tam pracuję już od ponad roku i jestem zadowolony. szef jest bardzo doby. wysokie zarobki i płacone w terminie. najlepsza praca w moim życiu
może to twoja pierwsza robota w życiu...idealna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z niego
! 2013-02-27 13:41:53
jaka praca taka praca ! Jak ktoś szanuje prace to i możne zarobić .
dobre 2013-02-27 18:53:54
he he dobre , w zasadzie to jestem tego zdania że , gdyby za alkoholizm i oczywiście za nieróbstwo płacono w tym kraju pracownikowi
:-) to ten nasz kraj miałby samych milionerów. Pozdrawiam
anonim 2013-07-02 17:11:46
kolego ja wyciągałem od 1000 do 1500 bo odlicza kase za to ze cię rejestruje bynajmiej tak było a jak jest teraz to nie wiem.
Maja 2013-07-21 01:30:17
Firma KOSNA.PL najgorsza firma remontowa na jaką mogłam trafić, na początku wszystko fajnie, pierwsze wrażenie ok, ale po tygodniu wszystko zaczęło wychodzić na jaw. Pracownicy nie znający się na niczym, ściany wyszpachlowane wyglądały gorzej niż przed, po malowaniu plamy i zacieki. NIE POLECAM nikomu z daleka od takiej firmy to jest pseudo firma polegająca na robieniu z ludzi głupich i naiwnych nie znających się na niczym. Chamstwo i nic więcej !!!
anita 2013-07-23 08:23:18
koleżanko podbijam tą twoja opinie u mnie niestety to samo.płakać mi się chce jak na to wszystko patrzę,
1
fredek 2013-07-23 21:55:19
kolego nie zawracaj sobie lepiej głowy,jest tyle firm co potrzebują do pracy,ja wytrzymałem tam tylko pół roku,tam się nie da pracować
widol 2014-09-14 17:13:52
hydrokom jest firmą zajmującą się wodociągami i kanalizacjami, a co za tym idzie łakomym kąskiem wśród pracodawców dla studentów po inżynierii środowiska. Dla nich pracy jest co raz mniej a hydrokom idealnie wpasowuje się w profil firmy do której chcieliby aplikować. Tylko ,że problem rozbija się jak zwykle o kasę...
Inżynier 2014-11-30 18:03:45
To teraz ja zadam to pytanie które pewnie wszyscy tutaj chcą zadać tylko się wstdzą... ile się tutaj zarabia! tak szczerze to nie chciałbym po swoim wykształceniu schodzic poniżej pewnego pułapu którego tutaj nie podam bo byłoby to zbytnie ułatwienie. Proszę o szczerą wypowiedz kogoś kto po prostu wie ile można zarobić
martin 2015-01-10 17:25:59
Pobijam pytanie kolegi powyżej, bo zawsze mam z tym problem podczas rozmowy rekrutacyjnej, kiedy pytają o oczekiwania finansowe, to nigdy nie wiem co powiedzieć. Dlatego ważne jest, by była tu taka informacja, co by nie tracić czasu w razie czego, czy też nie rozminąć się za bardzo z oczekiwaniami firmy.
biedronka 2015-01-15 10:06:38
w Biedronce na kasie lepiej płacą
zawiedziona 2015-02-18 19:16:47
Odradzam tą firmę jako wykonawcę jakich kolwiek prac remontowo wykończeniowych,pracownicy nie mający zielonego pojęcia o budowlance.Zero efektów i postępu robót ,zaś pełno petów i pustych butelek po alkoholu.A szef...zwykły cwaniaczek udający inżyniera,bez pojęcia.Odradzam
marlon 2015-04-06 09:14:07
btym@ daj sobie spokój z tą firmą,oni nie mają pojęcia o niczym.U znajomych 10 razy poprawiali hydroizolację i tak nie poprawili.Podobno po fachowcach się nie poprawia.Pracownicy nie kompetentni,jeden na drugiego patrzy zapytany o co kolwiek bo nie zna odpowiedzi.Jedynie szef ponoć oczytany pseudo-inżynier który tylko pięknie gada.
mar 2015-04-16 08:42:33
Nie wiem jak tam jest z pracą ani z płacą. Ale z tego co czytałem na forach to straszna lipa tam jest.
Gwarant 2015-05-27 00:47:43
Witam Hirek, jeżeli mogę zapytać?, jaką hydroizolację stosowaliście pytam oczywiście o producenta, jestem przedstawicielem chemii budowlanej, a zarazem reprezentuję dział techniczny. Z chęcią zapoznałbym się z takim przypadkiem i po zweryfikowaniu pewnych kwestii może potrafiłbym w jakiś sposób pomóc w tym temacie.
.j....k 2015-10-10 22:07:41
nie wiem co jest ale niema moje kom. czyżby p. kosna przestraszył się że żona zobaczy i postarał się o usunięcie? Panie Konradzie ,Pan dobrze wie o czym mowa. Pańska praca zniszczyła mi małżeństwo. Mam nadzieję że wróci to do Pana z podwojoną siłą.
Daj spokoj 2016-02-08 09:14:17
Daj sobie spokoj z tą "firmą" pan K. to dziad który dorobił się na cudzym nieszczęściu. Nie szanuje ludzi, nie płaci albo płaci śmieszne pieniądze, wymaga dyspozycji 24/7 . Jego ludzie to w 80% fajansiarze i menele. Jak szukasz rozwoju to u niego go nie znajdziesz.
Gwarantuję !
kaska 2016-03-31 18:24:37
masz racje,popieram .oby sam zawinął rękawy i zap,,,,zamiast udawać wielkiego PANA
nirrru 2016-05-14 22:27:08
Ach, no po to zatrudnia ludzi @kaska żeby dla niego pracowali, on musi tylko zarządzać dobrze, dobrze też mu to wychodzi, większość pracowników jest zadowolona, zarówno z umowy o pracę jak i samej atmosfery
Zostaw swoją opinię o HYDROKOM KONRAD KOSNA - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HYDROKOM KONRAD KOSNA