brak logo

Pleneria Sp. z o.o. Sp.K.

Warszawa

Opinie o Pleneria Sp. z o.o. Sp.K.

Janek 2012-02-23 22:21:02
Pozdrowienia dla szefa. Pan (usunięte przez administratora) daje ludziom umowy o dzieło i tłumaczy się, że nie ma pieniędzy. W tym samym czasie wygrywa z Unii 15 milionowe dofinansowanie (usunięte przez administratora). Obniża pensje pracownikom i nie pozwala robić prywatnych projektów za pieniądze po godzinach żeby sobie dorobić. Nie polecam, bo niefajnie się tam pracuje.
krzyś 2012-04-02 17:43:34
Janek - 2012-02-23 22:21:02

Pozdrowienia dla szefa. (usunięte przez moderatora) daje ludziom umowy o dzieło i tłumaczy się, że nie ma pieniędzy. W tym samym czasie wygrywa z Unii 15 milionowe dofinansowanie [www.pleneria.pl]. Obniża pensje pracownikom i nie pozwala robić prywatnych projektów za pieniądze po godzinach żeby sobie dorobić. Nie polecam, bo niefajnie się tam pracuje.
Coś w tym jest, co do kwoty to nie wiem, lecz za niemca ludzie mieli wolnosc w porównaniu do plenerii
pracownik pleneria 2012-06-01 13:40:27
nie polecam, Pleneria zatrudnia pracowników i nie płaci pensji na czas, poza tym wynagrodzenia są minimalne, a czas pracy 10 godzin dziennie a nawet i wiecej,
krzyś 2012-06-12 19:12:07
Z tego co słyszałem, to ostatnio wcale nie płaci,
krzyś 2012-07-03 15:46:35
Czyżby oprogramowanie było ważniejsze od pracownika?
Gratulacje podejścia (usunięte przez moderatora).
odp 2012-08-10 14:49:50
Jesli firma nie przynosi zysków to nalezy zastanowić sie nad jej zamknięciem, a zatrudnianie pracowników i nie płacenie im nie usprawiedliwia firmy, tym, ze ma duże koszty.
1herman1 2012-11-13 11:13:46
POPIERAM POPRZEDNIE OPINIE OSZUŚCI NIE PŁACĄ WYNAGRODZENIA PRACOWNIKOM
nick 2012-11-22 20:59:11
Nie płacą i to bardzo długo, opóźnienia 3 miesięczne , nie polecam tam pracy
krzyś 2012-11-25 22:47:31
to oni jeszcze działają na rynku?
pracownik plenerii 2012-11-27 10:35:25
Nie polecam nikomu tej firmy!! Pracuje tam ale moje dni sa policzone! (usunięte przez moderatora)! placa marne 10zl a robote robi sie za 2osoby! a jezeli chodzi o wyplaty to non stop problem!! 1100zl wyplacaja na 3 raty! czy to jest normalne? raczej nie! pracownika traktuja jak smiecia!! umowa o dzielo (usunięte przez moderatora)
don pedro 2012-11-27 13:33:09
Nie polecam! Od dawna tam nie pracuję, a do tej pory nie zostało mi wypłacone wynagrodzenie. Pracownicy traktowani są jak śmieci. (usunięte przez moderatora) Przestrzegam!
anionim 2012-11-30 18:25:33
to żenujące jak są ludzie wykorzystywani, świadome niepłacenie s....., każdy kto decyduje się na zatrudnianie pracowników musi liczyć się z tym, ze musi im zapłacić za pracę. wiecie ile osób tam zostało, ja pracowałem dla tej firmy a dziś już nikogo tam nie ma. Firma z tego co wiem zwinęła się z pięknego lokum i gnieździ sie w jakimś prl-owskim budynku tak bywa jak sie nie panuje nad kasą i zyje ponad stan
vcx 2012-12-03 21:39:07
dobrze mi sie tam pracowalo, zrobili dla mnie duzo dobrego, wielka szkoda ze chyli sie ku upadkowi
ciekawy 2013-02-13 15:00:50
Witam,
jeśli chcecie pracować w Plenerii, to pracujcie bo firma jak każda inna ma swoje plusy i minusy, a na pewno nie radze sugerować się tymi negatywnymi opiniami.
Tylko na takie opinie stać ludzi, którzy sami są miernotami i nie mają odwagi ani wiedzy żeby założyć własną firmę, ale krytykują wszystkich w koło. Czy Pleneria czy inna, każda będzie zła dla osób które maja przerost ego nad umiejętnościami.
Skoro jesteście tacy krytyczni to załóżcie swoje firmy i wtedy niech inni wypowiedzą się o was...
laurka 2013-02-13 22:31:14
nad podziw piękna laurka, nic nie wnosi do opinii, jedna taka już miała miejsce-może coś nowego.Bełkot własna firma i co dalej???
Zenek 2013-02-16 00:45:35
Czyżby (usunięte przez moderatora) sam sobie wystawił laurkę?
Z tego co obserwuję, to wiele osób, które już nie są w Plenerii ma własne firmy :)
Skoro dostrzegasz i plusy i minusy tej firmy, to może o nich napiszesz?

A propos, czy Pleneria jeszcze zipie? Bo ostatnio zmienili siedzibę na jakiś poPRLowski biurowiec. W necie znalazłem informację, że nie stać ich było zapłacić drobnej kwoty za trochę materiałów budowlanych i sprawa była/jest do windykacji. z RS-em się rozwiedli.
a 2013-02-17 21:04:36
(usunięte przez moderatora) Firma jak każda inna-praca jak kazda inna- bzdura. Kolejka (usunięte przez moderatora) jest długa, rynek huczy a obroncy niech sie zrzuca i wspomoga to poratuja opinie
1
antypiotr 2013-03-04 09:22:52
haha dobre:) ja się nie ma na pensje to się zamyka firmę, a nie (usunięte przez moderatora) pracowników, wynajmuje/kupuje kolejne mieszkania i wozi super autem:) a fee..
krzyś 2013-03-16 00:05:48
jeszcze tętnią?
do Antypiotra 2013-04-03 10:46:25
Trochę wyrozumiałości. Jakbyście mieli sponsorować 20 lat młodszą dziewczynkę też byście potrzebowali super samochodu, mieszkania i gotówki. (usunięte przez moderatora) Niejeden by sobie z głowy włosy powyrywał. Po prostu zazdrośni jesteście. Jak tego nie rozumiecie to idźcie pracować gdzie indziej, a tego biedaka zostawcie już w spokoju.
oszukany 2013-04-13 07:39:05
U W A G A - firma PLENERIA jest w stanie upadłości od dnia 28.03.2013 roku.
Ostrzegam wszystkich dostawców - nie płacą za dostarczony towar - (usunięte przez moderatora)
Do anonima 2013-06-19 22:52:09
Potwierdzamy. Można sprawdzić w KRS-ie. Ale możesz spróbować poszukać pracy w firmie Pradera Sp. z o.o. To nowa firma obecnego szefa Plenerii.
1
sss 2014-02-08 12:22:47
tam nie ma już czego szukać
ludo 2014-03-08 15:28:29
tak rzeczywiście. tylko, że to jest londyńska spółka. nie mają jakiegoś oddziału w Polsce z tej Pradery?
marcin 2014-03-17 17:14:25
Może napiszcie jak się w tej całej Pradera pracuje, bo skoro Pleneria upadła, to może i w nowej firmie nie jest najlepiej.
dumny 2014-03-25 15:38:50
jeśli to to samo, to Pradera Management ma swój oddział w Polsce na Alejach Jerozolimskich w Warszawie
1
kami 2014-10-15 05:11:58
cześć ! Mam nadzieję że dobrze trafiłam i jest to wątek dotyczący Planerii - firmy zajmującej się wykonywaniem opracowań projektowych i dokumentacji w zakresie architektury krajobrazu. Szukam pracy po technikum architektura krajobrazu i chciałam aplikować właśnie do tej firmy. Możecie mi coś powiedzieć na temat zarobków i atmosfery pracy?
1
ester 2015-01-10 18:23:17
Czemu w ogóle, jest tutaj tak mało aktualnych opinii na temat Pleneria, czy oni robią w ogóle nowe rekrutacje, czy tez personel jest na tyle stabilny i bez rotacji, że dawno nikogo tu nie przyjęli? Warto zastanawiać się nad możliwością podjęcia tutaj pracy, czy odradzacie z pewnych względów (jakich?). Pozdrawiam.
orest 2015-01-31 04:53:32
może po prostu nikt nie ma czasu żeby tu pisać, bo pracownicy może są aż tak zajęci pracą bo mają jej pod dostatkiem. Nie no, to tylko moje domniemania, sam jestem ciekaw dlaczego to wygląda jak na wymarciu i nikt nie uaktualnia tu wiadomości o Pleneri. Bo dla stale szukających pracy takie świeże info byłoby na pewno pomocne
mariusz 2016-08-23 00:16:29
pan D. _ M. jest oszustem, do dziś wisi mi kasę. a umowę mam na jego drugą firmę Pradera. szkoda gadać, a taki czarujący i wszystkowiedzący na spotkanich. firma Pleneria już nie istnieje.
Zostaw swoją opinię o Pleneria Sp. z o.o. Sp.K. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pleneria Sp. z o.o. Sp.K.