brak logo

Tag Systems sp.z.o.o

Warszawa

Opinie o Tag Systems sp.z.o.o

anonim 2011-07-21 14:33:31
To dość nowa firma i niestety długo nie pobędzie na rynku. Zarząd [usunięte przez moderatora] przywieziony w teczce , w ogóle nie rozumie specyfiki rynku . Uważa się za nie omylnego , niestety jak to mówił Zorba " to była piękna katastrofa" a szkoda bo szansa była. Uważajcie na nich , obietnice bez pokrycia.
znający temat 2011-10-18 16:15:04
Niestety to wszystko prawda . Nie wiem co z nami będzie ( w sensie pracownikami) ale nie wygląda różowo . zarząd nie ma pomysłu ba biznes i przede wszystkim pieniędzy na rozwój . Martwią się tylko o swoje auta.
Lepiej stąd spadać.
maszynista 2013-06-26 12:23:24
Niestety to prawda , bałagan, brak konkretnych osób i strategii do pozyskiwania klientów. Osoba(y) odpowiedzialne za Organizację pracy niby jakieś doświadczenie ale nie w tym masakra - (brak zielonego pojęcia).Najlepiej niech wszyscy pracują za darmo ,(przyjezdni ,"na staż" co psują rynek pracy)itd.
logistyk 2013-07-23 17:18:34
Był kiedyś Dyrektor z jajami , to go zwolnili i wzięli [usunięte przez moderatora] który w połączeniu z [usunięte przez moderatora] równa się wielki bałagan i zamieszanie , nikt nic nie wie , nie wiadomo kto za co odpowiada i zarobki żenujące.
Kilka razy sie zastanów nim wdepniesz w tą firmę.
mis1 2013-11-03 21:19:09
zgadzam się w 100%.Ta firma to jedna wielka porażka
2
robol 2013-11-04 14:22:23
Witam.Jako na szczęście były pracownik Piszę ku przestrodze "kandydatów" na pracowników oraz jako informacja mam nadzieję że opinia pozostanie na forum.W tej firmie było źle,a teraz już jest tragicznie.Zero nowych klientów,starzy odchodzą. Brak odpowiednich, odpowiedzialnych osób do pozyskiwania klientów.
błazen nadworny 2013-11-05 08:06:39
Proszę sobie nie robić jaj z nas :):) .My tu prawie na górze znaczy (czołowy pracownik bardzo zżyty z dyrekcją !!!! Dzielnie staramy się podnieść ( nie wiem co ale jestem na stanowisku)np. uczymy się co to znaczy skuteczność:pracy mamy zamiar w końcu wygrać przetarg i zdobyć klienta:):):)Oj Będzie się działo,,,,,,
nowy 2013-11-19 19:13:43
(usunięte przez administratora)TAM JEST NAPRAWDĘ ŹLE. TAM MAJĄ TYLKO DOBRZE LIZUSY
dżin 2013-11-20 07:22:57
Potwierdzam w 100% , zero sposobu na biznes i konkurencję.A co do Lizusów , to jeden naprawdę bije rekordy 2W1 Lizus i Wazelina zawsze jest tam gdzie można podsłuchać i donieść Szybciutko.Taka firmowa miernota.
wizjoner 2013-11-20 10:14:03
No i co Sekut(prezio) jak tam zyski Tagu??? Rozwaliłeś taką dobrą firmę
iksiński 2013-11-22 11:32:25
Znajomy dostał u siebie w firmie aplikację jednego z zarządzających naszą firmą , czyżby już szukali spadochronów? Zbliża się koniec roku , pewnie znowu dostaniemy bony na pięć stów, cha , cha, cha.
1
henio 2013-11-25 07:30:27
Witam. Nowy tydzień więc biorę wazelinkę i idę do wiecie gdzie znowu kablować.
kandydat 2013-11-27 07:01:26
Może to komuś pomoże , chciałem tam aplikować ale z tego co mi powiedział znający mocno temat
to już parę osób od nich odeszło(do konkurencji) ze względu na brak kompetencji przez prezesa i w szczególności jego dyrektora (człowiek masakra 0 decyzyjności).Podobno obniżając koszty ucięli zarobki( ale nie wszystkim!!) tak właśnie rządzi dyr.że są równi i równiejsi.Na początek wymyśla jakieś staże za free a potem jak będziesz dobry to kto wie ....itd.Jedno wielkie nieporozumienie! Nie Polecam wręcz odradzam.
1
może nowy 2014-07-15 10:36:54
Czy ktoś może napisać parę słów co się dzieje w tej firmie , zarobki , atmosfera
i takie tam. Dzięki z góry
fachura 2014-12-04 13:45:41
Styl zarządzania nie może się zmienić bo naszymi szefami są ludzie niereformowalni.
Jeśli chcesz popracować w burdelu za marne pieniądze to zapraszam do Tag-u.
Chca tylko przeczekać jak długo się da zamówień brak , pieniędzy na inwestycję też.
Zastanów się co robisz.
normalny 2014-12-09 23:39:35
Do wszystkich co wypisują tutaj głupoty!!!! - Jak Wam się nie podoba to może czas na zmiany DROGA WOLNA CZAS ZACZĄĆ OD SIEBIE a nie wylewać swoje frustracje. Czy Wy jeden z drugim nie rozumiecie że szkodzicie sobie sami? trzeba być kompletnym debilem aby wypisywać te głupoty i srać do swojego własnego ogródka
fachura 2014-12-10 17:01:22
Rozumiem że kierownika wkurzyły takie opinie , ale właśnie po to istnieje to forum. Jeśli nie zrobicie nic z tym burdelem to padnie na pysk. Może czas się zastanowić bo szkoda firmy i przykro kiedy z nas się śmieją. Czasy FD nigdy nie wrócą , ale coś pewnie można jeszcze zrobić. Późno pan pracuje panie kierowniku.
nie normalny 2015-07-09 17:02:27
Właśnie to jest właściwe miejsce, jesteś młoda robisz loda kierownikowi to milcz . My nie produkujemy kart , jeśli nie zauważyłaś , a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] był i jest coraz gorszy.
anika 2016-05-07 18:09:18
nie wiem czy tak renomowana na świecie firma z Andory będzie ot tak wrzucała oferty do internetu, ciekawe
Zostaw swoją opinię o Tag Systems sp.z.o.o - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tag Systems sp.z.o.o