logo  Jobman Group Sp. z o.o.

Jobman Group Sp. z o.o.

Kalisz

Opinie o Jobman Group Sp. z o.o.

..... 2009-12-19 08:33:58
brak kometencji pracujacych, niskie zarobki
pracownik 2010-08-12 13:37:50
co sie dziwić ze niski poziom muszą prezentowac-dopasowują się do swoich pracowników
michal 2010-08-12 14:02:37
ja bylem zadowolony z tej firmy mozna ich polecic
Ania 2013-05-28 14:39:59
Jobman płaci na czas, nie pobiera dziwnych dodatkowych kosztów, obsługa jest miła. Mają nawet nagrody:)
Ania 2013-06-07 14:31:53
Zastanawiam się czy rzeczywiście chcesz pracować...
Zerknij sobie tutaj: http://jobman.pl/strefa/wyspa_nagrod
i tutaj: http://jobman.pl/strefa/aktualne_licytacje
agnes 2013-11-10 20:04:49
polecam tą firme kożystam jestem bardzo zadowolona
anonimzzzosrro 2014-12-01 20:10:59
Nie wiem czy już słyszeliście ale doczekaliśmy się nowej rekrutacji w firmie Jobman, zobaczcie jakie stanowisko jest do wzięcia i oceniajcie prosze czy warto aplikować. Wymagania:- Poprawna dykcja- Odpowiedzialność- Pracowitość- Chęć do naukiObowiązki:- Profesjonalna obsługa klien...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5654939?keywords=&region=
g67 2015-02-26 01:35:11
Ja właśnie złożyłem cv i zostałem zaproszony na rozmowę. Dobre przygotowanie do rozmowy jest tym elementem, który znacznie podnosi naszą pewność siebie, pozwala czuć się bardziej komfortowo, lepiej wyrażać opinie i tym samym budować pozytywną atmosferę na spotkaniu z osobą rekrutującą dlatego prosiłbym o porady co do tego/ktoś z pracowników tej firmy może podzielić się swoimi doświadczeniami.
nowy 2015-12-18 17:43:22
tam za przeproszeniem pracują osoby nie odpowiedzialne
całkowity brak kultury wprowadzanie w blad masakra oczywiście
mówimy o Kaliszu
Jobman Group 2016-05-23 08:17:55
Witamy,

Pyta Pan o warunki na start - trudno podać konkrety, bo one zależą od stanowiska, lokalizacji, tego, czy jest Pan uczniem, studentem, bezrobotnym, osobą już gdzieś pracującą. Jeżeli jest Pan zainteresowany naszymi ofertami, najlepiej kontaktować się z Biurem Regionalnym i pytać o szczegóły. Te podawane na forum nie zawsze są zgodne z prawdą.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Jobman Group
iwonka66 2016-08-10 23:19:43
czym konkretnie zajmuje sie ta Firma?widze ze sa oferty pracy dla kasjera,sprzedawcy,ale czego???
Jobman Group 2016-08-11 08:55:27
Witamy,
Jesteśmy Agencją Pracy Tymczasowej, mamy różne oferty pracy, np. - kasjer / sprzedawca, pracownik hali sprzedaży (czyli obsługa klienta, wykładanie towaru), inwentaryzacje, praca w call center, centrach logistycznych, przy produkcji, w obsłudze klienta czy w biurze. Oferty różnią się szczegółami, dlatego zawsze najlepiej pytać w naszym Biurze Regionalnym (kontakty telefoniczne można znaleźć na naszej stronie www) o konkretne ogłoszenie.
Pozdrawiamy,
Zespół Jobman Group
Zostaw swoją opinię o Jobman Group Sp. z o.o. - Kalisz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jobman Group Sp. z o.o.