brak logo

Drosed S.A.

Siedlce

Opinie o Drosed S.A.

ELA 2015-09-10 13:08:13
witam, mam pytanie z ta praca przez axell? moze ktos pracuje? naprawde wypłata jest 1200 zł?BO mam propozycje i z tego co tu czytam jest tam cienko.....lepiej przez droded ? prosze o odpowiedzi
otruta 2015-09-22 23:50:18
niem wiecie czy wojewoda m. nadal truje ludzi swoimi wyrobami?
gmina 2015-09-22 23:57:43
truć truje, ale buzią i myśli że jest bystry a wychodzi z tego jeden wielki bełkot.. dla niektórych być wydającym na magazynie to najwyższy szczebel drabinki i muszą nadrobić w inny sposób.
upc 2015-09-23 00:00:00
durnia na starość to nie trudno z siebie robić. Jemu to sie udało.
człowiek 2015-10-03 17:11:14
w axellu zarobisz 50zł dniówki więc policzcie sobie przez ilość dni,na drosed już przejść nie ma,a zasuwać trzeba kobiety robią za chłopów dżwigają i nikogo to nie obchodzi,pracownice są po operacjach rąk kręgosłupy siadają nogi
człowiek 2015-10-21 10:04:03
cześć "parówka" zapraszamy do pracy w drosecie (jak masz znajomości) bo jak nie to przez axell za 1200zł(adekwatnie) ja już tam nie pracuję
MSZFS 2015-11-04 23:25:50
pozdrowienia dla oszołomów z kantorka zmiana filipka
zuber 2015-11-08 08:48:40
dfghjk a wiedziałeś ,że po kontroli państwowej inspekcji pracy w Tomaszowie okazało się że brygadzistka i mistrz trzymali 4 losowo wybranych pracowników pakowni 112 godz. dłużej w pracy niż im wolno pracować? tak wygląda wg. ciebie interesująca praca w dynamicznie rozwijającej się firmie?
@człowiek 2015-11-30 07:07:14
romek:nie umiesz czytać NA DROSED PRZYJĘĆ NIE MA ! możesz się zatrudnić przez Axell i ni dostaniesz 2000 tylko 50zł dniówki a jak się będziesz dobrze podlizywał mistrzowi to 130zł premii-tyle że pracowników axella stawiają na ciężkie stanowiska(tam droseciaki nie chcą robić) więc nie wiem czy warto za taką kasę zdrowie marnować
1
dsfs 2015-12-03 18:39:26
biuru na początku florjanskiej
@człowiek 2015-12-06 10:56:46
gawędziarz:axell to agencja pracy która zatrudnia ludzi do Drosetu i płaci im 50 zł.dniówki(biuro ma w Siedlcach na ul.Floriańskiej)więcej informacji znajdziesz w internecie
miki 2015-12-23 10:35:21
ja pracowałem w tym axelu 3 lata odeszłem nie warto pracować wykorzystują człowieka teraz mam 3 razy lepiej i zamiast zarabiać 1300 mam tyle razy dwa i 100 razy lepszą robote żałuje tylko tego że tam pracowałem

1
@człowiek 2015-12-27 13:34:40
agencja musi na tobie zarobić-a zarabia 2zł na każdej twojej godzinie pracy(albo i więcej)
miki 2015-12-30 11:51:01
sorry pracowałem robiłem wiecej a ten co miał plecy zarabiał razy dwa układy i tyle
1
miki 2015-12-31 21:24:00
jap pojdziesz do axell to smieciowka jak drosed umowa o prace
Sara 2016-01-05 16:22:20
Ludzie tam pracuja bo w Siedlcach nie ma pracy.Nie maja innego wyjscia.a to co napisałam to najszczersza prawda.
budu 2016-01-13 23:35:39
A może niech się wieś wyniesie na pola albo do innego miasta a miejscowym da pracować a nie my mamy wyjeżdżać żebyście wy mogli blisko przyjeżdżać ciemnoty
2
budu 2016-01-13 23:41:56
chyba każdy ma rodzinę i chciał by ją utrzymać co może ty dołożysz tym ludzi jak nie mają za co wyjechać bo 1200 zarabiają nie każdy ma pomóc wiec myśl a potem pisz
bubu 2016-01-14 11:18:53
może na dojazdy wyda 300 zł pokój 300 i co 600 zł na życie perspektywa naprawdę żeby wyjechać do innych miast oleju trochę a nie w tym drosecie zyjecie jak w sredniowieczu
bubu 2016-01-14 11:28:07
wiec albo pisze do dziecka bo osoba dorosła myśli albo do os bez szkoły i weszła po układach wiec pomysł jak byś ty była na miejscu tych ludzi a potem pisz bo axel to dno gdzie inni się chapia na czyjeś nieszczesciu
bubu 2016-01-14 11:37:37
wiec jak chcecie mieć długi to do axel 100 procent ze będziecie mieli to jak w banku będziecie traktowani jak śmieci bo każdy patrzy na ciebie jak na śmiecia a pan Grzesiek będzie cię traktować w sposób szczególny i adekwatny do jego wykształcenia i twoich zarobków naprawdę warto ludzie się przekonali teraz czas na m made in ukraina
1
bubu 2016-01-14 12:08:11
Anix powinien spróbować sorry ja nie mam już zamiaru robić najgorszych rzeczy bo ty tego nie chcesz i utrzymywać was bo tak naprawdę jest po to axell żebyście zarabiali a młodzi zawalal
bubu 2016-01-14 12:49:50
I tak naprawdę sama pomysł czy jesteś zadowolona z tej pracy bo gdy ja leżę w sob i niedziele to ja leżę i pomysł jakie ostatnio mieliście święta jak w niedziele do roboty śliskie albo na noc przed sw
5
budu 2016-01-14 22:09:28
A czy zabraniam ja mówię jak jest na drosed warto jak masz plecy to idz
budu 2016-01-14 22:12:14
Tylko wkurza mnie wypowiedź jak wam nie pasuje to szukajcie w innym mieście w axell nie dołożysz na wyjazd
1
sse 2016-01-17 19:26:24
Cześć. Słyszałem dość sporo o firmie Drosed. W sumie mógłbym tam pracować i nawet widzę, że pojawiły się nowe ogłoszenia do nich na regionalnego przedstawiciela handlowego. Pytanie jak z prowizją to wygląda










































z


























































zzz



ok
1
ssa 2016-01-17 19:37:16
chciałem zapytać co to ten exell ???????
Przemek 2016-01-19 20:29:56
Witam,
ten post jest obelżywy i w dodatku zostało wykorzystane moje nazwisko,
czekam na przeprosiny telefonicznie do 25 stycznia potem zgłaszam sprawę do prokuratury, bede domagal sie wysokiego odszkodowania.
Jeśli ktoś pisze takie rzeczy musi mnie znać. pozdrawiam i czekam do PONIEDZIAŁKU ;)
4
Przemek 2016-01-20 21:39:47
Witam, dzis juz sroda - przeprosin brak ;( wpisy zostału usuniete - dziekuje !
ale niestety tak jakos wyszlo ze screen mam ;) do poniedziałku ;)
Przemek 2016-01-21 19:46:55
czekam ;)
miet 2016-01-21 19:55:47
wyluzuj rzeczywiscie moze niefortunny wpis, natomiast nie był opinią autora, a jedynie cytatem fragmentu opinii zasłyszanej od osób trzecich w luźlej prywatnej rozmowie
Nie bierz tego do siebie. Jeżeli Cię to uraziło bardzo to sorry

pozdro

mietek
Przemek 2016-01-22 06:59:33
piątek, przeprosiny telefoniczne - nie odpuszcze ;)
sara 2016-01-22 21:15:16
Popieram cie ze miejscowi nie powinni wyjeżdżać,widzę że ktoś wykasował moją opinie o DROSEDzie komuś się nie podobała
Przemek 2016-01-23 19:52:14
sobota ;)
Przemek 2016-01-24 13:34:56
Niedziela, przeprosin brak - do zobaczenia niebawem ;)
mietek 2016-01-25 06:14:46
Jak zatelefonować jak nie wiedzieć jaki nr napisz nr tel
Przemek 2016-01-25 16:08:31
jeśli mnie zanasz tel znajdziesz ;)
MMAAXX31 2016-01-27 19:24:08
Witam, byłem na rozmowie, ogłoszenie pracy było że szuka Drosed- okazało się że to było do Roldrob-u. Rozmowa kwalifikacyjna w hotelu w kawiarni przy recepcji, mało merytoryczna prowadzona przez panią regionalną managera sprzedaży, żadnych konkretów ani informacji o zarobkach cyfry nie padły tylko opisała system wynagradzania, narzędzia to samochód osobowy toyota yaris diesel 1.3-1.4 pani nie wiedziała, laptop. Premia jak zrobisz wypłacana z miesięcznym opóźnieniem, jedno z pytań jakie mi utkwiło w pamięci to co zrobię jak będę miał towar z 2-dniową datą :-)Etapy rozmowy mają być dwa-drugi już z dyrektorem. Mieli zadzwonić i poinformować ale chyba zapomnieli. Pozdrawiam.
kolokolo 2016-02-04 08:58:52
jakie przeprosiny człowieku wyluzuj co, zadzwonić ma, a może l... zrobić? napisał sorry i wytłumaczył a ty sie powtarzasz jak baran
c 2016-04-28 10:47:07
Czy przedstawiciel od sieci zarobi tam coś więcej niż 2 tysiące na rękę ?
a 2016-06-07 15:33:55
Rekrutacja na handlowca do Roldrob to fikcja. Rekruter na półtorej godziny przed spotkaniem, przenosi je do miasta odległego o 30 km. Zero profesjonalizmu.
Wieśniaczka 2016-06-15 18:28:09
miasto to lepszy dostęp do edukacji- trza sie łuczyć a nie zapierda..* w firmie i klepać kurczaki po tyłkach. wiocha se da rade wszędzie ale mieszczuchy chyba nie koniecznie.
Wieśniaczka
Prawdziwa! 2016-08-10 11:41:43
Tam nie warto pracować ponieważ nie zarobisz nawet najnižszej krajowej na początku umowy prubnej . Tą firmą powinien sie zająć Państwowq inspekcja pracy.
Prawdziwa! 2016-08-10 11:42:21
Tam nie warto pracować ponieważ nie zarobisz nawet najnižszej krajowej na początku umowy prubnej . Tą firmą powinien sie zająć Państwowq inspekcja pracy.
romek 2016-08-10 11:46:36
A wiecie czy jest szansa na jakieś benefity socjalne u nich? To urozmaica pracę. Dzięki za odpowiedź.
Kandydat 2016-11-08 17:45:27
Czy ktoś może opowiedzieć jak wygląda praca i rekrutacja na stanowisko Key Account Managera w Siedlcach ? No i oczywiście zarobki ? Czy jest szansa wyciągnąć 10k brutto podstawy (bez premii) ?
haha 2016-11-23 00:27:28
zadnych odzkodowan nie dostaniesz... wystarczy ooczytac wyroki sadow...
haha 2016-11-23 00:28:39
tak 20k
tasma 2016-11-23 00:37:26
Nie polecam pracy na magazynie, postawili mnie na tasmie gdzie zjezdzaja gotowe kartony w zawrotnym tempie i mieli pretensje ze pomieszane na paletach asortymenty. Pracowałem tam jakis czas i to jest jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszyscy lataja jak poparzeni, zero czasu na przerwe a przelozeni cie lekcewaza... no i te ciagle prstensje ze cos jest niezrobione...

Jeden człowiek robi za co najmniej dwóch
2
tasma 2016-11-23 00:55:38
drosed nie dba o ludzi!
na magazynie liczy sie produktywność a nie człowiek!

Jesli komuś nie odpowiada ta opinia to możemy o tym porozmawiać w obecności sądu!
2
Zostaw swoją opinię o Drosed S.A. - Siedlce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drosed S.A.