Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ecol - Unicon

Pracowałeś w firmie Ecol - Unicon i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
monia - 2014-12-30 18:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
właśnie chyba przecież nie można (tak podobno jest w prawie gdzieś? może w kodeksie pracy? ) wykorzystwać urlopów na obowiązkowe szkolenia na które wysyła firma, bo na nieobowiązkowe na które chce iść sam pracownik to już można. w każdym razie ja bym na waszym miejscu właśnie zajrzała do jakiegoś prawa i poczytała o tym.
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2015-01-16 17:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no właśnie jak to możliwe, ze pracownicy zgodzili się na takie rozwiązanie? Po co wypisywaliście te urlopy, ja bym sie nie zgodził i już!! ostro no.....A ja wysłałem pocztą elektroniczną dokumenty aplikacyjne, myślałem że może jakieś miejsce pracy się niedługo zwolni... W takim razie napiszcie jeszcze cos na temat rozmowy kwalifikacyjnej, ile osób rekrutujących będzie obecnych na spotkaniu, na co powinienem zwrócić uwagę i jakie zaproponowac wynagrodzenie kiedy mnie o to zapytają?
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-02-20 22:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracowałem w tej niby firmie i z calego serca odradzam,totalna porazka nie mowiac a ludziach ktorzy tam pracoja,totalny falsz dla kilku groszy daja (usunięte przez administratora)
poprostu smiech na sali,ciesze sie ze tam juz nie pracoje.
zdjecie uzytkownika
Obiektywny - 2015-04-19 06:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Kierownik produkcji, który piastuje swoje stanowisko od połowy grudnia 2014r. Jest totalnie zielony w sprawach technicznych. Nie ma pojęcia w jaki sposób wykonywane są niektóre etapy produkcji (szczególnie zbiorniki - żelbet). Jego metoda pracy to przyp..... się o porządek na hali i placu (w czasie obchodu po zakładzie). Wykazuje się za to w chwili gdy jeden z pracowników coś "sknoci". W tedy jak już któryś z kolegów wcześniej pisał cała wina spada na pracownika lub operatora. Jak by majstrów i kontroli jakości w ogóle nie było i nie uczestniczyli w procesie produkcji. Nakłada wtedy nie małe kary finansowe i sadzi "głodne gatki" o tym jakie to zakład straty poniósł. Nawet wtedy gdy elementy da się naprawić i stają się już w pełni wartościowe. Nie wspomnę, że większość kar finansowych jakie nakłada są nie zgodne z prawem pracy, np. za spóźnienia - bzdura.
Gratuluje taka postawa bycia "gnidom" prowadzi tylko do jednego; wpierd....
O tym że słowo dla gościa nie ma żadnej wartości nie będę się rozpisywał. Zawsze można powiedzieć, że wcale się nic takiego nie mówiło; nie obiecywało.
Dlatego wszystkim, którzy chcą zapier..... czyt. słuchać, milczeć wykonywać polecam łódź ką filię tej firmy. Natomiast tym co mają trochę oleju w głowie a ich poczucie własnej wartości jest na normalnym poziomie szczerze odradzam jakie kol wiek przygody z firmą ecol-unicon.
Co do stosunków miedzy pracownikami to sytuacja jest taka jak wszędzie indziej raczej "spoko". No chyba że ktoś szuka prawdziwych kolegów to jak jest naiwny może się przejechać. Na budowie i w branży pokrewnej kolegów się nie szuka, są tylko znajomi z pracy.
O zarobkach nie będę pisał bo te w obecnych realiach mają mało wspólnego z rzeczywistością (atrakcyjne może 10 lat temu).
Moja opina dotyczy jedynie zakładu w Łodzi w którym miałem wątpliwą przyjemność pracować.
zdjecie uzytkownika
Miras 2543 - 2015-04-27 10:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez starałem się o prace w tej firmie. Ze względu na opinię o słabych zarobkach i opóźnieniach nie podjąłem dalszych rozmów, więc moja opinia nie jest miarodajna. Wszystkich niezadowolonych z Łodzi zachęcam do aplikowania do innych firm. Widzę, że pojawiło się ogłoszenie z Hydro-Vacuum producenta pomp, tłoczni i pompowni, Grundfoss szuka nowych pracowników, Wilo jest zainteresowane zmianami przedstawicieli. Próbujcie zmieńcie coś w swoim życiu. Ja spróbowałem i nie żałuję.
zdjecie uzytkownika
ms - 2015-05-29 11:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma pretenduje od lidera w branży, zaś to tylko pozory. Firma przede wszystkim kiepsko zarządzana, nie szanuje pracowników co spowodowało w ostatnich latach (i nadal trwa....) dużą rotacja zatrudnienia. Generalnie kiepścizna.........
zdjecie uzytkownika
lalik - 2015-06-05 20:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużym plusem jest to, że w przypadku oferty pracy dla Pracownika Produkcyjno-Ogólnobudowlanego firma Eco-Unicon jest w stanie zatrudnić na umowę o pracę. Co jest mało popularne w ostatnim czasie. No i wymagania co do pracy też nie są byle jakie. Tutaj możecie znaleźć nawet ofertę (http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=45®ion=%C5%81%C3%B3d%C5%BA&oferta_opinie=pracuj.pl3953969).
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-06-07 20:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to totalna porazka,pracowalem tam i wiem co pisze nie szanoja pracownilow.Odradzam
zdjecie uzytkownika
Juve - 2015-06-13 17:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma w Łodzi to totalne dno , zero szacunku dla pracownika . Ludzie zarabiają tak samo nieważne czy pracujesz 5 lat czy 2 miesiące , nieważne czy masz doświadczenie w budowlance czy nie , nieważne czy masz kilka uprawnień czy nie masz wcale , nieważne czy stoisz oparty o łopatę czy zapierda..sz cały dzień, wszystkich do jednego wora pakują . A jak się czymś wykazujesz to cię jeszcze wykorzystują .Za poprzednich kierowników było trochę lepiej teraz to kaszana straszna . Jednym słowem, płaca marna, warunki do dupy , kierownictwo na niczym się nie zna , o nic niemożna się doprosić, o premii zapomnijcie , na koniec i tak was wypierdo.ą .
zdjecie uzytkownika
Robert - 2015-06-20 16:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie, idę na rozmowę do Ecol-Unicon, czy wszystkie powyższe komentarze są prawdziwe ? Czy może ktoś się wypowiedzieć, kto tam pracuje najlepiej w magazynie? jakie są średnie zarobki ? kierownicy itp ?
zdjecie uzytkownika
nikto - 2015-06-24 11:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podobno idą zmiany,słyszeliśmy że przyjeżdża Magda Gesleer więc czas na wielką rewolucje w E-U kilku kelnerów już zwolniła wiec czas pokaże
zdjecie uzytkownika
taki - 2015-06-25 22:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma DNO i tyle
zdjecie uzytkownika
Robert - 2015-06-27 22:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, że żaden z Was już tam nie pracuje skoro takie dno, firmy szukają pracowników więc jak nie tu to gdzie indziej.


nikto - co to za Magda Gesleer ?
zdjecie uzytkownika
nikto - 2015-06-30 18:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zatrudnij się to się w wkrótce dowiesz albo, już tam dawno pracujesz tylko ściemniasz tu na forom
zdjecie uzytkownika
gustaw - 2015-07-17 01:10:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikto - 2015-06-30 18:14:43]:
ja dopiero mam zamiar rozpocząć z nimi współpracę jako specjalista do spraw technicznych. Co do plusów na jakie można liczyć dołączając do nich to na pewno: Możliwość dołączenia do rozwijającej się organizacji z 20-letnimi tradycjami; Nowoczesne narzędzia pracy; Atrakcyjny pakiet socjalny; Możliwość rozwoju oraz szkoleń; Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę;
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-21 22:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gustaw - 2015-07-17 01:10:00]:
Ale propaganda i ściema
Chyba Ci kolego podczas rozmowy kwalifikacyjnej pranie mózgu zrobili
Jaka rozwijająca się organizacja ??? może z 15 lat temu
Nowoczesne narzędzia pracy ??? czyli co komputer i kalkulator ?
Atrakcyjny pakiet socjalny ??? czyli karta do lekarza to ta wielka atrakcja
Rozwój i szkolenia ??? poczytaj kilka postów wyżej ( na własny koszt)
Pozostaje tylko umowa o pracę

Mimo to życzę powodzenia
zdjecie uzytkownika
Roki z Gdańk/Balcerskiego - 2015-08-10 21:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma totalne dno. Aż szkoda, bo ma potencjał żeby podziałać. Bałagan i ludzi masowo się zwijają z firmy to i właściciel zatrudnia teraz nowych Dyrektorów (z zewnątrz) takich co by zaprowadzili porządek. Tylko to takie same ciule co osoby, które ich zatrudniają. Szkoda bo firma ma potencjał i mogłoby się w niej fajnie pracować.
zdjecie uzytkownika
slave - 2015-08-27 23:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"organizacja" co to za określenie dla tak dużej firmy ( osoba która nad ty główkowała i określa proces rekrutacji - musi być SPRYTNA ) w najbliższym czasie pojawią się określenia "zgromadzenie" itp. :)
zdjecie uzytkownika
juko - 2015-08-28 15:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
nie wiem czy widzieliście ale firma ECOL-UNICON Sp. z o.o. dodała niedawno ogłoszenie o pracy, chcą zatrudnić osoby na stanowisko specjalisty do spraw technicznych, inżyniera budowy oraz web designer w Gdańsku, specjalistę do spraw kontroli jakości, zaopatrzenia i logistyki, pracownika produkcji w Łodzi
zdjecie uzytkownika
Rambo - 2015-09-06 14:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie nie wytrzymują tego bałaganu. Włściciel zatrudnił niedawno nowych dyrektorów, ciekawe co pokążą. Na razie nic szczególnego. Powinno się wyjść od wybory profesjonalnej firmy rekruterskiej. Firma ma pieniądze, stać ją na to. Na razie podejscie do zmian zbyt poważnie nie wygląda.
zdjecie uzytkownika
firma-porazka - 2015-09-19 15:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmiany są - jak zwykle na gorsze. Cóż, ryba psuje się od głowy... Ci ci mają wybór i trochę szczęścia zwiewaja z tego Titanica. Reszta czeka i naiwnie wierzy (albo po prostu udaje) we wciskana namolnie propagandę sukcesu.
zdjecie uzytkownika
niezależne HR - 2015-09-21 12:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich niezadowolonych i sfrustrowanych ;)

Bardzo ubolewam nad faktem, że na forach nigdy nie udzielają się ludzie pracowici, zadowoleni i kontrolujący swoje życie.
Przykre jest to, że każdy niezadowolony ma duże wymagania nie dając nic od siebie.
Swego czasu przejęłam HR innej firmy- na początku również spotykałam się z podobnymi komentarzami, ale raczej kadry zatrudnianej przez poprzedniczkę...

W tym momencie załoga w 3/4 składzie to ludzie zrekrutowani przez mnie. Sytuacja firmy nagle się zmieniła, wystarczyło dobrać odpowiedni personel.
Na goworku brak negatywnych opinii od 1,5 roku.

Jeśli w firmie na prawdę jest tak źle jak piszecie to nie przez Zarząd, a przez HR. HR odpowiada za planowanie strategi personalnej- w tym są systemy motywacyjne, ścieżki rozwoju, standardy stanowiskowe, oceny okresowe itd.

Jeśli nie ma strategi zarządzania ludźmi to nie może być dobrze, bo LUDZIE TO FIRMA !

Życzę wszystkim udzielającym się byście znaleźli pracę dającą Wam satysfakcje, adekwatne wynagrodzenie i umożliwiającą planowanie przyszłości.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-09-21 19:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niezależny HR- na pewno Pani/Pan ma rację. W tej firmie nie ma czegos takiego jak nowoczesny HR, polityka HR nie istniej. Właściciel chce zmian, ale metodami docisnąć na max - to nigdy się nie sprawdza na dłuższą metę. Widać jeszcze w tej firmie nie dojrzało się do logicznego myślenia.Firma ma potencjał żeby dobrze się pracowało, ale trend masowych odejść z tej firmy to nie przypadek.
zdjecie uzytkownika
xc - 2015-09-28 01:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie co z tego co czytałem gdzieś w internecie to w firmie ECOL-UNICON Sp. z o.o. nadal poszukują osób do pracy na stanowisko specjalisty do spraw automatyki w Gdańsku i Radomiu, załadunkowego, asystenta do spraw HR, księgowego/ księgowej w Gdańsku oraz pracownika produkcyjnego w Łodzi, może warto spróbować..
zdjecie uzytkownika
nie polecam - 2015-09-28 13:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma dobra co najwyżej na początek (jako pierwsza praca?) żeby zdobyć trochę doświadczenia do cv. Zarobki w większości poniżej średniej rynkowej, atmosfera kiepska, brak możliwości rozwoju, ścieżek karier, spojnego systemu motywacyjnego i premiowego. To, że ciągle rekrutuja chyba o czymś świadczy, bo nie są to rekrutacje związane z rozbudową zespołu tylko z ciągłą rotacją. Dział HR to porażka - niby istnieje, a nijak się to nie przekłada na realia w firmie. Jakiś czas temu jeszcze widać było, że niektórym w firmie zależy, żeby coś pozytywnego się zadziało, a teraz każdy myśli tylko o tym, żeby odpukać swoje i jeszcze najlepiej premię dostać (i tak mocno symboliczna) za wypełnienie swoich podstawowych zadań na stanowisku...
zdjecie uzytkownika
też nie polecam - 2015-09-28 19:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w firmie mogłoby siępracować fajnie. Są pieniądze, tylko tak z 5 osób z kluczowych stanowisk należałby wywalić, pracownicy którzy dłużej pracują w firmie...
zdjecie uzytkownika
Chris - 2015-10-07 14:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszedlem na ta strone bo dowiedzialem sie ze kumpel startuje i czytal i sie wystraszyl. Czytam i czytam i zastanawiam sie czy te wszystkie komentarze nie sa czasem od osob ktore najnormalniej w swiecie nie zostaly po prostu zwolnione i sfrustrowane ?? Pracuje tu od paru lat, firma POWIEKSZA zatrudnienie, rozszerza dzialalnosc i moge zapewnic ze jesli pracujesz dobrze - jestes doceniany. Jak sie ktos obija - musi odejsc - proste. Sa mozliwosci rozwoju. Sa szkolenia. Spotkania. W koncu sa HR z prawdziwego zdarzenia. Laska ktora wczesniej byla - szczesliwie wyleciala bo totalnie sie do tego nie nadawala. Ja polecam kazdemu komu zalezy, chce sie uczyc, dokonalic i chce cos osiagnac.
zdjecie uzytkownika
Rambo - 2015-10-08 15:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiesz co Chris, pracujesz albo w HR albo w innej firmie. Firma ma potencjał, ale jeszcze daleko do tego co piszesz - niezależnie że właściciel chce zmian. Tylko jak na mój gust to zatrudnia niewłaściwe osoby na kluczowe stanowika, osoby które te zmiany mają przeprowadzić.
zdjecie uzytkownika
Rambo ma rację... - 2015-10-09 16:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chris, Ty chyba naprawdę pomyliłeś firmy... Albo jest tak jak pisze Rambo. Jakie szkolenia? Jaki profesjonalny HR? Doceniani są ci, co potrafią zrobić sobie reklamę albo skutecznie się przypodobać szefowi. Tzw. szarzy ludzie bez względu na swoje zaangażowanie i wyniki są tylko pionkami, bez twarzy. Nikt ich nie reklamuje bo i po co - ich sukcesy idą na konto ich przełożonych. Aha, a z HR o ile mi wiadomo nikt nie wyleciał - J. która była kilkanaście lat znalazła lepsza pracę, a jej następczyni poszła na macierzyński.
zdjecie uzytkownika
Ojby - 2015-10-28 17:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze mówiąc to już sam nie wiem komu mam wierzyć jeśli chodzi o opinie o firmie Ecol- UNICON piszecie wszyscy tak sprzeczne rzeczy a szkoda bo zastanawialem się swego czasu nad tym żeby podjąć u nich prace na stanowisku kierownika logistyki zakładu albo lidera zespołu kosztów w dziale księgowości w Gdańsku
zdjecie uzytkownika
Karamba - 2015-11-02 20:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ma potencjał i zyski, ale jest fatalnie zarządzana - chodzi o podstawy a nie raj na ziemi. Niestety nie widać perspektyw na poprawe, nawet biorać pod uwagę nowe nabytki, wchodzące w skład kadry zarządzającej.
zdjecie uzytkownika
Sherry - 2015-11-03 15:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem zainteresowana pracą w tej firmie, a ile można tam zarobić , mam na myśli pracownika biurowego i jakie w tej chwili dają umowy?
zdjecie uzytkownika
ratownik - 2015-11-14 19:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o HR. Opis poniżej wskazuje że jest Pani wysoce wykwalifikowaną osobą tylko na poparcie swoich sukcesów należy przedłożyć jakieś fakty a nie tylko suchy opis.
Bo obecnie HR oprócz szumu w firmie że jest to nic specjalnego nie pokazał a co do zatrudnianych osób to proszę się nie pogrążać kto znający swoją wartość przyjdzie do pracy za 2500 brutto ? I proszę dobie oszczędzić tych życzeń bo niedługo będzie Pani sama projektowała produkowała i sprzedawała.
Firma jak to firma istniała istnieje i będzie istnieć przy takich rozmiarach tylko szkoda takiego kolosa ...
Zarobki na poziomie pracownika średnie. Kadra kierownicza jest opłacana ale w przypadku niektórych są to zbyt duże kwoty.
Co do pracy to trzeba przyjść i spróbować. Na rynku jest masa gorszych firm.
zdjecie uzytkownika
pamko - 2015-11-16 23:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że pewnie znajdą się zainteresowane osoby taką ofertą, no ale oprócz tego można także znaleźć ogłoszenia typu Specjalista do spraw Exportu, gdzie jak to napisali oferują szeroki zakres świadczeń socjalnych, zawsze to fajnie mieć coś dodatkowego poza tylko czystą pensją, która i tak nie jest zła.
zdjecie uzytkownika
nieznajomy - 2015-11-19 03:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pakiety socjalne to bardzo dużo, np. wczasy pod gruszą czy jakieś pracownicze pożyczki, mega plus dla ecola za to ;)
zdjecie uzytkownika
lisa - 2015-11-21 19:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się tylko jak długo taka sielanka będzie trwała, bo jak firma będzie słabe wyniki odnosić to może ukrócą wszelkie dodatki
zdjecie uzytkownika
apik - 2015-11-23 23:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro Ecol oferuje takie dodatki, to widocznie mają na to budżet i mają świadomość, że teraz takie rzeczy dodatkowo pracowników przyciągają.
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-11-30 09:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, jestem umowiony na rozmowe rekrutacyjna do firmy unicon filia Białogard. Czy ktoś mógłby coś więcej powiedzieć na temat tej placówki?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-11-30 21:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
idź pogadaj zostań bądź zrezygnuj ...
zdjecie uzytkownika
zuza - 2015-12-02 11:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam... W trakcie wieloetapowego procesu rekrutacyjnego trwającego kilka miesięcy obiecują świetlaną przyszłość. Szkolenia, możliwość rozwoju i awansu zawodowego, ambitne zadania, itp. W rzeczywistości... Wymagają wiele, natomiast ze swojej strony oferują stanowisko pracy. W trakcie trzymiesięcznego okresu próbnego przełożony nie znalazł niestety chwili aby określić zakres moich obowiązków oraz zasady współpracy z innymi działami. Po okresie próbnym, w którym nie miałam szans na realizację zadań zgodnych z moimi kompetencjami, zostałam wywalona na bruk. Tak działa prężnie rozwijająca się firma. Dla nich człowiek to tylko kolejne CV i kolejna rekrutacja...
zdjecie uzytkownika
gustaw - 2015-12-05 00:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie. Nie wydaje mi się , aby praca w tym miejscu była dobrym pomysłem dla wszystkich. Odnajdują się tutaj ludzie przede wszystkim pracowici i Ci , którzy wiedzą, że praca to nie wakacje.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-12-09 20:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gustaw - ha ha ha skąd Ty jesteś z choinki czy ecola
zdjecie uzytkownika
gugu - 2015-12-10 14:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2015-12-09 20:47:38]:
Popieram przedmówcę Gustawie z Ecola :-)
zdjecie uzytkownika
gun - 2015-12-15 03:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak na mój gust są i tacy, którzy będą tu zadowoleni. Co prawda firma ma słabe perspektywy rozwoju, ale może w 2016 coś się zmieni. Na razie nie wyróżniają się niczym szczególnym.
zdjecie uzytkownika
Rak - 2016-01-02 18:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to powiało duża dawką optymizmu - ta dawka nazywa się( usunięte przez administratora )/nowy dyr Sprzedaży i Marketingu/. Biorąc pod uwagę osobowość, charyzmę i wolę walki wydaje sie nie możliwe żeby nie pociągnał firmy ludzi w odpowiednim kierunku.
zdjecie uzytkownika
miki - 2016-01-03 18:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Rak ale jak oceniasz firme na plus w końcu czy nie bardzo? wydaje mi się, że spokojnie można pracowac u nich na stanowiku asystenckim, bo takich jest teraz sporo.
zdjecie uzytkownika
Rak - 2016-01-03 19:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@miki firma ma potencjał, pozycję na rynku i spore obroty. Minusem są (głównie) osoby na stanowiskach kierowniczych, w tym tzw. "Vice Dyrektorzy", bez obsadzonego stanowiska Dyrektora. Te osoby z reguły pracują tam całe życie i nie do końca wiedzą co się na rynku dzieje, jakie są standardy itp. Bronią swego do upadłego (co oczywiście podpowiada im instynkt samozachowawczy) ale dla firmy nie jest to dobre, bo hamuje rozwój organizacji. Właściciel ostatnio zatrudnił innych dyrektorów, ale powiedzmy, trochę to jak strzelanie kulą w płot. Dyr sprzedaży (oczywiście nie wiemy jeszcze co pokaże i czy jest odporny na ten bałagan w firmie i tok rozumowania), ale wydaje się osobą, którą pociagnie firmę. Co do nauki w tej firmie, to za rok, dwa będzie można czegoś sienauczyć, co potem będzie cenne na rynku. Oczywiście lepsza taka praca niż żadna. Chyba, że chcesz związać sie z formą na dłużej, przeczekać te przemiany i dalej działac - to też jakiś plan.
zdjecie uzytkownika
feta - 2016-01-05 23:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie ze w koncu jakas oferta pracy w Łodzi! macie informacje czy daja umowe o prace? wierze ze slaby okres firmy minie wkrotce i wyjda na prosta. Powinno sie troche ruszyc
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wszystkim tym którzy zdecydują się jednak pójść na rozmowę (piszę o sytuacji w Łodzi). Radzę aby się zbytnio nie stresowali. Firmie obecnie bardzo brakuje ludzi do pracy a chętnych coraz mniej. Zresztą sami są sobie winni (warunki finansowe). Jeśli macie jakie kol-wiek doświadczenie na budowie lub produkcji i nie boicie się ciężkiej pracy na pewno was "łykną".
Jeżeli zamierzacie aplikować na bardziej ambitne stanowisko np. majstra. Nie dajcie się nabrać, że na razie będziecie brygadzistą (okres próbny), no a potem. Żadnego potem nie będzie to ściema. Brygadzista w tej firmie to taki sam robotnik jak wszyscy inni tylko ma 200,00zł więcej (dodatek funkcyjny). Konkretnie na piśmie zakres obowiązków i deklaracja kiedy obejmiecie stanowisko na które aplikowaliście. Żeby się ktoś nie zdziwił że jako inż, albo mgr.inż z doświadczeniem będzie na miotle jeździł i beton lał. Bo i z takim przypadkami się spotkałem.
Moje uwagi i spostrzeżenia dotyczą łódzkiej fili ecol-unicon.
Pytania: Pytania głównie o doświadczenie zawodowe. Sprawy techniczne i pytania na wyższe stanowiska związane z czytaniem rys.tech. i kierowania zespołami ludzkimi. Choć wątpię czy obecny kierownik produkcji, który przeprowadza proces rekrutacji wie o co pyta (szczególnie w kwestii rys.tech.).
No i oczywiście standardowe pytanie czy zamierza Pan tu dłużej popracować bo im bardzo zależy na rzetelnych pracownikach. Kpina.
zdjecie uzytkownika
igor - 2016-01-12 17:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coś drgnęło, jest szansa, że idzie lepsze, pojawił się nowy dyro sprzedaży i marketingu i wydaje się, że w końcu jakiś z jajem i odpowiednim doświadczeniem, pytanie tylko czy odporny psychicznie na ten bałaganik na jaki się tutaj natknie ?
zdjecie uzytkownika
333 - 2016-01-13 00:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@igor no wiesz co ja wiem ze teraz w firmie maja rekrutacje na kilka stanowsik miedzy innymi kierownika oraz spejcalsity do spraw marketingu w Gdańsku..

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Ecol - Unicon!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ecol - Unicon

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert