Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ecol - Unicon

Pracowałeś w firmie Ecol - Unicon i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
arek - 2013-05-18 15:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam. Wczoraj zadzownili do mnie z Ecol - Unicon i zostałem zaproszony na rozmowę. Postanowiłem poszukać aktualnych informacji na temat tego jak tam się teraz tam pracuje. Ile tam się zarabia pracując na cały etat? Jaką dają umowę nowym pracownikom i na ile jest podpisywana? Z góry dziękuję wszystkim za pomoc
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-11 01:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Jak wygląda kwestia urlopów w Ecol - Unicon RUDA ŚLĄSKA?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-02 10:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
abra ale to wtedy płacą i w pełni pokrywają koszty takiego wyjazdu tak? Te wczasy to jak one wyglądają?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-08 21:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
simano ale Ty poważnie teraz piszesz z tym wyjazdem? Bo wiesz brzmi to tak że aż ciężko mi uwierzyć :)
zdjecie uzytkownika
JanBezZiemi - 2013-07-08 21:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z jastarnia to przesadziłes ( zbyt daleko), ale do Sopotu - dlaczego nie?
zdjecie uzytkownika
siemano - 2013-07-08 21:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
anonim - 2013-07-08 21:14:19

simano ale Ty poważnie teraz piszesz z tym wyjazdem? Bo wiesz brzmi to tak że aż ciężko mi uwierzyć :)
Powaga :)
Cała Ruda sie szykuje, problem w tym, iz nikt nam nie proponuje :))
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-08 21:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale to poważnie aż tak można się zabawiać na koszt firmy. Dają w takim razie coś przed świętami swoim pracownikom?
zdjecie uzytkownika
siemano - 2013-07-08 22:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zabawiać?
W delegacji gratisowy transport + hotel + diety to normal. W jaki sposób spędzisz wolny czas po przepracowanej dniówce nikogo w firmie nie powinno interesować i raczej nie intersuje :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 09:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No wiesz ja to się dziwie bo aż takich wygód w mojej poprzedniej firmie nie było. Ba wogóle nie było.
zdjecie uzytkownika
bysio - 2013-07-10 21:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zatem aplikuj do Ecola, fachowcy sa mile widziani. Tym co maja dwie lewe ręce i roszczeniowe nastawienie z góry już dziękujemy :/
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-11 10:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W zupełności zgadzam się z tym że lepiej zatrudnić jedną dobrą osobę niż dwie lub trzy kiepskie osoby.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 10:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zakład prefabrykacji w Łodzi jest najlepszy w ecol-unicon. Tam wszyscy dokladnie wiedzą co, gdzie, kiedy, mają robic bez zbytniego tlumaczenia Obecnie fachowcy z Lodzi pomagają wyjść na prostą fili w Gdańsku. Nie ma to tego, 100% miesiecznej premii należy się Łodzi panie S. :)))))):P
zdjecie uzytkownika
radek - 2013-07-12 22:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wygląda oddział firmy w Rudzie Śląskiej w prównaniu z Łodzią. Bo z tego co piszesz to Łódź chyba najlepsza jest
zdjecie uzytkownika
mirek - 2013-08-22 18:17:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak ja lubię kiedy ludzie są tacy uprzejmi wobec siebie. To ile w takim razie zarabia się w Łodzi skoro jest tam najlepiej?
zdjecie uzytkownika
mirek - 2013-08-25 14:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
7yt tak samo jest w Łodzi? Bo tutaj widzę że o Łodzi to niezbyt przychylnie się ludzie wypowiadają.
zdjecie uzytkownika
igor - 2013-08-28 17:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Skad on ma widziec jak jest w Lodzi skoro pracuje w Gdansku? Pomysl zanim cos napiszesz :))))
zdjecie uzytkownika
mirek - 2013-08-29 16:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pytam się bo jeśli firma ma trochę oddziałów w cały kraju to jednak chodzą jakieś słuchy po firmie jeśli coś złego dzieje się gdzieś indziej
zdjecie uzytkownika
terefere - 2013-09-15 22:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ide do waszej firmy do gdańska na rozmowę może ktoś napisać jaki tam klimat bo w Rudzie Ślaskiej to juz wiem jaki
zdjecie uzytkownika
Adam - 2013-09-16 01:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zobacz na forum trójmiasto.pl opinie.
zdjecie uzytkownika
bogdan - 2013-09-17 13:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
terefere byłeś na tej rozmowie wkońcu? Jeśli tak to napisz swoje spostrzeżenia bo zastanawiam się nad aplikowaniem tam
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-24
Żródło: pracuj.pl
Ruda Śląska
(śląskie)
ECOL-UNICON Sp. z o.o. Dołącz do najlepszych!Ecol-Unicon Sp. z o.o. – lider w branży ochrony wód i produkcji prefabrykatów betonowychJeśli jesteś ZAANGAŻOWANY w wykonywaną pracę, nie boisz się WYZWAŃ i chcesz rozwijać swój POTENCJAŁ dołącz do nas jako:Pracownik produkcji Miejsce pracy: Ruda Śląska Region: śląskieOpis stanowiska:Opis stanowiska:realizacja powierzonych prac z zakresu produkcji prefabrykatów betonowych,terminowe wykonanie planów pr
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
terefere - 2013-09-25 13:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bylem .... firma zatrzadzana w starym stylu ... trąci komuną... niby chcą byc nowocześni ale wydaje mi sie ze na chęciach sie konczy ... bo sie nie da, bo nie jestesmy gotowi ......itp. podkreslam ze jest to wylacznie moja osobista opinia
zdjecie uzytkownika
bogdan - 2013-09-25 13:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A czego ciekawego się dowiedziałeś na temat warunków pracy tam? Czy może rekrutacja jest prowadzona w dwóch etapach i dopiero na drugim mówią o tym?
zdjecie uzytkownika
benoi - 2014-03-15 10:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam,chciałbym sie dowiedziec ile zarobi owy pracownik tak srednio,bez barwienia prosze
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-04-08 12:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ruda Śląska - Ludzie zawistni, jeden drugiemu utrudnia prace. Cieszą się na przerwach na śniadanie jacy są zajebiści a kadra zarządzająca do d....
Zatrudnienie przez pośrednika Interkadry-Katowice.Jak dobrze kojarzę 14,29 brutto godz.. Na każde zawołanie masz być albo wylatujesz. Majstrzy "większy" jakby na uspokajających był nerwus(za długo w tej branży), drugi mniejszy olewus. kierownik patrzy przez swe elektroniczne oczy które są na każdym rogu.
Nowocześnie to on wygląda za bramą duża hala i kamery.
zdjecie uzytkownika
Marti - 2014-07-12 23:00:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie dba o rozwój pracowników, pracujemy jak na taśmie produkcyjnej. Nasz manager dba tylko o swoje wygody. Nikt nas nie docenia. (usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ecol - Unicon
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x