Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HSG Tadeusz Wrześniak

Pracowałeś w firmie HSG Tadeusz Wrześniak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
stan - 2009-10-11 11:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zobaczcie jak wrzesniak pieknie pozegnal sie z pracownikami

http://tvntl.pl/

"Pracownicy "Rozalii" szukają pomocy "
zdjecie uzytkownika
Papapa - 2010-11-10 12:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] Cieszę się, że pracuję gdzie indziej. Jeśli nic się nie zmieniło to przed podjęciem decyzji o pracy radzę uważać. Zdrowie psychiczne na pierwszym miejscu.
zdjecie uzytkownika
lolek - 2011-10-25 01:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
racja badziewo nie praca,zwlaszcza na jarostach [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-29 11:48:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zenek co masz dokładnie na myśli [usunięte przez moderatora] ? Właśnie mój mąż zastanawia się nad tym czy wysłać cv do HSG Tadeusz Wrześniak w Piotrkowie Trybunalskim. Nie chce żeby poszedł do jakiejś pracy i po miesiącu się zwolnił i znowu szukał dlatego się pytam
zdjecie uzytkownika
BRAWO102 - 2013-10-18 21:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obóz pracy i nic więcej.Sześć lat tam pracowałem i nigdy więcej.
zdjecie uzytkownika
CZARNY - 2013-11-06 23:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) WYTRZYMAŁEM 3,5 ROKU I ZŁOŻYŁEM WYPOWIEDZENIE.
zdjecie uzytkownika
dawid - 2013-12-06 20:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jest tak żlę tylko zamolo sie zarabja pracowale 2.5 roku w hucie szkła dubeczno i praca mi sie podobala bylem bankarzem i kiedy tam wruce... pozdro pracownicy hut t.wrzesniak
zdjecie uzytkownika
zwolniony bo zachhorowalem - 2013-12-12 21:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zero szacunku dla pracownikow ze strony kadry kierowniczej i dyrektorstwa.. pozatym zachorowac nie mozna, zachorowalem na grype i nie bylo mnie kilka dni o czym kierownik wiedzial co sie dzieje to zostalem zwolniony. pracowalem na umowie zlecenie (jak polowa pracownikow tego zakladu), wiec moglem sobie pogadac.. zenada i zeby zarobic 2000 trzeba zrobic dodatkowych 10-13 zmian w skali miesiaca.. czyli... zycie w hucie i huta.. pozdro dla Wąsatego ;) i cale hsg dubeczno
lecz sam wlasciciel zakladu jest ok i wiele osob go chwalilo.. Wąsaty sie zmienil na gorsze, tak jak i jego bratanek.. pozdro wszystkim.
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-02-12 22:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki wielkie za opinię o HSG, teraz wiem co to za firma, a szukając w necie wyskakuje coś o badaniu jajników - tez sobie nazwe dobrali.
zdjecie uzytkownika
darsik24 - 2014-08-30 18:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w hsg tad wrześniak 18 lat i doszedłem do wniosku ze to rzad nas okradał
zdjecie uzytkownika
niedoinformowany - 2014-09-01 19:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos jest mi w stanie powiedzieć co dzieje się w hucie Jarosty od początku sierpnia? Kiedy huta znów zacznie prosperować?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HSG Tadeusz Wrześniak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski