Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Huta Szkła Gospodarczego Tadeusz Wrześniak

Pracowałeś w firmie Huta Szkła Gospodarczego Tadeusz Wrześniak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
stan - 2009-10-11 11:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zobaczcie jak wrzesniak pieknie pozegnal sie z pracownikami

http://tvntl.pl/

"Pracownicy "Rozalii" szukają pomocy "
zdjecie uzytkownika
Papapa - 2010-11-10 12:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez moderatora] Cieszę się, że pracuję gdzie indziej. Jeśli nic się nie zmieniło to przed podjęciem decyzji o pracy radzę uważać. Zdrowie psychiczne na pierwszym miejscu.
zdjecie uzytkownika
lolek - 2011-10-25 01:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
racja badziewo nie praca,zwlaszcza na jarostach [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-29 11:48:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zenek co masz dokładnie na myśli [usunięte przez moderatora] ? Właśnie mój mąż zastanawia się nad tym czy wysłać cv do HSG Tadeusz Wrześniak w Piotrkowie Trybunalskim. Nie chce żeby poszedł do jakiejś pracy i po miesiącu się zwolnił i znowu szukał dlatego się pytam
zdjecie uzytkownika
BRAWO102 - 2013-10-18 21:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obóz pracy i nic więcej.Sześć lat tam pracowałem i nigdy więcej.
zdjecie uzytkownika
CZARNY - 2013-11-06 23:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) WYTRZYMAŁEM 3,5 ROKU I ZŁOŻYŁEM WYPOWIEDZENIE.
zdjecie uzytkownika
dawid - 2013-12-06 20:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jest tak żlę tylko zamolo sie zarabja pracowale 2.5 roku w hucie szkła dubeczno i praca mi sie podobala bylem bankarzem i kiedy tam wruce... pozdro pracownicy hut t.wrzesniak
zdjecie uzytkownika
zwolniony bo zachhorowalem - 2013-12-12 21:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zero szacunku dla pracownikow ze strony kadry kierowniczej i dyrektorstwa.. pozatym zachorowac nie mozna, zachorowalem na grype i nie bylo mnie kilka dni o czym kierownik wiedzial co sie dzieje to zostalem zwolniony. pracowalem na umowie zlecenie (jak polowa pracownikow tego zakladu), wiec moglem sobie pogadac.. zenada i zeby zarobic 2000 trzeba zrobic dodatkowych 10-13 zmian w skali miesiaca.. czyli... zycie w hucie i huta.. pozdro dla Wąsatego ;) i cale hsg dubeczno
lecz sam wlasciciel zakladu jest ok i wiele osob go chwalilo.. Wąsaty sie zmienil na gorsze, tak jak i jego bratanek.. pozdro wszystkim.
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-02-12 22:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Dzięki wielkie za opinię o HSG, teraz wiem co to za firma, a szukając w necie wyskakuje coś o badaniu jajników - tez sobie nazwe dobrali.
zdjecie uzytkownika
darsik24 - 2014-08-30 18:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w hsg tad wrześniak 18 lat i doszedłem do wniosku ze to rzad nas okradał
zdjecie uzytkownika
niedoinformowany - 2014-09-01 19:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos jest mi w stanie powiedzieć co dzieje się w hucie Jarosty od początku sierpnia? Kiedy huta znów zacznie prosperować?
zdjecie uzytkownika
chutnik - 2014-09-02 13:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca poniżej wszelkich standardów. Wyzyskiwanie ludzi do maksimum. Niewykwalifikowana kadra kierownicza (odpalają papierosy od szkła za które cie rozliczają). Szatnia nie nadająca się do przebierania. Ta firma nigdy nie zacznie normalnie prosperować. Pracę zaczynasz pół godziny wcześniej za które nikt ci nie płaci
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-09-03 18:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Huta Szkła Gospodarczego Tadeusz Wrześniak jest grupą kilku hut szkła zlokalizowanych na terenie Polski. Produkuje wyroby szklane ręcznie formowane o szerokiej gamie asortymentowej. Ich wyroby ciesza sie raczej dobrymi opiniami, jednak zdziwiły mnie tutaj niektóre komentarze pracowników. Zwłaszcza to o przychodzeniu 2 godziny wcześniej, niby czemu?
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2014-12-17 18:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, nie znam dokładnie branży i nie wiem co dokładnie jest produkowane w tej hucie szkła. ale chciałbym uzyskac informacje czy może jest możliwość tam podjęcia pracy bez dos,waiedczenia po jakimś okresie próbnym. widać, że mi zależy na pracy tylko powiedzcie co takiego mam zrobić, żeby dostać pracę .
zdjecie uzytkownika
eddie - 2015-01-07 14:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może cię to zdziwi, ale Huta Szkła Gospodarczego Tadeusz Wrześniak produkuje wyroby szklane (świeczniki, szkło stołowe - kieliszki, szklanki, dekoracyjne, salaterki i innego typu rzeczy). Mnie interesuje ile oni płaca hutnikom, bo jednak praca w ciężkich warunkach, jest gorąco, to i przy okazji zapytam, czy zimne napoje są?
zdjecie uzytkownika
witorino - 2015-03-18 02:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eddie - 2015-01-07 14:08:24]:
@eddie nie wiem co miałoby być w tym dziwnego jeśli chodzi o te firmę ze Skrzyszowa. Akurat ta wiedza jest dość powszechnie znana, a nawet jeśli nie dla wszystkich to nazwa firmy mówi sama za siebie. Jesli chodzi o zimne napoje to prawo jasno określa kiedy musi być zapewniony zimny napój, więc jak myślisz tu musi? :P
zdjecie uzytkownika
Lizak - 2015-04-25 04:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś ma doświadzenie to chyba jego praca zostanie szybko napr. Tearz odpoczynek i powrót do PL po odpoczynku Co prawda ten ospdpoczyne m u. Wyjaew mi się, że te informacje tka w celefome
zdjecie uzytkownika
brawo102 - 2015-06-20 15:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w hucie przez sześć lat,byłem bańka-rzem kierownictwo dosłownie stało nad tobą i szybciej o pół raza szybciej na trzech hutników dwóch bań-karzy musi nadążyć bańki robić oczywiście trzy bańki musiały wisieć.Na moje szczęście znalazłem inną pracę.Przez pierwszy miesiąc nie mogłem się odnaleźć,jak można przyjść do pracy i na spokojnie się przebrać nikt nie krzyczy żeby już stawać na warsztacie.Nawet jak się spóźnisz to nikt ci nic nie powie.A w hucie zjebka z góry na dół.Życzę wam żebyście uwolnili o tej huty i znaleźli normalną pracę.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Huta Szkła Gospodarczego Tadeusz Wrześniak

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Huta Szkła Gospodarczego Tadeusz Wrześniak?
Zadaj pytanie
alert