brak logo

KAMOKA

Brzeziny

Opinie o KAMOKA

anonim 2011-10-06 10:00:21
Ide na rozmowe kwalifikacyjna. Poprzednia opinia, nie jest sprecyzowana....w wiekszosci firmach sa takie same warunki. Jedynie martwia mnie male zarobki
gal anonim 2011-10-31 21:51:24
praca w firmie pt kamoka byla fajna ale dawno d awno temu taraz jest sluzba u nowych panow tj kierownik i dyrektor z firmy konkurencyjnej F..A zwolnienia to norma nie polecam wszyscy co madrzejsi odeszli lub zostali zwolnieni przez ojca dyrektora ktory mysli ze jest naj
anomin 2011-11-04 18:36:48
Zgadzam się w 100%!!!! Wszyscy cały czas mówią, że chcą się zwolnić albo byliby szczęśliwi, gdyby byli zwolnieni, ale tylko najodważniejsi składają podanie o rozwiązanie umowy. Wszyscy powinni się zwolnić i pokazać szefom, gdzie ich i ich zasady rządzenia mają naprawdę.
B 2012-02-01 12:08:52
Potwierdzam wszystkie złe opinie dyrektor nie ma pojęcia o kierowaniu zespołem ciągle mają długi a cżłowiek musi się z nich tłumaczyc jakby ze swoich uważajcie!!!!
santos 2012-02-12 16:11:53
witam chciałbym sie dowiedzieć jaka tam jest praca i jakie są tam zarobki bo widziałem ogłoszenie na kierownika rejonu czy ktoś tam pracował i jakie sa zasady czy normalna umowa czy np działalność Gospodarcza bo widzę i nie wiem czy wysyłać aplikacje za odp dziękuje
1
hk 2012-03-11 10:35:15
omijaj szerokim lukiem - ta firma to kloaka
Mn 2013-05-11 06:31:02
Ja juz tu pracuje kilka lat i nie zamierzam szukac nowej. Kasa mogla by byc lepsza ale w porownaniu z innymi firmami to jest i tak lepiej. Prezes jest wymagajacy ale to rowny gosc.
adik 2014-03-24 22:58:56
niestety, ale zakładka praca na stronie kamoka jest pusta, także aktualnie chyba nikogo nie szukają, szkoda.
Granat 2014-04-15 06:52:12
Jak tak bardzo chcesz u nich pracować, to chyba masz jakiś dobry powód. Spróbuj przesłać im swoją aplikację to też dobrze świadczy jeżeli dadzą znać co i jak w razie czego.
Polak 2014-06-09 09:47:30
Ale w razie jakiejś rekrutacji to i tak na pierwszy ogień idą aplikacje, które ludzie przesyłają na bieżąco więc wątpię, żeby ktoś odkładał na kupkę CV i pamiętał o wszystkich.
kinia 2014-06-10 20:01:53
no ale to nie oznacza przeciez, że biora ostatnią osobę, chyba prowadzą w jakikolwiek sposób selekcje kandydatów, moze mają gdzieś w dokumentach rektutacyjnych cv. Ciekawe jak przebiega cały proces rekrutacji, bo też bym spróbowała.
Zadziwiony rynkiem pracy 2014-10-19 12:01:11
Dzień dobry! Może ktoś wyjaśni na czym polega rekrutacja w firmie Kamoka/Entertrade - Brzeziny? Chyba już rok cyklicznie pojawia się ogłoszenie na stanowisko specjalista ds eksportu. Ludzie przychodzą na te przesłuchania. Raczej nikomu się tej pracy nie proponuje.. Co to ma być? Bezpłatna reklama istnienia takiej firmy? Kierownictwo przesłuchując ludzi zbiera darmowe informacje z rynku?? Pozoruje się tworzenie nowych stanowisk w celu pokazania jakoby firma rośnie i świetnie się rozwija na rynkach zagranicznych?? Ludzie, o co chodzi z takimi ogłoszeniami? Jest podobnych przypadków mnóstwo. Może ktoś wie i mi to wyjaśni???
1
gall anonim 2014-11-30 13:38:46
Pragnę odpowiedź na to nurtujące cię pytanie - ogłoszenie widnieje już rok, bo do tej pory nie znalazł się altruistyczny pracownik, który zgodzi się pracować 20h na dobę, będzie gotów do rezygnacji z życia prywatnego, wyjazdów służbowych i wielu innych obowiązków o których nie śniło się filozofom, władając przy tym biegle przynajmniej 3 językami obcymi, a to wszystko za jakże ,,oszałamiającą" wypłatę i umowę. Do tego mile widziane jest jeśli ów pracownik lubi być traktowany za nic.
:) 2015-01-13 12:50:00
Zabawnie czyta się te opinie będąc pracownikiem firmy Kamoka. Gdyby firma była tak zła nikt nie chciałby tu pracować, a są osoby, które pracują od początku istnienia firmy. Każde miejsce pracy ma swoje + i - .
2
robota 2016-05-15 20:32:37
@dziekan zgadzam się, tym bardziej że części do samochodów osobowych to nie jest jakaś bardzo ciężka robota
Zostaw swoją opinię o KAMOKA - Brzeziny
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KAMOKA