brak logo

Twinings

Swarzędz

Opinie o Twinings

Edek łowca kredek 2015-12-18 12:46
Każdy pier.. ze mogliby dać więcej na świeta itp , a który prywaciarz dzisiaj da ? PRACUJĄCY PRZEZ AGENCJE LUDZIE DOSTAJĄ HU...JA DO BUZI NIC NULL . Fakt że na początku było lepiej ale , i tak w porównaniu do innych prywatnych oraz państwowych firm nie jest źle . Niestety to już nie te czasy ,zejdźcie ludzie na ziemie. Skończyły się wczasy pod gruszą i finansowanie wakacyjek oraz półkolonii dla dzieciaków , robol nie ma żyć lepiej jak to głoszą hasełka PO tylko robol ma zapier...ć. I tak dobrze że firma dofinansowuje żłobki itp. w małych prywatnych firmach i nie tylko moglibyśmy zapomnieć , dostalibyśmy kopa w du..e . Trzeba czekać niestety może nadejdą kiedyś lepsze czasy . Pozdrawiam Twiningowcy
1
la dolcevita 2015-12-26 22:19
Podobno wybrancy dostaja podwójne miekkie ?
Szarlotka 2015-12-26 22:24
Jak sie jest liderem lub dupowłazem to ma sie dobre odczucia.
Szyszka 2015-12-28 21:19
Yhy ciekawe czy liderzy sa tacy pracowici ? Tak najlepiej zeby robol zapier... az sie zesral a i tak wieczne sie niepodoba
1
asia 2016-01-01 12:47
Wszystko zależy od zakładu pracy co chce dac jaki pracodawca itp. ja pracuje w takim zakładzie ze babki maja 2500zł na reke i sa bony na swieta jedne i drugie wczasowe premie dwa razy w roku wiec co 4 msce sa dodatkowe pieniazki fakt wczasowego dużo nie ma ale premie to połowa wypłaty wiec na socjal nie mamy co narzekac i co roku jakas podwyzka .
rys 2016-01-01 19:57
A z jakiego to filmu?
1
Asia 2016-01-01 20:55
Z zadnego filmu w takiej firmie pracuje na produkcji zagranicznej tylko ze 15 lat juz z umowa na stałe i to jest wiadomo ze nowa osoba zatrudniona ma inne wynagrodzenie przez pewien czas itp w Poznaniu tylko ze w syetemie 4 bryg wystarczy sie interesowac zakładami pracy jakie sa itp
rys 2016-01-03 21:49
Niech zgadne VW?
bingo 2016-01-06 22:32
Hihihihi hahahahaha a kto cie wkręcił ? Pewnie z biura jestes lub liderem
baloniwa 2016-01-25 01:20
Orientujecie się jak wygląda z delegacjami do anglii w twinings ? Ogólnie to są wybierane osoby na taki wyjazd odgórnie czy można np odmówić? Bo słyszałem ze wysyłają i trzeba jechać, a ja nie chcialbym wyjechać, bo nie mogę zostawić tu żony z dziećmi nawet na kilka dni. Jeśli jest ktos, kto coś wie, proszę o info.
Bambi 2016-01-25 12:21
tak , wywiozą Cię i zostawią hahahaha. Wszyscy lecą do Anglii i to promem kosmicznym hahahaha , lub od czasu do czasu płyną łodzią podwodną hahahaha
1
34r 2016-05-09 20:24
no to ejst jednak duzy plus ze to oferuja :) ciekawie jakie umowy
AY 2016-11-08 12:19
Możecie powiedzieć cos wiecej na temat tej pracy? Co robią kobiety ile zarabia sie netto? Myślę nad złożeniem CV
Anonim 2016-11-09 18:09
to na akord pracujecie, że takie zarobki??
Maksymilian 2016-11-30 00:15
Witam,
Mam na imię Maksymilian, pracuje w firmie rekrutacyjnej i poszukuję osoby, które miały styczność z maszynami IMA C24. Operator, mechanik. Proszę zainteresowane osoby o kontakt na adres rekrutacja00 @ interia.pl
3
Trotyl 2016-12-04 15:05
Cześć jestem Artur i pracuje w KGB jeżeli chcesz pogadać z putinem napisz do mnie atomówka@interia.pl
1
Plta 2016-12-04 23:56
Zależy czy wezmą Cię na ręczną robotę (wtedy "tylko" zapierniczasz wkładając herbatki do opakowań/kartonów) czy na maszynę (też zapierdzielasz). No i generalnie na początku najniższa krajowa, agencja oszukuje jak może, swoimi czasy za nadgodziny płacili tak, że w ogóle nie było tego widać w dniu wypłaty... Trzeba ich pilnować. A jak będziesz miała to szczęście, że Ci się spodoba i dostaniesz umowę to będzie trochę lepsza kasa.
Maksymilian 2016-12-05 20:38
Szanowny Panie Trotyl. Adres e-mail pisze się bez polskich znaków. Jak szukasz Pan chętnych to z takim podejściem daleko nie zajdziesz! Pozdrawiam.

Oferta pracy nadal aktualna (operator, mechanik herbaciarek) rekrutacja00@interia.com
1
kierownik 2016-12-13 06:29
Napisz czlowieku nazwę firmy a nie sciemniaj ze szukasz naiwnych i zbieraz ich cv trzeba być debilem zeby na takiego maila wysyłać swoje dane.
Trotyl 2016-12-13 20:14
Herbaciarka to pudełko drewniane na herbatę a nie maszyna. Z tą wiedzą co najwyżej sprzątaczki możesz rekrutować a nie mechaników i operatorów.
Michał 2016-12-14 05:12
oj nie chciałbyś wiedzieć co robią kobiety :)
czarodziej 2016-12-14 06:59
Siedzą pod biurkami u liderów i szukaja szczęścia
Jon 2017-01-01 19:42
Hahaha dlatego takie szczesliwe
Nich 2017-01-12 16:40
Koń jeszcze pracuje? Yyy tzn koń jeszcze siedzi i nic nie robi?
Ułan 2017-01-16 14:34
A kto to ten kucyk?
fromager 2017-01-23 04:47
koń ? bardzo sympatyczny i najpracowitszy z liderów , przynajmniej ja tak uważam
2
Braiaan 2017-01-23 21:54
Masz rację to trzeba przyznać , a reszta obiboków mogłaby się od niego wiele nauczyć , jest miłym , wesołym i spokojnym liderem , zawsze służy pomocą i gdy się go poprosi zawsze pomoże lub doradzi . Ci co piszą źle to lenie gdzie najdalej doszli to do kibla . Bierzcie przykład
1
Superboy 2017-02-12 12:32
Za wszystkich liderów na produkcji powinni się zabrać czyli kolejne roszady po magazynach i nie tylko układy lider - pracownik ( pupilek ) to normalka kto odchodzi z firmy raczej nie żałuje bo szczerze mówiąc nawet Amazon poprawił się przez te lata i słuchał swoich pracowników. Twinings ich nie słucha on ich zwalnia. Pozostają tylko ci co roboty nie znajdą gdzie indziej.
lili 2017-02-15 21:59
kto to jest Koń ?
Tolia 2017-02-16 21:46
gdy się zbliża słychać stukot kopyt i rżenie .
Aneta 2017-04-06 11:06
Pracujesz w Twinings? Chętnie dowiemy się co najbardziej lubisz w swojej pracy.
jachu 2017-04-12 01:27
i tak w Twiningsie najlepsze sa romanse :)
jachu 2017-04-12 01:30
zwlaszcza te z linki :D
AMORE 2017-04-20 21:02
TEŻ MOŻESZ ZNALEŹĆ SWOJA DRUGĄ POŁÓWKĘ , OPRÓCZ TEJ 40%
Krysti 2017-04-27 07:02
Słyszałem że na święta dostajecie grubą kasę , i dofinansowanie do przedszkoli itp. więc musi być super
Ola 2017-04-30 12:42
Praca i zarobki w miarę,ale atmosfera to koszmar !
3
nick 2017-06-01 20:39
Zarobki kiepskie
Aneta 2017-06-08 11:05
@nick @Ola Wasze opinie są bardzo się różnią. Z czego wynikają te różnice? Czy z innych oczekiwań, czy też w zależności od działu firmy można liczyć na inne warunki zatrudnienia? Co możecie powiedzieć więcej o pracy w swoim dziale w Twinings?
KIVI 2017-06-15 16:13
Słabe zarobki
Brygadzistka 2017-06-20 06:56
Piszesz tak jak byś pracowała w HR ale spoko odpowiem Tobie co jest największą zmorą Twiningsa.
To są Liderzy, sorry ale bym każdemu już podziękował za pracę w tej firmie. Gdyby nie fakt że nie można mieć tel. na hali to by wyszło ile jest mobbingu używanego przez nich . Nigdy nie będzie wyniku wyrobionego na produkcji bo zawsze ktoś będzie się opierda.. ć na złość liderowi, a będzie celowo kręcić maszyną i doprowadzać do awarii maszyny. Są operatorzy tacy co nawet technicznych wołają żeby rozpisali im awarie bo nygusa załapały.
Aneta 2017-06-22 14:20
@Brygadzistka dziękuję za odpowiedź. Nie jestem związana z firmą Twinings. Jestem pracownikiem serwisu GoWork.pl i zależy mi na poznaniu tego jak wygląda praca w firmie.
Czy jeśli niektórzy z pracowników mają taki wpływ na funkcjonowanie firmy, to czy zgłaszaliście sytuacje o których wspominasz? Wspominasz, że znacząco obniża to produktywność. Jeśli tak wygląda sytuacja, to jest to kolejny powód, który sprawia że firma powinna się tym zainteresować.
kKAI 2017-06-23 17:55
Zwłaszcza jeden lider z magazynu co się buja jakby szafy nosił
Pozdrawiam wszystkich 2017-06-24 14:32
Odpowiem krótko nikt z kierowników czy dyrektora nie uwierzy pracownikom który pójdą na skargę na lidera bez dowodów, a jak wspomniano nie można mieć tel. na produkcji. Liderzy to są ślizgacze bo to dzięki nimi zwalniają pracowników niewygodnych dla nich. Wystarczy jakieś spięcie i jest się na czarnej liście. Kierownika za bardzo to nie interesuje co się dzieje wokoło tylko czasami udaje że się interesuje. Dla niego najważniejszy jest wynik a pracownicy na drugim miejscu. Prawda boli ale taka jest polityka obecna firmy robią kilka razy w roku wietrzenie firmy i zwalniają ludzi którzy mieli swoje zdanie a nie takie same jak lider.
artysta 2017-06-24 14:34
W końcu nosi na barkach ciężar związków zawodowych.
VW P-ń 2017-06-29 00:01
A może tak popatrzy ktoś z drugiej strony...a może to kierownictwo wysługuje sie liderami w przypadku zwolnień ???by spadło to na nich ? jest rozkaz za dużo ludzi w firmie i to oni mają wskazać osoby ? kierownik czysty bo to lider wytypował ale na czyj rozkaz ??? a jeśli ktoś pisze iż specjalnie sabotuje produkcje - komu robi krzywdę ? kto nie dostanie premii ? tylko lider czy wszyscy na produkcji....Akacja napędzą reakcję, jeśli tak jest naprawdę to takie osoby już dawno powinny być wyłapane i powinno się im podziekować za współpracę, Podobną sytuację przechodziłem w swojej firmie - wypleniono chwasty a wyniki i atmosfera od razy poszła do góry
Marycha 2017-06-29 20:23
Kolego kierownik nie wskazuje osób do zwolnienia tylko lider kierownik zatwierdza to po pierwsze
po drugie kierownik faktycznie dusi lidera o wyniki ale nie straszy ich zwolnieniem i nie zwalnia ich były tylko 2 przypadki zwolnienia lidera przez kierownika pierwszy za juchte aparatu foto , a drugi za niezbyt udaną współprace z załogą ale to było bardzo dawno... później rączki myli sobie i liderom przenosząc ich po zmianach za ich wybryki. Rozkazów we firmach nie ma tylko są polecenia we wojsku można się spotkać jak się było. Następnie to akcja nie napędza reakcji, tylko wywołuje reakcje Jeżeli bronisz już jakiegoś lidera to napisz o kogo chodzi żeby reszta mogła poskakać po nim . Chwastów kolego w Twinings na hali nie ma bo sanepid by zamknął fabrykę , a jak głowice silnika odlewacie i kładziecie ją na trawniku czy wytłoczony elementy na drzewie no to VW jest w 100% eko nawet te TDI słynne .
1
Gabrycha 2017-06-29 20:28
Jeszcze jedno dodam lider ma płacone od palety a nie od Oii kolego wynika z tego że wypisujesz coś czego sam nie wiesz jak działa. Mam nadzieje że jeszcze robisz w tym VW i chwasty cię nie obrosły. ;)
John 2017-07-02 22:11
OEE a nie OII cymbole , ja piernicze kogo zatrudniają w tej firmie , analfabetów
Ares 2017-07-18 12:40
Żal tobie że ktoś siedzi za biurkiem a ty zapier....sz jak Beduin ? Pewnie jesteś niudacznikiem życiowym .
Zenek 2017-07-20 17:32
Kogo cytujesz ??? żal tobie że ktoś siedzi za biurkiem ??? Nieudacznik życiowy ??? o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co ty wypisujesz nieudaczniku życiowy . Naucz się chodzić a później pisać taka jest złota zasada. A u ciebie to bym powiedział że jeszcze jesteś na etapie skakania po drzewach.
Zostaw swoją opinię o Twinings - Swarzędz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Twinings