logo Kompania Elektroniczna

Kompania Elektroniczna

Raszyn

Opinie o Kompania Elektroniczna

Pinokio 2013-10-17 21:45
Miałem okazję pracować w tej firmie i szczerze nie polecam. Na rozmowie kwalifikacyjnej były zupełnie inne ustalenia finansowe a zupełnie inne na umowie o pracę. Szybko podziękowałem.
20
Lolek 2014-03-15 02:01
Głowy sobie nie zawracaj,wyzysk,zarobki głodowe,na pieniądze czeka się 2,3 miesiące ta firma to jedno wielkie dno,komornik się już nimi zajął,tam powinna wkroczyć Państwowa inspekcja pracy i to z hukiem!
1
prezes 2014-03-20 10:31
Ostatnie wpisy Lolek i 111 to pomówienia i jako takie zostaną zgłoszone na policję.
Drzwi do mojego biura są zawsze otwarte, dlaczego ktoś nie ma odwagi porozmawiać?
5
Traszka 2014-04-28 10:06
Ja pracuję już dość długo. Najpierw na umowie zlecenie, potem po szkoleniach i po rozmowie z Szefem na umowie o pracę. Uważam, że jak ktoś nie jest tchórzem i ma odwagę porozmawiać z Szefem to się dogada. Najgorzej jak ktoś ma jakieś "ale" ale nie pójdzie pogadać tylko roznosi ploty. Jakby mi nie pasowało to bym dawno poszukała czegoś innego. W/g mnie jest ok.
3
me9k 2014-12-23 23:14
a jakie stanowisko Cię tam interesuje?
niki 2015-08-05 11:18
jaką praca jesteś zainteresowana ?
znajomy 2016-06-08 11:12
Witam .
I bardzo ważna rzecz !! Z szefem na prawdę idzie się dogadać . Trzeba po prostu z nim porozmawiać . Facet jest ok . W firmie - jak w każdej , od razu się umowy na stałe nie dostanie , ale jak Ci zależy , pracując po prostu dobrze, Szef to zauważy .
4
znajomy 2016-06-23 13:28
@wsd - trzymam kciuki ! Szef to na prawdę sensowny facet. Jeśli będziesz miał problemy na początku pracy - wal do niego śmiało !!!!
U niego każdy w firmie sobie pomaga.
3
józek 2016-06-24 17:20
@znajomy jak już jesteś tak zachwycony swoim szefem to może napisz też coś o współpracownikach, jaka panuje u was atmosfera, jakie są warunki pracy, czy można zarobić sensowne pieniądze? Czy można dorobić sobie pracując np. w wakacje? Wiesz firma to nie tylko szef ale i ludzie którzy w niej pracują ;-)
1
znajomy 2016-07-04 17:09
Józek - odpowiadając na Twojego posta to po pierwsze nie o zachwyt tutaj chodzi ale o prawdę.
Po drugie : w firmie warunki pracy są dobre. Warunki finansowe zależne są od stanowiska i zakresu obowiązków . Póki co nikt nie narzeka a rezygnacji z pracy nie ma !!! ). Można też tutaj zarobić - ale o tym musisz już pogadać z Szefem. Powodzenia !
4
emmas 2016-07-04 20:20
jeżeli komuś tak bardzo zależy jak tobie na zatrudnieniu ui nich to napisz do nich, dane kontaktowe mają na stronie. nie wierzę żeby w takiej produkcji elektroniki nie było jakiegoś naboru z racji wakacji
October 2016-11-11 09:48
Prawda jest taka,że firma jest slaba
Pensje nie są płacone na czas -co jest dużym mminusem.zgodze się że faktem,że są inne ustalenia na rozmowie a inne w rzeczywistości.Jak pracowałem parę razy został wyłączony prąd,komornik się kręcił i były zajęcia na maszynach.
5
Kontrahent. 2016-11-28 13:42
Powiedziałbym , że firma jest mała, ale nie pokusiłbym się na stwierdzenie , że jest słaba. Coroczne sponsorowanie przez Kompanię Elektroniczną zawodów robotów ( Sumo Challenge w Łodzi ) , zwiększenie zatrudnienia i zakup nowych maszyn , sorry - to nie słabość firmy ! Nie tylko ja współpracuję z tą firmą od wielu lat , widać, że idzie ona w górę . Mają dobre promocje ,biznes się u nich kręci .
6
obecny pracownik firmy. 2017-01-30 12:30
Pracuję już tutaj kilka lat i nie zamierzam tego zmienić . Zarobić się tutaj da, nowe zlecenia są a i też ostatnio fajne spotkanie świąteczne Szef nam sprawił. Mnie szczególnie się podoba jak tutaj traktuje się nowych pracowników - jest bardzo duża wyrozumiałość i pomoc na etapie wdrażania . Co prawda tak jak i u innych pracodawców cudów tutaj nie ma ( manna sama nie spadnie ) ja - generalnie polecam !
4
Sie 2017-02-02 16:45
Widać ze ktoś z firmy czuwa nad dobrymi opiniami.
Kto pracował to wie jak wyglada rzeczywistość.
Ja pracowałem kilka lat. I zrezygnowałem,bo comiesięczne proszenie się o pensje jest mało przyjemne.
4
odpowiedź na post sie. 2017-02-16 17:18
Ściemą zalatuje jak nic. Co miesiąc prosiłeś się o pensje i pracowałeś kilka lat .... ? Z tego co wiem to tutaj ludzie pracują naprawdę długo , a skoro pracują , to problemu z pensją nie mają . Znam tą firmę i
myślę ,że nie o to chodziło . Skoro pracowałeś tutaj kilka lat i nikt cię inny nie zatrudnił, to
czuję, że taki z ciebie był fachowiec w tej robocie jak ze mnie astronauta...... :(


5
Agnieszka 2017-03-08 13:09
Chcecie być na bieżącą ze wszystkimi aktualnościami? http://komele.eu/aktualnosci/ - zachęcam do odwiedzin.
3
Kontrahent. 2017-03-09 13:30
Ciekawą propozycją zapoznania się z firmą jak i jej ofertą będą nadchodzące XXIII Międzynarodowe Targi Automatyki i Pomiarów AUTOMATICON ( 14-17 marca 2017 ). Jako czołowy, polski producent modułów elektronicznych będzie miał tam również swoje stoisko. Jako wieloletni partner - zapraszam.
4
Zostaw swoją opinię o Kompania Elektroniczna - Raszyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kompania Elektroniczna