Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cooper Standard Automotive

Pracowałeś w firmie Cooper Standard Automotive i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pt - 2014-06-11 23:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a w Piotrkowie nędza...co niektórzy wzięli po 1500zł pensji,nie zgodziliśmy się na zasady nowej premii to dokręcają nam śrubę i wymyślają coraz to nowe zakazy i sposoby kontrolowania dosłownie wszystkiego.Światowa wiocha pl.
zdjecie uzytkownika
Smuf - 2014-06-12 00:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te 2300 to na jakim stanowisku? Ale trzeba przyznać, że nawet w obliczu tego całego pseudo kryzysu to niezła kaska.
zdjecie uzytkownika
Poddany w Bajdolandii - 2014-06-12 19:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2014-05-08 07:25:11]:
Pan Maciuś kariery nie zrobi, bo jak można zrobić karierę na tym stanowisku jeżeli nie posiada się za grosz charyzmy. Ludzie odczuwają pogardę i brak szacunku. Na zebraniach z załogą, gdzie próbował stworzyć jakąś orację, było żal na niego patrzeć jak się dwoi i troi, by przekonać do swojego gniota, przepraszam projektu regulaminu premii. Na zadane pytanie w chwili żałosnego uniesienia i oczekiwania aplauzu, "kto jest jeszcze za tą ... starą premią" podniósł się las rąk, co było jak wymierzenie policzka dziecku po tym jak odebrało mu się cukierka, widok bezcenny. Szkoda, że ten narcyz nie wpadł na pomysł nagrywania swoich wystąpień, a może i wpadł, i sam stwierdził że jest klasą tylko dla siebie. Reszta z dopłatą nie chciałaby go więcej oglądać. Słuchać tym bardziej, bo jego słowa powiedziane raz na drugi dzień oznaczają coś przeciwnego i nie ma co się dziwić jego otoczeniu, które każdego dnia chodzi skołowane. Jak go nie ma w pracy to wszędzie jest lepsza atmosfera, każdemu lepiej się pracuję. Kiedy on zrozumie, że bez niego można pracować, można mieć lepsze wyniki, możemy być dumni z pracy w takim globalnym przedsiębiorstwie. To on jest hamulcowym tego przedsiębiorstwa i jego oderwane od rzeczywistości poczucie, że jest lekarstwem na cały Cooper-standard. Zapominając o przedawkowaniu, które prowadzi do rychłego upadku.
zdjecie uzytkownika
Smuf - 2014-06-18 08:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać, że ten pan nie specjalnie wie o co chodzi w całym kierowaniu interesem. Pytanie jest jedno - jak on zdobył to stanowisko.
zdjecie uzytkownika
weteran - 2014-07-11 16:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Poddany w Bajdolandii - 2014-06-12 19:14:05]:
Juz zrobił. Wyżej się juz nie da.
Teraz tylko na zielono i jest nie do ruszenia.
Nie dajcie się tam,powodzenia.
Mam nadzieje ze postój chociaż macie?
zdjecie uzytkownika
zajebiaszczy1 - 2014-07-23 23:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ooo hanavald tam jest???no i Asia...proponuje Wam zwolnic sie ..hehe nie no zartuje Szmit to kawa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a z Aśka da sie żyć o ile ktos nie podpadnie...ja akurat podpadłem.Wiecie jak my tu w bielsku wam dziękujemy że ich przygarneliście...dziękujemy Piotrków niech moc bedzie z Wami
zdjecie uzytkownika
Hypo - 2014-07-28 20:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cooper z mojej perspektywy - osoby która poszukuje dobrej pracy z branży motoryzacyjnej - wygląda całkiem obiecująco, mają swoje produkty co na pewno pozwala utożsamiać się z daną firmą czy fabryką. Poza tym to międzynarodowa korporacja, która swoje już na pewno przeszła. Gdybym bym zatrudniony u nich raczej bym się nie martwił o brak pracy. W kwestii zarobków ciężko mi się wypowiadać, ale na start, bez doświadczenia to na pewno nie ma się spodziewać kokosów. Mam nadzieję, że wraz z większym stażem w firmie należą się większe pieniądze. Poważna firma powinna poważnie traktować pracowników jeżeli na nich im zależy.
zdjecie uzytkownika
gecko - 2014-07-29 10:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam w piotrkowie slychac?skoczek szaleje?dajcie znac!
zdjecie uzytkownika
agata41 - 2014-08-13 12:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak myslicie w tej pracy bede mogla miec kolczyka w nosie?
zdjecie uzytkownika
ANTEK - 2014-08-13 13:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agata41 - 2014-08-13 12:26:39]:
ośmielę się ze nawet ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
pawełTI - 2014-08-17 22:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.

Jak tam z pracą mam zamiar przejść z TI Automotive do Was.

Jest szansa?
zdjecie uzytkownika
Smuf - 2014-08-18 10:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@agata41 A w czym by niby taki kolczyk przeszkadzał? Chyba, że są jakieś osoby mało tolerancyjne na żelastwo to wtedy się nie będę wcale dziwił Twoim obawom. Myślę, że jednak takie rzeczy jak kolczyki są do zaakceptowania, bo to nie jest praca w której coś takiego mogłoby przeszkadzać. W działce w której funkcjonuje Cooper pracę może znaleźć pewnie każdy, kto tylko chce pracować i osiągać dobre wyniki.
zdjecie uzytkownika
babel - 2014-08-19 21:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pawełTI - 2014-08-17 22:40:37]:
zastanów sie czy bedzie sie Tobie opłacało bo nowi beda przyjmowani na duzo gorszych i nizszych stawkach niz kiedys,wiec miody sie skonczyły
zdjecie uzytkownika
ducato250 - 2014-09-07 21:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ANTEK - 2014-08-13 13:40:47]:
w piotrkowie koszmar coraz mniej płacą a wiecej wymyslają
zdjecie uzytkownika
Smuf - 2014-09-13 18:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@babel Czasem rzeczywiście warto odpuścić, chyba w tym przypadku będzie to samo. A jeżeli planują robić tak jak podejrzewasz - obniżyć stawki, wziąć nowych ludzi (bo starzy raczej się na coś takiego nie zgodzą) to jakość usług firmy może drastycznie spaść jako naturalny efekt takich zmian. Chyba, że starsi pracownicy przed odejściem będą zmuszeni nauczyć wszystkiego młodych.
zdjecie uzytkownika
neli - 2014-09-16 20:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ja czekam kiedy pan P( usunięte przez administratora ) wybuduje zakład SARGUMI koło B-B to zaczną się czarne dni dla COOPERA a dlatego że część załogi przejdzie bo już Ludzie odchodzą A pan ( usunięte przez administratora )Już podbiera ludzi,A SARGUMI było na skraju bankructwa ale Chiny pąpują w tą firmę tyle pieniędzy że COOPER na oczy nie widział życzę wszystkim pracowniką cp.sr.powodzenia.i panu( usunięte przez administratora )SZYBKIEJ BUDOWY.....
zdjecie uzytkownika
dość - 2014-09-24 17:02:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a w piotrkowie nadal się ludzi poniewiera
zdjecie uzytkownika
Prasierka - 2014-09-27 23:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najbardziej mi się podoba w Piotrkowie kierownik z utrzymania ruchu...takiego pajaca to w życiu nie widziałam.Ciasny Zbychu wygląda jak pedał a wydaje mu się że my na niego lecimy fuuuuuj. Współczuję tylko tym fajnym chłopakom z UR że mają takiego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a za kierownika.Bo chłopaków mamy naprawdę spoko włodek,tomek g ,łysy ,mariusz ,adaś ,krzysiek i z tych nowych twarzy marcin. Są wyjątki jak "zając" który sie tylko chwali jaki to on jest dobry i ile zarabia. No właśnie zarabia za dużo bo 3800-4000 tys to my mamy za 2 miesiące a on przecież tylko dużo gada a mało robi.precz z CIASNYM I ZAJĄCEM.
zdjecie uzytkownika
mechanik - 2014-09-27 23:31:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Prasierka - 2014-09-27 23:24:11]:
Zgadzam się Prasiara z tobą. Ciasny precz z Coopera. A zając jest młody i głupi więc niech sobie gada co chce ale to fajny małolat
zdjecie uzytkownika
EXT - 2014-09-29 12:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Bielsku na razie mam spoko, żadnych problemów afer. Pracy dużo zarobki przyzwoite. Bielsko Pozdrawia pozostałe Coopery
zdjecie uzytkownika
AA - 2014-10-05 23:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piotrków odda Macieja i Joanne w dobre ręce Ktoś chętny ???
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-10-06 13:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AA - 2014-10-05 23:42:24]:
Tych spadachroniarzy trzeba zapakować do pudła i wysłać tan gdzie ich wyprodukowano w ramach gwarancji. Ciasny Zbych, jak wierny pies sam się wyśle za nimi.
zdjecie uzytkownika
jareczek - 2014-10-10 19:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam

ile można zaśpiewać sobie na stanowisku automatyka w utrzymaniu ruchu ?
zdjecie uzytkownika
kika - 2014-10-13 13:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nasza Helga i Król Maciuś narobili w zakładzie taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e nikt się nie może w tym bałaganie od należ .Tak się starali dobrze pokazać podczas wizyty BOSA [ czystością i efektywnością] ,że szkoda że nie przyjechał miesiąc wcześniej ,A TO BY się ZDZIWIŁ
zdjecie uzytkownika
alanka - 2014-10-17 20:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piotrkowie masakra niskie płace Maciuś i Asia sami nie wiedzą co chcą. Robią z człowieka idiotę a te ich uśmiechy aż krew człowieka zalewa. Praca ogólnie fajna jak ich nie ma i się nie czepiają. Te ranki wykańczają jak coś żle to oczywiście wina nasza. Nie można się odezwać bo jak podpadniesz to dowidzenia. Zabierzcie ich od nas
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cooper Standard Automotive
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x