Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cooper Standard Automotive

Pracowałeś w firmie Cooper Standard Automotive i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
BB Cooper - 2015-01-17 08:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcin19811aj - 2015-01-16 23:27:22]:
Przeczytaj trochę wyżej to będziesz wiedział
zdjecie uzytkownika
Mc - 2015-01-17 10:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A moze ktoś napisać jakie sa zmiany? Są jakieś przerwy? Ile trwaja? Od ktorej sie zaczyna pracę?
zdjecie uzytkownika
BB cooper - 2015-01-17 11:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mc - 2015-01-17 10:29:13]:
praca jest 3 zmianowa 6-14, 14-22, 22-6 i zależy gdzie trafisz możesz pracować na 3 miany możesz pracować na 2 możesz trafić na systemie 4 brygadowym wygląda to tak:
4x1 zmiana dzień wolnego
4x3 zmiana dwa dni wolnego
4x2 zmiana dzień wolnego i znowu pierwsze,
jest to taka czterobrygadówka że większe święta są mimo wszystko wolne
zdjecie uzytkownika
ha21 - 2015-01-18 17:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na ktorą godzinę trzeba sie zglosic na rekrutacje?
zdjecie uzytkownika
bibi - 2015-01-18 21:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ha21 - 2015-01-18 17:54:18]:
ale głupie pytanie he he zadzwonią i powiedzą chyba :)
zdjecie uzytkownika
Koleś - 2015-01-19 08:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ha21 - 2015-01-18 17:54:18]:
Jak zadajesz takie pytania to raczej jesteś niezbyt ogarnięty. Kto niby ma wiedzieć na którą się umowiłeś/aś. Uwierz mi testy na rozmowach nie są trudne ale myśleć trzeba umieć, a Tobie szczególnie to nie wychodzi.
zdjecie uzytkownika
zenek - 2015-01-19 15:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [BB Cooper - 2015-01-17 08:28:42]:
mozesz mi podac strone z oferta pracy w cooperze przez agencje?
zdjecie uzytkownika
lil - 2015-01-19 21:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś było mnóstwo nowych ludzi na testach.
zdjecie uzytkownika
dobry - 2015-01-21 11:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bielsko Cooper - 2014-11-24 16:47:15]:

w Bielsku jest inaczej jak w Piotrkowie by tyle płacili to pewnie taż kazdy byłby zadowolony i chwalił sobie prace pozdro....
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-01-22 16:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Piotrkowie wysyłają na urlopy bezpłatne
zdjecie uzytkownika
memet - 2015-01-22 19:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Dzierżoniowie zrezygnowali z Ranstadu,przejmuje inna firma i brak perspektyw na przyszły miesiąc
zdjecie uzytkownika
plotkara - 2015-01-23 10:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cześć Bielsko Co u was z praca i zamówieniami na nowy rok ? U nas SKOCZEK wstrzymuje produkcje na wszystkich działach ,a ludzie na UW i UB, nikt o niczym nikogo nie informuje co się dzieje aż strach myśleć co w następnym tygodniu z produkcją.Czy u was tez postoje ?
zdjecie uzytkownika
Były pracownik Bb-Extruzja - 2015-01-23 20:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BB cooper - 2015-01-16 10:52:07]:
Ja przepracowałem 15mc
zdjecie uzytkownika
BB Cooper - 2015-01-24 07:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [plotkara - 2015-01-23 10:31:50]:
To kiepsko tam macie, w bielsku roboty od cholery. Aż tygodnia czasem brakuje, i sporo przyjęc ludzi od nowego roku. Przez skoczka rozumiesz Maćka S. niemieckiego? Widziałem go wczoraj u nas, przyjechał coś spierdo**ć pewnie. Ogóle w Bielsku jakoś tak spokojnie, bez afer. Jest robota to i władza mniej się czepia.
zdjecie uzytkownika
BB Cooper - 2015-01-24 07:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [plotkara - 2015-01-23 10:31:50]:
To kiepsko tam macie, w bielsku roboty od cholery. Aż tygodnia czasem brakuje, i sporo przyjęc ludzi od nowego roku. Przez skoczka rozumiesz Maćka S. niemieckiego? Widziałem go wczoraj u nas, przyjechał coś spierdo**ć pewnie. Ogóle w Bielsku jakoś tak spokojnie, bez afer. Jest robota to i władza mniej się czepia.
zdjecie uzytkownika
Ext - 2015-01-24 09:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były pracownik Bb-Extruzja - 2015-01-23 20:12:22]:
A co było przyczyną odejścia?
zdjecie uzytkownika
Były pracownik Bb-Extruzja - 2015-01-27 07:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ext - 2015-01-24 09:12:44]:
Inna praca...
zdjecie uzytkownika
miko - 2015-01-30 00:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w B-B pracuje moja znajoma jest b.zadowolona,za grudzień miała na koncie 3000 zł
zdjecie uzytkownika
AnaPis - 2015-02-06 15:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, właśnie poszukuje pracy i bardzo chciałabym się dostać właśnie do Cooper'a. Znacie może osobę która mogłaby jakoś to załatwi bo samo zanoszenie CV na portiernie nic nie daje
zdjecie uzytkownika
blw - 2015-02-06 22:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Znacie mstr biegu
zdjecie uzytkownika
Były pracownik Bb-Extruzja - 2015-02-19 00:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [blw - 2015-02-06 22:07:52]:
Jakiś Amerykanin chyba-Spiderman :)
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-02-23 18:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem pracownikiem od ponad 2 lat, dbam o prace, lider to widzi, idzie sie dogadac bez problemu fajnie, na finanse nie mam prawa narzekac, ale jak glowny koordynator sie doczepia ze podwijam spodnie do wysokosci polowy piszczela?? mowi ze pojde na przymusowy urlop bezplatny i strace premie? TO JA DBAM O SWOJE PRZYRODZENIE! mam stanowisko w ktorym sa niesamowite temperatury, i czesto przychodze z odparzeniem (nie mowie o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak juz macie pisac glupie komentarze), to chyba moge powinac troche spodnie? NIE! nic podobnego, to KOORDYNATOR KOORDYNATOROW wie lepiej co jest lepsze dla mnie, bezsens totalny, juz nie maja sie na prawde doc zego czepiac jak nie dajesz im powodow do tego. przykre. praca praca ale zdrowie tez ma swoje zasady na ktore ktos kto nie jest lekarzem nie ma pojecia a mowi co robic. Moral po 2 latach: wspolczuje liderom, na prawde, sa traktowani jak smiecie, a pare osob mysli ze im wszystko wolno, jak sie na to godzicie, polecam, ale na pare lat max, jako przejsciowa praca.
zdjecie uzytkownika
plotkara - 2015-02-25 12:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej COOPEROWCY BB,MYŚLENICE,DZIERŻONIÓW JAK U WAS Z PRACA ? PIOTRKÓW MA CAŁY CZAS PRZESTOJE( 2 DNI PRACA -3 DNI UW LUB UB )LUDZI Z PO ZA FIRMY ZWALNIAJĄ LUB WYSYŁAJĄ NA URLOPY BEZPŁATNE.CZY WY TEŻ MACIE TAKI CIĘŻKI OKRES Z PRACĄ?POZDROWIONKA
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Testy-praca dla inteligentnych ludzi(Tajemnica)
Pytania: Tajemnica
zdjecie uzytkownika
Bielsko-Biała - 2015-02-25 13:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [plotkara - 2015-02-25 12:14:00]:
W bielsku roboty od uja, miejscami czterobrygadówce tygodnia brakuje. Bywają miejsca gdzie jest zauważalnieniej mniej pracy, ale nic mi nie wiadomo żeby kogo kolwiek wysyłali na urlopy. W styczniu jeszcze przyjęcia były.
zdjecie uzytkownika
cooper piotrków - 2015-02-26 06:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo proszę Bielsko zabierzcie sobie z powrotem pana Macieja S zanim nam do konca zakład rozwali to co on teraz wyprawia przechodzi wszelkie pojęcie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cooper Standard Automotive
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Cooper Standard Automotive?
Zadaj pytanie