Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cooper Standard Automotive

Pracowałeś w firmie Cooper Standard Automotive i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
BB cooper - 2014-10-29 12:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotr12 - 2014-10-29 10:41:38]:
12,6 na godzinę i wraz ze stażem pracy wzrasta nie pamiętam jakie tam są okresy i jaki wzrost ale po 5 latach w tej chwili 17.6 po 3 miesiącach 20% premii plus co kwartał 510 zł za brak L4. Przez agencję nie ma wczasów pod gruszą i połowę mniej bonów na święta czyli chyba 600zł
w bielsku przejście pod Coopera jest raczej mało prawdopodobne
zdjecie uzytkownika
piotr12 - 2014-10-29 15:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za odpowiedz. Rozumiem, że umowa zlecenie?
zdjecie uzytkownika
prasiarz - 2014-10-29 20:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszecie że powstaje firma konkurencyjna coopera podajcie jekieś bliższe info. z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
romeo - 2014-10-30 14:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prasiarz - 2014-10-29 20:32:01]:
Co tam w piotrkowie? jak tam nasza dwojka z bielska? a przepraszam, jedna pani z bielska, a drugi król macius z bielska, myslenic, itp, itd i z wszystkich mozliwych działow coopera.pozdro z bielska
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-11-03 09:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani z bielska ma się ponoć super a i braciszkowi załatwiła niezłą posadkę zanim wyjechała do PT? Czyż to sprawiedliwe? A gdzie studia? Buraki niesamowite i tacy ludzie przez plecy dochodzą do czegoś!!!
zdjecie uzytkownika
prasiarz2 - 2014-11-05 04:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie co z tą firmą o której pisaliście? też byłbym nią zainteresowany, ale narazie nic nie pisze nigdzie żeby coś w bb miało powstawać, ktoś coś bliżej wie?
zdjecie uzytkownika
plotkara - 2014-11-05 21:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SKOCZEK i HELGA w zeszłym tygodniu wyjechali rzekomo na szkolenie, może szykują się do odlotu z PT bo grunt im się pod nogami zaczyna palić .jak przyjdzie płacić kary po przegranych sprawach z sądu .zostanie im tylko bilet w jedną stronę -czyżby RUMUNIA ? a my ich tu długo .długo ...będziemy opijać
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-11-06 07:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
napiszcie jak awansuje rodzina Helgi którą rzekomo awansowali do PT? Braciszek z narzędziowni i siostra w biurze?
zdjecie uzytkownika
jupi - 2014-11-07 09:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprawa tych awansów według mnie to są czyste brednie, nie znam nikogo, kto by się źle wyrażał o "braciszku", jest to fachowiec i jeśli awansował to tylko dzięki sobie, w tej rodzinie jest tylko jedna czarna owca.
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-11-07 12:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm... no dziwne, że cała rodzina pracuje a i nie na byle jakich stanowiskach, siostra w biurze bez wykształcenia, wiedzy, angielski słaby,dużo się mówi, że Helga pracę załatwia... kilka osób znam osobiście
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-11-07 12:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Braciszek może i fachowiec ale głowę nosi wyżej niż s.... jak cała rodzina... uważają się za niewiadomo kogo i ludzi poniżają..
zdjecie uzytkownika
megi - 2014-11-07 12:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zły - 2014-10-25 13:47:25]:
gdzie mozna skladac swoje CV, przez jaka agencje pracy przyjmuja?
zdjecie uzytkownika
Bielsko - 2014-11-07 14:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co w tym dziwnego że swoim się załatwia pracę? To nie posady państwowe żeby miało gorszyć, a jak ktoś się dostaje tam gdzie się nie nadaje to przyjdzie czas i go zweryfikują
Swego czasu w Bielsku do zakładu się można było dostać tylko po rodzinie i znajomości, do tej pory wielu członków rodzin pracuje razem. Każdy nowy jak przychodził to dostawał pytanie od kogo jest i to było normalne. Nawet teraz nowy ma większe szanse na dostanie się jak jego CV dostarczy ktoś sprawdzony z zakładu, oczywiście jak przejdzie te dziwne testy
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-11-07 19:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pierdziu, co sie wyrabia w tym piotrkowie to glowa mala...
zdjecie uzytkownika
daco12 - 2014-11-10 16:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej.A kto w zarzadzie , Baraniak i Ksiazarczyk ?
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-11-15 13:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [daco12 - 2014-11-10 16:18:35]:
jak tam nasze gwiazdy z bieelska w piotrkowie?
zdjecie uzytkownika
elwis - 2014-11-18 12:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Piotrkowie to nie dyrektor jest najgorszy tylko jego podwładni jak Ciasny Zbych i jego przydupasy Sylwek M ( wieloryb) i Zając.Żal mi chłopców że muszą być podpierd...ni przez Wieloryba Sylwka.Ten gość już w poprzedniej swojej pracy miał opinie podpierda...a i tu jest jeszcze gorzej.Chłopaki już mu chcieli doje..ac ale zwolnili go i oddychneli a teraz ta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w Cooperze sobie ulepsza stanowisko. Nie zna się na niczym tylko wiedzę czerpie od chłopaków i idzie do Ciasnego i mowi że to on wymyślił. Wieloryb zwolni się sam bo ludzie cie tu sami zniszczą jak dalej tak bedzie
zdjecie uzytkownika
B-B - 2014-11-18 13:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W bielsku też był kiedyś taki jeden co to pomysły zbierał i przedstawiał jako swoje. I niestety wybił się wysoko. Teraz chyba jest w Dzierżoniowie kimś
zdjecie uzytkownika
hh - 2014-11-20 10:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak, był w bielsku, potem w myślenicach, potem znowu w bielsku, a teraz w piotrkowie...
zdjecie uzytkownika
warsztat - 2014-11-20 13:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyno przestań wypisywać na Sylwka i Zbycha głupoty bo ich nie znasz tylko wiesz tyle co ci naopowiada twój kochanek z warsztatu z którym masz romans.Jeszcze jeden wpis i wszyscy się dowiedzą kto to pisze a parę osób już wiec uważaj bo mąż się też dowie.
zdjecie uzytkownika
magazyn - 2014-11-21 10:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogólnie tam jest wielkie zamieszanie, romanse, zdrady, dziwna firma....
zdjecie uzytkownika
rr - 2014-11-21 12:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o jakiego kochanka chodzi z warsztatu? jeden jest co ciągle rogi żonie przyprawiał aż go pogoniła....
zdjecie uzytkownika
XXX - 2014-11-21 12:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hh - 2014-11-20 10:15:41]:
CZY CHODZI O PEWNEGO MARKA?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-11-21 14:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXX - 2014-11-21 12:24:21]:
dokładnie, też myślę e to Marek P
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-11-21 18:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michal2410 - 2014-10-22 19:19:15]:
Co za imbecyl z Ciebie. Właśnie przez takie pie.przenie nigdy w tym kraju nie będzie lepiej. To mają być duże zarobki wg Ciebie? 15 zł brutto na h? Za granicą za tą samą pracę dostają 4x tyle a Ty pie...lisz, że w Polsce są gdziekolwiek duże zarobki.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cooper Standard Automotive
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x