Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cooper Standard Automotive

Pracowałeś w firmie Cooper Standard Automotive i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ANTEK - 2014-08-13 13:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agata41 - 2014-08-13 12:26:39]:
ośmielę się ze nawet ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
pawełTI - 2014-08-17 22:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.

Jak tam z pracą mam zamiar przejść z TI Automotive do Was.

Jest szansa?
zdjecie uzytkownika
Smuf - 2014-08-18 10:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@agata41 A w czym by niby taki kolczyk przeszkadzał? Chyba, że są jakieś osoby mało tolerancyjne na żelastwo to wtedy się nie będę wcale dziwił Twoim obawom. Myślę, że jednak takie rzeczy jak kolczyki są do zaakceptowania, bo to nie jest praca w której coś takiego mogłoby przeszkadzać. W działce w której funkcjonuje Cooper pracę może znaleźć pewnie każdy, kto tylko chce pracować i osiągać dobre wyniki.
zdjecie uzytkownika
babel - 2014-08-19 21:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pawełTI - 2014-08-17 22:40:37]:
zastanów sie czy bedzie sie Tobie opłacało bo nowi beda przyjmowani na duzo gorszych i nizszych stawkach niz kiedys,wiec miody sie skonczyły
zdjecie uzytkownika
ducato250 - 2014-09-07 21:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ANTEK - 2014-08-13 13:40:47]:
w piotrkowie koszmar coraz mniej płacą a wiecej wymyslają
zdjecie uzytkownika
Smuf - 2014-09-13 18:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@babel Czasem rzeczywiście warto odpuścić, chyba w tym przypadku będzie to samo. A jeżeli planują robić tak jak podejrzewasz - obniżyć stawki, wziąć nowych ludzi (bo starzy raczej się na coś takiego nie zgodzą) to jakość usług firmy może drastycznie spaść jako naturalny efekt takich zmian. Chyba, że starsi pracownicy przed odejściem będą zmuszeni nauczyć wszystkiego młodych.
zdjecie uzytkownika
neli - 2014-09-16 20:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ja czekam kiedy pan P( usunięte przez administratora ) wybuduje zakład SARGUMI koło B-B to zaczną się czarne dni dla COOPERA a dlatego że część załogi przejdzie bo już Ludzie odchodzą A pan ( usunięte przez administratora )Już podbiera ludzi,A SARGUMI było na skraju bankructwa ale Chiny pąpują w tą firmę tyle pieniędzy że COOPER na oczy nie widział życzę wszystkim pracowniką cp.sr.powodzenia.i panu( usunięte przez administratora )SZYBKIEJ BUDOWY.....
zdjecie uzytkownika
dość - 2014-09-24 17:02:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a w piotrkowie nadal się ludzi poniewiera
zdjecie uzytkownika
Prasierka - 2014-09-27 23:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najbardziej mi się podoba w Piotrkowie kierownik z utrzymania ruchu...takiego pajaca to w życiu nie widziałam.Ciasny Zbychu wygląda jak pedał a wydaje mu się że my na niego lecimy fuuuuuj. Współczuję tylko tym fajnym chłopakom z UR że mają takiego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a za kierownika.Bo chłopaków mamy naprawdę spoko włodek,tomek g ,łysy ,mariusz ,adaś ,krzysiek i z tych nowych twarzy marcin. Są wyjątki jak "zając" który sie tylko chwali jaki to on jest dobry i ile zarabia. No właśnie zarabia za dużo bo 3800-4000 tys to my mamy za 2 miesiące a on przecież tylko dużo gada a mało robi.precz z CIASNYM I ZAJĄCEM.
zdjecie uzytkownika
mechanik - 2014-09-27 23:31:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Prasierka - 2014-09-27 23:24:11]:
Zgadzam się Prasiara z tobą. Ciasny precz z Coopera. A zając jest młody i głupi więc niech sobie gada co chce ale to fajny małolat
zdjecie uzytkownika
EXT - 2014-09-29 12:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Bielsku na razie mam spoko, żadnych problemów afer. Pracy dużo zarobki przyzwoite. Bielsko Pozdrawia pozostałe Coopery
zdjecie uzytkownika
AA - 2014-10-05 23:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piotrków odda Macieja i Joanne w dobre ręce Ktoś chętny ???
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-10-06 13:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AA - 2014-10-05 23:42:24]:
Tych spadachroniarzy trzeba zapakować do pudła i wysłać tan gdzie ich wyprodukowano w ramach gwarancji. Ciasny Zbych, jak wierny pies sam się wyśle za nimi.
zdjecie uzytkownika
jareczek - 2014-10-10 19:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam

ile można zaśpiewać sobie na stanowisku automatyka w utrzymaniu ruchu ?
zdjecie uzytkownika
kika - 2014-10-13 13:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nasza Helga i Król Maciuś narobili w zakładzie taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e nikt się nie może w tym bałaganie od należ .Tak się starali dobrze pokazać podczas wizyty BOSA [ czystością i efektywnością] ,że szkoda że nie przyjechał miesiąc wcześniej ,A TO BY się ZDZIWIŁ
zdjecie uzytkownika
alanka - 2014-10-17 20:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piotrkowie masakra niskie płace Maciuś i Asia sami nie wiedzą co chcą. Robią z człowieka idiotę a te ich uśmiechy aż krew człowieka zalewa. Praca ogólnie fajna jak ich nie ma i się nie czepiają. Te ranki wykańczają jak coś żle to oczywiście wina nasza. Nie można się odezwać bo jak podpadniesz to dowidzenia. Zabierzcie ich od nas
zdjecie uzytkownika
prasiarz - 2014-10-21 13:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kika - 2014-10-13 13:33:40]:
Poprzedni dyrektor też zrobił miasteczko ruchu drogowego na hali produkcyjnej, malowania ścian,naprawa podłogi, porządki, czystość i też przyjeżdżały wycieczki z Włoch. Dlaczego podczas tych wycieczek osób audytujących zakład pracownicy z SGP nie przychodzą do pracy, a ich stanowiska są likwidowane, chowane przed zwiedzającymi gośćmi, czyżby wstydzili się, że nie dają rady wyprodukować materiału zgodnie z deklarowaną jakością? Wszystkie te działania to sprawdzone "odgrzewanie starych kotletów", bo nic nowego nie potrafią wymyślić. To pierwsze objawy wypalenia zawodowego. Jeszcze trochę i pożegnamy tą kadrę, tak jak i Diego Buratto. Wszystkie te prace finansuje z niewypłacania premii pracownikom, którym co trochę podnoszą normę, mówiąc odoskonaleniem stanowiska, które nie udoskonala tylko przeszkadza i utrudnia pracę.
zdjecie uzytkownika
michal2410 - 2014-10-21 13:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może ktoś napisać jak z zarobkami? interesują mnie liczby... stawka podstawowa, premie, weekendy, nadgodziny, czy płacą na święta, wczasy, trzynastki, multisport itp
zdjecie uzytkownika
BB cooper - 2014-10-21 17:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Bielsku jak ma przyjechać szef szefów czy jakiś super ważny ma się odbyć audyt, to też jest wielkie sprzątanie, malowanie i cudowanie. A pracownicy z zewnątrz od selekcji już dawno przenieśli gdzieś po za zakład.
zdjecie uzytkownika
Lipos - 2014-10-22 09:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słabe jest takie działanie 'na pokaz'. Generalnie nie wynika z tego nic dobrego, nawet nie ma co liczyć na stworzenie jakieś dobrej atmosfery z zespole. Po co wymyślają w takim razie takie niestworzone rzeczy, tym bardziej, że warunki finansowe do najlepszych nie należą, a szkoda, bo Cooper współpracując z tyloma firmami powinien więcej od siebie dawać.
zdjecie uzytkownika
BB cooper - 2014-10-22 12:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lipos - 2014-10-22 09:06:21]:
w bielsku warunki finansowe są całkiem dobre, oczywiście wielu narzeka że za mało no ale Polakowi nie dogodzisz. A nie biorą pod uwagę że pracując za nie najgorsze pieniądz, a wielu z nich nawet porządnego wykształcenia nie ma.
zdjecie uzytkownika
michal2410 - 2014-10-22 19:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt mi nie chce odpisać na temat zarobków tzn że chyba nie ma na co narzekać
zdjecie uzytkownika
jan33 - 2014-10-23 12:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozrzut dla robola jest od 11zł do 24zł - wybierz sobie
zdjecie uzytkownika
BB cooper - 2014-10-23 15:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michal2410 - 2014-10-22 19:19:15]:
w sumie nie maco narzekać jeśli chodzi o Bielsko. Do niedawno na start było chyba 14 zł (teraz jest chyba 12 z czymś i wraz ze stażem stawka wzrasta do 17.60 po 5 latach ) plus 20% premii po 3 miesiącach do tego za brak L4 510 zł co 3 miesiące wczasy pod gruszą, ale tylko dla pracujących przyjętych przez Cooper, niestety od dawna przyjmują już przez firmę zewnętrzną wiec oni wczasów nie mają a przejście do Coopera jest raczej trudne a wręcz niemożliwe. Bony na święta 1200 dla Cooperowców i polowa z tego dla przyjętych przez firmę zewnętrzna. Można robić nadgodziny ale to już zależy gdzie trafisz, bo gdzie nie gdzie nawet cię do tego "zmuszają" znaczy dają propozycję niedoodrzucenia :)płatne 50 albo 100%

W sumie nie jest ogólnie źle
zdjecie uzytkownika
michal2410 - 2014-10-24 17:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem dziś na rozmowie powiedzieli 12,6/h + co 3 m-ce 500 za brak L4. chyba brutto
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cooper Standard Automotive
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x