Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cooper Standard Automotive

Pracowałeś w firmie Cooper Standard Automotive i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Fafryce - 2015-04-24 21:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szczerze to nie polecam tam pracy na poczatku fajnie fajnie ale w piotrkowie zero organizacji i wgl kierowniczki udają ze cos robią a ludzie tam mają bardzo bardzo prze....ne .
zdjecie uzytkownika
Maciek S. - 2015-04-25 09:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TODAY, TOMORROW, SORTING.!
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-04-26 11:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie rozumiem forum o zakładzie a takie rzeczy każdy na swoje życie są Romanse ale czemu faceci są tutaj widzę nie winni tylko dziewczyny z tego zakładu się obwinia a wina chyba leży po środku inne chcą to jeżdżą po imprezach to ich sprawa a co do zwolnień każdy może być chorym i iść na L nikt nikomu nie broni to forum widać jest wcale nie potrzebne a co do kierownicze k są jakie są zawsze można szukać innej pracy a Aneta zostawcie wspokoju chyba te osoby co tu piszą są bardzo zazdrosne o Romanse zwolnienia i stanowisko Anety
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2015-04-26 18:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hahaha...... Nowa.......co ty możesz wiedzieć.. Zazdrosnym o stanowisko chyba żart, widać że sobie nie radzi jak i ona tak i inne.Szkoła podstawowa się kłania trzeba umieć czytać ze zrozumieniem.Należysz chyba do grona tych "LEONKÓW" i tyle wystarczy. Pracuje tam kilka lat i widać co się dzieje. I powiem jeszcze jedno uważajcie na żony swoich kolegów. Hahaha.....
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-04-26 19:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co faceci tacy biedni to czemu to ulegają tym dziewczyna takie pięknie są czy może czegoś im brak w małżeństwie aż tak szczęśliwi fo nie są skoro szukają wrażeń a co Anety to naprawdę dajcie jej spokój wielkie koleżanki a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jej obrabianie i zgania cie na innych wstyd a wiele osób już przez takie jak ty cierpi Aneta tez
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-26 19:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przez nią też cierpią!!!! jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie....
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-27 07:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Cooper Piotrków - SZCZERZE i SERDECZNIE NIE POLECAM!
zdjecie uzytkownika
uluu - 2015-04-28 02:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Polsce można sporo znaleźć zakładów działających w platformie motoryzacyjnej, która jednocześnie potrafi zadbać o swoich pracowników, a czy cooper do nich należy?
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-04-28 07:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Bielsku nie jest źle
zdjecie uzytkownika
weruka - 2015-04-28 16:27:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam wielka prośbę.
Jeżeli ktoś pracuje albo ma znajomych którzy pracują w coouper standard w Bielsku na piekarskiej-zmiana B
i dojeżdża autem z Andrychowa bądź przez Andrychów i ma wolne miejsce to chętnie bym skorzystała;)
jeżeli ktoś cos to proszę o kontakt;)
881 686 427
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-29 12:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć w Dzierżoniowie również nie jest żle.
zdjecie uzytkownika
Bielsko - 2015-04-29 13:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej takie ogłoszenie ma jadalnych wywiesic, będzie większy odzew jak tu zapewne.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-29 14:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć! Czy ktoś z Coopera w Częstochowie może napisać kilka słów o panu Zbigniewie B. który to jest teraz szefem utrzymania ruchu w Piotrkowie? Podobno pracował u was wcześniej? Pytam bo jeszcze nikomu z chłopaków nigdy w niczym nie pomógł! Ten typ tak ma czy po prostu bladego pojęcia o utrzymaniu ruchu i formach wtryskowych nie ma? Napiszcie coś.
zdjecie uzytkownika
Robotnik z Bielska. - 2015-04-29 18:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy w Polsce zamkną zagraniczne fabryki, banki, markety, stację paliwowe, salony samochodowe, salony motocyklowe, które nie płacą podatków?
zdjecie uzytkownika
medalion - 2015-05-02 20:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Koledzy z Piotrkowa. Co do Bąka to powiem Wam tyle że on wcale nie zna się na robocie. Jest u was w Piotrkowie dzięki Mackowi któremu dupke lize. Pewnie wam każe pisać emaile z każdą awaria jej przyczynami. A czy kiedyś wam pomógł w awarii chyba nie. To jest człowiek bez szkoły !!! Dobry to on był jak handlowa na targu koszulkami. Maciek go tam tylko ttrzyma bo jak by był inny dyrektor to dawno by go wypierd ... Nawet żadna kobieta go nie chce. Żona poszła z wózkowym następna tez mu spierdo ... bo kto by z głupkiem wytrzymał. Bąk pozdrawiam Cię i ciesze się ze nie ma Cię u nas dupku
zdjecie uzytkownika
wałęsa - 2015-05-02 21:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech ktoś wreszcie napisze kto z kim ma te romanse w Piotrkowie bo ja to wszystko czytam i naprawdę nie wiem o kogo chodzi. Wiem tylko że Aneta miała z ciasnym Zbychem bo widziałam ja jak do niego szła po drugiej zmianie. Ale to już przeszłość. Wiec kto teraz z kim. Danuta z Włochami czy Elka z Holendrami
zdjecie uzytkownika
pracoholik - 2015-05-03 19:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie zgłoszone jest do prokuratora te wasze wpisy policja też sie za was bieże co wy robicie przeciesz zato jest paragraf i dyscyplinarka w piotrkowie już maja 3 osoby
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-05-06 08:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i bardzo dobrze :-) nikt nie bedzie po nas jezdzil i falszywych oskazen pod naszym adresem pisal. Żenada po prostu nic wiecej. Pzdr :-)
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-05-06 10:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U mojej siostry w pracy rozprawiono się z takimi osobami.Jezeli myslicie ze jestescie anonimowi to sie mylicie.Na policji takie rzeczy załatwia się od ręki .Dostali wyroki w zawiasach i zwolnienia z pracy.Poczytajcie sobie o konsekwencjach w necie.Ja na miejcsu osob,ktore są obsmarowane nie wahałbym sie nawet na moment zeby zgłosić to na policję.Zróbcie to.


"KTO JEST BEZ GRZECHU,NIECH PIERWSZY RZUCI KAMIENIEM" ..tak na marginesie..
zdjecie uzytkownika
jeffbridges - 2015-05-11 14:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moglby mi ktos powiedziec jak wyglada rekry=utacja na stanowisko audytor jakosci i na jakie zarobki mozna liczyc na poczatku. Aplikowalem na to stanowisko do Cooper w Myslenicach. dzieki z gory za wszelkie informacje na ten temat. Poxdrawiam.
zdjecie uzytkownika
sikorka - 2015-05-12 06:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jeffbridges - 2015-05-11 14:39:02]:
A jak ma wyglądać rekrutacja? Normalnie, jak sie spodobasz to zostaniesz zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną, gdzie będzie na pewno przedstawiciel działu jakości oraz ktoś z kadr. A co do zarobków to kwestia indywidualna, co wynegocjujesz na rozmowie i jakie masz kwalifikacje - na stanowiskach okołoprodukcyjnych nie ma sztywnej stawki godzinowej jak na produkcji - nie wiem dokładnie ile, ale myślę że 2 z przodu na wypłacie będzie na pewno.
zdjecie uzytkownika
tomaszo - 2015-06-10 19:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem to własnie na plus, że stawka jest indywidualna i zalezna od tego ile chcesz zarabiać oraz od doświaczenia i wykształcenia. Tak właśnie powinna wyglądac wszedzie rekrutacja zwłaszcza w branży informatycznej i technicznej @sikorka. Na razie czekam na nowe ogłoszenia o prace od nich i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
kubus - 2015-06-19 20:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-04-29 12:02:29]:
witam wiesz może
czy są jakies przjęcia do pracy
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Testy-praca dla inteligentnych ludzi(Tajemnica)
Pytania: Tajemnica
zdjecie uzytkownika
CSF CZęstochowa - 2015-06-24 21:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od lipca w Częstochowie mają być przyjęcia na firmę dla pracowników którzy pracują 4 lata i więcej przez worka. A w tym roku dla produkcji podwyżek nie ma.
zdjecie uzytkownika
rinek - 2015-07-21 03:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sensie są przyjecia, ale dla tych, którzy niejako juz pracują, tylko na jakiejs umowie agencyjnej i dla nich sa przygotowywane umowy już bezpośrednio z Cooper Standard Automotive, tak? Jesli innych przyjęć nie ma to trochę lipa jak dla mnie, bo szukam pracy, a Ci, którym dadzą nowe umowy pewnie dostaną lepsze stawki, bo dojdzie kasa, która szła na pośrednictwo.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cooper Standard Automotive

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Cooper Standard Automotive?
Zadaj pytanie
alert