Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cooper Standard Automotive

Pracowałeś w firmie Cooper Standard Automotive i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Bielsko - 2014-05-22 15:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wprowadzili kiedyś całkowity zakaz palenia na terenie zakładu, ale ludzie zaczęli się burzyć ponieważ zwykły pracownik nie mógł zapalić, a biura czy inni ludzie wychodzili sobie przez bramę poza teren i palili spokojnie. I związki wywalczyły możliwość palenia na palarniach tylko oczywiście w ramach swojej przerwy, a jak to wygląda to można się łatwo domyśleć.
zdjecie uzytkownika
jjk - 2014-05-25 11:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bielsko - 2014-05-22 15:29:47]:
jak w piotrkowie nie potraficie sobie poradzic z pewna dwojka to pisac do dyrektora generalnego, jak myslicie czemu macka z klanu przenosza ciagle z zakladu do zakladu (bielsko, myslenice, bielsko, piotrkow)bo normalni ludzie maja go dosc i predzej czy pozniej dyrektor go gdzies przenosi zeby uspokoic temat (a wiadomo ze nie zwolni wszystkich z produkcji czy z biura bo kto mialby pracowac na ich miejsce).
zdjecie uzytkownika
m ddz - 2014-06-01 13:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W dzierzoniowie wcale nie jest lepiej zarobki tylko w dol leca zamiast w gore. I te cholerne okulary dyrektorek z dyrektorka nawet w nocy chodza i sprawdzaja czy ktos nie ma ich zdjetych badz czy nie slucha muzyki na sluchawkach
zdjecie uzytkownika
qsx - 2014-06-03 08:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie pękaj ! (usunięte przez administratora) stworzy Wam tam raj i będziecie zarabiać kupe kasy ( z przewagą kupy). Ale okulary zostaną.
zdjecie uzytkownika
Zły - 2014-06-03 15:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe ile jeszcze mądrych głow z bielska sciągnie maciek, bo teraz już nawet sekretarkę przywlókł swoją- nasza, piotrkowska widocznie nie była dość dobra. Że nie wspomnę o tych wszystkich pajacach, którzy chodzą i myślą, że żeby zjedli na uszczelkach, a jak co do czego to nie wiedzą gdzie jest część wizualna - żenada
zdjecie uzytkownika
cooper - 2014-06-04 19:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze trochę i więcej bedzię rządzących w biurze niż pracowników na produkcji
zdjecie uzytkownika
Piotrkowski pracownik - 2014-06-06 16:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o te nowe premie to było głosowanie i 80% pracowników było na nie. Dyrektor liczył na głosy pracowników zatrudnionych przez agencje, ale się przeliczył. Pracownicy ci również zrozumieli, że premia proponowana przez dyrka jest premią wirtualną i nikt nie połaszczył się na to śmieszne 300zł. Wszyscy pracownicy zastanawiają się dlaczego mimo 4 milionowego zadłużenia zakładu o którym mówił "szanowny pan dyrektor", zostały wymienione wszystkie meble w biurach, na halach powstają nowe stanowiska biurowe dla liderów. Ponadto sprowadził inżynierów (za grubą kasę zapewne), którzy mieli zakład wyprowadzać z długów, a tymczasem wpadamy w jeszcze większy kanał. Przecież oni nie pracują za 1500zł tak jak my. A ogromne ilości braków jak były tak są.
zdjecie uzytkownika
Piotrkowski pracownik - 2014-06-06 16:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o te nowe premie to było głosowanie i 80% pracowników było na nie. Dyrektor liczył na głosy pracowników zatrudnionych przez agencje, ale się przeliczył. Pracownicy ci również zrozumieli, że premia proponowana przez dyrka jest premią wirtualną i nikt nie połaszczył się na to śmieszne 300 zł. Ponadto "szanowny pan dyrektor" w ramach oszczędności wymienił meble w biurach a na halach stworzył nowe stanowiska biurowe dla liderów. Sprowadził, również inżynierów (zapewne za grubą kasę), którzy mieli wyprowadzić firmę na prostą, a tymczasem wpada ona w jeszcze większy kanał. A ogromna ilość braków jak była tak jest.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-06-07 16:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze pendolino chcą kupić(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pt - 2014-06-08 12:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak u was w bielsku są traktowani pracownicy tymczasowi? bo u nas porażka, żadnych szans na przejście na cooper
zdjecie uzytkownika
BB - 2014-06-08 14:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pt - 2014-06-08 12:58:22]:
Po za tym ze nie maja wczasów pod grusza mniej bonów na święta i nie dostają biletów do kina oraz nie licząc ze marne szanse na przejście pod Coopera to są traktowani jak wszyscy
zdjecie uzytkownika
aaaahehe - 2014-06-11 20:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie gadajcie że w dzierżoniowie jest tak źle .. Wystarczy pracować . Czysta wypłata na ten miesiąc wyszła 2300 zł ... To zle ? I jestem pracownikiem tymczasowym :) Zakład spoko, okulary nie potrzebne , krótka przerwa , chociaz w te upały dali nam jedna dodatkową 10 min .
Jak na polskie warunki 2300 zł na rękę to jest bardzo dobrze ...
zdjecie uzytkownika
pt - 2014-06-11 23:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w Piotrkowie nędza...co niektórzy wzięli po 1500zł pensji,nie zgodziliśmy się na zasady nowej premii to dokręcają nam śrubę i wymyślają coraz to nowe zakazy i sposoby kontrolowania dosłownie wszystkiego.Światowa wiocha pl.
zdjecie uzytkownika
Smuf - 2014-06-12 00:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te 2300 to na jakim stanowisku? Ale trzeba przyznać, że nawet w obliczu tego całego pseudo kryzysu to niezła kaska.
zdjecie uzytkownika
Poddany w Bajdolandii - 2014-06-12 19:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2014-05-08 07:25:11]:
Pan Maciuś kariery nie zrobi, bo jak można zrobić karierę na tym stanowisku jeżeli nie posiada się za grosz charyzmy. Ludzie odczuwają pogardę i brak szacunku. Na zebraniach z załogą, gdzie próbował stworzyć jakąś orację, było żal na niego patrzeć jak się dwoi i troi, by przekonać do swojego gniota, przepraszam projektu regulaminu premii. Na zadane pytanie w chwili żałosnego uniesienia i oczekiwania aplauzu, "kto jest jeszcze za tą ... starą premią" podniósł się las rąk, co było jak wymierzenie policzka dziecku po tym jak odebrało mu się cukierka, widok bezcenny. Szkoda, że ten narcyz nie wpadł na pomysł nagrywania swoich wystąpień, a może i wpadł, i sam stwierdził że jest klasą tylko dla siebie. Reszta z dopłatą nie chciałaby go więcej oglądać. Słuchać tym bardziej, bo jego słowa powiedziane raz na drugi dzień oznaczają coś przeciwnego i nie ma co się dziwić jego otoczeniu, które każdego dnia chodzi skołowane. Jak go nie ma w pracy to wszędzie jest lepsza atmosfera, każdemu lepiej się pracuję. Kiedy on zrozumie, że bez niego można pracować, można mieć lepsze wyniki, możemy być dumni z pracy w takim globalnym przedsiębiorstwie. To on jest hamulcowym tego przedsiębiorstwa i jego oderwane od rzeczywistości poczucie, że jest lekarstwem na cały Cooper-standard. Zapominając o przedawkowaniu, które prowadzi do rychłego upadku.
zdjecie uzytkownika
Smuf - 2014-06-18 08:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać, że ten pan nie specjalnie wie o co chodzi w całym kierowaniu interesem. Pytanie jest jedno - jak on zdobył to stanowisko.
zdjecie uzytkownika
weteran - 2014-07-11 16:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Poddany w Bajdolandii - 2014-06-12 19:14:05]:
Juz zrobił. Wyżej się juz nie da.
Teraz tylko na zielono i jest nie do ruszenia.
Nie dajcie się tam,powodzenia.
Mam nadzieje ze postój chociaż macie?
zdjecie uzytkownika
zajebiaszczy1 - 2014-07-23 23:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ooo hanavald tam jest???no i Asia...proponuje Wam zwolnic sie ..hehe nie no zartuje Szmit to kawa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a z Aśka da sie żyć o ile ktos nie podpadnie...ja akurat podpadłem.Wiecie jak my tu w bielsku wam dziękujemy że ich przygarneliście...dziękujemy Piotrków niech moc bedzie z Wami
zdjecie uzytkownika
Hypo - 2014-07-28 20:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cooper z mojej perspektywy - osoby która poszukuje dobrej pracy z branży motoryzacyjnej - wygląda całkiem obiecująco, mają swoje produkty co na pewno pozwala utożsamiać się z daną firmą czy fabryką. Poza tym to międzynarodowa korporacja, która swoje już na pewno przeszła. Gdybym bym zatrudniony u nich raczej bym się nie martwił o brak pracy. W kwestii zarobków ciężko mi się wypowiadać, ale na start, bez doświadczenia to na pewno nie ma się spodziewać kokosów. Mam nadzieję, że wraz z większym stażem w firmie należą się większe pieniądze. Poważna firma powinna poważnie traktować pracowników jeżeli na nich im zależy.
zdjecie uzytkownika
gecko - 2014-07-29 10:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam w piotrkowie slychac?skoczek szaleje?dajcie znac!
zdjecie uzytkownika
agata41 - 2014-08-13 12:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak myslicie w tej pracy bede mogla miec kolczyka w nosie?
zdjecie uzytkownika
ANTEK - 2014-08-13 13:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agata41 - 2014-08-13 12:26:39]:
ośmielę się ze nawet ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
pawełTI - 2014-08-17 22:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.

Jak tam z pracą mam zamiar przejść z TI Automotive do Was.

Jest szansa?
zdjecie uzytkownika
Smuf - 2014-08-18 10:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@agata41 A w czym by niby taki kolczyk przeszkadzał? Chyba, że są jakieś osoby mało tolerancyjne na żelastwo to wtedy się nie będę wcale dziwił Twoim obawom. Myślę, że jednak takie rzeczy jak kolczyki są do zaakceptowania, bo to nie jest praca w której coś takiego mogłoby przeszkadzać. W działce w której funkcjonuje Cooper pracę może znaleźć pewnie każdy, kto tylko chce pracować i osiągać dobre wyniki.
zdjecie uzytkownika
babel - 2014-08-19 21:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pawełTI - 2014-08-17 22:40:37]:
zastanów sie czy bedzie sie Tobie opłacało bo nowi beda przyjmowani na duzo gorszych i nizszych stawkach niz kiedys,wiec miody sie skonczyły
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cooper Standard Automotive
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski