Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cooper Standard Automotive

Pracowałeś w firmie Cooper Standard Automotive i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
BB cooper - 2015-01-15 13:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Cooper z jakiej miejscowości o Bielskim mogę coś powiedzieć więcej.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik Bb-Extruzja - 2015-01-16 01:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [BB cooper - 2015-01-15 13:17:18]:
Cooper jest dobrą firmą,dba o Bhp,pracowników jednak na przejście nie ma co liczyć jest Randstad,a potem Gerendis.Kiedy ja pracowałem stawka wejściowa wynosiła 14/h-brutto,potem zmalała i obecnie wynosi 12/h-brutto (więc tyle daje każda inna firma-bez rewelacji).Fakt,możliwość pracy po 12/h dowolna jeśli tylko ktoś chętny.Polecam Pol-8 lub Pol-7.Uważać na ludzi,zwłaszcza ps.Ciepły-Pol-4.Przy stawce 14/h z 2tys.na-mc.się nie shodziło,natomiast przy 12/h ok.1800.Pozdrawiam były Cooperowiec
zdjecie uzytkownika
Były pracownik Bb-Extruzja - 2015-01-16 01:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra firma,warto,trzeba mieć (cocones) i głowę na karku
zdjecie uzytkownika
BB cooper - 2015-01-16 10:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były pracownik Bb-Extruzja - 2015-01-16 01:38:24]:
racja przejście pod Coopera jest niemal nie możliwe, fakt faktem stawki teraz na przyjęcie są niskie 12 zł ale z biegiem czasu wzrastają. Na tą chwilę 5 lat stażu to już 17.6
Do tego po 3 miesiącach pracy masz premię 20% i co 3 miesiące 510 zl za brak L4 i jeśli trafisz tam gdzie jest system 4 brygadowy nazywany tutaj systemem 3 zmianowym ciągłym to 400zł
Praca nie jest tutaj bardzo ciężka tylko monotonna i faktycznie trzeba czasem uważać na niektórych ludzi (nie kojarzę Ciepłego z POL4 a pracuje w bezpośrednim sąsiedztwie)
Jedno jest pewne jak się ktoś na początku nie sprawdzi, albo będzie lał robotę, a to widać, to się nie patyczkują i umowy nie przedłużają. Trzeba trochę dać z siebie, nie ma nic za darmo .
zdjecie uzytkownika
Mc - 2015-01-16 11:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej :) mogę się dowiedzieć jak wyglada rekrutacja przyjęć? Zadają jakieś konkretne pytania? Bardzo prosze o podpowiedz
zdjecie uzytkownika
ft - 2015-01-16 16:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mc - 2015-01-16 11:45:02]:
poda ktos oferte pracy, przez ta agencje?
zdjecie uzytkownika
marcin19811aj - 2015-01-16 23:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej powiedzcie czy warto pracować w cooperze w Bielsku przez agencje.Dostałem telefon na rozmowe,czy praca jest stabilna,przedłuzaja po okresie próbnym czy potrzebują tylko na chwile a pózniej dziękują.Mam teraz robote w trelleborgu ale tam mizernie płacą i zabieraja premie pod byle pretekstem
zdjecie uzytkownika
BB Cooper - 2015-01-17 08:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcin19811aj - 2015-01-16 23:27:22]:
Przeczytaj trochę wyżej to będziesz wiedział
zdjecie uzytkownika
Mc - 2015-01-17 10:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A moze ktoś napisać jakie sa zmiany? Są jakieś przerwy? Ile trwaja? Od ktorej sie zaczyna pracę?
zdjecie uzytkownika
BB cooper - 2015-01-17 11:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mc - 2015-01-17 10:29:13]:
praca jest 3 zmianowa 6-14, 14-22, 22-6 i zależy gdzie trafisz możesz pracować na 3 miany możesz pracować na 2 możesz trafić na systemie 4 brygadowym wygląda to tak:
4x1 zmiana dzień wolnego
4x3 zmiana dwa dni wolnego
4x2 zmiana dzień wolnego i znowu pierwsze,
jest to taka czterobrygadówka że większe święta są mimo wszystko wolne
zdjecie uzytkownika
ha21 - 2015-01-18 17:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na ktorą godzinę trzeba sie zglosic na rekrutacje?
zdjecie uzytkownika
bibi - 2015-01-18 21:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ha21 - 2015-01-18 17:54:18]:
ale głupie pytanie he he zadzwonią i powiedzą chyba :)
zdjecie uzytkownika
Koleś - 2015-01-19 08:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ha21 - 2015-01-18 17:54:18]:
Jak zadajesz takie pytania to raczej jesteś niezbyt ogarnięty. Kto niby ma wiedzieć na którą się umowiłeś/aś. Uwierz mi testy na rozmowach nie są trudne ale myśleć trzeba umieć, a Tobie szczególnie to nie wychodzi.
zdjecie uzytkownika
zenek - 2015-01-19 15:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [BB Cooper - 2015-01-17 08:28:42]:
mozesz mi podac strone z oferta pracy w cooperze przez agencje?
zdjecie uzytkownika
lil - 2015-01-19 21:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś było mnóstwo nowych ludzi na testach.
zdjecie uzytkownika
dobry - 2015-01-21 11:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bielsko Cooper - 2014-11-24 16:47:15]:

w Bielsku jest inaczej jak w Piotrkowie by tyle płacili to pewnie taż kazdy byłby zadowolony i chwalił sobie prace pozdro....
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-01-22 16:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Piotrkowie wysyłają na urlopy bezpłatne
zdjecie uzytkownika
memet - 2015-01-22 19:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Dzierżoniowie zrezygnowali z Ranstadu,przejmuje inna firma i brak perspektyw na przyszły miesiąc
zdjecie uzytkownika
plotkara - 2015-01-23 10:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cześć Bielsko Co u was z praca i zamówieniami na nowy rok ? U nas SKOCZEK wstrzymuje produkcje na wszystkich działach ,a ludzie na UW i UB, nikt o niczym nikogo nie informuje co się dzieje aż strach myśleć co w następnym tygodniu z produkcją.Czy u was tez postoje ?
zdjecie uzytkownika
Były pracownik Bb-Extruzja - 2015-01-23 20:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BB cooper - 2015-01-16 10:52:07]:
Ja przepracowałem 15mc
zdjecie uzytkownika
BB Cooper - 2015-01-24 07:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [plotkara - 2015-01-23 10:31:50]:
To kiepsko tam macie, w bielsku roboty od cholery. Aż tygodnia czasem brakuje, i sporo przyjęc ludzi od nowego roku. Przez skoczka rozumiesz Maćka S. niemieckiego? Widziałem go wczoraj u nas, przyjechał coś spierdo**ć pewnie. Ogóle w Bielsku jakoś tak spokojnie, bez afer. Jest robota to i władza mniej się czepia.
zdjecie uzytkownika
BB Cooper - 2015-01-24 07:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [plotkara - 2015-01-23 10:31:50]:
To kiepsko tam macie, w bielsku roboty od cholery. Aż tygodnia czasem brakuje, i sporo przyjęc ludzi od nowego roku. Przez skoczka rozumiesz Maćka S. niemieckiego? Widziałem go wczoraj u nas, przyjechał coś spierdo**ć pewnie. Ogóle w Bielsku jakoś tak spokojnie, bez afer. Jest robota to i władza mniej się czepia.
zdjecie uzytkownika
Ext - 2015-01-24 09:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były pracownik Bb-Extruzja - 2015-01-23 20:12:22]:
A co było przyczyną odejścia?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Testy-praca dla inteligentnych ludzi(Tajemnica)
Pytania: Tajemnica
zdjecie uzytkownika
Były pracownik Bb-Extruzja - 2015-01-27 07:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ext - 2015-01-24 09:12:44]:
Inna praca...
zdjecie uzytkownika
look - 2015-01-27 09:43:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak większość, inna praca.. Zmieniłem przez stronę rekrutacyjnarewolucja.pl otrzymałem sporo ofert ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cooper Standard Automotive
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Cooper Standard Automotive?
Zadaj pytanie
x