Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cooper Standard Automotive

Pracowałeś w firmie Cooper Standard Automotive i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ja jo - 2015-04-20 20:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jakaś masakra co laski pisząc. Powinniście trzymać się razem a nie skakać sobie do gardeł bo wszystkie jedziemy na tym samym wieku powinniście trzymać się razem pozdrawiam was. Łaski. Nieładnie się tylko trzymajcie się
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2015-04-21 07:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Są przyjęciado pracy w Piotrkowie?
zdjecie uzytkownika
ee - 2015-04-21 19:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale nagle ucichło łał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-04-21 21:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra firma nie ma co pracownice daja zwolnienia lekarskie a przyjezdzaja do piotrkowa pozwiedzac sklepy .paniom ze wsi kasa wplywa darmo a my zapier..... na nie
zdjecie uzytkownika
agencja2013 - 2015-04-22 08:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2015-04-21 21:22:36]:
Nic nie stoi na przeszkodzie aby darmowa kasa wpływała i tobie!Wystarczy,że przeprowadzisz się na wieś i pójdziesz na L-4.Zobaczysz jak to jest zapierniczać na gospodarce ,a później na uszczelkach.A czy ludziom ze wsi nie wolno już zrobić sobie wypadu na zakupy do miasta.Przecież ziemniaczki, pomidorki i itp. nie rosną w sklepach.Masz je mośku od chłopa ze wsi!Takiś to mądry pan z miasta ,a z ortografią i poprawną polszczyzną to na bakier u ciebie. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
cooper piotrków - 2015-04-22 09:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zosia - 2015-04-21 07:21:20]:
tak sa bo wiele osób odeszło do innych zakładów
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-04-22 14:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agencja2013 - 2015-04-22 08:33:54]:
Owszem sa osoby które pracuja na gospodarce i współczucie dla nich ale to mały odsetek . A wiekszosc pieknych hmm 'mary zęby cztery dwa wybite reszta zgnite" zapier...w tym zakładzie tylko i wyłacznie a pózniej tłuste krowy leżą w domu i kwiczą jakie styrane...dlatego biora L4 i lataja ogladac wystawy sklepowe
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-04-22 14:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A PROPO POPRAWNA POLSZCZYZNA TO SŁOWOSTWÓR ZWANY "MOSIEK" "TAKIŚ" "BAKIER" .hmmm chyba jednak za duzo wagarowałem w podstawówce a na studiach juz nie nauczyli mnie co to poprawna polszczyzna hahahaha
zdjecie uzytkownika
agencja2013 - 2015-04-22 14:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2015-04-22 14:12:44]:
Przeczytaj sobie o związkach frazeologicznych to może zrozumiesz znaczenie tych słów.A ludzi nie oceniaj tak jak książkę po okładce! To,że ktoś wygląda tak a nie inaczej nic nie stoi na przeszkodzie abyś doprowadził się do takiego stanu, a wtedy będziesz mógł" a później tłusty byku leżeć w domu i kwiczeć jaki styrany, wziąć L-4 i latać oglądać wystawy sklepowe".Hihihi.......
zdjecie uzytkownika
mądra Pani - 2015-04-22 14:58:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koleżanki i koledzy z Piotrkowa zacznijmy się szanować bo co wam da że tu na siebie naskakujecie a w pracy sobie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodzicie. Nie piszmy już tu o sobie i jakiś wymyślonych romansach tylko piszmy jaka jest sytuacja zakładu i jak nas traktują nasi przełożeni i dyrekcja.
Pozdrawiam wszystkich co wymyślają sobie romanse w naszym zakładzie.
zdjecie uzytkownika
CSF CZęstochowa - 2015-04-22 17:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto z zakładu z Częstochowy tutaj siedzi ? U nas podobno 200 osób mają przyjąć. Dziś wycieczki chodziły po zakładzie , nowych pracowników. Jeszcze nie wiedzą w co się pchają :D
zdjecie uzytkownika
Bielsko Cooper - 2015-04-22 17:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak Ci tam źle to po co nadal pracujesz
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-04-22 23:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jak w Piotrkowie jest to nikt by niechciał pracować .OBÓŻ
zdjecie uzytkownika
cooper piotrków - 2015-04-23 12:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jest najlepiej w piotrkowskim cooper ale chociaż przychodzi 10 i pensje sa na koncie a wierzcie ze nie każdy zakład tak robi niekiedy ludzie czekają na swoje pieniadze nawet miesiac a jak ktoś się przyzwyczajł to i ten kryzys w zakładzie przetrwa
zdjecie uzytkownika
pracownik13 - 2015-04-24 13:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cooper piotrków - 2015-04-23 12:46:46]:
Ciekawe kto Nas z tego kryzysu wyciągnie? Może Flaczarka? Może Bonk? Co z tego, że się Dyrektor stara. Z tymi ogrami niczego nie osiągnie!
zdjecie uzytkownika
Adela - 2015-04-24 17:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczesna to szuka przygód,jeśli usłysze coś na temat mojego męża nie ręcze za siebie. A tam same k....y pracują tylko jeżdżą po protektorach i dupy ludziom obrabiaja piją w robocie juz jedna wywalili za picie. Tam jest masakra tylko czają się za żonatymi.tam jest istny cyrk!
zdjecie uzytkownika
Adela - 2015-04-24 17:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żeby zakład przetrwał trzeba wywalić niekompetentne kierowniczki! W dupie im się poprzewracało.Kędzierska np.co ona sobą reprezentuje????Nic.... Myśli ze jej się ludzie boją ŻART. A Aneta G.następna co sobie nie radzi. Tylko beczy. Cały zakład się śmieje.
zdjecie uzytkownika
Adela - 2015-04-24 18:08:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Są pracownicy którzy naprawdę pracują i nawet do toalety nie mają czasu pójść a i są tacy co tylko siedzą wiecznie na telefonie i udzielają się na Facebooku w trakcie pracy. Non stop siedzą na palarni i kombinują kogo by tu poderwać. Takim pensje mniejsza dać!!! Kamery pozakładane tylko tam gdzie nie potrzeba.
zdjecie uzytkownika
ktoś 2 - 2015-04-24 19:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do mądrej a raczej nie mądrej pani.....nikt niczego sobie nie wymyśla, są romanse i widać je gołym okiem.Non stop coś się dzieje w tym zakładzie. Jeszcze będzie tak ze zakład zakupi pampersy dla każdego pracownika żeby nigdzie nie wychodził tylko robił, robił i robił. A i tak gówno z tego jest. Druga sprawa :ludzie na zwolnienia uciekają bo jest gorzej niż było i tylko jeżdżą i sprawdzają czy ktoś rzeczywiście jest w domu, ale innych to się nie sprawdza jak są na zwolnieniu bo po co??? No tak bo to rodzinka kogoś z biura i ten ktoś bierze zwolnienie tylko po to bo musi w polu robić i na kombajnie jeździć!!!! Ale oczywiście nikt niczego nie wie.!
zdjecie uzytkownika
Fafryce - 2015-04-24 21:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szczerze to nie polecam tam pracy na poczatku fajnie fajnie ale w piotrkowie zero organizacji i wgl kierowniczki udają ze cos robią a ludzie tam mają bardzo bardzo prze....ne .
zdjecie uzytkownika
Maciek S. - 2015-04-25 09:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TODAY, TOMORROW, SORTING.!
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-04-26 11:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie rozumiem forum o zakładzie a takie rzeczy każdy na swoje życie są Romanse ale czemu faceci są tutaj widzę nie winni tylko dziewczyny z tego zakładu się obwinia a wina chyba leży po środku inne chcą to jeżdżą po imprezach to ich sprawa a co do zwolnień każdy może być chorym i iść na L nikt nikomu nie broni to forum widać jest wcale nie potrzebne a co do kierownicze k są jakie są zawsze można szukać innej pracy a Aneta zostawcie wspokoju chyba te osoby co tu piszą są bardzo zazdrosne o Romanse zwolnienia i stanowisko Anety
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2015-04-26 18:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hahaha...... Nowa.......co ty możesz wiedzieć.. Zazdrosnym o stanowisko chyba żart, widać że sobie nie radzi jak i ona tak i inne.Szkoła podstawowa się kłania trzeba umieć czytać ze zrozumieniem.Należysz chyba do grona tych "LEONKÓW" i tyle wystarczy. Pracuje tam kilka lat i widać co się dzieje. I powiem jeszcze jedno uważajcie na żony swoich kolegów. Hahaha.....
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Testy-praca dla inteligentnych ludzi(Tajemnica)
Pytania: Tajemnica
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-04-26 19:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co faceci tacy biedni to czemu to ulegają tym dziewczyna takie pięknie są czy może czegoś im brak w małżeństwie aż tak szczęśliwi fo nie są skoro szukają wrażeń a co Anety to naprawdę dajcie jej spokój wielkie koleżanki a dupe jej obrabianie i zgania cie na innych wstyd a wiele osób już przez takie jak ty cierpi Aneta tez
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-26 19:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przez nią też cierpią!!!! jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cooper Standard Automotive
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Cooper Standard Automotive?
Zadaj pytanie