Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cooper Standard Automotive

Pracowałeś w firmie Cooper Standard Automotive i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ela - 2014-11-22 00:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten zaklad to porazka odradzam omijac
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-11-22 14:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2014-11-21 18:30:04]:
Odpowiedz miała być do osobnika BB cooper który napisał, że "...polakowi nie dogodzisz..." w poście powyżej tego od michal2410. Pomyłka.
zdjecie uzytkownika
plotkara - 2014-11-23 11:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej Bielsko co u was ?P-ków to ju [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie myśl,nie oddychaj)tylko haruj ,haruj.Helga i Skoczek normy podnoszą,tylko ilość się liczy nie jakość gdzie nie spojrzeć CSL ( może mają za to jakąś KASE na boku),ludzi zwalniają ,a nowi szybko uciekaj starzy pracownicy nie mogą już wytrzymać uciekaj na L4 bo nie ma nawet co liczyć na premie wydajnościową Jak u was z premią świąteczną?
zdjecie uzytkownika
B-B COOPER - 2014-11-23 12:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [plotkara - 2014-11-23 11:09:32]:
w bielsku jakoś tak spokojnie się robi wiadomo kładą nacisk ale jakoś tak przyzwoicie jest, nie wiem jak na innych gniazdach, liniach, ale atmosfera raczej dobra, zawsze znajdzie się powód do narzekań, ale to już polska przypadłość, Jedyne co ostatnio się zmieniło na gorsze to częściej egzekwują odpowiedzialność zbiorową, wiadomo kto kiedy jak zawinił, a po tyłkach znaczy po jakiś tam procentach z premii mają wszyscy z działu. I nawet inspekcja pracy się wypowiedziała na wniosek związku na ten temat że to ... zgodne z naszym regulaminem wewnętrznym pracy i co zrobisz jak nic nie zrobisz.
Premia świąteczne będzie, miejmy nadzieję że troszkę wcześniej dadzą niż przed samymi świętami
Bielsko pozdrawia wszystkie inne zakłady w szczególności Piotrków, bo źle tam u was z tego co się czyta
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2014-11-23 22:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie po przeczytaniu mojego wpisu nastąpi zbiorowy lincz..:),ale ja naprawde lubie tę prace.Trzeba sie napracować,to prawda .Jednak osobiście podchodze do tego czysto zawodowo,robie swoje,nie slucham plotek,nie spoufalam się z ludzmi.Jestem tu dla pieniędzy i tak do tego podchodzę.Mozna sobie dorobić,są bony na swieta,wczasy pod gruszą,bilety do kina,premie kwartalne..Naprawde-nie jest żle..Atmosfera? zalezy od nas samych Pozdrawiam Bielsko
zdjecie uzytkownika
2 ktoś - 2014-11-24 13:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to do zadowolonej (chyba dajesz na lewo i prawo skoro jesteś ty jedna jedyna zadowolona i o jakiej ty kużwa kasie mówisz .aaaaaa no tak za dawanie płacą .noto pracuj nawe po godzinach
zdjecie uzytkownika
Bielsko Cooper - 2014-11-24 16:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Też jestem zadowolony z pracy, kasa wcale nie najgorsza patrząc jak wielu robi za najniższą krajową, (z ciekawości ile Ci niezadowoleni chcieli by zarabiać ?? a jakie Ci niezadowoleni mają wykształcenie, kursy, umiejętności)Bo kasy nie wiadomo jakiej by chciało wielu, ale odpowiednie wykształcenie zdobyć się nie chciało to co się dziwić teraz. Nie rozumiem jak się komuś nie podoba to co go tam trzyma? w każdym razie w Bielsku zarobki są OK

U mnie atmosfera jest naprawdę fajna, towarzystwo jest ok, są elementy za którymi się nie przepada czy przełożeni zbyt nadgorliwi, ale na takich po prostu się uważa i nie wdaje w konflikty. Ja robię swoje jak najlepiej potrafię i idę do domu. Nie powiem że do pracy chodzę z euforią bo to w końcu praca a nie hobby, ale też nie idę z przymusu czy obrzydzeniem. Niektórzy sami sobie obrzydzają robotę to się robi źle potem.

Ludzie wyluzujcie to jest praca 8 h i do domu
zdjecie uzytkownika
piotrków - 2014-11-25 04:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w piotrkowskim cooper juz prawie 7 lat a tego co mamy teraz nie było harujesz jak wół a premi i tak nie jest sie wstanie wyrobić po podniesieniu norm moja ostatnia pensja to 1500 zł z premia kwartalna bo u nas to 160zł nie tak jak u was a jesli pytasz ile chciała bym zarabiac to powiem ci ze godnie za prace na prasach chociaż 1800 bez nadgodzin
zdjecie uzytkownika
2 ktoś - 2014-11-25 11:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem ciekaw czy jakby ktoś z was z bielska pracowałby w piotrkowie i dali by mu tą samą pensje co tu czy byłby zadowolony i pisał o przyjemnej pracy
zdjecie uzytkownika
Johnyy - 2014-11-26 03:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak czytam i czytam i opinie serio są podzielone pół na pół prawie, dokładnie jak mówili znajomi. Z tego co widzę to nawet nie najniższa krajowa, tylko więcej, a to plus. Będę miał to na uwadze jak znajdę ofertę pracy w Cooper, szczerze mówiąc to spróbowałbym, a co, do odważnych świat należy czy jakoś ta. Miłego !
zdjecie uzytkownika
rr - 2014-11-26 12:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda jest taka, że jak nie masz kogoś z rodziny lidera albo na znaczącym stanowisku to gó... zarobisz. Tam siedzi sama rodzinka, bez wykształcenia, bez języka w biurach i nic nie robią ale siostra lider do PT ją przenieśli, nie ma sprawiedliwości...
zdjecie uzytkownika
bielsko - 2014-11-27 18:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
rr- człowieku co ty pleciesz za bzdury po co komu wykształcenie do pracy na produkcji nawet w biurze po co jezyk znac jak wszystko po polsku masz i sami polacy przecierz pracuja wiec kazdy dogada sie z kazdym. wszyscy pracownicy czy to z produkcji czy z biura maja pracowac razem bo sa jednym zespołem. Przez takich wiecznie nie zadowolonych ludzi jak ty zawsze są problemy ciesz sie ze masz prace a nie narzekaj bielsko pozdrawia
zdjecie uzytkownika
plotkara - 2014-11-28 02:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w PIOTRKOWIE na prasach,krajarkach,WR,LA pracują ludzie po studiach,licencjatach,i nieważne jakie masz wykształcenie i ile lat tu tyrasz w większości stawka 10 zeta na godzinę + 6zł BRUTTO do podstawy nasza podwyżka majowa)więc drogi RR mamy powód do narzekania.Jedynym i największym plusem tego zakładu są SUPER LUDZIE piersi do harówki,zabawy i wypitki.Tylko kadra kierownicza to zepsute KUKUŁCZE JAJO ,chętnie gdzieś je podrzucimy .HEJ POZDROWIĄKA
zdjecie uzytkownika
cs Częstochowa - 2014-11-28 18:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że opinie są wszędzie takie same na temat pracy. w CS totalne dno za tą pracę u nas się mówi powinno być conajmniej 2500 na rękę firma ma wszystkich w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracuj i się nie odzywaj dodam że za 2014 rok dali nam 13 groszy podwyzki
zdjecie uzytkownika
pracownik coopera - 2014-11-28 19:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiedzcie mi jak wam się tak ta praca nie podoba to po co tam robicie?? Brak innych perspektyw czy lubicie się maltretować? Jeśli nie ma pracy to może trzeba szanować tą co jest i może nie uwielbiać jej, ale chociaż tolerować.
zdjecie uzytkownika
2 ktoś - 2014-11-28 20:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bielsko - 2014-11-27 18:17:16]:
masz racje
zdjecie uzytkownika
2 ktoś - 2014-11-28 21:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [2 ktoś - 2014-11-28 20:59:34]:
szkoda gadać czy bielsko czy częstochowa czy piotrków wszędzie jest (usunięte przez administratora) trzymajcie sie wszyscy ciepło i harujmy dalej tylko to nam zostało tak czy siakn...pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rr - 2014-12-01 12:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do bielsko, przecież piszę się przez "ż" dlatego mówię o wykształceniu, w biurze gdzie ma się do czynienia z szefami głupio rozmawiać po polsku i udawać strasznego pracownika roku...
zdjecie uzytkownika
Tony Hawk - 2014-12-02 20:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W DZierżoniowie przed świętami jadą wszystkim po premiach i to ostro :D premia za listopad 5% szał :D I jeszcze jedna rewelacja pracuje przez Randstad i bonów na święta oczywiscie też nie ma ;) ale w ramach rekompensaty dostaliśmy 20 % rabatu do sklepu obuwniczego :D zakład schodzi na psy i najbardziej po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostają oczywscie pracownicy produkcji ale dalej ludzie udawajmy że nic się nie dzieje, siedźmy cicho bo i tak dobrze że mamy prace :) chciałbym żeby chociaż jednego dnia firmy pośredniczące się zbuntowały i nie przyszły do pracy, może wtedy by zobaczyli ile znaczymy dla zakładu !!!
zdjecie uzytkownika
santa hates you - 2014-12-03 09:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tony Hawk - 2014-12-02 20:03:34]:
Szkoda gadać to o jarexsie.:D
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-12-11 17:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [santa hates you - 2014-12-03 09:14:26]:
taki bunt nie przejdzie bo zawsze się ktoś wyłamie, prawda jest taka że ludzie z agencji czasem więcej zapierdzielają niż starzy wyjadacze cooperowi, ci to cwaniaki bo mają kilku letni staż i myślą że wszystkie rozumy pozjadali, ile razy się słyszało 'przez agencje robisz to się nie odzywaj, pogadamy jak porobisz 5lat' przykład u mnie na gnieździe, pani sobie w kulki leci, ruchy ma jak mucha w smole, ciągle coś nie pasuje i się zastanawiam jak ona się tyle lat utrzymała?? a najlepsze jest to że większość co siedzi przy korytach dopchało się tam po znajomości a wcześniejsze ich wyczyny na produkcji to partaczenie i oto polityka firmy
zdjecie uzytkownika
czestostochowianin - 2014-12-12 11:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szkoda gadać w Częstochowie tylko czasy skracają i wiecej w=i wiecej u was tez tak jest worki umowa na 1/4 etatu a robia juz po 4 lata i mozna po marzyc o przejściu na firmę pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2014-12-13 19:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czestostochowianin - 2014-12-12 11:45:45]:
jak się nie podoba to zmień pracę idz na bezrobocie, cokolwiek zrób kurs na sprzataczke tylko przestan narzekac. idz sobie z tego forum, :) pozdrawiam wszystkich cooperowcow wesołych świąt !
zdjecie uzytkownika
rozbawiona - 2014-12-17 21:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolona - 2014-12-13 19:53:48]:
I tak trzymaj praca jedt trzeba ja szanowac, raz jest lepiej, raz gorzej ale idziesz kazdebgo dnia spotykasz ludzi, wykonujesz swoja prsce i jest ok. Ja pracuje w coperze 8lat i nie narzekam, daje z siebie 100% , a panstwu z podfirmy jsrex proponuje mniej gębą trzaskac a wiecej pracowac i nie podpieprzsc coperowcow za byle co, a potem sie dziwią ze my ich nie lubimy. Ale co tam ldą swieta wszystkiego najlepszego
zdjecie uzytkownika
BB cooper - 2014-12-19 16:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nareszcie jakieś rozsądne głosy na tym forum, do tej pory nic tylko narzekanie, kurde czy praca jest tam przymusowa z przydziału? Nie podobają się wam warunki pracy, nie podobają się wam cele i normy to jest tylko jedno rozsądne wyjście. Należy się zwolnić i zrobić miejsce innym korzy chętnie bez zająknięcia będą pracować. Jak chcecie mieć idealne warunki pracy to załóżcie sobie własną firmę.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cooper Standard Automotive
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Cooper Standard Automotive?
Zadaj pytanie
x