Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cooper Standard Automotive

Pracowałeś w firmie Cooper Standard Automotive i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
BB Cooper - 2015-01-24 07:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [plotkara - 2015-01-23 10:31:50]:
To kiepsko tam macie, w bielsku roboty od cholery. Aż tygodnia czasem brakuje, i sporo przyjęc ludzi od nowego roku. Przez skoczka rozumiesz Maćka S. niemieckiego? Widziałem go wczoraj u nas, przyjechał coś spierdo**ć pewnie. Ogóle w Bielsku jakoś tak spokojnie, bez afer. Jest robota to i władza mniej się czepia.
zdjecie uzytkownika
BB Cooper - 2015-01-24 07:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [plotkara - 2015-01-23 10:31:50]:
To kiepsko tam macie, w bielsku roboty od cholery. Aż tygodnia czasem brakuje, i sporo przyjęc ludzi od nowego roku. Przez skoczka rozumiesz Maćka S. niemieckiego? Widziałem go wczoraj u nas, przyjechał coś spierdo**ć pewnie. Ogóle w Bielsku jakoś tak spokojnie, bez afer. Jest robota to i władza mniej się czepia.
zdjecie uzytkownika
Ext - 2015-01-24 09:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były pracownik Bb-Extruzja - 2015-01-23 20:12:22]:
A co było przyczyną odejścia?
zdjecie uzytkownika
Były pracownik Bb-Extruzja - 2015-01-27 07:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ext - 2015-01-24 09:12:44]:
Inna praca...
zdjecie uzytkownika
miko - 2015-01-30 00:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w B-B pracuje moja znajoma jest b.zadowolona,za grudzień miała na koncie 3000 zł
zdjecie uzytkownika
AnaPis - 2015-02-06 15:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, właśnie poszukuje pracy i bardzo chciałabym się dostać właśnie do Cooper'a. Znacie może osobę która mogłaby jakoś to załatwi bo samo zanoszenie CV na portiernie nic nie daje
zdjecie uzytkownika
blw - 2015-02-06 22:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Znacie mstr biegu
zdjecie uzytkownika
Były pracownik Bb-Extruzja - 2015-02-19 00:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [blw - 2015-02-06 22:07:52]:
Jakiś Amerykanin chyba-Spiderman :)
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-02-23 18:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem pracownikiem od ponad 2 lat, dbam o prace, lider to widzi, idzie sie dogadac bez problemu fajnie, na finanse nie mam prawa narzekac, ale jak glowny koordynator sie doczepia ze podwijam spodnie do wysokosci polowy piszczela?? mowi ze pojde na przymusowy urlop bezplatny i strace premie? TO JA DBAM O SWOJE PRZYRODZENIE! mam stanowisko w ktorym sa niesamowite temperatury, i czesto przychodze z odparzeniem (nie mowie o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak juz macie pisac glupie komentarze), to chyba moge powinac troche spodnie? NIE! nic podobnego, to KOORDYNATOR KOORDYNATOROW wie lepiej co jest lepsze dla mnie, bezsens totalny, juz nie maja sie na prawde doc zego czepiac jak nie dajesz im powodow do tego. przykre. praca praca ale zdrowie tez ma swoje zasady na ktore ktos kto nie jest lekarzem nie ma pojecia a mowi co robic. Moral po 2 latach: wspolczuje liderom, na prawde, sa traktowani jak smiecie, a pare osob mysli ze im wszystko wolno, jak sie na to godzicie, polecam, ale na pare lat max, jako przejsciowa praca.
zdjecie uzytkownika
plotkara - 2015-02-25 12:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej COOPEROWCY BB,MYŚLENICE,DZIERŻONIÓW JAK U WAS Z PRACA ? PIOTRKÓW MA CAŁY CZAS PRZESTOJE( 2 DNI PRACA -3 DNI UW LUB UB )LUDZI Z PO ZA FIRMY ZWALNIAJĄ LUB WYSYŁAJĄ NA URLOPY BEZPŁATNE.CZY WY TEŻ MACIE TAKI CIĘŻKI OKRES Z PRACĄ?POZDROWIONKA
zdjecie uzytkownika
Bielsko-Biała - 2015-02-25 13:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [plotkara - 2015-02-25 12:14:00]:
W bielsku roboty od uja, miejscami czterobrygadówce tygodnia brakuje. Bywają miejsca gdzie jest zauważalnieniej mniej pracy, ale nic mi nie wiadomo żeby kogo kolwiek wysyłali na urlopy. W styczniu jeszcze przyjęcia były.
zdjecie uzytkownika
cooper piotrków - 2015-02-26 06:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo proszę Bielsko zabierzcie sobie z powrotem pana Macieja S zanim nam do konca zakład rozwali to co on teraz wyprawia przechodzi wszelkie pojęcie
zdjecie uzytkownika
Ryszard - 2015-03-03 01:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwi mnie, że cooper standard automotive w Piotrkowie ma takie przestoje z robotą, kiedy inne miasta się nie wyrabiają. Od kiedy w ogóle trwają te przestoje i czy płaca tak zwane przestojowe, czy raczej wysyłają na bezpłatne urlopy? Jak w ogóle w Piotrkowie tłumacza te przestoje, to brak klientów, czy brak materiałów?
zdjecie uzytkownika
cooper piotrków - 2015-03-05 07:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ryszard - 2015-03-03 01:44:12]:
przestoje sa od stycznia a postojowego nie płaci wysyła pracowników coopera na urlopy wypoczynkowe a z agencji pracy na bezpłatne
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2015-03-09 20:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałbym zapytać jak wygląda praca na magazynie w BB i jakie są zarobki bez nadgodzin. Z góry dziękuje za odpowiedź :)
zdjecie uzytkownika
Arek - 2015-03-10 12:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przez agencję można pracować dla jednego pracodawcy max 36miesiecy a potem musi być przerwa 36 miesięcy lub musi zakład przejąć nie wiec jak przez agencję to max 3 lata można dla Coopera robić dłużej juz jest nie zgodne z prawem
zdjecie uzytkownika
filip1 - 2015-03-10 17:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam Serdecznie. To prawda, że w DZierżoniowie zamykają coopera i przenoszą gdzieś do innego kraju produkcję?
zdjecie uzytkownika
gd - 2015-03-15 21:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [filip1 - 2015-03-10 17:27:30]:
zamykają? nic nam nie wiadomo, narazie zwalniają, wprowadzają inne agencje i straszą że zamkną mało dochodowe działy
zdjecie uzytkownika
zaczadzony - 2015-03-19 19:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech coś w końcu zrobią z tym zadymieniem,a nie otwieraja bramy i sie dziwią że połowa składu na L4.
zdjecie uzytkownika
jamal - 2015-03-21 14:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli ta informacja o możliwym zamknięciu cooper standard automotive, to jest tylko jakaś nieszczęsna plotka? Tak z ciekawości zapytam jak tu jest obecnie z wolnymi etatami, czy w ogóle przyjmuja nowe osoby, czy raczej zwalniają z tych niedochodowych działów i póki ktoś nie odejdzie nie ma co liczyć na przyjęcie?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-03-25 11:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak długo się pracuje pod pośrednika, zanim zatrudni bezpośrednio cooper?
zdjecie uzytkownika
Bielsko-B - 2015-03-25 13:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-03-25 11:36:45]:
Jak narazie w BB nie ma opcji przejścia pod zakład, do usranej śmierci przez agencję
zdjecie uzytkownika
marc - 2015-03-27 10:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,jeżdzi ktoś może z Brzeszcz i okolic do Coopera na Bestwińskiej. Byłem dziś na rozmowie i mają dzwonić w poniedziałek.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Testy-praca dla inteligentnych ludzi(Tajemnica)
Pytania: Tajemnica
zdjecie uzytkownika
to ja - 2015-03-27 11:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w piotkowie jest zle bo nie ma pracy a jak jest to kaza zostawac po 12 godz.maciek strasy helga straszy ciasny pedal straszy same idioty kierowniczki tez strasza.ale romanse mechanikow po pracy kwitna w.ł.m i maja racje bo przynajniej sie tym pocieszaja.Pozdrawiam wsystkich
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-03-28 11:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [to ja - 2015-03-27 11:04:29]:
Przypominam ze to jest forum pracownicze i takie ma przeznaczenie.Jezeli chcesz poplotkowac to pisz na "Pudelek.pl"
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cooper Standard Automotive
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Cooper Standard Automotive?
Zadaj pytanie