brak logo

HYDRO-SIŁA Krzysztof Puszczyk

Inowrocław

Opinie o HYDRO-SIŁA Krzysztof Puszczyk

kwiatek 2015-12-08 09:18:18
Firma to oszuści. Nie naprawiają urządzeń tylko je niszczą. Rzucają słuchawką, nie wystawiają faktur. OSZUŚCI!!!!!!!!!!!!!!!! Przestrzegam każdego przed firmą hydro-siła z Inowrocławia!!!!!!!
4
aszer81 2016-02-15 22:08:33
Zgadzam się z komentarzem powyzej, oddalem sprzęt do naprawy oddali mi w gorszym stanie niż wcześniej, wzieli kase i żadnego pokwitowania
1
wulkanizacja 2016-02-22 12:41:22
Potwierdzam wcześniejsze opinie, ani pieniędzu za nieudane naprawy, ani nawet zwroyu sprzętu uszkodzonego
sprawiedliwy 2016-02-24 09:50:24
beznadzieja naprawiają żle płaca bardzo żle warunki pracy fatalne niema gdzie sie umyć pomieszczenie nie ogrzewane
Maciejo 2016-02-29 10:31:30
Witam,
Dołączam się do wszystkich narzekających na usługi tej firmy, wzięli do poprawienia część maszyny i chcą dodatkowo pieniądze nie małe za naprawę pogwarancyjną, sprzęt trzymają u siebie nie chcę wydać, łamią prawo !!! Podałem ich do sądu. Jeżeli ktoś chce wiedzieć szczegóły proszę podać maila w komentarzu. Pozdrawiam
hydro siła 2016-03-01 18:47:36
jeśli sie przyjmiesz do roboty do tej formy to nie zarobisz 1850 zł za miesiąc jak oni podają w ogłoszeniu tylko dostaniesz 600 zł a reszte powiedzą że dostaniesz puzniej ale nigdy jusz nie będziesz ich widział ioni karzdego tak robią w konia więc sie zastanów zanim sie przyjmiesz
sebastian 2016-03-01 18:48:48
jeśli sie przyjmiesz do roboty do tej formy to nie zarobisz 1850 zł za miesiąc jak oni podają w ogłoszeniu tylko dostaniesz 600 zł a reszte powiedzą że dostaniesz puzniej ale nigdy jusz nie będziesz ich widział ioni karzdego tak robią w konia więc sie zastanów zanim sie przyjmiesz
Zainteresowany 2016-03-10 03:30:50
Witam. Znalazłem ich ogłoszenie na stronie. Kierowca kat.b i obsługa komputera. Chciałbym zgłosić Cv ale czytając te opinie waham się. Zmieniło się coś może w ost czasie w tej firmie??
nick; 2016-03-12 18:55:41
nic sie niezmieniło ani sie nie zmieni jak sie przyjmiesz to będziesz robił za psi grosz ani ci będą ładnie gadać a licho płacić tam każdy kerowca co sie przyją to po mieiącu uciek bo mu niezapłacili szkoda twojego czasu ja tam robiłem jako keroeca miesiąc to dostałem 600 zł areszty jusz nigdy niewidziałem
BenG 2016-04-05 09:55:19
Proszę o szersze informacje, bo mam podobny problem z nimi
benedykt80@o2.pl
wkurzony 2016-04-13 19:47:04
także proszę o informacje bo również mam problem aszer81@o2.pl
oleksandra 2016-04-18 23:21:12
Jeśli chce Pan pomóc i oczywiście może proszę o kontakt... (usunięte przez administratora) . Zniszczył mi traktor rolniczy... kolejna sprawa 6.05.2016. Pozdrawiam! Ola
oleksandra83 2016-07-07 17:27:48
zniszczył. 3 lata naprawiał... nie naprawił. w opinii biegłego nie posiada sprzętu diagnostycznego do naprawy np rozdzielaczy ect. mogę przesłać wyrok na maila... olafilipiak2@wp.pl
1
ormo 2016-07-14 18:38:25
oni jak coś naprawią jeżeli im sie uda to nigdy nie sprawdzają czy działa tylko dużą kase wezną a jak im zwrucisz do naprawy pogwarancyjnej to powiedzą że to ty zepsułeś i będziesz musiał drugi raz zapłacić bo inaczej ci nie odadzą zanim coś tam dasz do naprawy to sie grubo zastanów
1
robol 2016-07-20 10:16:51
uprzedzam wszystkich co chcą sie przyjąć do pracy w hydro sile na ulicy poznańskej 258 bo nie zarobisz nigdy tyle co oni piszą w ogłoszeniach to są szmaciarze i oszuści i niebędziesz pracował 40 godzin tylko 57 godzin i żadnych dni wolnych a jak będziesz robił nadgodziny to ci nie zapłacą
2
sprawiedliwy 2016-07-20 17:24:14
zgadzam sie wzpełności z tym gościem o psełdonimie robol wszystko co pisze to prawda że to oszuści nic dodać nic ując omijajcie ten zakłat szerokim łukem
1
ben 2016-08-05 11:01:53
je ich zgłosiłem do powiatowej inspekcji pracy za ich oszustwa niech sie spodziewają kontroli bo mie oszukali
1
chętny do pracy 2016-08-26 17:36:18
czy to prawda co owas piszą że tak żle płacicie l take złe warunki pracy odpiszcie
1
ben 2016-09-01 09:46:06
jak ci nie dadzą co najmniej 10 zł na godzinę i zaraz niech ci umowę dadzą to inaczej się nie przyjmuj
pracownik 2016-09-01 18:09:34
i co zero odzewu to jednak prawda co owaz piszą
1
ben 2016-09-02 15:16:27
prawda całkowita prawda ja tam pracowałem to wiem płacą grosze i jak chcą i kiedy chcą
1
ben 2016-09-06 14:35:26
niedaj tam nic naprawiać bo naprawiają na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a biorą bardze wysokie sumy
1
zawiedziony 2016-09-09 15:40:44
Zgadzam się w 100% Miałem wrażenie jak bym rozmawiał z pijanym. Naprawiali wózek paletowy po czym następnego dnia już nie działał. Przyjechali po dwóch tygodniach upominania i godzinę po ich wyjściu przy pierwszym podniesieniu palety wózek wysiadł. 15 telefonów za każdym razem twierdzą że ktoś oddzwoni, telefon odbierają ludzie moim zdaniem pod wpływem alkoholu.
2
ben 2016-09-15 12:09:31
no to od 1 stycznia skączy sie wasze wykorzystywanie ludzi i byle jake naprawy w inowrocławiu mają takie byle zakłady pozamykać powiatowa inspekcja pracy weżmnie waz pod lupe
1
nick 2016-09-16 17:36:00
No nareście ktoś zrobi z wami porządek
2
miki 2016-10-03 12:18:29
a dlaczego pracujesz nadal w tej firmie bo tak ci jest wygodnie
1
kolega robola 2016-10-03 12:32:43
potwierdzam poprzedzający mnie wpis tak mi się chwalił że to jest dla niego korzystne
1
mechanik hydro siły 2016-10-03 13:10:33
zawiedziony wiesz dobrze że paleciak ma swoją normę udzwigu i jak ją przekroczysz to paleciak odmówi posłuszeństwa i dlatego godzinę po naszym odejsciu wózek przestał podnosic zupełnie logiczne
1
szef 2016-10-03 13:41:33
wiesz dobrze ben że jestes robolem
1
zawiedzony 2016-10-04 10:45:30
on podnosił mniej nisz wynosi norma i zepsuł się i co ty na to mechaniku hydro sile
1
Udciwy 2016-11-22 19:30:47
Witam ja rowniez sie zgadzam w 100% ze to oszusci i naciagacze!!!!!!!!!!!!!!!! Brak slow zeby opisac ta firme. Dobra rada to omijac te miejsce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zawiedzony 2016-11-23 18:50:04
Noto sie przyjmnij to przekonasz sie sam i wszystko naten temat
Zostaw swoją opinię o HYDRO-SIŁA Krzysztof Puszczyk - Inowrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HYDRO-SIŁA Krzysztof Puszczyk