brak logo

T-KOM Pieczyrak Janusz

Będzin

Opinie o T-KOM Pieczyrak Janusz

MCprostokąt 2015-03-21 07:58
Wódka płynie litrami ,"wódka" a nie t-kom powinna się ta firma nazywać ,poza tym co chcesz baranie zrobić ?co chcesz pokazać MCkwadrat ?(i chyba masz kwadratową głowę skoro masz tak prymitywne myślenie ). JP,jest psychicznie chory . Znajdź sobie odpowiednią ścianę i wal w nią do upadłego ,może jeszcze zmądrzejesz :)
MCkwadrat 2015-03-21 13:22
Wlasnie czytam kto tu ma prymitywna kwadratowa glowe. Jestes za cienki we wszystkim co piszesz ,tak cieki ze cie nie widac baranie .Jestes Tak prostacki ze potrafisz tylko narzekac. Myslisz ze sie nie dowiem kim jestes? a wtedy to ja znajde odpowiednia sciane dla ciebie i w podskokach bedziesz w nia walil tepa glowa .Nie bronie tu nikogo pajacu ale przez takich jak ty jest tu jak jest i wiele osob chcialo by to zmienic .Szkoda mojego czasu na ciebie bo i tak zaraz tylko napiszesz ze jestem taki siaki bo nic wiecej niepotrafisz NARA i zajmij sie dlubaniem w nosie
... 2015-03-21 16:43
MC ,po pierwsze nic nie zmienisz Ty ani inni ,a dlaczego ?,bo JP tego sobie nie życzy ,zapamiętaj jedno MC ,że jemu to na rękę . Staraj się i niech inni sie starają ale to nic nie zmieni bo JP i tak zrobi swoje . Piszesz a gówno wiesz o tej firmie barani łbie .
jjj 2015-04-20 21:11
na start 2 tyś max.
Były . 2015-04-25 07:16
Max 2 tyś,ha,ha ,z jakiej ty człowieku się choinki urwałeś?,max 1700 zł za całodniowy zapierdziel(soboty również) i złe traktowanie . Pisz prawdę a nie kłam .
Były , 2015-04-25 07:22
Na start 2 tyś ,aleś dowalił ha,ha,ha ..ja pierdziele ,nick (jjj) znaczy prezes "jp" ,dodam ,że nawet jest 1500 zł do 1700 zł ,zależy jak się panu prezesowi spało ,bo oszukuje ile się da z wypłatami ,jest nie uczciwy .
Dariusz . 2015-05-02 10:58
Pracodawcy wykorzystują pracowników ,jest spore bezrobocie ,robią chłopaki za marne grosze nie odzywając się na warunki pracy ,na płacę . Firma T-kom ,ma wiele do życzenia i jest nie od dziś znana i odbierana negatywnie ,ten kto pracował to wie co tam jest grane nie tak . Z czystym sumieniem nie polecam tej firmy nikomu .
... 2015-07-12 10:15
Płytkie to co napisałeś kolego ,bardzo płytkie ..
? 2015-08-17 19:02
Nadszedl czas by zmienic pracodawce !!!
? 2015-08-22 20:13
popieram wypowiedz futrzaka !!!
? 2015-09-26 18:38
Stary ty albo nie rozumiesz co tu pisze albo nie umiesz czytac . Czarne na bialym pisze ze ta Firma jest porazką pod kazdym wzgledem
Sprawiedliwy 2015-10-28 22:23
Jeżeli ktoś lubi być wyzyskiwany ,jeżeli ktoś lubi jak prezes się nad nim znęca ,zawalą pracą tak,że nie ma czasu złapać powietrza,jeżeli ktoś lubi być okradany ,oszukiwany przez prezesa ,jeżeli ktoś lubi jeździć firmowymi autami gdzie można złapać od siedzenia jakiejś choroby bo taki jest syf ,jeżeli ktoś lubi wyjść rano do pracy i wrócić późnym wieczorem styranym tak,że zasypia na stojąco ,jeżeli ktoś lubi słuchać bredni prezesa ,jeżeli ktoś lubi jak prezes go nie szanuje ,jeżeli ktoś lubi jak prezes kłamie ,jak prezes manipuluje ,jeżeli ktoś lubi przebierać się w szatni w ogromnym syfie ,jeżeli ktoś lubi chodzić znerwicowany ..to jak najbardziej ta firma jest dla Ciebie .
KTOS!! 2015-11-19 18:42
w tej firmie nabawisz sie tylko w 100% nerwicy
? 2015-12-08 17:57
PIP juz byl w tym roku i co ? i nic! "...." Chlopie Chlew masz w domu , piszesz tu o czymś co nie masz nawet pojecia . Kazdy wie jak jest , czasem zle czasami dobrze jak wszedzie. Nikt Cie nie zmusze bys przychodzil do pracy , jest Ci zle to zmien robote a nie uzalaj sie . Zmienisz robote to zarobisz 1500 zł wtedy przypomnisz sobie o T-komie. Jest tu paru Chopaków z ktorymi mozna normalnie pracowac
Byłem zainteresowany . 2015-12-16 21:47
Ha,ha,ha ,ha ..szkoda ,że za pajdę suchego chleba i kubek wody nie każą pracować ;) .Co to za firma ? 1500 zł na początek ,a później co ?,dają więcej ,czy to początek i koniec ?! Nawet tam nie zaglądam ,widzę ,że nie warto .
Były pracownik . 2016-01-04 22:46
Kłamstwo na kłamstwie ,nawet bardziej bezczelne te kłamstwa ,tam w tym T-komie to się nigdy nic nie zmieni ,jak " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; był taki jest nadal . Pamiętajcie ,że pisząc te głupoty ,zachwalając tą firmę ,to jesteście takimi samymi ludźmi nic nie wartymi jak wasz beznadziejny prezes . Omijajcie tą firmę jak najdalej ,bo nie warto tam zaglądać a wiem co piszę .
Nie napisze kto . 2016-01-06 17:54
Przelicz sobie baranie jeden z drugim jak ma się to 1500 zł do tego przerobu ,który Ty ,czy inni robią . W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a was robi jak nic . Za 1500 zł ,dać się tak wyzyskać to trzeba być na prawdę wielkim baranem .
Pracuje bo muszę . 2016-02-17 23:04
Ha,ha ,ha,ha,ha,ha...,warunki pracy ?,ha,ha,ha,ha,ha.....
tez nadal pracuje 2016-02-22 10:53
Warunki pracy moze nie sa tragiczne ale JP jest tragiczny ZERO szacunku do pracownika , traktuje nas jak bydlo w polu ale niebawem wszystko sie skonczy odejdzie mu kilku dobrych pracowników to zobaczy wtedy. Omijajcie firme nie dawajci sie nabrac na jego bajeczki kawal CH. i zlodzieja
co ludzie myslą 2016-02-22 11:03
Popieram, zaluje ze tu pracuje ale musze.Jestem juz w trakcie rozmów z innymi firmami wiec niebawem pozegnam sie z JP i JP . Zostana z nim jego pupilki (bez urazy A.G ) ale tak tu wszyscy slysza A-daś najlepszy A-daś wspanialy A-daś zrobi i tak mogłbym wymieniac rzygac sie chce juz na te firme. Wyplaty ujeba.....ł i na narty se pojechal czy gdzies tam Panie JP wielkiego Fucka pokazuje w twoim kierunku
Pracownik(jeszcze) 2016-03-02 19:26
Ta firma to tragedia mam wyje......bane tu juz na wszystko na ta zjebana robote na Pieczarki . Choroby psychicznej mozna tu zlapac . Panie JP dostanie Pan grupowe zwlnienie niedlugo od nas heheh .Kur....wa co za gośc pije pije i nadal pracuje hehe .Obóz pracy .wyzyskiwanie obrazanie ,nakazywanie szyderczymi słowami ,japier...dole kim ty jestes ze tak traktujesz ludzi do psychitary idz porozmawiac bo masz problem Panie. Szkoda nerwów i psychy na ta robote w tej zjeb. robocie. Mysl mysl kto ja jestem na ferezunku bede sie usmiechał zgadnij kto ja jestem. Moze ten , moze tamten ,a moze jednak on? he Tak Panie wszyscy prawie o Tobie myslimy jaka jestes Swinią dla nas.
Pracownik II 2016-03-09 18:18
Popieram Swinia z niego
Darek 2016-03-11 23:07
Cześć ,Kiedyś pracowałem w T-Kom ,co tam słychać ciekawego ? ,bo z tego co tu czytam nie za dobrze ,zresztą pieczyrak nigdy nie był w porządku ,to gość ,który nie szanuje nikogo ,tylko własne pieniadze ,ale nie o to pytam . Co z kolegami ,kto tam jeszcze pracuje ? ,przystojny Adaś wszystkowiedzący,ha,ha,ha ,ekipa Piaski Czeladź ,pozdrawiam ,a gruby nie oślepł jeszcze od gorzały :P ?
były pracownik 2016-03-18 17:38
Nie polecam tej firmy
Gość 2016-03-21 01:45
Witam, ktoś coś wie o pracy magazyniera w tej firmie, jakie warunki finansowe i co dokładnie ma taki gość do roboty tam?
PRACOWNIK 2016-03-21 22:56
BĘDZIESZ KAPUCHA DLA PREZESA ,TYLE MASZ Z MAGAZYNIERA ! ZNAJDŹ SOBIE LEPSZĄ FIRMĘ ,JAK NIE CHCESZ UPAŚĆ NA ZDROWIU !
Pracownik 2016-03-22 08:42
Stary praca Magazyniera to tak jak w kamieniolomie ,ciagle malo ,obowiazków tyle ze palcem do tylka nie trafisz.Co kolwiek ktos zgubi, zepsuje jest na ciebie , ty jestes obciazany kosztami .Pracujesz jak wół, niezliczona ilosc godzin od rana do wieczora.Urzeranie sie z JP (prezes) no i psie pieniadze zarobisz>Niedawajcie sie nabierac na jego bajery i obiecywanki.Ogolnie wolalbym byc bezrobotny niz byc magazynierem
Gość 2016-03-23 11:44
Jestem po rozmowie z JP, gość ewidentnie szuka frajera od wszystkiego. Magazynier ma wydac,przyjąć,najlepiej wyczyścić narzędzia,ogarniać plac,magazyn,dyrygować pracownikami,pilnować ich,sprzątać auta,jeździć nimi na myjnie a co najlepsze pilnować ich przeglądów lol. Wszystko niby za 2k.. netto na początek. Omyłkowo wszedłem do szatni bo nawet nie ma szyldu firmy. Wyskoczyła sprzątaczka ale rzuciło się jedno, chlew masakra. Ja rozumiem roboty ziemne itp ale w szatni zeby tak było? Powinna po każdym kto wejdzie myć. A gość faktycznie nie szanuje ludzi skoro mówi na rozmowie na kogo uważać, bo 20 pracowników i każdy inny charakter no i przyznawać się do tego chlewu.
PRACOWNIK 2016-03-23 19:47
NA KOGO KAZAL UWAZAC ????,TO WAŻNE ,NAPISAŁ BYS KOLEGO :D
Pracownik II 2016-03-24 06:51
Napisz na kogo tak trzeba uwazac w tej pracy ?.JP sam sie pograżą jak i ta jego Firma
Pracownik III 2016-03-24 19:18
Kierownika dac na magazyniera a A.G na kierownika,wtedy bedzie zaje$biscie hahahah .Panowie unikajcie pracy na stanowisku MAGAZYNIER!!! ,wgóle unikajcie pracy w tej FIRMIE.
ktos z tąd 2016-04-09 17:53
"przeczytalam'" czyzby kobitka chciala na magazyniera hehe tego jeszcze nie bylo w t=komie
'Tu sie wszyscy negatywnie wypowiadja a to dlatego ze taka prawda jest.Kazdy kto tu cos napisal o tej firmie i o prezesie jest prawda. Coś dobrego ,raczej nic!!!
Pracownik 2016-05-20 08:36
Do roboty, to chodzi kon
Ktoś 2016-08-29 14:13
Pracowałem tam i mogę to całkowicie poprzeć. Sama prawda. Radzę uciekać jak najdalej. Wyzysk za marne grosze. I teksty prezesa ja chcę żebyście zarabiali ale wy nie chcecie....
Ktoś 2016-08-29 17:19
Pracowałem tam i mogę to całkowicie poprzeć. Sama prawda. Radzę uciekać jak najdalej. Wyzysk za marne grosze. I teksty prezesa ja chcę żebyście zarabiali ale wy nie chcecie....
Pracownik 2016-09-07 08:40
dokladnie tak jest wyzysk,zszargane nerwy dogłebnie .Pracujesz jak koń w polu minimum 10-11 godz plus sobotyz a dostaniesz 2 tys . .To juz na budowie jako pomocnik dostaniesz wiecej .Prezes to jakas kpina .Omijajcie te firme z daleka jak i przyszli pracownicy tak i inwestorzy
Xxx 2016-09-16 19:57
Sama prawda
Rozbieg 2016-09-22 23:17
No i jak jest w firmie czy w tym momencie wszystko gra?
KOLEGA 2017-03-31 11:41
spawanie kabla optotelekomunikacyjnego na Krawężniku-Sośnica Adaś byłeś The Best,starzy pracownicy pamiętają.
KOLEGA 2017-04-03 11:31
jedynie rodzina pseudo szefa w tej pseudo firmie zarobi w miare normalne pieniądze,bo reszta pracowników raczej nie chyba że donoszą na pozostałych ludzi.właśnie dzięki temu ta pseudo firma sie jakoś kręci.uważać na pupilków PIECZARY bo was sprzedadzą za kilo Miedziuchy.A alkohol to temat Rzeka.Wodzirej to rodzinka pseudo szefa.
KOLEGA 2017-04-05 10:09
Chyba nazwa firmy-BARANIE
KOLEGA 2017-04-05 10:12
Chyba nazwa firmy-BARANIE
KOLEGA 2017-04-05 10:40
Święta prawda,omijać ten Obóz z daleka
KOLEGA 2017-04-05 10:48
Jasne że gra ale ekipa na instrumentach metalowo-miedzianych na złomowisku.
WIEM 2017-04-05 11:46
Witam.W tej firmie stara częśc załogi zaczyna dniówkę od wizyty w sklepie,jakiś browarek,jakaś ćwiartka na drogę potem na robocie ściema i znowu sklep.Młodsi stażem pracownicy zapierdzielają a starszyzna w aucie gul gul gul.A wykon prac dzielony na wszystkich.Tak wygląda praca w tej firmie.POWODZIENIA.
KOLEGA 2017-04-18 10:12
Witam.Napisałeś kolego dokładnie całą prawdę o tej firmie,nic dodać,nic ująć.Szacun za szczerość.Pozdro.
KOLEGA 2017-04-18 10:21
Widze po opinii że znasz tą firme i pracowników bardzo dobrze.
WIEM 2017-04-18 10:45
Widze że już nikt nie broni opini tej firmy jak troszke prawdy wyszło na jaw.ha ha ha.
novy 2017-04-25 11:47
Witam.Dostałem namiar na tą firme od kolegi chciałem podejść i zapytać o prace,ale widze tu dużo negatywnych komentaży,prosił bym o porade starszych stażem pracowników czy to prawda co tu ludzie wypisują.Z góry dziękuje.Pozdrawiam.
Pracownik 4 letni 2017-04-27 15:53
stary ,tu sie pije, kradnie miedz jak tylko okazja jest .Prezes -tragedia ,wyzysk, klamca ,oszust. Jak cos zjeb to z wyplaty ci zabierze . Jebiesz jak kon w polu i ciagle malo i malo i malo Omijajcie te firme
Zostaw swoją opinię o T-KOM Pieczyrak Janusz - Będzin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie T-KOM Pieczyrak Janusz