brak logo

Pro- Senior Sp. z o.o

Opole

Opinie o Pro- Senior Sp. z o.o

niezadowolona 2014-08-10 11:07
Fatalna obsługa opiekunki reprezentującej firmę prosenior z Warszawy i współpracującej z Niemieckiej firmy diadema. Kłamią pyskują grożą krzykiem o konsekwencjach rezygnacji z niewolniczej pracy opiekunki na terenie Niemiec .Zmuszanie na pozostanie na miejscu. Nie zwracając uwagi na to że jest nie zadowolenie z pracy obu stron . Szantażując fałszywą umową która nie jest orginalna ponieważ była wysyłana e-mailem brak orginalnego podpisu. Europejska katra ubezpieczenia zdrowotnego jest podejrzanie wydana
Margarita35 2015-01-13 15:01
miałam watpliwą przyjemnosc rozmwiac z jakas idiotką stamtad która kazała mi w drtodze autokarem do Niemiec zajechac do nich na badania lekarskie!!Powiedziała ze lekarza moze przeciez zaprosic do autokaru moze uda nam sie w czasie postoju..
2
eluni2 2015-05-28 18:57
Współpracuję z firmą Pro-Senior od jakiegoś czasu, i jestem bardzo zadowolona z tej współpracy. Są profesjonalni, bardzo grzeczni i pomocni. Ponadto opieka na terenie Niemiec przez koordynatora - bez zastrzeżeń. Oby tak dalej!
3
opiekunka 2016-03-03 20:15
Najgorsze stawki dla opiekunek z dobrym niemieckim.Sprawdz na poloniuszu jakie stawki mają inni.Dodatek za święta 40e/śmiech/.U innych minimum 150e.
Nie dają karty zdrowia tylko jakieś prywatne polisy.Płacisz za lekarza sama a potem MOŻE ubezpieczenie odda.Ogólnie najlichsza firma .
Ola74 2016-08-18 12:44
Są dwie firmy PROSENIOR - jedna z Opole druga z Warszawy i obie nie mają ze soba nic wspólnego.
Nie mylcie tego, bo ktoś przez takie opinie nie wyjedzie przez Opole, co z resztą polecam.
2
Nie mam slow 2016-12-28 20:23
Nastepna zlodziejska firma z opola prosenior nazrec sie nie mozecie kasa uszukali mnie na wyplacie!!!ale ja nie zostawie tego bez echa!!!
Janka 2017-09-22 22:45
WAŻNA INFORMACJA DLA OPIEKUNEK!!!
Na rok 2017 podstawa wymiaru składki na ubezpieczenia społeczne i zdrowotne pracowników oddelegowanych za granicę nie może być mniejsza niż 4263 zł..
Firmy polskie - wysyłające opiekunki do Niemiec - powinny odprowadzać składki do ZUS-u od tej właśnie sumy. Są to składki emerytalne, rentowe, wypadkowe i zdrowotne. W przypadku umowy zlecenia, składka chorobowa jest dobrowolna. Opiekunki powinny zwracać szczególną uwagę na ten przepis, gdyż zaniżone składki mogą nie liczyć się do przyszłych emerytur. Zainteresowanych odsyłam do zapoznania się z przepisami poprzez infolinię ZUS. Nr telefonu: (+48) 22-560-16-00.

Zostaw swoją opinię o Pro- Senior Sp. z o.o - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pro- Senior Sp. z o.o