Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SKAREM

zdjecie uzytkownika
Soli......konkurencja - 2013-07-05 12:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HE HE HE ile zarabia zarząd 5 tys. [usunięte przez moderatora] ludzie ogarnijcie się jakie dojenie u nas 5 tys. na rękę zarabia dyr. Generalny a nie zarząd oni to w dziesiątkach tysięcy jak możecie pisać takie bzdury jak tyle zarabiają tzn. że firma oszczędna ale z was [usunięte przez moderatora] masakra HAHAHA znam tam jednego prezesa to mu się zasmieję w twarz jak go spotkam JAK ON TO NACIĄGA FIRMĘ co z was za pracownicy jakiś motłoch HEHE
zdjecie uzytkownika
zztup - 2013-07-05 14:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już nie ma klanu W w skaremie,ciekawe czy się coś zmieni na lepsze
zdjecie uzytkownika
x - 2013-07-05 22:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krótko mówiąc nikt skaremu nie chce jescze rok i po firmie
zdjecie uzytkownika
katolik - 2013-07-07 11:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co tam w katowickim bałaganie..........
zdjecie uzytkownika
on - 2013-07-08 08:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jeszcze rok i będzie po firmie masz racje
zdjecie uzytkownika
Burczymucha - 2013-07-08 13:42:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra firma, ochrona ok, polecam
zdjecie uzytkownika
Władek - 2013-07-08 13:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
on - 2013-07-08 08:49:04

Tak jeszcze rok i będzie po firmie masz racje
He He ciekawe skąd takie informacje tak już mówili za czasów Pana (usunięte przez administratora)a tu nic......... dalej nie zbankrutowali i z tego co widzę to się nadal rozwijają.
zdjecie uzytkownika
Ferdek - 2013-07-08 14:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma w porządku, ludzie ok.
zdjecie uzytkownika
lm - 2013-07-08 15:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma który okrada pracowników z marnej pensji,a rozwija się chyba
w biurze w Stalowej woli
zdjecie uzytkownika
on 2 - 2013-07-09 07:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ferdek a ile zarabiasz wystarcza Ci na godne życie ?
zdjecie uzytkownika
fardek - 2013-07-09 11:34:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiedz w której firmie można dobrze zarobić czepiliście się dobrej firmy oni płacą tyle co wszędzie a przynajmniej mam umowe o prace i pieniądze na czas, naprawdę chyba większość tutaj którzy opisują nie pracowali w innej firmie i nie wiedzą jak to naprawdę wygląda, a jak to Polacy zawsze narzekają.
zdjecie uzytkownika
x - 2013-07-09 12:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ferdek samym papierem się najesz
zdjecie uzytkownika
przedsiębiorca - 2013-07-09 13:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra firma godna polecenia zero problemów
zdjecie uzytkownika
SAM - 2013-07-09 13:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZGADZAM SIĘ FIRMA OK, POLECAM
zdjecie uzytkownika
Ferdek - 2013-07-09 13:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak najbardziej godna polecenia, pracuję wiem nie dajcie się oszukać fałszywym opiniom.
zdjecie uzytkownika
Franek - 2013-07-09 16:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra firma, dba o pracownika
zdjecie uzytkownika
d - 2013-07-09 22:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest żałosne żeby zarzad firry wypisywał opinie na gowork
firma żadna a pensja najnizsza krajowa to ich zasrany obowiazek
tobie franek wypłacą 1200 a mają 1800 refundacji z PFRON
a osoby zarządzające pożal się Boże najważniejsze że oni kasę trzepią jak mogą , a włąscielom oczy mydlą jak jest wspaniale
zdjecie uzytkownika
Poeta - 2013-07-10 07:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
d - 2013-07-09 22:38:03

to jest żałosne żeby zarzad firry wypisywał opinie na gowork

firma żadna a pensja najnizsza krajowa to ich zasrany obowiazek

tobie franek wypłacą 1200 a mają 1800 refundacji z PFRON

a osoby zarządzające pożal się Boże najważniejsze że oni kasę trzepią jak mogą , a włąscielom oczy mydlą jak jest wspaniale
Coś Ci się literki mylą (usunięte przez administratora) nie masz na kim się wyładować więc oczerniasz aby się rozładować, popatrz w lustro i weź się do porządnej roboty a nie przystajesz do tej hołoty.
zdjecie uzytkownika
konsa.... - 2013-07-10 07:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie myślałeś jeden z drugim ażeby zdobyć jakąś usługę to trzeba poniżej kosztów nie dziwie się że Cię zwolnili (mam taką nadzieję i pewnie może to Ty wysłałeś do mnie CV) bo z ekonomią u Ciebie na bakier tak dofinansowanie ale bez dofinansowania zobacz ile są na minusie ja ich nie bronię ale pracuję w konkurencji a z tego co widzę coraz bardziej się rozpychają a stawki coraz niższe z czego Ci zapłacą więcej oszołomie RADZĘ SPRAWDZ NAJPIERW PÓŹNIEJ OPISUJ BZDURY dobrze że tworzą miejsca pracy w jakiś marnych mieścinach a konkurencja czyha po tym co wypisujecie żadnego z tej firmy już nie przyjmę. Dziękuję za takich psychopatów
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2013-07-10 19:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
x - 2013-07-10 19:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to się p(usunięte przez administratora) zdenerwował zdobywanie obiektów to nie sprzedaż pucharów i proszę uważać na słowa...
zdjecie uzytkownika
skarem - 2013-07-11 06:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mimo tych wszystkich opini firma godna polecenia.
zdjecie uzytkownika
skarem - 2013-07-11 07:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko to śmieszne a zarazem przykre i żenujące . Wszyscy co to piszą to albo zarząd albo byli pracownicy ale w każdej bajce trochę prawdy jest.Pozdrawiam wszystkich piszących oby tak dalej a konkurencja zaciera ręce.
zdjecie uzytkownika
G.I - 2013-07-11 07:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma w sumie w porządku, płacą mało ale wszędzie tak jest więc jeżeli masz szanse na pracę gdzie indziej niż ochrona to się 2 razy zastanów.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2013-07-11 07:28:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
on - 2013-07-11 07:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dalej będą zatrudniać kadrę kierowniczą z zawodowym wykształceniem to życzę im sukcesów.Nie mam nic przeciwko temu wykształceniu ale jak taki człowiek może zarządzać innymi ludźmi i podejmować decyzje, rozmawiać z kontrahentami jak on sam się nie umie wysłowić. To wszystko świadczy o firmie ale to dla konkurencji jest ok.
zdjecie uzytkownika
Skarem - 2013-07-11 14:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma w porządku ale zarobki marne jak na te czasy jak mam wyżywić rodzinę a podkreślę że pracuję w biurze i nie za najniższą.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKAREM

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SKAREM?
Zadaj pytanie
alert