Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SKAREM

zdjecie uzytkownika
pik - 2014-09-02 08:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiecie co...normalnie już mnie śmieszą te wasze wpisy.....a tych prezesów ze skaremu chyba jeszcze bardziej.Każdy opisuje,pomstuje,grozi ale zgłosić to gdzie trzeba to nie ma odważnego.Żenada,albo to zgłoście albo idźcie do sądu albo się zwolnijcie bo takie pierdo lamento już 11 stron tu napisane a wy żałośni się robicie.Parę wpisów wyżej ktoś tam się odgrażał że już to zgłosił i co,gdzie te wszystkie kontrole?takie straszenie to dla dzieci .
Zróbcie coś w końcu a nie tylko żale umiecie wylewać na forum bo tylko się z was śmieją w skaremie!!!!!!
zdjecie uzytkownika
gop - 2014-09-02 13:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa11 - 2014-08-27 12:01:01]:
z socjalnego to z centrali w stalowej woli na wycieczki,do SPA i spotkania integracyjne jeżdżą...tam szukaj
zdjecie uzytkownika
ewa11 - 2014-09-05 10:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O wyjazdach do SPA i spotkaniach integracyjnych ktos juz pisal ale nieraz trafia sie ze kierownik w danym oddziale komus idzie na reke bo np. jego sytuacja jest ciezka albo slyszal ktos ze komus wyplacono dodatkowe pieniadze i w taki sposob do swojego kierownika moge ja sie powolac ze slyszalam lub czytalam ze sa takie mozliwosci lub swiadczenie . Ja osobiscie slyszalam o zapomodze . A wracajac do waszych opini i lamentow to trzeba poczytac i popytac sie o opinie pracujacych w podobnych firmach i odpowiedziec sobie na pytanie czy moglem trafic gorzej ? Naprawde sa firmy ktore potrafia wykorzystac na calego i jeszcze go obrazic i ponizyc
zdjecie uzytkownika
rst - 2014-09-05 15:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa11 - 2014-09-05 10:27:32]:
to że są gorsze firmy to nie znaczy,ze TA może kręcić i kombinować ,jak dostałas 100 zł zapomogi to podziękuj swemu kierownikowi,daj mu buzi i dalej pracuj sumiennie...może następne 100 zł extra zobaczysz za 3 lata
zdjecie uzytkownika
lutek - 2014-09-05 21:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to jest ze zatrudnili mnie do ochrony w lublinie w skaremie a musze zamiatac grabic liscie grabic trawe zgarniac snieg itd. czy to jest zgodne z prawem pracy?moze przydala by sie jajas kontrola.
zdjecie uzytkownika
Y - 2014-09-08 08:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszcie dalej te wypociny zamiast coś z tym robić.......a oni mają z was ubaw do porannej kawy...
zdjecie uzytkownika
wvw - 2014-09-08 15:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa11 - 2014-09-05 10:27:32]:
:) do autorki wpisu:
ty dostaniesz zapomogę 100-200 zl i musisz być wdzięczna swojemu kierownikowi jakby ci życie uratował a wiesz ile osób takiej zapomogi nie dostanie bo ktoś "ważniejszy" kupi sobie z tej puli rower albo komputer za 2-3 tys? albo pojedzie z tej samej puli na 2 tygodniową "delegację"?
ilu z was usłyszało,że nie ma już płaconych dojazdów do pracy?otóż byście się zdziwili i to bardzo....są płacone tylko nie dla wszystkich oczywiście...dla wybranców zamiast podwyżki albo premii....
zdjecie uzytkownika
lutek - 2014-09-08 19:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ochrona to nie sprzatanie.w lublinie chyba o tym zapomnieli,w lubelskim odz.skaremu zatrudniaja do ochrony a po cichu dodaja dodatkowo sprzatanie tak bylo na czechowie tak na ul zemborzyckiej czy w stalowej woli o tym wiedza? nikt w umowie o sprzataniu nie wspomnial.to chyba nie jest w porzadku moze ktos sie tym zajmie,ktos bierze za to kase to niech sprzata.
zdjecie uzytkownika
ewa11 - 2014-09-09 12:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wvw - 2014-09-08 15:52:25]:
tak masz racje ze wiele osob nie dostanie nic ale po to wlasnie zapytalam sie was czy ktos slyszal cos bo ja do mojego kierownika ide i mowie ze w innych oddzialach np. placa czyli jest przyzwolenie odgorne to dlaczego ja nie moge dostac lub korzystac z jakiejs pomocy lub wsparcia po to tez piszemy aby kazdy kto odwiedza te strone a pracuje w tej firmie mial jakas wiedze co i jak a wracajac do zapomogi to moja kolezanka dostala jej 1000zl kwota jest zalezna od twojej sytuacji materjalnej
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-09-17 17:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Y - 2014-09-08 08:28:01]:
Będzie niebawem!i na każe finansowej pewnie się nie skończy
zdjecie uzytkownika
rekin - 2014-09-20 11:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2014-09-17 17:15:51]:
jakoś mi się nie chce wierzyć........jest tu już 12 stron na prawie na kazdej ktoś się odgraża,obiecuje,straszy a skarem jak był tak jest dalej,o żadnych karach nie słychać o kontrolach również.......zawiedzeni i rozgoryczeni znaleźli tu sobie po prostu miejsce na wylanie swoich żalów i na tym się kończy....przyjdą następni do pracy w skaremie i po paru miesiącach też dołączą do tego forum :) ..tak się już dzieje od lat (wystarczy popatrzeć na daty wpisów na tym forum) a skarem dalej będzie funkcjonował i robił to co robi....skoro nie ma odważnych i zdecydowanych do opisania tego i do zapoczątkowania jakiś zmian to po co się tu odgrażać jak małe dzieci....po prostu pracujcie dalej na zasadach tej firmy lub zmieńcie pracę
zdjecie uzytkownika
merc - 2014-09-22 09:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
20-lecie firmy uczczono sporą imprezą w Stalowej Woli ... a wy coś dostaliście? :)
zdjecie uzytkownika
raba - 2014-09-22 10:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właściciel jednej z wrocławskich firm anonimowo oczerniał na forum internetowym konkurentów. Ci uzyskali jego dane, pozwali go do sądu i żądają 400 tys. zł odszkodowania.

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Marian Pażdzioch - 2014-09-22 11:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myli się ten kto jest przekonany o tym, że anonimowość w sieci gwarantuje mu całkowitą bezkarność. Wpis pozostawiony w sieci przypomina bowiem odciski palców pozostawione na miejscu przestępstwa.

Czytaj więcej: http://www.gloswielkopolski.pl/artykul/690111,internetowy-troll-stanie-przed-sadem,id,t.html
zdjecie uzytkownika
www - 2014-09-22 13:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto tu oczernia? sama prawda z całej Polski spisana w jednym miejscu
zdjecie uzytkownika
Darek - 2014-09-23 07:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [www - 2014-09-22 13:33:01]:
A kogo ty straszysz ?
zdjecie uzytkownika
www - 2014-09-23 13:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Darek - 2014-09-23 07:48:26]:
ale tobie coś nie halo pod kopułką,czy udajesz bo ci się grupa konczy? cos bliżej powiesz o co ci chodzi ?czy z tym też masz problem tak jak i ze zrozumieniem prostego tekstu?
zdjecie uzytkownika
co autor ma na my - 2014-10-01 03:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [www - 2014-09-22 13:33:01]:
Wie Pan/Pani o tym ze to jest mobbing i podlega to każe i po ID komputera można Pana/Panią znaleść
zdjecie uzytkownika
dupek - 2014-10-11 15:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziadowstwo
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-14 11:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmieją sie juz z tej firmy w całej Pl , ta firma nie świadczy usług w zakresie ochrony lecz pełni role przytułku z drugą gr PS-em. ŻENADA.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-10-14 12:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
prac.ochrony nie ma obowiazku sprzatania wokol obiektow,lekarz med.pracy dopuszcza ludzi tylko do pilnowania,mozna jedynie dbac o porzadek wokol stanowiska pracy a w lublinie mysla inaczej.to niuczciwe
zdjecie uzytkownika
www - 2014-10-14 17:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [co autor ma na my - 2014-10-01 03:37:13]:
chyba pomyliłeś/aś angielskie słowa :D albo coś nie halo z tobą
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-14 23:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za uznanie !Fajnie że Szefowie ze Stalowej docenili pracowników z HM w Warszawie tą premią ale nie wszyscy dostali !SZKODA -
zdjecie uzytkownika
pup - 2014-10-28 13:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FIRMA SKAREM POSZUKUJE INWALIDÓW WOJENNYCH DO OCHRONY MIENIA , MILE WIDZIANE OSOBY Z KSIAZECZKĄ KOMBATANTA
zdjecie uzytkownika
on - 2014-10-29 18:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest taki jeden inwalida ale nie wojenny jest nawet dyrektorem aby chodzić droga osoba musi mu pomagać .... gratulacje dla Właścicieli oby tak dalej
zdjecie uzytkownika
zizu - 2014-10-31 11:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i gdzie te kontrole ,gdzie te kary i mandaty.......najodważniejsi widać,że siedzą i odgrażają się przed komputerami a w pracy pokorni jak dzieci :D
zdjecie uzytkownika
ziza - 2014-11-03 13:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zizu - 2014-10-31 11:14:55]:
Lornetke weś i luknij hahahahahahhaha
zdjecie uzytkownika
rambo maciej - 2014-11-05 15:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wyobrazam sobie sytuacji gdy się u nich zatrudnię na ochroniarza a oni mi każą grabić liście albo myć chodnik. nie pozwoliłbym sobie na to, tym bardziej że mam problemy z kręgosłupem i nie mogę za długo się schylać ani wysilać. lada moment wyślę do nich swoje papiery, może mi napiszecie ile płacą za godzinę?
zdjecie uzytkownika
krawiec - 2014-11-05 17:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekaw jestem ile dostaniemy na święta bożego narodzenia;czy będą paczki na święta dla dzieci.
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-11-06 15:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krawiec - 2014-11-05 17:44:51]:
Nic ha ha ha
zdjecie uzytkownika
wrrrr - 2014-11-10 15:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na święta dostaniecie po 100 PLN ....a prezesi po 100.000 PLN - widzisz różnicę?
zdjecie uzytkownika
t - 2014-11-14 12:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wrrrr - 2014-11-10 15:46:00]:
a właściciele spokojnie po 1.000.000 ......ktokolwiek by w tej firmie nie pracował i obojętnie na jakim stanowisku i tak traktowany będzie jak tania siła robocza i dojna krowa którą trzeba wydoić dzięki PFRON
zdjecie uzytkownika
tarnobrzeg - 2014-11-25 16:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o własnie było 20 lecie pracuje dwa lata nic nie dostałam
zdjecie uzytkownika
KWP - 2014-12-15 09:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oddział Gł___ce dostał na świeta po 250 zł brawo dla P Prezesa
zdjecie uzytkownika
on - 2014-12-16 08:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha Ha piękna stawka
zdjecie uzytkownika
róża - 2015-01-09 12:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2014-10-29 18:43:37]:
Nie bardzo rozumiem jak można nie znając człowieka pisać takie bzdury.
zdjecie uzytkownika
pracujący - 2015-01-19 11:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [merc - 2014-09-22 09:33:37]:
Firma była w porządku do póki Pan Bielak nią zarządzał. Teraz za rządzenie się wzięła baba, która nie ma pojęcia o rządzeniu i chyba robi wszystko żeby zniszczyć firmę. Zaczynając od nieudolnego marketingu, po zwalnianie ludzi, którzy przez 10 lat przynosili zyski, bo urazili niezgodnością Panią Prezes. Za to regionalny, który nie pozyskał kontraktów, bo tego nie potrafi ma się świetnie i kręci cały regionem. Cóż życzę szczęścia i mam nadzieję że właściciel firmy to przeczyta i przywoła Panią "Prezes" do porządku.
zdjecie uzytkownika
oni - 2015-01-19 16:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracujący - 2015-01-19 11:20:23]:
Tak mam nadzieję że właściciele się wreszcie otrząsną i zobaczą jak firma upada i będzie można w niej dalej pracować spokojnie.Tak jak było za rządów Pana W.spokój i stabilność a nie jak teraz.
zdjecie uzytkownika
iza - 2015-01-29 18:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jako firma są ok. pracowałam 2 lata w tej firmie. Wiem z doświadczenia że narzekają tylko lenie co by brały kasę i najlepiej nic nie robiły. Jedynym ich błędem jest to że za bardzo (za przeproszeniem) wchodzą do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prezesom firm. np: przyszła za mnie w trakcie urlopu na zasępstwo inna, przespała się z kierownikiem i już nie miałam pracy.
zdjecie uzytkownika
Wyzyskiwacze - 2015-01-30 13:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest to firma wyzyskująca pracowników , bez umów na czas nieokreślony"podmiany umów" gdzie PIP i inne kontrole. Żerująca na osobach Z GRUPAMI. Hańba takiemu zarządowi ale może na nich przyjdzie pora.
zdjecie uzytkownika
pora - 2015-01-31 08:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta przyjdzie pora w firmie było ok do czasu.Ale teraz jest dramat.Widzę jak są ludzie wykorzystywani.Ale widać jak wykorzystują ich dyrektorzy , kontrolerzy to jest super róbcie tak dalej.A Ci w oddziałach to dopiero ich naciągają samochody służbowe do celów prywatnych , dziecko jednego dyrektora rano odbiera pracownik oczywiście służbowym samochodem i z fotelikiem i je odwozi a za 15 min Pan dyrektor wraz z żoną wsiada do służbowej skody i jedzie ale to super jak dają się tak .
zdjecie uzytkownika
super - 2015-02-01 18:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak dalej a do dna nie daleko..............
zdjecie uzytkownika
król żylety - 2015-03-07 21:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aktualizacja: dno już zostało osiągnięte, obecnie są już 2 metry mułu. Właśnie są w toku kontroje US, PIPU, KWP i już wiadomo, że koncesja wisi na włosku, do tego jeden z pracownilów zawiadomił US o nieprawidłowościach w odprowadzaniu podatków za godz. nadliczbowe pracownikòw, ktòre na dzień dzisiejszy nie zostały wypłacone ale tym zajmuje sie juz PIP , wyjasniane sa rowniez takie sprawy jak praca z bronia ponad 90 godzin oraz jednoosobowe interwencje, Gotowy jest juz również pozew zbiorowy GI ze STW, który zostanie złożony w momencie zakończenia kontroli w/w instytucji. Zaistniałą sytuacją interesują się już czołowe media publiczne, które zapewne wyemitują program o tym jak można poniżać i okradać pracownikòw.
zdjecie uzytkownika
Ręce opadają - 2015-03-08 08:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Dyjak, nie ma Pan pojęcia co się dzieje w Pańskiej firmie !
Pracownikom zabrano wszystko: godziny nocne, wczasy pod gruszą, bony świąteczne , niewypłacane są godziny nadliczbowe !
Wszystko po to żeby zataić nieudolność Pani Prezes , Dyrektoró, Marketingu i całej zgrai nierobów. To Grupa Interwencyja pracuje na wszystkich firmowych darmozjadów a premie są tylko dla tych, którzy dobrze donoszą i mają fakultet w podlizywaniu.
Prosze jak za dawnych dobrych czasów wrócić do firmy i zrobić ponownie porządek !!!
Proszę przeglądnąć FV za naprawy samochodów 3 lata wstecz, proszę przeglądnąć liste płac (jakie ludzie za donoszenie mają premie) a ci którzy uczciwie pracują mają najniższą krajową , a najlepiej proszę zorganizować spotkanie z GI STW dowie się Pan wszystkiego z 1 ręki ... mamy juz dosyć tyrania na nieudaczników !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Daro - 2015-03-09 13:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gop - 2014-09-02 13:00:51]:
Zgłosiłem o przekrętach gdzie trzeba i kontrole już się zaczęły. Łatwo jest pisać pod pseudonimem i krytykować ludzi, którzy nie mają innego źródła dochodu. Ja rozumiem bezsilność i wściekłość tych ludzi, dlatego złożyłem odpowiednie zawiadomienia w PIP i US oraz przygotowałem pozew do Sądu Pracy. Ja się ich nie boję, a panią prezes uważam nie tylko za nieudolną ale wręcz szkodliwą dla firmy osobę.
zdjecie uzytkownika
Daro - 2015-03-09 13:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Skarem, to typowa firma "uduś", w której pracownika traktuje się jak wyrobnika, nie płaci się za godziny nadliczbowe, hołubi się przekrętów i donosicieli, a uczciwie pracujących ma się daleko. W tej firmie przepracowałem ponad osiem lat i widziałem machlojki swoich szefów, oszukiwanie klientów nie tylko na kasie ale nawet na czasach dojazdu GI,. Do pracy byli zwykli ochroniarze, a do apanaży elita skaremu czyli p. prezes, która na każdym kroku twierdzi: "jestem kobietą" ale nie ma w niej nic z kobiecej intuicji ani kultury
zdjecie uzytkownika
My name is supercieć - 2015-03-09 13:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ale narzekacie ... co miesiąc dostajecie wypłate 1200 zł, super modne ciuchy na stanie mata - made in ciucholand, skody trzymające się na naklejkach pędzą jak burza (jedyne auto,które na trasie Nisko - Janów schodzi poniżej 5 minut), czuwa nad wami sztab profesionalistów , jeden umie pisać drugi czytać , księgowość to ISO 9002 w tym miejscu matematyka popełniła samobójstwo , sprzątaczki to profesionalne urządzenie nagrywające , no i macie bez limitów zielone ręczniki warsztatowe do wycierania twarzy ! Po co wam pieniądze za godziny nadliczbowe ? Nie wystarcza wam praca w profesionalnej firmie łochroniarskiej ? , tutaj liczy się tylko człowiek ! Na każde wasze miejsce jest 100 , co prawda nie wszyscy potrafią mówić, co 40 ma prawko, ale są też gigantyczne plusy ... mają grupy !!!! i to jest to !
Skarem forever !
zdjecie uzytkownika
RE: Daro - 2015-03-09 13:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daro Ty po prostu nie masz predyspozycji do tej pracy.
Umiesz dać w pysk, nie dajesz się okradać, masz wyższe wykształcenie, prawo jazdy, umiesz czytać, pisać, logicznie myślisz, masz własne zdanie ... kto cię tam kuźwa zatrudnił ?
Ty się nie nadajesz do tej roboty, Nam potrzeba profesionalistów z 15-o letnim doświadczeniem !
zdjecie uzytkownika
Daro - 2015-03-09 13:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RE: Daro - 2015-03-09 13:47:12]:
Zgadzam się z Tobą, że był to błąd szefostwa skaremu, że mnie zatrudnili. Ja na prawdę nie nadaję się do pracy w takiej firmie, gdzie "twarzowcy" dostają kasę za sprzedawanie swoich kolegów, którzy wiele razy ratowali im zadki. Nie potrafię pracować z osobami bez wyobraźni
zdjecie uzytkownika
RE: Daro - 2015-03-09 14:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja Im wybaczam. W szkole podstawowej nie uczyli w tamtych czasach co to przyzwoitość.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKAREM

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert