Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SKAREM

zdjecie uzytkownika
Skarem - 2013-05-24 10:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak szczerze w Polsce ciężko o pracę na umowę wszędzie zlecenia, tu przynajmniej mam umowę o pracę i co miesiąc bez spóźnien pieniądze na koncie raz się zdarzyło jedynie w zeszłym roku dwa dni spóźnienia ale w kadrach mówili że to wina banku ale fakt faktem zarobki marne najniższa.
zdjecie uzytkownika
katowicePR - 2013-05-24 10:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak tez słyszałam że są jakieś zmiany jakiś nowy prezes wiął się za te menty i robi porządek mam nadzieję że i wezmie sie za katowice bo to masakra co sie tu dzieje
zdjecie uzytkownika
SK - 2013-05-25 15:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak prośba do tych w stalowej woli proszę kogoś przysłać tego nowego Pana z zarządu niech zobaczy i przyjrzy sie temu co wyprawia ten niby dyrektor [usunięte przez moderatora] Zrób pan wreszcie i u nas w KAtowicach to co powinni zrobić już dawno
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-05-27 10:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w Katowicach dalej gnój...
zdjecie uzytkownika
ONA3 - 2013-06-06 17:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie radze zawracać sobie głowy tą pseudo firemką. Zresztą chyli się już po równi pochyłej i na nic się zdadzą sztuczki zarządu względem właścicieli, wszystko i tak wyjdzie na wierzch.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-06-07 08:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje idzie to wszystko do dołu jak by nie jeden duży kontrakt na sprzątanie który maja to by dawno byli na dnie.[usunięte przez moderatora] człowieka niepełnosprawnego i tyle.
zdjecie uzytkownika
Franek - 2013-06-16 13:34:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam dobra firma dba o pracownika ostatnio nawet podrzedni pracownicy byli na 2dniowej wycieczce przemila dziękuje zarządowi za pamięć o nas szarakach pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
do Franek - 2013-06-18 14:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Franek - 2013-06-16 13:34:54

Polecam dobra firma dba o pracownika ostatnio nawet podrzedni pracownicy byli na 2dniowej wycieczce przemila dziękuje zarządowi za pamięć o nas szarakach pozdrawiam
Tak wycieczka za nasze socjalne...
zdjecie uzytkownika
Franek - 2013-06-20 07:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przynajmniej cokolwiek jest
zdjecie uzytkownika
ON2 - 2013-06-21 17:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Franek - 2013-06-20 07:29:47

Przynajmniej cokolwiek jest
Pomyśl Franek 300 zł socjalnego na jednego pracownika, zatrudniają ponad 1000 osób, jedna wycieczka ile zaoszczędzili, a zrobili kat aby zatkać nam gęby
zdjecie uzytkownika
Zegarek - 2013-06-25 10:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podejrzewam , ze nawet gdyby przeskoczyli przez wlasna noge i tak nie bylibyscie zadowoleni.bo przeciez powod do narzekania zawsze sie znajdzie.
zdjecie uzytkownika
wa wa - 2013-06-26 21:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Warszawie się zmieniło?hahaha .Dyrekcja i kierownictwo na pewno
zdjecie uzytkownika
On - 2013-06-26 21:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Franek - 2013-06-18 14:43:30

Franek - 2013-06-16 13:34:54

Polecam dobra firma dba o pracownika ostatnio nawet podrzedni pracownicy byli na 2dniowej wycieczce przemila dziękuje zarządowi za pamięć o nas szarakach pozdrawiam
Tak wycieczka za nasze socjalne...
podrzędni pracownicy?tzn?
zdjecie uzytkownika
r - 2013-06-27 22:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wa wa - 2013-06-26 21:16:55

w Warszawie się zmieniło?hahaha .Dyrekcja i kierownictwo na pewno
rodzinny oddział
zdjecie uzytkownika
on - 2013-07-03 12:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie już spokój tej biednej firmie teraz wakacje trzeba odpoczywać
zdjecie uzytkownika
koala70z - 2013-07-03 22:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czemu , zarząd nieudacznicy teraz wymyślili jak pracowników
okradać z marnej pensji bo tracą obiekty a oni muszą zarabiac po 5000 tys

zdjecie uzytkownika
on - 2013-07-04 12:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Muszą się ustawić i wydoić właścicieli do zera i będzie to mała lokalna firemka, którą wykupi duża firma więc trzeba garnąć do siebie
zdjecie uzytkownika
Skarem - 2013-07-05 12:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra firma każdy pracuje na umowę o pracę przecież jak ktoś nie chce to niech idzie do konkurencji zobaczy jak sie pracuje w szambie.
zdjecie uzytkownika
Soli......konkurencja - 2013-07-05 12:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HE HE HE ile zarabia zarząd 5 tys. [usunięte przez moderatora] ludzie ogarnijcie się jakie dojenie u nas 5 tys. na rękę zarabia dyr. Generalny a nie zarząd oni to w dziesiątkach tysięcy jak możecie pisać takie bzdury jak tyle zarabiają tzn. że firma oszczędna ale z was [usunięte przez moderatora] masakra HAHAHA znam tam jednego prezesa to mu się zasmieję w twarz jak go spotkam JAK ON TO NACIĄGA FIRMĘ co z was za pracownicy jakiś motłoch HEHE
zdjecie uzytkownika
zztup - 2013-07-05 14:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już nie ma klanu W w skaremie,ciekawe czy się coś zmieni na lepsze
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-21
Żródło: konektia.pl
Gliwice
(śląskie)
Identyfikacja oferty   Identyfikator oferty: StPr/14/2135 Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach Data aktualizacji oferty w CBOP 2014-07-21 Data zgłoszenia oferty do Urzędu Pracy: 2014-07-07 Oferta ważna do: 2014-08-07     Dane firmy/przedsiębiorstwa   Nazwa firmy: SKAREM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Adres: - 44-100 Gliwice , Polska Nr telefonu: 728 456 289 Branża: Działalność ochroniarska
zdjecie uzytkownika
x - 2013-07-05 22:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krótko mówiąc nikt skaremu nie chce jescze rok i po firmie
zdjecie uzytkownika
katolik - 2013-07-07 11:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co tam w katowickim bałaganie..........
zdjecie uzytkownika
on - 2013-07-08 08:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jeszcze rok i będzie po firmie masz racje
zdjecie uzytkownika
Burczymucha - 2013-07-08 13:42:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra firma, ochrona ok, polecam
zdjecie uzytkownika
Władek - 2013-07-08 13:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
on - 2013-07-08 08:49:04

Tak jeszcze rok i będzie po firmie masz racje
He He ciekawe skąd takie informacje tak już mówili za czasów Pana (usunięte przez administratora)a tu nic......... dalej nie zbankrutowali i z tego co widzę to się nadal rozwijają.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKAREM
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x