Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SKAREM

zdjecie uzytkownika
rekin - 2014-09-20 11:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2014-09-17 17:15:51]:
jakoś mi się nie chce wierzyć........jest tu już 12 stron na prawie na kazdej ktoś się odgraża,obiecuje,straszy a skarem jak był tak jest dalej,o żadnych karach nie słychać o kontrolach również.......zawiedzeni i rozgoryczeni znaleźli tu sobie po prostu miejsce na wylanie swoich żalów i na tym się kończy....przyjdą następni do pracy w skaremie i po paru miesiącach też dołączą do tego forum :) ..tak się już dzieje od lat (wystarczy popatrzeć na daty wpisów na tym forum) a skarem dalej będzie funkcjonował i robił to co robi....skoro nie ma odważnych i zdecydowanych do opisania tego i do zapoczątkowania jakiś zmian to po co się tu odgrażać jak małe dzieci....po prostu pracujcie dalej na zasadach tej firmy lub zmieńcie pracę
zdjecie uzytkownika
merc - 2014-09-22 09:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
20-lecie firmy uczczono sporą imprezą w Stalowej Woli ... a wy coś dostaliście? :)
zdjecie uzytkownika
raba - 2014-09-22 10:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właściciel jednej z wrocławskich firm anonimowo oczerniał na forum internetowym konkurentów. Ci uzyskali jego dane, pozwali go do sądu i żądają 400 tys. zł odszkodowania.

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Marian Pażdzioch - 2014-09-22 11:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myli się ten kto jest przekonany o tym, że anonimowość w sieci gwarantuje mu całkowitą bezkarność. Wpis pozostawiony w sieci przypomina bowiem odciski palców pozostawione na miejscu przestępstwa.

Czytaj więcej: http://www.gloswielkopolski.pl/artykul/690111,internetowy-troll-stanie-przed-sadem,id,t.html
zdjecie uzytkownika
www - 2014-09-22 13:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto tu oczernia? sama prawda z całej Polski spisana w jednym miejscu
zdjecie uzytkownika
Darek - 2014-09-23 07:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [www - 2014-09-22 13:33:01]:
A kogo ty straszysz ?
zdjecie uzytkownika
www - 2014-09-23 13:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Darek - 2014-09-23 07:48:26]:
ale tobie coś nie halo pod kopułką,czy udajesz bo ci się grupa konczy? cos bliżej powiesz o co ci chodzi ?czy z tym też masz problem tak jak i ze zrozumieniem prostego tekstu?
zdjecie uzytkownika
co autor ma na my - 2014-10-01 03:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [www - 2014-09-22 13:33:01]:
Wie Pan/Pani o tym ze to jest mobbing i podlega to każe i po ID komputera można Pana/Panią znaleść
zdjecie uzytkownika
dupek - 2014-10-11 15:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziadowstwo
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-14 11:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmieją sie juz z tej firmy w całej Pl , ta firma nie świadczy usług w zakresie ochrony lecz pełni role przytułku z drugą gr PS-em. ŻENADA.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-10-14 12:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
prac.ochrony nie ma obowiazku sprzatania wokol obiektow,lekarz med.pracy dopuszcza ludzi tylko do pilnowania,mozna jedynie dbac o porzadek wokol stanowiska pracy a w lublinie mysla inaczej.to niuczciwe
zdjecie uzytkownika
www - 2014-10-14 17:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [co autor ma na my - 2014-10-01 03:37:13]:
chyba pomyliłeś/aś angielskie słowa :D albo coś nie halo z tobą
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-14 23:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za uznanie !Fajnie że Szefowie ze Stalowej docenili pracowników z HM w Warszawie tą premią ale nie wszyscy dostali !SZKODA -
zdjecie uzytkownika
pup - 2014-10-28 13:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FIRMA SKAREM POSZUKUJE INWALIDÓW WOJENNYCH DO OCHRONY MIENIA , MILE WIDZIANE OSOBY Z KSIAZECZKĄ KOMBATANTA
zdjecie uzytkownika
on - 2014-10-29 18:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest taki jeden inwalida ale nie wojenny jest nawet dyrektorem aby chodzić droga osoba musi mu pomagać .... gratulacje dla Właścicieli oby tak dalej
zdjecie uzytkownika
zizu - 2014-10-31 11:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i gdzie te kontrole ,gdzie te kary i mandaty.......najodważniejsi widać,że siedzą i odgrażają się przed komputerami a w pracy pokorni jak dzieci :D
zdjecie uzytkownika
ziza - 2014-11-03 13:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zizu - 2014-10-31 11:14:55]:
Lornetke weś i luknij hahahahahahhaha
zdjecie uzytkownika
rambo maciej - 2014-11-05 15:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wyobrazam sobie sytuacji gdy się u nich zatrudnię na ochroniarza a oni mi każą grabić liście albo myć chodnik. nie pozwoliłbym sobie na to, tym bardziej że mam problemy z kręgosłupem i nie mogę za długo się schylać ani wysilać. lada moment wyślę do nich swoje papiery, może mi napiszecie ile płacą za godzinę?
zdjecie uzytkownika
krawiec - 2014-11-05 17:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekaw jestem ile dostaniemy na święta bożego narodzenia;czy będą paczki na święta dla dzieci.
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-11-06 15:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krawiec - 2014-11-05 17:44:51]:
Nic ha ha ha
zdjecie uzytkownika
wrrrr - 2014-11-10 15:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na święta dostaniecie po 100 PLN ....a prezesi po 100.000 PLN - widzisz różnicę?
zdjecie uzytkownika
t - 2014-11-14 12:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wrrrr - 2014-11-10 15:46:00]:
a właściciele spokojnie po 1.000.000 ......ktokolwiek by w tej firmie nie pracował i obojętnie na jakim stanowisku i tak traktowany będzie jak tania siła robocza i dojna krowa którą trzeba wydoić dzięki PFRON
zdjecie uzytkownika
tarnobrzeg - 2014-11-25 16:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o własnie było 20 lecie pracuje dwa lata nic nie dostałam
zdjecie uzytkownika
KWP - 2014-12-15 09:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oddział Gł___ce dostał na świeta po 250 zł brawo dla P Prezesa
zdjecie uzytkownika
on - 2014-12-16 08:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha Ha piękna stawka
zdjecie uzytkownika
róża - 2015-01-09 12:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2014-10-29 18:43:37]:
Nie bardzo rozumiem jak można nie znając człowieka pisać takie bzdury.
zdjecie uzytkownika
pracujący - 2015-01-19 11:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [merc - 2014-09-22 09:33:37]:
Firma była w porządku do póki Pan Bielak nią zarządzał. Teraz za rządzenie się wzięła baba, która nie ma pojęcia o rządzeniu i chyba robi wszystko żeby zniszczyć firmę. Zaczynając od nieudolnego marketingu, po zwalnianie ludzi, którzy przez 10 lat przynosili zyski, bo urazili niezgodnością Panią Prezes. Za to regionalny, który nie pozyskał kontraktów, bo tego nie potrafi ma się świetnie i kręci cały regionem. Cóż życzę szczęścia i mam nadzieję że właściciel firmy to przeczyta i przywoła Panią "Prezes" do porządku.
zdjecie uzytkownika
oni - 2015-01-19 16:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracujący - 2015-01-19 11:20:23]:
Tak mam nadzieję że właściciele się wreszcie otrząsną i zobaczą jak firma upada i będzie można w niej dalej pracować spokojnie.Tak jak było za rządów Pana W.spokój i stabilność a nie jak teraz.
zdjecie uzytkownika
iza - 2015-01-29 18:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jako firma są ok. pracowałam 2 lata w tej firmie. Wiem z doświadczenia że narzekają tylko lenie co by brały kasę i najlepiej nic nie robiły. Jedynym ich błędem jest to że za bardzo (za przeproszeniem) wchodzą do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prezesom firm. np: przyszła za mnie w trakcie urlopu na zasępstwo inna, przespała się z kierownikiem i już nie miałam pracy.
zdjecie uzytkownika
Wyzyskiwacze - 2015-01-30 13:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest to firma wyzyskująca pracowników , bez umów na czas nieokreślony"podmiany umów" gdzie PIP i inne kontrole. Żerująca na osobach Z GRUPAMI. Hańba takiemu zarządowi ale może na nich przyjdzie pora.
zdjecie uzytkownika
pora - 2015-01-31 08:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta przyjdzie pora w firmie było ok do czasu.Ale teraz jest dramat.Widzę jak są ludzie wykorzystywani.Ale widać jak wykorzystują ich dyrektorzy , kontrolerzy to jest super róbcie tak dalej.A Ci w oddziałach to dopiero ich naciągają samochody służbowe do celów prywatnych , dziecko jednego dyrektora rano odbiera pracownik oczywiście służbowym samochodem i z fotelikiem i je odwozi a za 15 min Pan dyrektor wraz z żoną wsiada do służbowej skody i jedzie ale to super jak dają się tak .
zdjecie uzytkownika
super - 2015-02-01 18:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak dalej a do dna nie daleko..............
zdjecie uzytkownika
król żylety - 2015-03-07 21:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aktualizacja: dno już zostało osiągnięte, obecnie są już 2 metry mułu. Właśnie są w toku kontroje US, PIPU, KWP i już wiadomo, że koncesja wisi na włosku, do tego jeden z pracownilów zawiadomił US o nieprawidłowościach w odprowadzaniu podatków za godz. nadliczbowe pracownikòw, ktòre na dzień dzisiejszy nie zostały wypłacone ale tym zajmuje sie juz PIP , wyjasniane sa rowniez takie sprawy jak praca z bronia ponad 90 godzin oraz jednoosobowe interwencje, Gotowy jest juz również pozew zbiorowy GI ze STW, który zostanie złożony w momencie zakończenia kontroli w/w instytucji. Zaistniałą sytuacją interesują się już czołowe media publiczne, które zapewne wyemitują program o tym jak można poniżać i okradać pracownikòw.
zdjecie uzytkownika
Ręce opadają - 2015-03-08 08:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Dyjak, nie ma Pan pojęcia co się dzieje w Pańskiej firmie !
Pracownikom zabrano wszystko: godziny nocne, wczasy pod gruszą, bony świąteczne , niewypłacane są godziny nadliczbowe !
Wszystko po to żeby zataić nieudolność Pani Prezes , Dyrektoró, Marketingu i całej zgrai nierobów. To Grupa Interwencyja pracuje na wszystkich firmowych darmozjadów a premie są tylko dla tych, którzy dobrze donoszą i mają fakultet w podlizywaniu.
Prosze jak za dawnych dobrych czasów wrócić do firmy i zrobić ponownie porządek !!!
Proszę przeglądnąć FV za naprawy samochodów 3 lata wstecz, proszę przeglądnąć liste płac (jakie ludzie za donoszenie mają premie) a ci którzy uczciwie pracują mają najniższą krajową , a najlepiej proszę zorganizować spotkanie z GI STW dowie się Pan wszystkiego z 1 ręki ... mamy juz dosyć tyrania na nieudaczników !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Daro - 2015-03-09 13:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gop - 2014-09-02 13:00:51]:
Zgłosiłem o przekrętach gdzie trzeba i kontrole już się zaczęły. Łatwo jest pisać pod pseudonimem i krytykować ludzi, którzy nie mają innego źródła dochodu. Ja rozumiem bezsilność i wściekłość tych ludzi, dlatego złożyłem odpowiednie zawiadomienia w PIP i US oraz przygotowałem pozew do Sądu Pracy. Ja się ich nie boję, a panią prezes uważam nie tylko za nieudolną ale wręcz szkodliwą dla firmy osobę.
zdjecie uzytkownika
Daro - 2015-03-09 13:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Skarem, to typowa firma "uduś", w której pracownika traktuje się jak wyrobnika, nie płaci się za godziny nadliczbowe, hołubi się przekrętów i donosicieli, a uczciwie pracujących ma się daleko. W tej firmie przepracowałem ponad osiem lat i widziałem machlojki swoich szefów, oszukiwanie klientów nie tylko na kasie ale nawet na czasach dojazdu GI,. Do pracy byli zwykli ochroniarze, a do apanaży elita skaremu czyli p. prezes, która na każdym kroku twierdzi: "jestem kobietą" ale nie ma w niej nic z kobiecej intuicji ani kultury
zdjecie uzytkownika
My name is supercieć - 2015-03-09 13:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ale narzekacie ... co miesiąc dostajecie wypłate 1200 zł, super modne ciuchy na stanie mata - made in ciucholand, skody trzymające się na naklejkach pędzą jak burza (jedyne auto,które na trasie Nisko - Janów schodzi poniżej 5 minut), czuwa nad wami sztab profesionalistów , jeden umie pisać drugi czytać , księgowość to ISO 9002 w tym miejscu matematyka popełniła samobójstwo , sprzątaczki to profesionalne urządzenie nagrywające , no i macie bez limitów zielone ręczniki warsztatowe do wycierania twarzy ! Po co wam pieniądze za godziny nadliczbowe ? Nie wystarcza wam praca w profesionalnej firmie łochroniarskiej ? , tutaj liczy się tylko człowiek ! Na każde wasze miejsce jest 100 , co prawda nie wszyscy potrafią mówić, co 40 ma prawko, ale są też gigantyczne plusy ... mają grupy !!!! i to jest to !
Skarem forever !
zdjecie uzytkownika
RE: Daro - 2015-03-09 13:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daro Ty po prostu nie masz predyspozycji do tej pracy.
Umiesz dać w pysk, nie dajesz się okradać, masz wyższe wykształcenie, prawo jazdy, umiesz czytać, pisać, logicznie myślisz, masz własne zdanie ... kto cię tam kuźwa zatrudnił ?
Ty się nie nadajesz do tej roboty, Nam potrzeba profesionalistów z 15-o letnim doświadczeniem !
zdjecie uzytkownika
Daro - 2015-03-09 13:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RE: Daro - 2015-03-09 13:47:12]:
Zgadzam się z Tobą, że był to błąd szefostwa skaremu, że mnie zatrudnili. Ja na prawdę nie nadaję się do pracy w takiej firmie, gdzie "twarzowcy" dostają kasę za sprzedawanie swoich kolegów, którzy wiele razy ratowali im zadki. Nie potrafię pracować z osobami bez wyobraźni
zdjecie uzytkownika
RE: Daro - 2015-03-09 14:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja Im wybaczam. W szkole podstawowej nie uczyli w tamtych czasach co to przyzwoitość.
zdjecie uzytkownika
Specjalista od samochodòw - 2015-03-10 16:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi tam praca bardzo się podoba, siedzimy sobie z panem od BHP popijamy kawe i tak dzien za dniem. O samochodach wiem tyle co nasi technicy o alarmach. Codziennie razem z marketingiem wypijamy po 10 kaw, wypalamy po 2 paczki fajek i jakos to leci ,bo przeciez nikt nie mowił, że praca jest łatwa. Denerwuje mnie tylko grupa, bo od 3 lat domagają się wymiany klocków hamulcowych,opon,świec,oleju ale kiedy ja mam to zrobic przeciez mam ręce pełne robory. Jak tak dalej będzie to będę musiał sobie znaleść coś lżejszego
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-03-11 21:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ptacowałem w tej tzw. firmie ochroniarskiej i czytając to co jest wyżej napisane mam odruchy wymiotne. Widzę,że nic sié nie zmieniło. Trzymam Daro kciuki i mam nadzieje, że zrobisz to na co mi zabrakło odwagi. Ty masz to czego ja nie miałem - wsparcie chłopaków. Razem na pewno wygracie w sądzie. Może Dyjak w lońcu dowie się co się eyprawia w firmie i kto inkasuje należne grupie pieniądze, Pozdrawiam i trzymam kciuki.
zdjecie uzytkownika
Prośba o kontakt - 2015-03-11 21:52:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daro może podasz jakieś namiary na siebie: GG, maila lub tel. Nasz oddział również chce się upomnieć o swoje. Może dołączymy się do pozwu, myślę, że im więcej ludzi tym lepiej.
zdjecie uzytkownika
Nerwus - 2015-03-15 12:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jako pracownik tej nieszczęsnej firmy, śmiało mogę odradzić komukolwiek zatrudnienie tam . Pracownicy są traktowani jak śmieci, pani prezes prowadzi politykę donosicieli i podpier....czy. Jako pracownik GI jestem dozgonnie wdzięczny naszemu koledze Daro, który jako pierwszy, lecz nie ostatni postanowił pokazać prawdę o firmie, która doprowadza do tego, że ludzie sprzedają się za 50zł. Na nieszczęście dla zarządu, kilka osób posiada dowody na wszystkie przekręty jakie się tutaj dokonują. Oszukiwanie US, czy PEFRON to norma dla Skaremu, nawet się z tym nie kryją. Osoby które podpisują te dokumenty, chyba nie są świadome, że podpisują dowody przeciwko sobie... Gratulacje i gorące brawa dla nich!!! Już niedługo spotka ich za to nagroda i to nie będzie 100zł "premii" od pani prezes, która jest kobietą.
zdjecie uzytkownika
Brzeszczot - 2015-03-15 12:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim skromnym zdaniem super firma , wypłata zawsze starcza do 1-szego bo się dostaje ostatniego wiec nie każdy ma tak dobrze, a i można się rozwinąć , i ty możesz zostać dyrektorem nawet jak wcześniej sprzątałeś kible, minimalne wymagania na te stanowiska to posiadanie jednej ręki do nakładania wazeliny to wszystko !
zdjecie uzytkownika
Najlepszy stragan w mieście - 2015-03-15 15:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja chciałem stanąć w obronie pani Prezes! Nie chcę zdradzać swoich danych napiszę tylko,że mam 15 letni staż.
Pamiętam jak dziś te słowa "pamiętaj mów mi o wszystkim a będziesz tutaj kimś" i obietnice się spełniły.
Teraz nie musze już nawet klękac i całować w pierścień - mogę donosić na stojąco !
A od czasu jak z innymi dowódcami donieśliśmy na Pana Darka to nawet po 50 zł więcej na wypłacie mamy.
Czuję się wspaniale, rozwijam się w tej firmie - nawet lekarz na badaniach powiedział "pamiętam dobrze jak robiłeś byki w swoim nazwisku! a dzisiaj proszę ! IQ na poziomie małego pawiana - oby tak dalej a w wieku 50 lat zacznie Pan sam wychodzić na spacery.
Razem z moimi kolegami dowódcami trzymamy krótko za mordy tych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze średnim i wyższym wykształceniem. My sobie donosimy, całą służbę siedzimy w domu, chlamy do upadłego a oni musza na Nas robić.
Pani Prezes to dla Pani: Łubu dubu łubu dubu niech żyje nam prezes naszego klubu niech żyje nam !
To śpiewałem Ja i 2 Twoich przydupasów.
Chciałem także zaprosić do obejrzenia mojego nowego kawałka:
https://www [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] com/watch?v=alFPjuoDvrE 2 minuta 45 sekunda. W środku Ja w mojej lewej z żubrem przydupas nr 1 ,po prawej mistrz świata w łacinie kolega maciusia z Klanu.
zdjecie uzytkownika
Poirytowany - 2015-03-15 16:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
“Jestem Kobietą” firma SKAREM to są ludzie zatrudniamy ich na umowę o pracę bo “Jestem KOBIETĄ" http://skarem.pl/skarem-w-mediach a te( usunięte przez administratora )nie chcą najniższej krajowej tylko żądają godzin nocnych i nie premii tylko nadliczbówek płatnych w 50 i100 kach a ja jak mam to zrobić skoro wszystkie pieniądze wypłacam swoim przydupasom no nawet na naprawę samochodów mi nie starcza. Ale wiem co zrobię przekupię ich cukierkami może się uspokoją
zdjecie uzytkownika
RE: poirytowany - 2015-03-15 17:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No powiem szczerze, ze jest to film z pogranicza fantasy i s-f fabula niczym gwiezdne wojny. Jedno wielkie klamstwo i obłuda.
zdjecie uzytkownika
Oto jest dzień - 2015-03-15 17:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO PREZESKI JUŻ SIĘ ZBLIŻAM JUŻ PUKAM DO JEJ DRZWI
PRZYBIEGŁA MNIE PRZYWITAĆ TWARZOWE W RĘKU DRŻY
O SZCZĘŚCIE NIEPOJĘTE WYSŁUCHAŁA PANI MNIE
DOSTAŁEM 100-WECZKĘ WIĘC NAPIJĘ SIĘ
KUPIĘ FLASZKĘ A POTEM JESZCZE DWIE
MAM DOBREGO KUMPLA ZEMNĄ NAPIJE SIĘ
O SZCZĘŚCIE NIE POJĘTE WYPIŁEM FLASZKI DWIE
SPROWADZĄ MNIE PO SCHODACH BO SAM WYWRÓCĘ SIĘ
NIE JESTEM GODZIEN PANI BY W KRĘGU TWOIM BYĆ
ZEJDĘ DO PODZIEMIA BY ZNÓW DONOSIĆ CI
O SZCZĘŚCIE NIE POJĘTE ZNÓW ZAROBIĘ
CHODŹ NOWY KOLEGO PODPIER....LĘ CIĘ
zdjecie uzytkownika
onna - 2015-03-15 18:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem pod wrażeniem . Nie przypuszczałam że to tak wspaniała firma i tak utalentowana kadra.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie SKAREM!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKAREM
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert