Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SKAREM

zdjecie uzytkownika
Zegarek - 2013-06-25 10:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podejrzewam , ze nawet gdyby przeskoczyli przez wlasna noge i tak nie bylibyscie zadowoleni.bo przeciez powod do narzekania zawsze sie znajdzie.
zdjecie uzytkownika
wa wa - 2013-06-26 21:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Warszawie się zmieniło?hahaha .Dyrekcja i kierownictwo na pewno
zdjecie uzytkownika
On - 2013-06-26 21:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Franek - 2013-06-18 14:43:30

Franek - 2013-06-16 13:34:54

Polecam dobra firma dba o pracownika ostatnio nawet podrzedni pracownicy byli na 2dniowej wycieczce przemila dziękuje zarządowi za pamięć o nas szarakach pozdrawiam
Tak wycieczka za nasze socjalne...
podrzędni pracownicy?tzn?
zdjecie uzytkownika
r - 2013-06-27 22:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wa wa - 2013-06-26 21:16:55

w Warszawie się zmieniło?hahaha .Dyrekcja i kierownictwo na pewno
rodzinny oddział
zdjecie uzytkownika
on - 2013-07-03 12:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie już spokój tej biednej firmie teraz wakacje trzeba odpoczywać
zdjecie uzytkownika
koala70z - 2013-07-03 22:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czemu , zarząd nieudacznicy teraz wymyślili jak pracowników
okradać z marnej pensji bo tracą obiekty a oni muszą zarabiac po 5000 tys

zdjecie uzytkownika
on - 2013-07-04 12:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Muszą się ustawić i wydoić właścicieli do zera i będzie to mała lokalna firemka, którą wykupi duża firma więc trzeba garnąć do siebie
zdjecie uzytkownika
Skarem - 2013-07-05 12:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra firma każdy pracuje na umowę o pracę przecież jak ktoś nie chce to niech idzie do konkurencji zobaczy jak sie pracuje w szambie.
zdjecie uzytkownika
Soli......konkurencja - 2013-07-05 12:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HE HE HE ile zarabia zarząd 5 tys. [usunięte przez moderatora] ludzie ogarnijcie się jakie dojenie u nas 5 tys. na rękę zarabia dyr. Generalny a nie zarząd oni to w dziesiątkach tysięcy jak możecie pisać takie bzdury jak tyle zarabiają tzn. że firma oszczędna ale z was [usunięte przez moderatora] masakra HAHAHA znam tam jednego prezesa to mu się zasmieję w twarz jak go spotkam JAK ON TO NACIĄGA FIRMĘ co z was za pracownicy jakiś motłoch HEHE
zdjecie uzytkownika
zztup - 2013-07-05 14:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już nie ma klanu W w skaremie,ciekawe czy się coś zmieni na lepsze
zdjecie uzytkownika
x - 2013-07-05 22:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krótko mówiąc nikt skaremu nie chce jescze rok i po firmie
zdjecie uzytkownika
katolik - 2013-07-07 11:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co tam w katowickim bałaganie..........
zdjecie uzytkownika
on - 2013-07-08 08:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jeszcze rok i będzie po firmie masz racje
zdjecie uzytkownika
Burczymucha - 2013-07-08 13:42:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra firma, ochrona ok, polecam
zdjecie uzytkownika
Władek - 2013-07-08 13:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
on - 2013-07-08 08:49:04

Tak jeszcze rok i będzie po firmie masz racje
He He ciekawe skąd takie informacje tak już mówili za czasów Pana (usunięte przez administratora)a tu nic......... dalej nie zbankrutowali i z tego co widzę to się nadal rozwijają.
zdjecie uzytkownika
Ferdek - 2013-07-08 14:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma w porządku, ludzie ok.
zdjecie uzytkownika
lm - 2013-07-08 15:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma który okrada pracowników z marnej pensji,a rozwija się chyba
w biurze w Stalowej woli
zdjecie uzytkownika
on 2 - 2013-07-09 07:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ferdek a ile zarabiasz wystarcza Ci na godne życie ?
zdjecie uzytkownika
fardek - 2013-07-09 11:34:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiedz w której firmie można dobrze zarobić czepiliście się dobrej firmy oni płacą tyle co wszędzie a przynajmniej mam umowe o prace i pieniądze na czas, naprawdę chyba większość tutaj którzy opisują nie pracowali w innej firmie i nie wiedzą jak to naprawdę wygląda, a jak to Polacy zawsze narzekają.
zdjecie uzytkownika
x - 2013-07-09 12:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ferdek samym papierem się najesz
zdjecie uzytkownika
przedsiębiorca - 2013-07-09 13:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra firma godna polecenia zero problemów
zdjecie uzytkownika
SAM - 2013-07-09 13:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZGADZAM SIĘ FIRMA OK, POLECAM
zdjecie uzytkownika
Ferdek - 2013-07-09 13:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak najbardziej godna polecenia, pracuję wiem nie dajcie się oszukać fałszywym opiniom.
zdjecie uzytkownika
Franek - 2013-07-09 16:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra firma, dba o pracownika
zdjecie uzytkownika
d - 2013-07-09 22:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest żałosne żeby zarzad firry wypisywał opinie na gowork
firma żadna a pensja najnizsza krajowa to ich zasrany obowiazek
tobie franek wypłacą 1200 a mają 1800 refundacji z PFRON
a osoby zarządzające pożal się Boże najważniejsze że oni kasę trzepią jak mogą , a włąscielom oczy mydlą jak jest wspaniale
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKAREM
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski