Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SKAREM

zdjecie uzytkownika
zztup - 2013-07-05 14:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już nie ma klanu W w skaremie,ciekawe czy się coś zmieni na lepsze
zdjecie uzytkownika
x - 2013-07-05 22:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krótko mówiąc nikt skaremu nie chce jescze rok i po firmie
zdjecie uzytkownika
katolik - 2013-07-07 11:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co tam w katowickim bałaganie..........
zdjecie uzytkownika
on - 2013-07-08 08:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jeszcze rok i będzie po firmie masz racje
zdjecie uzytkownika
Burczymucha - 2013-07-08 13:42:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra firma, ochrona ok, polecam
zdjecie uzytkownika
Władek - 2013-07-08 13:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
on - 2013-07-08 08:49:04

Tak jeszcze rok i będzie po firmie masz racje
He He ciekawe skąd takie informacje tak już mówili za czasów Pana (usunięte przez administratora)a tu nic......... dalej nie zbankrutowali i z tego co widzę to się nadal rozwijają.
zdjecie uzytkownika
Ferdek - 2013-07-08 14:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma w porządku, ludzie ok.
zdjecie uzytkownika
lm - 2013-07-08 15:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma który okrada pracowników z marnej pensji,a rozwija się chyba
w biurze w Stalowej woli
zdjecie uzytkownika
on 2 - 2013-07-09 07:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ferdek a ile zarabiasz wystarcza Ci na godne życie ?
zdjecie uzytkownika
fardek - 2013-07-09 11:34:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiedz w której firmie można dobrze zarobić czepiliście się dobrej firmy oni płacą tyle co wszędzie a przynajmniej mam umowe o prace i pieniądze na czas, naprawdę chyba większość tutaj którzy opisują nie pracowali w innej firmie i nie wiedzą jak to naprawdę wygląda, a jak to Polacy zawsze narzekają.
zdjecie uzytkownika
x - 2013-07-09 12:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ferdek samym papierem się najesz
zdjecie uzytkownika
przedsiębiorca - 2013-07-09 13:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra firma godna polecenia zero problemów
zdjecie uzytkownika
SAM - 2013-07-09 13:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZGADZAM SIĘ FIRMA OK, POLECAM
zdjecie uzytkownika
Ferdek - 2013-07-09 13:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak najbardziej godna polecenia, pracuję wiem nie dajcie się oszukać fałszywym opiniom.
zdjecie uzytkownika
Franek - 2013-07-09 16:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra firma, dba o pracownika
zdjecie uzytkownika
d - 2013-07-09 22:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest żałosne żeby zarzad firry wypisywał opinie na gowork
firma żadna a pensja najnizsza krajowa to ich zasrany obowiazek
tobie franek wypłacą 1200 a mają 1800 refundacji z PFRON
a osoby zarządzające pożal się Boże najważniejsze że oni kasę trzepią jak mogą , a włąscielom oczy mydlą jak jest wspaniale
zdjecie uzytkownika
Poeta - 2013-07-10 07:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
d - 2013-07-09 22:38:03

to jest żałosne żeby zarzad firry wypisywał opinie na gowork

firma żadna a pensja najnizsza krajowa to ich zasrany obowiazek

tobie franek wypłacą 1200 a mają 1800 refundacji z PFRON

a osoby zarządzające pożal się Boże najważniejsze że oni kasę trzepią jak mogą , a włąscielom oczy mydlą jak jest wspaniale
Coś Ci się literki mylą (usunięte przez administratora) nie masz na kim się wyładować więc oczerniasz aby się rozładować, popatrz w lustro i weź się do porządnej roboty a nie przystajesz do tej hołoty.
zdjecie uzytkownika
konsa.... - 2013-07-10 07:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie myślałeś jeden z drugim ażeby zdobyć jakąś usługę to trzeba poniżej kosztów nie dziwie się że Cię zwolnili (mam taką nadzieję i pewnie może to Ty wysłałeś do mnie CV) bo z ekonomią u Ciebie na bakier tak dofinansowanie ale bez dofinansowania zobacz ile są na minusie ja ich nie bronię ale pracuję w konkurencji a z tego co widzę coraz bardziej się rozpychają a stawki coraz niższe z czego Ci zapłacą więcej oszołomie RADZĘ SPRAWDZ NAJPIERW PÓŹNIEJ OPISUJ BZDURY dobrze że tworzą miejsca pracy w jakiś marnych mieścinach a konkurencja czyha po tym co wypisujecie żadnego z tej firmy już nie przyjmę. Dziękuję za takich psychopatów
zdjecie uzytkownika
x - 2013-07-10 19:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to się p(usunięte przez administratora) zdenerwował zdobywanie obiektów to nie sprzedaż pucharów i proszę uważać na słowa...
zdjecie uzytkownika
skarem - 2013-07-11 06:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mimo tych wszystkich opini firma godna polecenia.
zdjecie uzytkownika
skarem - 2013-07-11 07:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko to śmieszne a zarazem przykre i żenujące . Wszyscy co to piszą to albo zarząd albo byli pracownicy ale w każdej bajce trochę prawdy jest.Pozdrawiam wszystkich piszących oby tak dalej a konkurencja zaciera ręce.
zdjecie uzytkownika
G.I - 2013-07-11 07:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma w sumie w porządku, płacą mało ale wszędzie tak jest więc jeżeli masz szanse na pracę gdzie indziej niż ochrona to się 2 razy zastanów.
zdjecie uzytkownika
on - 2013-07-11 07:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dalej będą zatrudniać kadrę kierowniczą z zawodowym wykształceniem to życzę im sukcesów.Nie mam nic przeciwko temu wykształceniu ale jak taki człowiek może zarządzać innymi ludźmi i podejmować decyzje, rozmawiać z kontrahentami jak on sam się nie umie wysłowić. To wszystko świadczy o firmie ale to dla konkurencji jest ok.
zdjecie uzytkownika
Skarem - 2013-07-11 14:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma w porządku ale zarobki marne jak na te czasy jak mam wyżywić rodzinę a podkreślę że pracuję w biurze i nie za najniższą.
zdjecie uzytkownika
Filip - 2013-07-11 14:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak właśnie słyszałem że nie ma rewelacji w skaremie tylko jak chodziłem na rozmowy kwalifikacyjne nikt nie chce dać więcej to nie ich wina tylko nasza Polska jest jak jest ale cóż, trzeba chyba znowu gdzieś jechać na saksy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKAREM
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski