brak logo

SKAREM

Jarocin

Opinie o SKAREM

abc 2015-04-17 20:27
Pani prezes widzę ze we trzech sprowadzili panią do swojego poziomu a teraz pokonaja doświadczeniem. A my zaśpiewany OTO JEST DZIEN
2
AHA 2015-04-17 20:42
A leśne dziadki z milicji sa w grupie interwencyjnej i w (usunięte przez administratora) walą jak zorro
1
www 2015-04-17 22:11
A pracuje tam jeszcze ten co tak ciągle był nawalony, w mundurze kupował sobie piwo na statoil i wino w biedronce, krzyczał pier... SKAREM, śpiewł oto jest dzień,wyrzucał klucze od obiektów, klientom odradzał usługi tej firmy,był "dowutca" i dostawał premie za spowiedz z grzechów kolegów którzy nie raz ratowali mu tyłek?
1
profesor 2015-04-24 08:29
NO I KOMBAJNISTA ZOSTAŁ DYREKTOREM REG . TERAZ JUZ TYLKO AWANS NA PREZESA HA HA HA HA .
1
grupa interwencyjnacw 2015-04-26 09:58
Do dyr reg Głubczyce .. Dlaczego grupa interwencyjna nie ma swojego pomieszczenia ? Czas juz skonczyć te farse i niech wreszcie ci ludzie zaczną pracować , a nie siedza w domu i biora kase za friko .I nie ma co okłamywac dyr ze Stalowej Woli
1
sąsiad 2015-05-13 16:53
A to auto ze SKAREMU to Babińca bo wiecznie stoi w Gołuszowicach?
1
tak 2015-05-13 18:28
A niech ich doją jest z czego ha ha
1
kto to widział 2015-05-14 19:48
Każda firma ochroniarska jest do dupy. Prezesi i właściciele chcą zarobić i trudno im się dziwić jeśli jesteście wszyscy nieudolni począwszy od zwykłego pracownika aż do dyrektora. Generalnie na normalnych zasadach i przy kierownictwie w oddziałach bez ich chęci i zaangażowania możecie liczyć tylko na podstawową, najniższą wypłatę i ew. sporadyczne, żenujące premie. Można zarobić więcej i nie być wykorzystywanym ale to już przekracza inteligencję, doświadczenie i jakąkolwiek chęć ze strony dyrektorów oddziałów bo to głównie od nich zależy to aby zadowolić właścicieli, prezesów i wszystkich pracowników. Wiem o czym mówię bo pracuję już kilka lat w tej firmie i w tym czasie zmieniło się kilku dyrektorów, ale tylko przy jednym byliśmy traktowani jak ludzie. Były premie dla zwykłych pracowników, uznanie i szacunek. Dyrektor a mowa o dyrektorze z Katowic / mam nadzieję, że się nie obrazi jak podam nazwisko/ Łyko, który starał się i zadowalał i właścicieli i nas. Nie narzekał i nie pierdział w stołek. Załatwiał kontrakty, podnosił stawki za ochronę pilnował kontraktów. Potrafił nawet dwa razy dziennie być na obiekcie aby wszystko grało. Pilnował żeby nie było dziadostwa i w nocy i w dzien. Nie miał problemu aby właściciele dali premie, aby zgodzili się z przekroczonym limitem za telefon czy paliwo. Miał czas dla wszystkich. No cóż taki już chyba się nie pojawi. Teraźniejsi dyrektory to patrzą tylko mieć spokój i brać kase tą co dostają. Nie mają żadnych ambicji i nie wykazują najmniejszego zaangażowania, a do tego sami robią złą robotę bo zamiast wziąć się za robotę to sami narzekają, wyzywają i szukają winnych wszędzie ale nie u siebie. A pozostali biorąc z nich przykład też narzekają i leją na wszystko, no bo jak dyrektor tak robi to czemu nie. Z czego ma być więc być kasa na podwyżki i premie. Łyko jak chciał dać swoim pracownikom podwyżki i premie to sam ruszył dupe i załatwiał ciężkie pieniądze u kontrahentów i wtedy nie było problemów aby właściciele podzielili te pieniądze na wysokie premie od 150 do 500 zł. a było to kilka lat temu. Ci co wtedy pracowali i dostali te pieniądze to wiedzą. Ja pamiętam przynajmniej trzy takie przypadki, ale wiem, że było ich więcej. Zamiast narzekać i straszyć sądami to weźmy się wszyscy za robotę, a właściciele powinni zadbać o dobór kadry kierowniczej i leni wywalić na zbity pysk.
5
profesor 2015-05-28 09:30
A kombajnista zaś nieogolony w pracy pewnie zaś bryne łepał i ręce chodzą jak maszynka do strzyżenia
poirytowany 2015-06-07 00:57
Teraz Kierownika ze Stalówki chcą wyrzucić człowiek niczemu nie winien. ostatnio prostował sprawy po poprzednim dyrektorze ale pani prezes nie podobało się to że pomaga G.J. i teraz jest także jej wrogiem. Może napiszmy petycję żeby Go zostawili w spokoju ale pewnie pani prezes jak zawsze się z nami nie będzie liczyć i go zwolni. Bo nie ma to jak szacunek dla ludzi którzy na nią zasuwają
1
pppppp 2015-07-14 22:17
(usunięte przez administratora) trzeba być naprawdę pod ścianą żeby iść tam do pracy .... nikomu nie życzę takiego etapu w życiu..chyba że tym pseudoprezesom
4
witek 2015-08-03 08:47
Co za kanał....jedną wielką pomyłka..... Never tej firmy ! Never !
2
tyty 2015-08-25 22:15
90% wypowiedzi jest zgodne z rzeczywistością.Nie ma róznicy czy pracujesz w ochronie czy sprzątasz.Traktowanie w tej firmie pracowników jest już sławne na całą Stalową i resztę miast gdzie mają "oddziały" :) .
Porządany pracownik to oczywiście z grupą (teraz najlepiej ze schorzeniem specjalnym !!! ),pracujący w nadgodzinach,nie upominający się o urlop nie domagający się żadnego dofinansowania itd itp. Masz tyrać, cicho siedzieć i dziękować że pracujesz.
Musisz sama spróbować i wtedy albo po kilku miesiącach zaczniesz też tutaj opisywać swą przygodę z tą firmą albo dziwnym trafem Ci się tam spodoba :D .
Wybór należy do Ciebie.
2
strażnik 2015-09-19 14:54
cz może ktoś wie;dlaczego zmieniają umowy o pracę z pełnego etatu na dwie umowy1/2 etatu.Jedna umowa w ochronie a druga umowa jako sprzątacz?
2
t 2015-09-26 09:26
Masz 15 stron opinii o tej firmie,jeszcze nie masz zdania?jakich informacji szukasz? jako były pracownik powiem ci ze 95 % powyższych wypowiedzi to prawda.Teraz sam/a oceń czy warto tam się zatrudnić.
1
bolo 2015-09-30 08:24
Panowie z GI St Wola czy dostaliście jakieś podwyżki? Co z pozwem do sądu? Pracuję w innym oddziale i chciałbym wiedzieć jak się sprawy u Was mają.
Wojciech Lebioda 2015-10-01 04:52
Proszę pana jakie podwyżki ja się teraz doszedłem z tej firmy a oni mi nawet za zaległy urlop nie zapłacili w tej firmie to tylko raczej obniżki i dokładną obowiązków
2
cdn 2015-10-05 09:43
Oddaje sprawę do sądu pracy - oddadzą z odsetkami.
2
HGR 2015-10-07 10:10
A jak ma być w tej firmie dobrze jak matoła po zawodówce zrobili dyrektorem , to nic innego jak by ogladać firm ''Kariera Nikodema Dyzmy
1
nick 2015-10-07 18:17
To kto tam jeszcze pracuje w GI? Bo słyszałem ze dużo chłopaków odeszło w ostatnim czasie
felek 2015-10-08 23:11
To chyba niemożliwe żeby po zawodówce ktoś był dyrektorem. Gdzie takie cuda?
2
ooo 2015-10-09 09:56
W skaremogrodzie jest wszystko możliwe.
1
Jan 2015-10-09 17:13
Jak nie w oddziałach pracują kierownicy z wykształceniem zawodowym to norma w skaremie ha ha
1
gretagarbo 2015-11-02 10:48

jedynym okresem pozytywnym w historii tej firemki jest czas kiedy rządził właściciel-zarobki też wtedy były do d..y ale był porządek i inne traktowanie pracownika;po zmianach w zarządzaniu firma w opiniach pikuje mocno w dół i chyba tylko jakieś stare układy trzymają ją na rynku.
Maja 2015-11-13 14:16
Jaka to ochrona skoro facet bez reki tam robi . Juz nie róbmy jaj z pogrzebu .
4
wujek 2015-11-15 16:10
próbuj próbuj ...tylko po 3 miesiącach tu nie wracaj z żalami i wyzwiskami :)
2
okurde 2015-11-17 10:55
no co Ty....1750 przez okres próbny...potem 3000 zł (brutto niestety)...karnet na basen,siłownię,pakiet medyczny w prywatnej przychodni lekarskiej,dodatkowe ubezpieczenia dla Ciebie i Twoich dzieci,raz w roku voucher na przelot w obie strony na Dominikanę (niestety tylko dla jednej osoby),jeśli masz stopień niepełnosprawności S to masz szansę na bony towarowe Sadexo uprawniające do zakupu 100 l wody mineralnej w wybranym przez Ciebie dyskoncie spożywczym...
laptop,smartfon z 30 GB internetem i Iplą,całoroczny zapas długopisów to standard więc po co o tym wspominać...
..aha... raz w roku możesz za całkowitą darmochę skoczyć z komina na terenie dawnej HSW na bungee.......oczywiście bez bungee
6
animals 2015-11-30 13:41
psiary jeszcze pracuja!!!!! gołodupce ...
1
róża 2015-12-08 11:46
Pojawiła się oferta pracy u tego pracodawcy na stanowisku referent do spraw administracji biurowych,obecnie poszukuję pracy,ale po przeczytaniu Waszych opinii to grubo się zastanawiam!napiszcie coś więcej,może ktoś pracował tam na tym stanowisku?
starachowice 2015-12-09 20:30
witam starachowice stracone z koncem roku :D brawo za polityke :D jeszcze twierdza ze sami zrezygnowali bo nie bylo to rentowne :D ta jasne :D teraz mamia nas ze dostaniemy kase za nadgodziny gdzie w kwartale wychodzi ze mamy pracowac 504 godziny i policzmy pazdziernik i listopad po 144godziny grudzien 212 wrzucili nam wiec gdzie tu nadgodziny ??fundusz zawieszony przez figurantow ktorzy sie zwia przedstawicielami naszymi a nikt na oczy ich nie widzial ani nie dostalismy zadnego pisma ze zawieszaja fundusz...brawo skarem ciekawe co na to prawnicy powiedza i urzad skarbowy lacznie z pefronem :D
2
Nieważne 2015-12-13 22:10
Na okres próbny dali mi 1450 zł (brutto) oprócz godzin nocnych, a z tego co mi wiadomo powinnam mieć 1750 zł + godziny nocne.
Pracuje jako ochrona.
dzielnicowy zzzz..... 2015-12-18 13:07
Tych starych milicjantów niech zatrudnią jako oborowych bo tylko sie do tego nadaja !!!!!
1
Daro 2015-12-19 16:56
Ja tam wolałbym zatrudnić byłych policjantów niż takich nieudaczników i denuncjatorow jak ty
lalika 2016-01-21 21:04
Proszę o informację czy obecnie w Katowicach coś się dzieje ? Szukaja nowych kontraktów a tym samym są wolne etaty dla osób z niepełnosprawnością ?
do serca przytul psa 2016-02-22 11:26
Zawsze było dwóch krawęzników jeden pisał a drugi czytał . Ty do którego sie zaliczałes??
2
rr 2016-03-05 03:24
oj głupi narodzie,oj głupi.....żal czytać wasze wpisy..albo jesteście tak zdesperowani albo tak głupi żeby tam pracować...tym pierwszym to się nie dziwię-takie życie a ci drudzy niech sobie sami odpowiedzą.
robinson 2016-03-12 19:23
Ta firma to totalna porażka, szukałem pracy,spotkałem się z regionalnym na Zielona G. takiego oszołoma dawno nie widziałem, gość nie ma o niczym pojęcia, jakby się z choinki zerwał, ignorant...opowiada takie pierdoły, zę żal go sluchać
2
Głogowianka moja nocna zmiana 2016-03-13 15:46
Jak możenie wszyscy wiemy szefami firm ochroniarskich są byli policjanci i jak wiadomo są to największe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od firm zewnętrznych na jednego ochroniarz dostają od 30 zeta w górę a tym biedakom płacą 3,75 zeta, reszta idzie na lux samochody służbowe BMW i inne super marki.
1
Jan 2016-04-10 06:23
To ta firma jeszcze istnieje .....
2
jan 2016-08-31 17:04
Ta firma istnieje i ma się całkiem dobrze.
Daro 2016-08-31 17:23
Już niedługo !
5
Daro 2016-09-06 14:29
Pani prezes?
1
Jola 2016-09-07 06:25
Myślałam że tego dziadostwa już nie ma
2
eoak 2016-09-07 23:29
Taki specjalista ds. windykacji telefonicznej może rzeczywiście liczyć na dobre zarobki. Dobrze, że posiada również własne stanowisko pracy (komputer, telefon), ciekawe tylko czy oprócz tego sa jeszcze jakieś socjale.
1
gargamel 2016-11-17 21:04
Zbliżają się święta bożego narodzenia, ciekaw jestem jakie prezenty firma Skarem ufunduje dla pracowników ochrony. Pozdrawiam wszystkich
Daro 2016-11-18 08:46
Na święta zabiorą Wam, to co zostało z dodatków. Ta pani mianująca się prezeską firmy jest nie tylko brzydka ale...
4
LOP 2016-12-02 16:27
Tylko ze ja po zwolnieniu sie ze Skaremu i tak wyszedlem na swoje a Ciebie wywalili sam dobrze wiesz za co !
abc 2017-01-03 06:23
A co tam się porobiło w zarządzie?;))) Jakieś zmiany?
2
Marek 2017-01-03 18:43
Coś się zmieniło dajcie znać
A.B. 2017-01-09 21:00
A zmieniło. Prezesik co na wszystko odpowiada "fajno" poleciał choć za późno. Poleciał za Kraków i straty w Krakowie a powinien już... za Eurovie, Mostostal i wiele innych. Jak można debili brać do Zarządu? Teraz jego zastępcą jest milicjant z milicji. No żenada. W lecie skarpetasy i sandalsy. Grunt, że wkład do majątku firmy wniósł. Będzie się trzymał aż odrobi. Słowo do właściciela firmy: Czy Pan jest poważny? Szanuje Pan swoją pracę?! Nikt Panu nie odmówi zasługi w postawienie takiej firmy, ale na własne życzenie niszczyć swoją pracę i wprowadzać do Zarządu ludzi ze struktur firmy? Tym bardziej że to BUROKI bo nawet nie buraki. Kolesiostwo i układy! a mądrzejsi i ci co chcą sami coś zrobić trafiają na mur. Zostają zwolnieni, albo sami się zwalniają. Brawo dla tych co zwolnili się sami. Zarząd tej firmy to dno a Pani Prezes jest katastrofą wiedzy i metod - idealne dopełnienie Pani Dyrektor od sprzątania. Razem tworzą zgrany duet kablowania i opowiadania. Jedna powinna sprzątać a druga wodę w wiadrze mieszać.
11
Zostaw swoją opinię o SKAREM - Jarocin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKAREM