logo Impuls Call Center

Impuls Call Center

Płońsk

Opinie o Impuls Call Center

anonim 2011-07-29 08:41:50
ŻAL!!!! nie polecam!!!!!!!!!! ( usunięte przez administratora )
anonim 2011-08-04 14:17:07
Faktycznie rzeczywistość szybko weryfikuje kto się do pracy nadaje a kto nie. Zarabiają osoby które potrafią sprzedawać i szybko ogarniają a nie ci co myślą że pozjadali wszystkie rozumy. Jak ktoś przychodzi posiedzieć przez 8 godzin to niech się nie dziwi że niewiele zarabia. Ale jak widać wiele osób szuka pracy \"urzędowej\" gdzie za siedzenie i nic nie robienie się bierze kasę. Powodzenia.
anonim 2011-09-01 16:06:00
Napiszcie coś jeszcze ciekawego bo w poniedziałek idę na rozmowę w sprawie pracy. W jakich godzinach jest praca? w Płońsku.
anonim 2011-09-02 09:17:25
od 11-19/ 13-21 idź na rozmowę przecież rozmowa do niczego nie zobowiązuje...
Ale ja np nie byłam zadowolona z tej pracy
normalna 2011-09-04 23:12:33
Narzekanie lekiem na całe zło :)
Jak było napisane wyżej praca nie dla każdego i nie rozumiem osób które się nie sprawdziły a dostały szanse że teraz wyzywają oczywiście podpisując się "anonim" od "oszustów". Pensje na czas, a zarabia się tyle ile się sprzedaje - co za nowość w sprzedaży :))))
aaanonim 2011-10-07 01:51:14
Powiem szczerze, że pracowałam tak około 3-4 miesięcy w ICC. Nigdy nie mogłam powiedzieć złego słowa na Prezesów i atmosferę jaka tam panowała( usunięte przez administratora )
ktosss 2011-10-07 16:29:07
Żal mi was...Ja tez tam pracowałam i mimo tego że nie nadawałam się do tej pracy i sama odeszłam bardzo serdecznie pozdrawiam ( usunięte przez administratora )
anonim 2012-01-26 13:10:15
Napiszę tak, może sprzedaż jako tako nie jest trudna ale wszystko zależy od podejścia pracodawcy;/ Niestety w Impulsie tak was cisną najlepiej żeby sprzedawać dziennie po 10 usług wtedy Panowie byli by zadowoleni!!!!! Tam można nie wytrzymać psychicznie przez Panów [usunięte przez moderatora] a nie przez ludzi którym się sprzedaje!!!!! A jeszcze żeby było śmieszniej tak z was ściągają kasę że głowa mała... ale co tu się dziwić ,,Warszawiaczki""
anonimowa 2012-01-30 23:05:24
słyszałam, że w innych cc jest jeszcze gorzej
tak i praca i tyle, zawsze można ładować łapatami ;)
niestety tu trzeba sprzedawać telefonicznie
inaczej nie oplaca się firmie
dużo takich firm plajtuje, bo nie mają sprzedaży
nic dziwnego że tak cisną
anonim 2012-01-31 08:11:18
Proszę cię, chyba mniej już płacić nie można;/
zawiedziona 2012-05-02 10:00:45
Oj ludzie normalnie katastrofa z tą firmą umowy na 2 tygodnie można sprzedawć i tak się wyleci. więc uważajcie długo tam się nie zabawi. no chyba że ktoś panom w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wejdzie to może i tak
mała30 2012-06-09 12:05:08
masakra jest w tej firmie.nie polecam nikomu-nawet największemu wrogowi...
tk 2012-06-13 12:37:31
Tragedia. Nie wyplacaja ostatniej pensji pracownikom, ktorzy odejdą z firmy, a jak placili to na stazu wiecej zarobisz
jauay93 2012-06-27 23:23:16
Panowie udają biznesmenów,a nie potrafia wyjśc z twarzą z sytuacji żeby ludziom wypłacic należyte pieniądze!!!! napewno nie są bezkarni,bo musza oddac pracownikom,którzy na nich pracowali.
jaaaaaaaa 2013-05-11 15:51:59
Czy ta firma jeszcze istnieje??
zzzzzzz 2013-05-13 21:32:17
tak, istnienie pod nazwą Sanek Sp.zoo i nadal szukają nowych osób :D
hihi 2013-05-28 20:44:13
ciekawe czemu zmienili nazwę:D
damian 2014-03-27 16:04:50
Dziwne pytanie o tą stawke wynagrodzenia, przecież zawsze ustala się stawke i podpisuje umowę przed podjęciem pracy, także stawka powinna już tam być, w razie czego można nie popisać.
rachi 2014-04-27 17:36:32
Może w impuls CC robi się inaczej, czasem zdarza sie, że umowy podpisuje sie wstecz, ale jak tu jest to nie wiem, bo tez szukam pracy.
:) 2014-05-14 12:57:00
Witam,
Czy firma jeszcze istnieje?może ma ktoś namiary do koordynatorów w sprawie pracy? w internecie nie mogę znaleźć
:) 2014-05-19 09:49:15
To znaczy ,że firma juz nie istnieje?
szukająca pracy 2014-10-13 13:29:16
ja pracowałam jako konsultantka telefoniczna i mam doświadczenie
można się jeszcze u nich przyjąć w płońsku ?
paweł 2015-01-16 18:07:17
a jak to wszystko wygląda jeśli chodzi konkretnie o to, żeby dostać podwyżkę u nich, to jakieś konkretne rzeczy trzeba wtedy spełniać czy jak to wygląda wszystko? koniecznie dajcie znać jak to wygląda i czy można iśc do nich do biura i o wzystko wypytać czy lepej nie ryzykowac z tym za bardzo? jakie macie opinie?
kamil 2015-03-20 16:28:06
@paweł mi sie wydaje, że na podwyżkę tak samo jak i na awans to trzeba po prostu zasłużyć i jakoś wykazać się w firmie, bo jak inaczej chcesz to osiągnąc, na łądne oczy to nie bardzo chyba. Co do samych podwyżek to też jestem ciekawa jak dużej tej podwyżki mozna się sodziewać czy ponad 3% to będzie czy nie?
Joanna 2015-12-07 11:22:21
A co oni w ogóle sprzedają ? Garnki czy co ? Jest jeszcze w ogóle te biuro ?
Joanna 2015-12-09 00:35:14
W call center usługi telemarketingowe, co ty nie powiesz ? Chodzi mi co dokładnie sprzedaje się i czy w ogóle biuro funkcjonuje, bo słyszałam, że już nie ma w Płońsku tego biura
Panorama Firm 2016-07-05 16:17:20
Zapraszam do współpracy w naszym call center - Eniro Polska - Umowa o pracę 3000 zł brutto podstawy na start + premie za wyniki. Korporacja więc nikt nie będzie nad Wami stał tylko uczył jak sobie radzić z klientami
Zostaw swoją opinię o Impuls Call Center - Płońsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impuls Call Center