brak logo

Perfektus S.A

Kielce

Opinie o Perfektus S.A

Jasiu 2009-11-04 18:55:51
Ja pracowałem tam prawie przez 3 lata. Nie powiem było ciężko, tzreba było się nacharować, żeby 100 zł zarobić, ale ludzie byli wyśmienici, no może poza kierownikiem Tomaszem K..Wyśmienicie pamiętam KWK.
Pozdro dla starej załogi
1
anonim 2009-11-04 19:05:05
Byłem tam na praktykach - praktyki jak praktyki. Pracownicy byli wporządku, kierownictwo - tragedia.
Potem Pracowałem jako monter komputerów (składanie zestawów) - pieniądze marne, wyścig. Pieniądze zawsze z opóźnieniem, nie szanowano pracownika. Obiecano gruszki na wierzbie, aby nas zmotywować - potem nic się nie spełniało.
Dobrze wspominam pracowników z serwisu - Pozdrawiam Was :)
1
matlock 2009-11-04 19:45:26
Witam

Co do fimy to poczatki yly spoko ale potem sie powalilo.Odeszli spoko ludzie,a potem kolejni itd i zaczela sie kaszana.Gluch i pupilek dawali popalic.Ogolnie poczatkowa atmosfea zajeista a potem do kitu z kasa itd.Coz wiecej powiedziec....och tego duzo.
brak słów 2009-11-04 23:20:19
pomyłka
1
Starszy strzałowy przodkowy KWK Perfektus 2009-11-05 21:26:35
Pozdro dla Super Mario, Sawki, Mirka J, Patryka z Salonu, AMONA, Adasia "origano", Dartiffa, Damiano Italiano z magazynu i wszystkich innych z tamtych lat. A co do Kopalni Perfektus, to życze Pani Monice nomen omen Judasz, Prezesowi Adamowi nomen omen [usunięte przez moderatora] co jak sprzedaje mieszkanie to nawet kibel zabiera i klamki, żeby teraz sobie w takiej Kopalni POPRACOWALI. Ech ch a te ustawiane przetargi to juz PROKURATURA.
pracownik (byly) 2004-2005 2009-11-05 22:59:31
Praca bardzo ciekawa ja, pamietam lata swietnosci kiedy w miesiacu robilo sie 4000 nawet do 5000 tysiecy kompow. Ale potem byla lipa znaczy caly czas byla lipa z Tomaszem K. Dla mnie to bylo Ciekawe doswiadczenie. Sam odszedlem nie zwolnili mnie. Nie polecam i dziwie sie ze ta firma jeszcze istnieje.

Pozdro
1
były pracownik 2009-11-06 17:12:32
A tak, na marginesie, to po co podpieracie się w CV Perfektusem- bo nie macie co napisać, czy ma w branży super opinię. Jedno trzeba oddać szefom, stworzyli gigantyczną firmę o super opinii w branży- otwiera drzwi wszędzie- mnie to pomogło i za to dziękuję. A nieudacznicy niech dalej tu narzekają
anonim 2009-11-06 19:59:57
W sumie pol swietokrzyskiego pracowalo w tej firmie i kazdy wie ......
proca 2009-11-06 21:51:28
Dokładnie. Firma jak firma, trudne czasy. Moze i mało się tam zarabialo, ale naprawde mozna zlapac doswiadczenie i to spore. Ludzie super. Praca nie taka cięzka. A poza tym nie zapominajccie ze to prywatna jest firma, i niestety nie da sie strajkowac. Nie chcesz pracowac tam sa drzwi. Nikt cie nie trzyma w tej firmie.
testyimpresty 2009-11-06 21:52:16
Pracowałem dla nich, przykładałem się ale wynagrodzenie to bida z nendzą... Szefostwo, nigdy tak naprawdę sie nie przejmowało cierpieniem Lemingów dla nich pracujących " na kopalni" bo tak mówiono na magazyn + prdukcję. Prezesi widzą tylko swojego kindola, ale tak jest wszędzie. Jednak żeby ta cała kopalnia tyrała jak trzeba to już musi się wykazać kunsztem dowodzenia ich szczebel kierowniczy... [usunięte przez moderatora] Najfajniejsze jak chłopaki malowali halę to się w folię streczową owijali bo szefostwo nie dało kombinezonów malarskich he he.
[usunięte przez moderatora]
Sumienie kanciarza 2009-11-07 13:51:47
Ktoś się tu wypowiedział, że powinniśmy być wdzięczni za to czego nauczyliśmy się w Perfektusie-Przekrętusie. Tak, istotnie, nauczyliśmy się jak nie należy kierować ludźmi, jak kantować klientów pchając stare, zepsute kości do ich kompów, jak łgać w żywe oczy i migać się od wyzysku. [usunięte przez moderatora] W USA taka firma zginęłaby w potoku pozwów sądowych w ciągu kilku miesięcy ale że żyjemy państwie bezprawia to taki żywy trup może chodzić. Tworzenie firmy o europejskim standardzie to nie hodowla kur i nie handel mieszkaniami bez klamek i kibli. Tu trzeba coś sobą reprezentować i mieć szacunek dla innych.
1
Były kierownik serwisu 2007-2009 2009-11-07 23:01:16
Koleś nie wiem kim jesteś ale chyba mi ubliżyłeś !
Ja byłem kierownikiem serwisu od lutego 2007 do lutego 2009 i nikt nic nie mógł mi zarzucić
wykonywałem swoją pracę sumiennie i nigdy nie nie zawiodłem i nie byłem nawet jednego dnia na zwolnieniu chorobowym i etc. [usunięte przez moderatora] Zrobiłem dużo dla tej firmy i w czasie przeprowadzki też więc nie czuję sie jako postać negatywna a bardziej jako pokrzywdzona. i zanim kogoś oszkalujesz niesłusznie to pomyśl dwa razy. Z mojej strony to tyle .
xyz 2009-11-07 23:18:57
Chyba nie ma wiecej pytan kto pisze powyzej ......
1
byly 2009-11-07 23:29:34
Chyba to wycinek z outlooka dla Pani ksiegowej do wstawienia ZENADA !!!
1
kyniu 2009-11-08 14:02:25
Siemka ja chciałem tylko powiedzieć że teraz wiem ze zwalniając mnie chcieli dla mnie dobrze:)
BIG POZDRO dla załogi K.W.K [usunięte przez moderatora] Pozdrawiam jako były górnik K.W.K i obecny górnik K.K.K.
były górnik KWK Przekrętus 2009-11-17 12:37:36
tak w tej kopalni była tylko tyrka za marną kaskę od świtu do zmroku a kadra tylko potrafiła wygniatać tłustymi zadami fotele a [usunięte przez moderatora] zasuwały w magazynie , serwisie i składalni składając kompy marnej jakości do marketów i przyklejając nalepki z logo na lapkach nic dodać nic ująć pozdrawiam Wszystkich byłych górników [usunięte przez moderatora] i innych bo świetnie z nimi pracowało :-)
1
haha 2009-12-02 14:22:26
ja jestem wdzięczna tej firmie za [usunięte przez moderatora] kopniaka i dzięki niemu mnie tam już nie ma :D
czar_prysł 2010-01-02 21:52:21
zadowolony - 2009-11-04 11:56:59

Ja też pracowałem w Perferktusie i wcale nie narzekałem Szefowie byli okey zwłaszcza [usunięte przez moderatora] był w porządku ,ten drugi też . To wyjątkowo kulturalni l ludzie żadko spotykani wsród znanych mi pracodawców,

to jest opinia zapewne kogoś podstawionego, taka opinia jest wręcz niemożliwa .. to jakaś ściema ..
pracę w P podsumowac można jedynie słowami : Na początku był CHAOS .. a później było jeszcze gorzej .. Eh
PZDR
czar_prysł 2010-01-02 21:52:28
zadowolony - 2009-11-04 11:56:59

Ja też pracowałem w Perferktusie i wcale nie narzekałem Szefowie byli okey zwłaszcza [usunięte przez moderatora] był w porządku ,ten drugi też . To wyjątkowo kulturalni l ludzie żadko spotykani wsród znanych mi pracodawców,

to jest opinia zapewne kogoś podstawionego, taka opinia jest wręcz niemożliwa .. to jakaś ściema ..
pracę w P podsumowac można jedynie słowami : Na początku był CHAOS .. a później było jeszcze gorzej .. Eh
PZDR
czar_prysł 2010-01-02 21:52:36
zadowolony - 2009-11-04 11:56:59

Ja też pracowałem w Perferktusie i wcale nie narzekałem Szefowie byli okey zwłaszcza [usunięte przez moderatora] był w porządku ,ten drugi też . To wyjątkowo kulturalni l ludzie żadko spotykani wsród znanych mi pracodawców,

to jest opinia zapewne kogoś podstawionego, taka opinia jest wręcz niemożliwa .. to jakaś ściema ..
pracę w P podsumowac można jedynie słowami : Na początku był CHAOS .. a później było jeszcze gorzej .. Eh
PZDR
1
BŁAHAHAHA 2010-01-12 17:10:00
zadowolony - 2009-11-04 11:56:59

Ja też pracowałem w Perferktusie i wcale nie narzekałem Szefowie byli okey zwłaszcza [usunięte przez moderatora] był w porządku ,ten drugi też . To wyjątkowo kulturalni l ludzie żadko spotykani wsród znanych mi pracodawców,

Wygląda na to ze mało znasz pracodawców:) heheheh boki zrywać normalnie:)
znajomy 2010-01-24 11:53:23
Perfektus S.A. --> NOVA Z O.O. --> EUROPROJEKT ? to w jakiej firmie teraz pracujecie chłopaki ?????? bo się pogubiłem.
Elektryk 2010-02-03 23:51:48
Salonu hihi piszesz o tym kurniku na peryferiach miasta ze sklepikarzem [usunięte przez moderatora] uważającym się za wielkiego szefa którego każdy zlewa i mówi mu to co chce usłyszeć byle by się tylko odczepił, a swoją drogą ciekawe czy w tym niby salonie umieją już złożyć komputer i zainstalować system bo kiedyś z tym było tam ciężko , jeszcze jedno żeby ciężko pracować to trzeba widzieć z tego realne profity bo nikt już nie będzie robił za Bóg zapłać .
Viking 2010-02-05 14:34:34
Wchodzę tutaj i nie chce mi się wierzyć, że cos takiego było możliwe w Kielcach . Pracowałem w fili Perfektum SA w Krakowie i dla mnie, były to wspaniałe czasy rozwoju zawodowego. Szkoda, że tak potoczyły się losy firmy, ze musiała się troszkę przeorganizować , ale uważam, ze Prezes A[usunięte przez moderatora] mają sorry za słowa : jaja i jestem pewien, że firma ta za jakiś czas znów odzyska blask. Dla mnie największym mankamentem był fakt, że Prezesi mieli za dużo na swojej głowie i bez ich interwencji nic nie dało się załatwić w firmie. Każdy nic nie mógł, albo mu się nie chciało.
expracownik 2010-02-16 21:03:40
Viking Ty chyba faktycznie jesteś prawdziwym Vikingiem bo z realnym światem to się chłopie pominąłeś !!!! Na temat filii w Krakowie i zam. publicznych to powiem tylko tyle - jak się na płytę z s.775 wrzuca procek AMD to o czymś to świadczy !!!
Perfektus SA = firma zbudowana na młodocianych pracownikach wykorzystywanych na 150% normy (jak za komuny) - płaca w ogóle nieadekwatna do wykonywanej pracy !!!
Na temat "prezesów" to się nawet nie będę wypowiadał - bo szkoda nerwów !!!!!!!!!!! Może i dobrze chcieli - choć jakoś sam w to nie wierze - ale jak się zarządzanie firmą powierza niekompetentnym osobom powierza to się właśnie tak kończy.
Powiedzenie idealnie pasujące do osób z zacnego grona zarządzającego (czyt. "prezesi" + "dyrektorzy") - CHYTRY DWA RAZY TRACI !!
tez expracownik 2010-02-22 22:51:37
Praca nie dla szaraków, tylko dla robotów i odporniachów. Do końca życia będę pamiętać chwile tam spędzone. Pragnę tylko pochwalić się, że umiem panować nad nerwami i asertywnością. Nie wiem jak pozostali... Handlowcy zapierdzielali na codzienne poranne zebranka w saleczce konferencyjnej, w której ledwo mieścił się stół i spowiadali się z dnia poprzedniego, taki wieloosobowy pokój zwierzeń. I te ich miny, jak wychodzili po zebranku, bo byli przepytywani i oceniani w obecności innych- jakby nie można było osobno z każdym porozmawiać, ale nie, łatwiej [usunięte przez moderatora] pracownika przy wszystkich. Hmmm, taka polityka totalitaryzmu w firmie - czyżby świetny sposób na biznes? Nic tylko pogratulować :D pozwolę sobie tylko zaznaczyć, że to jak jak dla mnie podchodzi pod [usunięte przez moderatora], szkoda, że ów polityka firmy wywołuje zblokowanie w ludziach i poddawanie się "szefostwu". Tak tak, nic tylko dać sobą pomiatać, a już nie wspomnę o wymogu sprzątania w budynku, bo sprzątaczka przychodziła tylko 1 raz w tygodniu, czy rzadziej, a jakoś musiało być czysto. No, ale zaraz, kto sprzątał? Jak to kto?? Pracownicy nie będący zatrudnieni na stanowisku specjalisty sprzątacza. No ale , żeby chociaż dali porządne "narzędzia" pracy.. Jak w serwisie trzeba było kibel wyczyścić to nie było do tego rękawiczek, nie było do tego gąbki czy chociaż środka czystości, było tylko mydło, papier toaletowy i szczota (nie trzeba sobie nic wyobrażać) za to kompy się same naprawiały i części się same rozliczały! Kibel na produkcji to chyba w ogóle nie widział szczotki i domestosa, ale jak wymagać od facetów (bo głownie tam panowie pracowali), aby kibelek był czyściutki?? Tam sprzątaczka w ogóle nie zagladała. Smród był gorszy niż w latrynie... HEhe, nie zapomnę widoku handlowca odkurzającego dział handlowy i zbierającego wszystkie worki ze śmieciami podczas swojego tzw "dyżuru" a biedak płacone miał za sprzedaż- świetny sposób na obniżenie i tak zajebiście mikroskopijnej premii- a żeby pensję zobaczyć, potrzebny był mikroskop atomowy, hmm, to co po ta premia??? No ale to chyba normalka. Aby powiększyć pokój serwisu trzeba było zburzyć ścianę między magazynem a serwisem, nie zrobiła tego wyspecjalizowana ekipa.. nie oczywiście, że nie :D a kaski czy rękawice - co to w ogóle jest?? Młoteczkiem serwisanci zapierdzielali. A oświadczenie o zapoznaniu z zasadami BHP podpisane (no ba!). Jak było malowanie, to też najlepszą ekipą od tego byli pracownicy. [no coments] W lato od dachu bije żar, praca w temperaturze ponad 30 paru stopni, bez możliwości otwarcia okien, bo to były tylko szyby osadzone w ramach, wiatraczek tylko pogłębiał duchotę a do picia tylko ciepława woda, bo lodówka ledwo chłodziła. Ale czy to w ogóle ważne?? Nie! Ważne, że "szefostwu" nie brakowało soczków i zimnych napojów, które często były wywalane, bo ktoś otworzył 2l napój by wypić szklankę i potem nikt nie pił, aż się dziad sok zepsuł! Składacze musieli się dopraszać o wypłatę, bo[usunięte przez moderatora] musi zatwierdzić, wyliczyć, coś poprawić, wyliczyć a to znowu zatwierdzić, a bidna [usunięte przez moderatora] "superwdecheksięgowa" nie mogła nic im pomóc.. "szefostwo" nie widzi, że jest coś nie tak, nie podejmie kroków w celu ograniczenia dalszych problemów. Sami sobie krzywdę robią, nie panują nad tym majdanem, za dużo wymagań i za mało działań. Magistrzy inżynierowie, a powinni nauczyć się firmę prowadzić od podstaw. Nie będę nic mówić o traktowaniu klienta, ale często miotały mną sprzeczne uczucia i wyrzuty sumienia, co się tam wyrabiało, ludzie..... Tak się firmę prowadzi? Pozostawiam to innym do oceny. Mimo to, piękne wspomnienia do końca życia, bo
ludzie byli na poziomie, ale "szefostwo" ich nie doceniało, a szkoda. Mogliby się wciąż prężnie rozwijać, a gubi ich złuda i
spoczywanie na laurach. Dobrze, że z tamtego fajnego towarzystwa wszyscy poodchodzili, bo by z nich tylko wraki ludzi zostały
(mam taką nadzieję, że wszyscy cali i zdrowi). Można napisać powieść ;P Nic tylko wyciągać wnioski i na przyszłość uważać, szukać pracy w bardziej "przyjaznym" szarakowi miejscu.
tak 2010-05-25 20:35:30
I skończyły się komentarze... Zapewne dlatego, że firma nie istnieje albo zostały same [usunięte przez moderatora]
expracownik 2010-05-26 14:20:48
Ha, dokładnie! Zostały same przydupasy czyli [usunięte przez moderatora] albo ci którzy nie chcą z jakiś powodów zmieniać pracy :P chyba starszej wiecznie zarobionej księgowej skończyły się pomysły na pisanie superlatyw na tym forum - [usunięte przez moderatora]
były pracuś 2010-06-21 10:41:22
Nowa nazwa firmy, czy nowa firma w Malikowie? NOVA IDEA SPÓŁKA Z O.O. (poprzednia nazwa PERFEKTUS NOVA SPÓŁKA Z O.O.) Oni chcą robić biznes? Gdyby traktowali pracowników POWAŻNIE to nie musieliby kombinować, nawet nie mają pojęcia ile kasy by zaoszczędzili !! Istnieje coś takiego jak zarządzanie :)

Murzyn 2010-07-05 22:29:51
i dobrze im tak !!!!!!!! (usunięte przez administratora) się ludzmi to teraz czas poznac smak porażki! Powinni byli doplacac pracownikom za te (usunięte przez administratora) trudy i poty żeby firma funkcjonowala, podstawa firmy są LUDZIE a nie roboty,tyle że w niektorych firmach roboty mają lepiej bo sie o nie dba............ pozdro 4 all
Monter_CK 2010-08-22 17:34:30
Składacz: 4zł za komputer (umowa o dzieło), a gdy nie dokręcisz 1 śrubki masz -12 zł w plecy! Ludzie wporzo płaca do bani... Gorzej chyba być nie mogło. Najgorsza była praca do 22 - cały dzień zmarnowany, bo części nie przyjechały. Wyjść też nie mogłeś, bo jutro już byś nie pracował...
MonterCK 2010-08-22 17:38:36
Monter_CK - 2010-08-22 17:34:30

Składacz: 4zł za komputer (umowa o dzieło), a gdy nie dokręcisz 1 śrubki masz -12 zł w plecy! Ludzie wporzo płaca do bani... Gorzej chyba być nie mogło. Najgorsza była praca do 22 - cały dzień zmarnowany, bo części nie przyjechały. Wyjść też nie mogłeś, bo jutro już byś nie pracował...

Najwięcej zarobiłem w listopadzie uwaga - prawie 700zł za miesiąc! Szok!
Asystentka 2010-10-05 16:03:41
Byłam kiedyś asystentką w Perfektusie, min. (usunięte przez administratora). Może nie było kolorowo z wynagrodzeniem, ale też nie była to najgorsza praca. Jestem kobietą i szlag mnie trafia jak na dziecko mówi się bachor. Sama mam dziecko i czuje się urażona takimi wyrażeniami. Łatwo pisać po necie jak jest się anonimowym.
anonim 2010-10-10 19:34:40
Asystentka - 2010-10-05 16:03:41

Byłam kiedyś asystentką w Perfektusie, min. (usunięte przez administratora). Może nie było kolorowo z wynagrodzeniem, ale też nie była to najgorsza praca. Jestem kobietą i szlag mnie trafia jak na dziecko mówi się bachor. Sama mam dziecko i czuje się urażona takimi wyrażeniami. Łatwo pisać po necie jak jest się anonimowym.

Przecież nikt nie pisze o twoim dziecku wiec dlaczego takie wzburzenie???Jak ona bylaby w porzadku do ludzi to by wszyscy pisali o niej i o jej (usunięte przez administratora)pozytywne opinie a skoro byla taka jaka byla wiec ma to na co sobie zasluzyla z prezesami.Za krotko pracowalas w tym bajzlu wiec nie wiesz kto i co mowil ludziom i to duzo przykrejsze rzeczy a ludzi traktowano gorzej jak zwierzeta!!!I to równie jest zaluga (usunięte przez administratora) takze bez zbednych komnetarzy ;)
Znajomy 2010-10-12 10:44:44
Tak sobie przeczytałem to wszystko i sami frustraci i zawiedzeni ludzie tu piszą wylewając sam nie wiem co i na kogo. Jak wam było źle to sobie trzeba było znaleźć inną pracę, a nie teraz upuszczać żal w necie jakie z Was biedaki. Nikt was tam na siłę nie trzymał chyba nie? Znam właścicieli,(usunięte przez administratora),ale takich jak oni są tysiące i jedno jest pewne punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, oni pociągali za wszystkie sznurki, a jak na swoim nie będziecie nadal będziecie (usunięte przez administratora) jak nie na tego to na innego szefa. Pozdro !
Czarna Asystentka 2010-10-13 20:55:28
Czytając komentarze z wieloma się zgadzam.
Firma była źle zarządzana i koniec... Dobrze by było, gdyby właściciele wyciągnęli wnioski.
Co do nazywania dzieci ,,bachorami": myślę, że to było niestosowne.
Pozdrawiam wszystkich ciasteczkożerców ;)
sumienie diabła 2010-10-14 22:06:07
Znajomy - 2010-10-12 10:44:44

Tak sobie przeczytałem to wszystko i sami frustraci i zawiedzeni ludzie tu piszą wylewając sam nie wiem co i na kogo. Jak wam było źle to sobie trzeba było znaleźć inną pracę, a nie teraz upuszczać żal w necie jakie z Was biedaki. Nikt was tam na siłę nie trzymał chyba nie? Znam właścicieli,(usunięte przez administratora),ale takich jak oni są tysiące i jedno jest pewne punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, oni pociągali za wszystkie sznurki, a jak na swoim nie będziecie nadal będziecie (usunięte przez administratora) jak nie na tego to na innego szefa. Pozdro !

Ale na początku było zupełnie inaczej gdy firma sie rozwijała.Atmosfera spoko itd nawet przy duzej ilosci godzin wiec po co zmieniac prace??Wszystko zaczeło sie psuc wiec i ludzie zaczeli odchodzic wiec nia ma mowy,ze ktos sie na sile sie trzymal pracy-bzdury!I co z tego,ze znasz włascicieli-trzeba bylo pracowac i wyciagnac wnioski jakie byly warunki,bo szefostwo zmienilo sie diametralnie gdy firma zaczela przynosic spore zyski...i zaczal sie (usunięte przez administratora) jak wielkim (usunięte przez administratora) tzw kopanie lezacego.Takze najpierw popracuj a potem oceniaj wypowiedzi.Prywatnie to kazdy moze znac jakiegos szefa i ludzie wydaja sie w porzadku jako znajomi ale jako szefowie w firmach to zwykle(usunięte przez administratora),bez pojecia o ekonomii i polityce oraz tym,ze najwazniejsi w firmie sa ludzie.O firmie swiadczy to,ze przestala istniec wiec wnioski niech kazdy wysunie....i moze kiedys znowu zaczna od garazu albo kurnika :D
Znajomy 2010-10-18 16:09:12
Wolno mi oceniać i pisać to jakie mam zdanie,a jak jesteś urażony i oburzony panie sumienie diabła to trudno, nie muszę podzielać Twojego punktu widzenia, każdy ma swój. To, że tam nie pracowałem nic nie oznacza, bo jakbyś nie zauważył to stwierdziłem tylko, że każdy (usunięte przez administratora) i jak mu źle było. Polakowi to zawsze źle, nawet jak świeci słońce to za gorąco, pogoda zła,szefowie źli, tylko każdy baranek (usunięte przez administratora) dobry. Takie gadanie i zemszczenie na ludzi może się obrócić przeciwko wam. Pracowaleś tam, nie pracujesz - FINITO, sprawa zamknieta.
kasjer 2010-10-19 22:59:44
Nie wiem co za sumienie diabla ale ja jako byly pracownik (usunięte przez administratora) .........To skoro nie pracowales - to po co sie wypowiadasz na temat tej firmy ...? hmmm ... i jeszcze dyskutujesz ....Ten portal miedzy inymi sluzy do wyrazania opinii na temat pracodawcow zeby ostrzec przed [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ktorzy sa nimi naprawde ! A Ty tylko jestes znajomkiem wiec przestan i zajrzyj na swoje opinie pozdrawiam ! [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] (usunięte przez administratora)!!!! echh ...(za wypowiedzi na goworku) :))
xyz 2010-10-20 00:04:11
" .....Takie gadanie i zemszczenie na ludzi może się obrócić przeciwko wam......"

No to w sumie wiadomo kto pisze ...
arcydiabeł 2010-10-24 10:57:07
Pracowałem w tym bagnie sporo wiec czytaj ze zrozumieniem tekst ktory napisany zostal i nie wysywaj pochopnych wnioskow,bo mnie to irytuje skoro(usunięte przez administratora) jestes i nie czytasz postow ze zrozumieniem!!!!człowieku po co jest to forum bo wszyscy wiedza wiec nie blysnales ;P.A moze Ty jestes znajomkiem?Skoro nie masz wiadomosci na ten temat to lepiej juz nic nie pisz,bo psujesz watek nie piszac faktow!!!
anonim 2011-10-25 19:34:29
Czy Perfektus jeszcze istnieje ???
anonim :D 2014-06-30 11:01:06
Isnieje, pod nową nazwą. Ciekawe dlaczego ją zmienili, teraz jest to Perfectus Nova S.A i zajmuje sie rozwijaniem dziennika elektronicznego eszkola24.pl
giero 2015-02-24 02:02:54
perfektus istnieje na Polskim rynku już od 15 lat. Może nie brzmi to imponująco, ale jeśli wspomne , że zajmują się przede wszystkim sprzedażą komputerów i akcesoriów do nich to już naprawdę imponujący wiek w tej branży. Firma znana jest z tego , że jest certyfikowanym partnerem takich potęg jak Intel, czy Microsoft.
Netto 2016-05-19 17:14:35
Uważam, zresztą wydaje mi się, że całkiem sensownie, że warto spróbowac tutaj pracować, bo przecież praca nie boli, a na pewno nie dla takiej firmy jak Perfektus, która jest wszak jedną z najlepszych na rynku
Zostaw swoją opinię o Perfektus S.A - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Perfektus S.A