brak logo

Asseco Data Systems S.A.

Łódź

Opinie o Asseco Data Systems S.A.

robert k 2015-07-23 16:41
Witam,
przywołano mnie tu znowu.
W komentarzu dla "ten co wie, co i gdzie" pragnę przypomnieć o programie zapomóg dla obecnych i byłych pracowników. Nie wiem co powoduje, że musisz pod różnymi nickami pisać takie brednie o firmie, nie mam do Ciebie osobiście żadnych uraz, nie wzruszają mnie Twoje oszczerstwa.
Ale jeśli musisz tak ciągle pisać to chyba masz jakiś problem. Jeśli bezzwrotna zapomoga finansowa pomoże Ci rozwiązać ten problem - zapraszam, wystarczy napisać wniosek.
Przekonaj się, że socjal jednak działa.
Pozdrawiam.
RK
qwerty 2015-08-03 07:24
Wiem ze to nie ZETO Bydg ale nie moge nigdzie znalezc opini o nich. Moze ktos cos? Oni przeciez tez pod "aseko" :)
Szoking 2015-08-30 19:54
Piegowata mówi trochę do rzeczy . Dwaj weseli Panowie rzeczywiście szukają tanich , młodych ludzi do szycia rozległych projektów . ADS robi z firmy CENTRUM KOMPUTEROWE ZERO . Tu jest taka wierchuszka , która żyje z mrówek robotnic , co zrobić taki system teraz mamy w Polszy. Poza tym spoko miejsce .
LucekFair 2015-09-08 08:51
Nie , tamten efekt wywodził się bardziej z badań psychologii społecznej . Chodziło o rzucanie obelg ... tutaj widać dość racjonalne argumenty i opisy bliskie prawdzie .
miszcz 2015-10-28 17:56
Czy wiadomo co będzie w styczniu z firmą?Czytaj: czy nie wywalą połowę firmy jak zaczną restrukturyzować?
szkolenia 2015-10-28 19:15
w pionie szkoleń cały czas szukają osób do pomocy przy realizacji szkoleń. Trzeba jednak być gotowym na ciężką pracę, bo szkoleń jest dużo.
ten i ów 2015-10-31 00:51
niestety trzeba się zgodzić z obserwatorem, mobbing w ZETO w wykonaniu Kadrowej MT to coś strasznego, totalna masakra, kadrowa i perfidny mobing, kiedy się to skończy !!!
3
ten i ów 2015-10-31 00:51
niestety trzeba się zgodzić z obserwatorem, mobbing w ZETO w wykonaniu Kadrowej MT to coś strasznego, totalna masakra, kadrowa i perfidny mobing, kiedy się to skończy !!!
2
info 2015-11-05 15:10
Polecam ZETO. W sobotę, 17.10.2015, w Łodzi odbyła się największa w Polsce konferencja poświęcona programowaniu i technologiom mobilnym - Mobilization. Kolejny raz z udziałem CK ZETO. Ciekawie wypadła prelekcja Pawła Wojdery na co dzień tworzącego oprogramowanie w CK ZETO.
computerworld 2015-11-05 15:12
Według raportu ComputerWorld Top200 za rok 2014 CK ZETO S.A. zajmuje:
9 pozycję wśród największych dostawców usług centrów i przetwarzania danych w Polsce,
14 pozycję wsród największych dostawców usług szkoleniowych w Polsce,
22 pozycję wśród największych dostawców usług outsourcingowych w Polsce,
23 pozycję wśród największych dostawców rozwiązań i usług IT dla sektora informatycznego w Polsce,
25 pozycję wśród największych dostawców rozwiązań i uług IT dla sektora dużych firm i korporacji w Polsce,
27 pozycję wśród największych dostawców rozwiązań i usług IT dla sektora bankowego w Polsce,
28 pozycję wśród największych dostawców rozwiązań i usług IT dla sektora mediów w Polsce,
31 pozycję wśród największych dostawców rozwiązań i usług IT dla sektora finansowego i ubezpieczeniowego w Polsce,
33 pozycję wśród największych dostawców serwerów w Polsce.
Importer 2015-11-10 21:29
Wojdera gra też fajnie w kosza .
Człowiek z gór 2015-11-23 23:17
No widać po wynikach, że nadal krzywa opadająca jest, wszystkie (poza jedną) pozycje poniżej drugiej dziesiątki.
Przetargów to raczej nie wygrywacie, a i startować w szeregu z najlepszymi trochę wstyd. Chyba zarząd trzeba zmienić, bo ten jakoś rady nie daje. Dwa chłopki roztropki od zamykania biznesów się trafiły ,a na własnym cycku produkcję przynoszącą straty wyhodowali.
Wstyd, prawdziwy wstyd. Zeto za tego zarządu przestało się liczyć w czymkolwiek. Za to teren ładny dla dewelopera, krańcówka blisko i na uczelnię rzut z okna.
2
ADS 2015-11-25 19:10
POWSTAJE ASSECO DATA SYSTEMS – JEDNA Z NAJWIĘKSZYCH POLSKICH FIRM INFORMATYCZNYCH
Zarząd Asseco Poland S.A. zdecydował o budowie spółki Asseco Data Systems S.A. (ADS). Powstanie ona na bazie kompetencji sześciu polskich firm z Grupy Asseco – ADH-Soft Sp. z o.o., CK Zeto Łódź S.A., Combidata Poland Sp. z o.o., Z.U.I Otago Sp. z o.o., PI Zeto Bydgoszcz S.A. oraz Unizeto Technologies S.A. Asseco Data Systems S.A. będzie dostarczało produkty i usługi, bazujące na oprogramowaniu własnym oraz firm trzecich, a także rozwiązania infrastruktury teleinformatycznej. Działalność spółki skoncentrowana zostanie na obsłudze przedsiębiorstw oraz instytucji administracji samorządowej na rynku lokalnym.
Asseco Data Systems S.A. skupi wiedzę i wieloletnie doświadczenie tworzących ją spółek. Firma oferować będzie rozwiązania i oprogramowanie dla administracji samorządowej oraz firm. W ofercie ADS znajdą się także systemy dedykowane dla klientów na poziomie ogólnopolskim, np. z branży leasingowej i finansowej. Będzie to także największe polskie centrum, obsługujące podpis elektroniczny. Zakres działania spółki obejmie obszar zarządzania dokumentami elektronicznymi oraz usługi drukowania i korespondencji masowej. Stanie się ona liderem sektora usług szkoleniowych i dostawcą platform do zarządzania kapitałem ludzkim i do e-edukacji. ADS będzie także zarządzało nowoczesnymi ośrodkami przetwarzania danych.
Głównym celem budowy Asseco Data Systems S.A. jest stworzenie lepszych możliwości do rozwoju biznesu niż te, które wcześniej miały konsolidowane mniejsze firmy. Pozwoli też na pozyskiwanie większych kontraktów oraz dodatkowego kapitału na inwestycje. Spółka skorzysta również z potencjału, związanego z rozpoznawalnością oraz ugruntowaną pozycją marki Asseco. Duża skala działania ADS przełoży się także na silniejszą pozycję wewnątrz całej Grupy Asseco.
Swoją działalność operacyjną ADS rozpocznie na początku 2016 r. w dziesięciu lokalizacjach w całej Polsce. Struktura firmy oparta zostanie na pionach biznesowych, które będą odpowiadały za określone produkty, usługi oraz klientów. Pozwoli to na efektywny i usystematyzowany podział zadań, a w konsekwencji wysoki poziom obsługi klientów.
Glupota ludzka nie zna granic 2015-11-26 11:10
Ale się podłożyłeś. Oni teraz zgłoszą obrazę albo stalking do prokuratury i prokuratura ustali Twoje IP i adres i oczywiście im przekaże, a Ty wylecisz z roboty.
niemenedżer 2015-11-26 11:54
Naprzemiennie tu widać opinie manipulantów: sfrustrowanych byłych i obecnych pracowników oraz ludzi, którym wydaje się, że bałwochwalcze opinie na temat firmy to jedyny sposób obrony.
A może po prostu prawda leży pośrodku - niech pierwszy rzuci kamień ten, kto pracował w firmie idealnej.
dziennik lodzki 19.11.2015 2015-11-26 16:23
Komisje dwóch programów stypendialnych ogłosiły w czwartek (19 listopada) ich laureatów: chodzi o "Młodych w Łodzi" oraz o Stypendia Miasta Łodzi. Pierwszy z programów oparty jest na współpracy z łódzkimi pracodawcami, którzy fundują studentom stypendia w wysokości 700-800 zł na okres 9 miesięcy. W tym roku wpłynęło ok. 350 wniosków. Stypendia otrzymało 21 studentów.
Trzy ze stypendiów "Młodych w Łodzi" ufundowała firma CK ZETO. - Widzimy jak szybko nagrodzeni studenci stają się pełnoprawnymi członkami naszych zespołów realizując zaawansowane projekty. Ich nowe spojrzenie czy sposób rozwiązywania problemów idealnie łączą się z doświadczeniem naszych inżynierów dzięki czemu tworzymy innowacyjne rozwiązania i zaawansowane aplikacje – opowiadał dyrektor Pionu Rozwoju Oprogramowania CK ZETO.
heh 2015-12-07 01:50
niezrozumienie definicji stalkingu powoduje, mylne wyobrażenie o problemie.
W polskim kodeksie karnym stalking (zdefiniowany jako uporczywe nękanie powodujące uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotne naruszenie prywatności) od 6 czerwca 2011 r. stanowi przestępstwo, zagrożone karą pozbawienia wolności do 3 lat (art. 190a § 1 k.k.) lub – w przypadku doprowadzenia ofiary do próby samobójczej – do 10 lat.
Pisanie opinii na portalu z opiniami, nie jest stalkingiem, nie pasuje ci nie czytaj. Mijasz się z tematem o jakąś milę świetlną.
Słabe zaś wyniki zeto, pozostają słabymi wynikami. Nie ja je wymyśliłem, jedynie oceniłem.
heh 2015-12-07 01:51
brak zrozumienia definicji stalkingu powoduje, mylne wyobrażenie o problemie.
W polskim kodeksie karnym stalking (zdefiniowany jako uporczywe nękanie powodujące uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotne naruszenie prywatności) od 6 czerwca 2011 r. stanowi przestępstwo, zagrożone karą pozbawienia wolności do 3 lat (art. 190a § 1 k.k.) lub – w przypadku doprowadzenia ofiary do próby samobójczej – do 10 lat.
Pisanie opinii na portalu z opiniami, nie jest stalkingiem, nie pasuje ci nie czytaj. Mijasz się z tematem o jakąś milę świetlną.
Słabe zaś wyniki zeto, pozostają słabymi wynikami. Nie ja je wymyśliłem, jedynie oceniłem.
niemenedżer 2015-12-07 10:19
nie rozumiem, czemu odnosisz się do mojej wypowiedzi w kontekście stalkingu, nie było nawet pół słowa na ten temat w moim wpisie.
ha 2015-12-10 12:32
Heh pisał o 2 nad ranem i nie za bardzo wiedział co pisze. Wybacz mu lub ole! go.
taki se 2015-12-16 18:03
teraz to bardziej zwalniają niż przyjmują.
Smarty 2015-12-16 18:40
A potem se będą szukać . Powodzenia !!!
NoName 2016-02-14 12:19
Roberto ze 24 kafle chyba wyciąga .
Marian z domku pod lasem 2016-03-07 15:40
... chyba już nie długo. Właściciel zobaczy, że nie daje człowiek rady i straci do niego zaufanie.
1
press 2016-03-14 15:20
Aktualne oferty pracy :

Android Developer
Programista .NET
Projektant - Programista Java
Specjalista ds. kluczowych klientów

Oferujemy również praktyki dla studentów:

Programowanie Java
Programowanie Delphi

Wspomniane dokumenty można przesyłać drogą e-mailową na adres: cv@ckzeto.pl
press 2016-03-15 13:40
Asseco Data Systems (ADS) zostało zbudowane na bazie wiedzy i wieloletniego doświadczenia sześciu polskich firm z Grupy Asseco – ADH-Soft, CK Zeto Łódź, Combidata Poland, Z.U.I Otago, PI Zeto Bydgoszcz oraz Unizeto Technologies. ADS dostarcza produkty i usługi IT, a także rozwiązania infrastruktury teleinformatycznej. Jednym z najważniejszych dla spółki segmentów są przedsiębiorstwa oraz instytucje administracji publicznej i samorządowej na rynku lokalnym, dlatego poza Gdynią posiada oddziały również w 9 innych lokalizacjach. W ofercie ADS są także systemy dedykowane dla klientów na poziomie ogólnopolskim, np. z branży leasingowej i finansowej. Ponadto jest największym polskim centrum, obsługującym podpis elektroniczny. Zakres działania spółki obejmuje zarządzanie dokumentami elektronicznymi oraz usługi drukowania i korespondencji masowej. Jest ona także liderem sektora usług szkoleniowych oraz dostawcą platform do zarządzania kapitałem ludzkim i do e-edukacji. ADS kieruje również nowoczesnymi ośrodkami przetwarzania danych. Jej prezesem jest Andrzej Dopierała, doświadczony menedżer i wiceprezes zarządu w Asseco Poland – spółce stojącej na czele Grupy Asseco. W skali globalnej, Asseco jest 6. co do wielkości graczem na rynku oprogramowania w Europie, który działa w 54 państwach na całym świecie.
po koleżeńsku 2016-04-05 20:54
Mam kolegę, który zajmował się nadzorem. Pracował naście lat w gdyńskim oddziale Asseco. Rok temu niespodziewanie Bogu ducha winny wyleciał. Od tej pory szuka pracy. Taka specyfika stanowiska, no i taka firma.

Ja nie polecam Asseco już nikomu, bo co chwilę kogoś zwalniają. To ponoć dlatego, że zamiast zatrudniać i dawać podwyżki, to kupują za grubą kasę inne firmy.
po koleżeńsku 2016-04-06 17:46
Zatrudnienie kogoś po konekscjach lub z rodziny w miejsce specialisty, to tu standard, ale może jego stanowisko się dublowało ze stanowiskiem w bliźniaczej firmie, którą kupiło Asseco, a może były to cięcia związane z centralizacją wszystkiego w Rzeszowie.

Prawda jest taka, że to co wypracowywał Prokom, Asseco niweczy i dopiero jak zmieni się pracę to widać, jak 50 razy mniejsze firmy IT mają wszystko pięknie dopracowane - od automatyzacji działu HR, ocen kwartalnych, bazy kompetencji, produktów, po benefity, systemy nagradzania i nadawania wyróżnień, wewnętrzne encyklopedię techniczną, typowanie dyżurnych ekspertów, pomagających innym. Asseco nic z tego nie ma, tylko bałagan po szyję, a co gorsza ma zupełnie inne procedury i zasady pracy w różnych pionach, jak by to były inne podmioty.
1
specjalista 2016-05-19 19:42
3 tys ale brutto - śmiech na sali! A w ogłoszeniu jak byk napisane, że oferują atrakcyjne wynagrodzenie.
Atrakcyjne? owszem ale dla pracodawcy bo mało płaci specjaliście a wymaga wiele - zbyt wiele jak na tak słabe wynagrodzenie. Wstyd dla tego co ogłoszenie pisał . WSTYD!
3
nie bzykam się w pracy 2016-08-16 21:10
No dobra, co dzisiaj "zostało" z CK Zeto po połączeniu się w ADS SA ?
Jaki zysk? Ile na minusie ? Pół bańki w pół roku czy już jest więcej ?
Ilu pracowników zostało? Kto tam teraz zapieprza i za jaką pajdę chleba? Pany Prezesy krewetki jedzą...a reszta to szara masa od zapierdalania za grosze, dodatki pozabierali, ludzie się opamiętali i zaczęli odchodzić.
Kto teraz wypracuje pensyjki dla panów prezesów/dyrektorów? No kto ?
6
gama 2016-08-17 12:34
Duzo w tym racji, ale powiem ci, ze jednym dodatki pozabierali a innym dodali. Korpo rządzi.
przydupas przydupasa 2016-09-20 18:31
Nastał dzień prawdy. W jasnym świetle ukazały się prawdziwe oblicza i to co było skrzętnie skrywane.
Tylko niech teraz wydymane osoby pozostaną do ostatniej chwili na statku,który postanowiono zatopić, oczywiście zostać dla firmy i dla R.
A w Patafii niebardzo 2016-09-21 09:05
@minion a ja wiem, że dano propozycje nie do odrzucenia jednym (zmniejszające wynagrodzenie i pogarszające warunki pracy), innych potraktowano jak odpadki, inni jeszcze zrezygnowali sami. Szykują się pozwy i nieprzyjemności. Jest niemiło i ponuro.
2
pirania 2016-09-21 09:47
minion czy masz masz na myśli gdańsk? tam poszukują teraz konkretnie na stanowisko Specjalista ds. wdrożeń ale sądzisz że się dostaniesz? przede wszystkim przygotuj się na częste podróże po kraju jak się uda
1
Nie jestem robotem 2016-10-25 17:57
Jakiś czas temu, któryś z forumowiczów/ forumowiczek rozpisywał się nad tym jak było, i snuł plany jak będzie. Nie wszystkim się to podobało i w większości uważane to było za hejt. Teraz widać, że miał/miała/mieli rację.
Czasami dobrze jest się zastanowić, czy ma się rację, obrzucając kogoś kałem.
Zarząd uszczuplony, były wice z wypowiedzeniem (gratulacje dla radosława p.) a i ZETO znikło.
Pochylmy głowy w geście podziękowania byłemu prezesowi marianowi p. i jego smutnemu następcy robertowi k.

11
Specjalista 2016-11-22 16:16
W sprawie ogłoszenia na Specjalista obsługi klienta, Szcecin. Napiszcie pls czy jak pracowałam w call center to mogę wysłać cv? Jaka pensja i warunki.
1
Nick 2017-01-10 19:50
Wypowiedzenia trafiły do pracowników, znika kolejna gałąź dawnego zeto.
Zastanawiałeś się k. kiedy przyjdą do ciebie z wypowiedzeniem umowy o prezesurę firmy, którą pozwoliłeś p. zlikwidować?
Czekasz na charakterystyczny dzwonek telefonu od kogoś nad tobą, kto powie bez mrugnięcia okiem, jak ty swoim czasie robiłeś wielokrotnie osobom, które znałeś, że ma sprzeczne do twoich zdanie o sposobie funkcjonowania tego dziwnego tworu i nie widzi twojej w nim przyszłości?
Uwielbiam ten moment: "a nie mówiłem?".
Słaby byłeś, słaby jesteś i słaby zostaniesz zwolniony.
Czemu Ty zawsze piszesz we wtorki? 2017-01-16 14:14
Czemu Ty zawsze piszesz we wtorki? W inne dni nie masz neta?
1
Nick 2017-01-17 23:57
Wtorek jest niesamowitym dniem tygodnia, wtorek poświęcam BYŁEMU ZETO, bo mam tego dnia/wieczora czas na to. Zaś dostęp do netu mam w każdej chwili, każdego dnia, w każdym miejscu na świecie. Niepotrzebnie sączysz jad złośliwości.
Tych wtorkowych wpisów nie było w sumie aż tyle, nie mniej, faktycznie ciekawostka taka. Nie przywiązuję się do dni tygodnia, ubolewam na DAWNYM ZETO i tym co z nim zrobił marian p. rękami tego śmiesznego roberta k. Firma nie pozbawiona była wad, naleciałości ale była nasza, z ludzką twarzą (a wszystko to po odejściu na emeryturę mariana p.), potem wrócił marian p. na swoim pokracznym koniu i zaczęło się bagno przykrywane grubą warstwą mułu i trwało to do chwili JEJ zniknięcia.
2
Mlody 2017-01-18 10:43
Czyli jako pracownik DAWNEGO ZETO miałeś i sprzedałeś akcje ZETO a teraz dziwisz się że już nie ma ZETO?
Czy mógłbyś wytłumaczyć mi dlaczego sprzedałeś te akcje likwidując ZETO, a teraz narzekasz, że nie ma już ZETO?
To ja jednak wolę pracować w Asseco niż w DAWNYM ZETO.
2
Nick 2017-01-18 14:48
Pracownicy, którzy byli posiadaczami akcji zostali zobligowani przez kupującego do zbycia na rzecz nowego właściciela akcji w pierwszej cenie lub jeśli tego nie zrobili, w drugiej, gorszej cenie.
Nie mnie, co warte może podkreślenia idziesz w złą stronę, bo błędna twa dedukcja. Nie trzeba było mieć akcji, żeby być pracownikiem ZETO i uważać, że była to również moja firma. Moja firma, dlatego, że byłem jej pracownikiem i utożsamiałem się z nią każdego pracującego dnia tygodnia.
Przykro było patrzeć, jak firma ta pikuje, pod bezrefleksyjnymi rządami w przepaść.
A tak przy okazji, nie narzekam, że nie ma ZETO i tyle w temacie. Pochylam ze smutkiem głowę nad tym co się z nim stało.
6
Kronikarz 2017-01-24 10:54
Nieprawdopodobne, że ktoś może otwarcie proklamować swoje poparcie dla defraudacji nazywając je ‘były jakieś wady’!
Prawda jest taka, że po 2006 grupa pracowników doprowadziła do zdefraudowania kilku milionów zł majątku spółki poprzez nieprawne pobieranie towarów z magazynu, podrzucanie faktur za materiały i usługi niewykorzystane w działalności spółki, nieprawne wypłacanie i niespłacanie pożyczek i inne. Kiedy pozostali akcjonariusze stanowiący bezwzględną większość zaczęli podejrzewać nieprawidłowości poprosili ‘emerytów’ o pomoc. W 2008/9 nastąpiła zmiana zarządu i wielkie czyszczenie. Fakty te są udokumentowane np.: postępowaniami komorniczymi, więc stuknij się w głowę człowieku i nie pisz, że było fajnie jak grupa cwaniaczków okradała resztę.
15
nino.rota 2017-01-24 20:26
@kronikarz - masz dowody? to złóż doniesienie, a tak to tylko domysły a nawet pomówienia i oszczerstwa
3
Pracownik 2017-02-09 12:46
Brawo za odwagę @kronikarz. Nie daj się prowokować. Akcjonariusze wiedzą, bo to było powiedziane na walnych, to forum to nie jest miejsce na takie informacje.
Lusia 2017-02-13 22:36
dlatego też akcjonariusze, będący w większości jeszcze pracownikami ZETO, sami zrezygnowali z corocznej wypłaty dywidendy oraz pozbawili się finalnie pracy? Szczególnie, że część z nich była w wieku przedemerytalnym, ale jeszcze bez prawa do ochrony?
Poległam i popękały mi zajady ze śmiechu, no litości. Sprzedaż akcji zainicjował większościowy ich posiadacz, który jednocześnie, sprytnie ukuł sobie posadkę w nowej strukturze. Umiejętnie wmówił zmanipulowanym wcześniej akcjonariuszom, że nie ma przyszłości i nie ma szans dla tego ZETO, że sprzedaż akcji, to jedyne racjonalne wyjście. Pozbawiając ich finalnie pracy.
Odniosę się może do wymienionej wyżej kwestii kradzieży.
A ja się chciałam zapytać, gdzie byli odpowiedzialni za pracowników z tendencją do kombinowania ich zwierzchnicy? To przecież oni odpowiedzialni byli za to co działo się w ich działach/pionach/zespołach.
Ale wbrew temu co zostało wyżej napisane nowy, sterowalny zarząd nie zlikwidował wymienionych wcześniej patologii. Pojawiły się nowe, takie które pociągnęły firmę na zupełne dno, że ostatni przynoszący wg twierdzeń tego oto zarządu dział/pion po prostu okazał się mało rentowny. Dla smaczku i podkreślenia słabości tego zarządu należy dodać, że obaj byli prezes i wiceprezes z działu/pionu tego pochodzili, więc teoretycznie, wiedzieli, że coś może być na rzeczy. Tu koniec "co było do udowodnienia".
1
Mlody 2017-02-14 13:02
Jak dobrze, że Asseco kupiło te akcje. Chyba byście się zagryźli z tymi waszymi animozjami.
4
Młodszy 2017-02-14 15:04
Asseco Data Systems właśnie wygrało przetarg na system IT w Łodzi za prawie 30.000.000 PLN i kolejne inne.
I to jest ważne, a nie Wasze polemiki.
Tamta historia się skończyła, czas przewrócić stronę !
6
pracuś 2017-02-15 11:52
No to w końcu są efekty wywalenia nierobów co tu się rozpisują na goworku.
Prawdziwa Polska. 70% społeczeństwa krytykuje, 29 mówi, że trzeba było zrobić inaczej a 1 % naprawdę coś robi.
4
ADS ma już rok 2017-02-17 13:23
a z okazji pierwszego roku ASSECO DATA SYSTEMS najlepsze życzenia:

A – aHCM rozwoju szybkiego
S – Szkoleń doskonałych w milionach kupowanych
S – Systemu LEO efektywnego
E – Elektronicznego podpisu do każdego domu trafiającego
C – Czarodzieja faktur w każdym biurze księgowym
O – Ogromu Centralnych Systemów Miejskich wdrożonych

D – Dobrego kolejnego roku
A – Atmosfery pracy
T – Trafnych decyzji
A – Angażujących się na 100% pracowników

S – Serwerowni dostępnych dla klientów w setkach liczonych
Y – Yacht klubu własnego blisko centrali zlokalizowanego
S – Stera wydajnego
T – Trafnych decyzji biznesowych
E – Ekscytujących kontraktów również dla firmy rozwojowych
M - Milionowych przychodów
S – Samych zadowolonych pracowników!
Mlodszy 2017-02-19 18:29
Zawsze tak jest, że to młodzi pracują na sukces firmy.
Jak tu znowu jakiś emeryt napisze, że w poprzednim wieku ktoś go uraził, to ogolę się na łyso.
Tylko nie myślcie, że głowę.
2
Zostaw swoją opinię o Asseco Data Systems S.A. - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Asseco Data Systems S.A.