brak logo

Asseco Data Systems S.A.

Łódź

Opinie o Asseco Data Systems S.A.

seal 2015-03-12 09:17:38
No nareszcie ktoś rozsądny!
Oczywiście, że prawda jest zawsze pośrodku, a takie opinie tylko mieszają w głowie. Trzeba samemu przyjść i zobaczyć jak jest.
1
admin 2015-03-17 13:00:52
Wpis niezgodny z zasadami forum. Forum przeznaczone dla osób pracujących w firmie lub po przebytej rozmowie kwalifikacyjnej.
1
Cichy wielbiciel 2015-05-27 18:56:28
Ludzie . Jestem człowiekiem , który walczył z de..lami w innych firmach a w ZETO znalazłem spokój , opanowanie , kulturę , fajnych i rozsądnych ludzi , bardzo życzliwych dla siebie nawzajem . Do tego wszystkiego to stara firma która ma jakąś tradycję . Ludzie tutaj po prostu są pracownikami IT z prawdziwego zdarzenia a nie korporacyjnymi bananami , jakich w wielu innych zachodnich firmach w Łodzi się spotyka , takimi którzy są bardziej amerykańscy niż Ameryka i bardziej bankowi niż JP Morgan . Taka moja mowa !!! Pozdrawiam !!!
1
lucky 2015-06-10 22:13:58
Walczysz o podwyżkę, czy samochód służbowy do dyspozycji po godzinach pracy?
Nawet umów normalnych o pracę nie ma tylko kontrakty albo umowy o dzieło. O taką pracę walczyłeś?
Zeto za sprawą bojącego się o pensję prezesiny i jego wystraszonego zastępcy wcina się w działkę dobrze spenetrowaną przez inne, lepsze firmy. Takie przykłady lecą z Rzeszowa, bo marża na oprogramowaniu, asystach nic nie wartych i nadzorze IT, jest zdaniem właściciela najbardziej opłacalna. Ta firma to dno z dużą warstwą mułu.
Obecne prezesowstwo pozbyło się tradycyjnego szacunku dla człowieka i wpadło w wir oszczędnosciowego podchodzenia do biznesu. Starym pracownikom dziękujemy, zatrudniamy nowych za grosze, doimy dotacje UE i korzystamy z darmowych praktykantów (pozdrawiam BG).
I to jest twoim zdaniem ten raj?
No wybacz. Otwórz oczy.
4
Cichy wielbiciel 2015-06-16 15:31:15
Rozumiem Twoją frustrację . Pewnie masz jakiś powód do niezadowolenia. Umowy o prace są .. nie wiem w jakim dziale pracujesz . Ja tylko przedstawiłem swój punkt widzenia. Jest mi tu dobrze. Jak masz problemy to spróbuj je jakoś rozwiązać - odejdź a może już odszedłeś . Ja piszę głównie o atmosferze , jest bardzo fajna , lubię tu przychodzić . Na sprawach prowadzenia firmy znam się mniej . Mam nadzieję ,że nie jest tak źle jak to opisujesz .
O jakim Zeto tu piszecie? 2015-06-17 12:08:29
Bo ja pracuję w Centrum Komputerowe Zeto w Łodzi i Twoje teksty z lekka mnie ... no: dziwią.
Wg Cb w Zeto powinno być stado młodych, zastraszonych baranów na umowach o dzieło. Sam jesteś b... Nie pracowalibyśmy na takich warunkach. Są umowy o pracę, socjal, starsi mili (i niemili też) pracownicy.
Nie znam nikogo na kontrakcie, kolega poprosił o umowę bezterminową, bo chciał kredyt i od razu dostał, normalnie są próbne na 6 miesięcy i potem terminowe na rok. Jak krytykujesz BG, to pewnie miałaś staż w szkoleniach, nie dostałaś potem propozycji pracy i piszesz pierdoły. My dostaliśmy pracę po stażu to możemy pisać jak jest w realu.
1
lucky 2015-06-22 22:49:19
hapacze darmówek, przejdźcie się do kadrowo-płacowej pani o blond czuprynie i zapytajcie się o pasek wypłaty, tam ukaże się w całej okazałości szczodrość zarządu zeto, który kroi was za każdą "darmówkę", prywatną służbę zdrowia, karnety sportowe czy native speakera. Życie w niewiedzy uszczęśliwia.
1
mała mi 2015-06-24 09:19:18
Otóż, jeżeli zatrudniony uzyskuje korzyść majątkową o charakterze osobistym, np. w postaci dofinansowania do aktywności sportowej, do usług medycznych, nauki języka, który może swobodnie wykorzystywać do celów prywatnych, wówczas powstaje u niego przychód ze stosunku pracy.

Tak stanowi prawo, drogi happy-go-lucky
1
lucky 2015-06-24 23:17:09
... co automatycznie wliczane jest w jego przychód/wynagrodzenie, a co za tym idzie odprowadzany powinien być za to podatek, do kórego zeto nie dołoży grosiwa, przez co pracownik sam sobie funduje poszczególne "pakiety socjalne", tak szeroko opisywane na stronie "poszukiwany na stanowisko pracownik", poprzez odciągnięcie kwoty uzgodnionej z prywatną firmą medyczną, bądź firmą pośredniczącą w udzielaniu rabatów poprzez zamówienie grupowe na usługę w postaci zajęć sportowych. Kwota potrącenia znajduje się na pasku możliwym do wygenerowania u pani kadrowej.
Wracając do poruszonego tematu umów, kolejna umowa po okresie próbnym, o której rozpisywał się inny "zadowolony z pracy w kołchozie zeto", nie daje uprawnień do oczekiwania, że po przykładowo skończonym projekcie, trzecia umowa będzie na czas nieokreślony.
Koszty mają być niskie, bo właściciel nie dokłada złotówki, a ciągnąć chce każdego roku więcej. Pojawiają się więc różne pomysły mające na celu maksymalizację ograniczenia kosztów, co najprościej można osiągnąć, wg mniemania zarządu, kosztem pracowników. Nagrodą za pracę jest "zaszczyt pracy w kołchzie", tu pozdrowię dyrektora "zakręconego".
O jakim Zeto tu piszecie? 2015-06-26 09:43:34
Tobie, to szkoda tłumaczyć o co chodzi z tymi niepieniężnymi przychodami ze stosunku pracy i koniecznością zapłaty podatku od nich. Nie lubisz matematyki , co?
Co do umów, to nie mogą być ciągle na czas nieokreślony, bo tak stanowi kodeks pracy, więc po prostu nie próbuj tego zrozumieć, tylko załóż, że tak jest, jak mądrzejsi próbują Ci wytłumaczyć.
Lucky 2015-06-26 21:38:11
... poległam i chyba nie powstanę, bo cięta riposta taka, że normalnie mi piegi pospadały.
Tak sobie myślę, że wrócisz do tego postu jak tylko przyjdzie czas na podpisanie umowy na czas nieokreślony i nagle okaże się, że będziesz jedyną osobą, której na tym zależy.
Matematyka to moje drugie imię. A pasek z obciążeniami wypłaty prawdę mówi. Ale można z faktami nie godzić i całe życie spędzieć z głową w piasku/bagnie/czy czymś tam jeszcze klepiąc jak mantrę "jest super, jest super i wszystko w gratisie".
O jakim Zeto tu piszecie? 2015-07-14 13:44:23
Cześć Ruda. Jak piegi? Podoklejałaś z powrotem?
Im więcej krytykujesz tym bardziem mi się Zeto podoba.
A co jeśli ty jesteś z kadr i specjalnie ludzi podpuszczasz, żeby kadzili?
Jesteś?
ten co wie, co i gdzie 2015-07-20 23:35:30
Tak czytam i normalnie uwielbiam ten moment.
Wojownicy zeto.
Obrońcy socjalu i podatku od niego.
Wstawiennicy tych dwóch smutnych i kłamliwych z zarządu.
Ulubieńcy zakręconego dyrektora co z szybkością światła zatrudnia was za pół ceny.
Zeto przestaje istnieć.
Firma z pięćdziesięcioletnią tradycją znika z powierzchni i chyba, nie każdy znajdzie zatrudnienie w nowej strukturze...
A nie mówiłem?!!
ZETO poległo pod rządami tych dwóch, co to Księżyc ...
No uwielbiam ten moment: Zatkało kakao?
Ale nie, bo socjal i podatek od przychodu, dochodu i takie tam, no skończy się za chwilę, co nie? Tak obiecał właściciel. Nie ma tematu, nie ma ZETO, są robert k (dzielnie polemizujący z wróżem, co to wiedział, co i gdzie) i radosław p. oni się poukładali. Jak ktoś napisał ... wodę marianowi nosić będą. A wy szybko do PUP-ów, bo kolejka będzie dłuuuuga.

Swoją drogą jakie to mistrzowskie posunięcie było:
1. przejście na emeryturę,
2. powrót do rady nadzorczej,
3. wystawienie sterowalnych do zarządu,
4. nastawienie większości akcjonarjuszy do sprzedaży akcji konkurencji,
5. skasowanie doli za transakcję i załapanie się na posadkę u nowego właściciela,
6. wyrzucenie z pracy, tych którzy chcieli coś więcej dla ZETO.
Uczcie się, tak sie robi z pracowników LESZCZY. marian z jednej strony was poklepywał z drugą ręką was sprzedawał.
Całusy dla wszystkich, koniec nadawania.
To mój ostatni raport Pelikana.
3
wracaj do sarkofagu 2015-07-22 17:15:11
Pelikany leszcze marian to poprzedni wiek. Wracaj więc do sarkofagu i nie wracaj.
Czy to Wnuczek za Ciebie pisze na komputerze, bo Ty nawet pocztę kazales sobie drukować i przynosić?
robert k 2015-07-23 16:41:45
Witam,
przywołano mnie tu znowu.
W komentarzu dla "ten co wie, co i gdzie" pragnę przypomnieć o programie zapomóg dla obecnych i byłych pracowników. Nie wiem co powoduje, że musisz pod różnymi nickami pisać takie brednie o firmie, nie mam do Ciebie osobiście żadnych uraz, nie wzruszają mnie Twoje oszczerstwa.
Ale jeśli musisz tak ciągle pisać to chyba masz jakiś problem. Jeśli bezzwrotna zapomoga finansowa pomoże Ci rozwiązać ten problem - zapraszam, wystarczy napisać wniosek.
Przekonaj się, że socjal jednak działa.
Pozdrawiam.
RK
qwerty 2015-08-03 07:24:22
Wiem ze to nie ZETO Bydg ale nie moge nigdzie znalezc opini o nich. Moze ktos cos? Oni przeciez tez pod "aseko" :)
Szoking 2015-08-30 19:54:14
Piegowata mówi trochę do rzeczy . Dwaj weseli Panowie rzeczywiście szukają tanich , młodych ludzi do szycia rozległych projektów . ADS robi z firmy CENTRUM KOMPUTEROWE ZERO . Tu jest taka wierchuszka , która żyje z mrówek robotnic , co zrobić taki system teraz mamy w Polszy. Poza tym spoko miejsce .
LucekFair 2015-09-08 08:51:59
Nie , tamten efekt wywodził się bardziej z badań psychologii społecznej . Chodziło o rzucanie obelg ... tutaj widać dość racjonalne argumenty i opisy bliskie prawdzie .
miszcz 2015-10-28 17:56:36
Czy wiadomo co będzie w styczniu z firmą?Czytaj: czy nie wywalą połowę firmy jak zaczną restrukturyzować?
szkolenia 2015-10-28 19:15:34
w pionie szkoleń cały czas szukają osób do pomocy przy realizacji szkoleń. Trzeba jednak być gotowym na ciężką pracę, bo szkoleń jest dużo.
ten i ów 2015-10-31 00:51:01
niestety trzeba się zgodzić z obserwatorem, mobbing w ZETO w wykonaniu Kadrowej MT to coś strasznego, totalna masakra, kadrowa i perfidny mobing, kiedy się to skończy !!!
3
ten i ów 2015-10-31 00:51:02
niestety trzeba się zgodzić z obserwatorem, mobbing w ZETO w wykonaniu Kadrowej MT to coś strasznego, totalna masakra, kadrowa i perfidny mobing, kiedy się to skończy !!!
2
info 2015-11-05 15:10:41
Polecam ZETO. W sobotę, 17.10.2015, w Łodzi odbyła się największa w Polsce konferencja poświęcona programowaniu i technologiom mobilnym - Mobilization. Kolejny raz z udziałem CK ZETO. Ciekawie wypadła prelekcja Pawła Wojdery na co dzień tworzącego oprogramowanie w CK ZETO.
computerworld 2015-11-05 15:12:12
Według raportu ComputerWorld Top200 za rok 2014 CK ZETO S.A. zajmuje:
9 pozycję wśród największych dostawców usług centrów i przetwarzania danych w Polsce,
14 pozycję wsród największych dostawców usług szkoleniowych w Polsce,
22 pozycję wśród największych dostawców usług outsourcingowych w Polsce,
23 pozycję wśród największych dostawców rozwiązań i usług IT dla sektora informatycznego w Polsce,
25 pozycję wśród największych dostawców rozwiązań i uług IT dla sektora dużych firm i korporacji w Polsce,
27 pozycję wśród największych dostawców rozwiązań i usług IT dla sektora bankowego w Polsce,
28 pozycję wśród największych dostawców rozwiązań i usług IT dla sektora mediów w Polsce,
31 pozycję wśród największych dostawców rozwiązań i usług IT dla sektora finansowego i ubezpieczeniowego w Polsce,
33 pozycję wśród największych dostawców serwerów w Polsce.
Importer 2015-11-10 21:29:12
Wojdera gra też fajnie w kosza .
Człowiek z gór 2015-11-23 23:17:31
No widać po wynikach, że nadal krzywa opadająca jest, wszystkie (poza jedną) pozycje poniżej drugiej dziesiątki.
Przetargów to raczej nie wygrywacie, a i startować w szeregu z najlepszymi trochę wstyd. Chyba zarząd trzeba zmienić, bo ten jakoś rady nie daje. Dwa chłopki roztropki od zamykania biznesów się trafiły ,a na własnym cycku produkcję przynoszącą straty wyhodowali.
Wstyd, prawdziwy wstyd. Zeto za tego zarządu przestało się liczyć w czymkolwiek. Za to teren ładny dla dewelopera, krańcówka blisko i na uczelnię rzut z okna.
2
ADS 2015-11-25 19:10:12
POWSTAJE ASSECO DATA SYSTEMS – JEDNA Z NAJWIĘKSZYCH POLSKICH FIRM INFORMATYCZNYCH
Zarząd Asseco Poland S.A. zdecydował o budowie spółki Asseco Data Systems S.A. (ADS). Powstanie ona na bazie kompetencji sześciu polskich firm z Grupy Asseco – ADH-Soft Sp. z o.o., CK Zeto Łódź S.A., Combidata Poland Sp. z o.o., Z.U.I Otago Sp. z o.o., PI Zeto Bydgoszcz S.A. oraz Unizeto Technologies S.A. Asseco Data Systems S.A. będzie dostarczało produkty i usługi, bazujące na oprogramowaniu własnym oraz firm trzecich, a także rozwiązania infrastruktury teleinformatycznej. Działalność spółki skoncentrowana zostanie na obsłudze przedsiębiorstw oraz instytucji administracji samorządowej na rynku lokalnym.
Asseco Data Systems S.A. skupi wiedzę i wieloletnie doświadczenie tworzących ją spółek. Firma oferować będzie rozwiązania i oprogramowanie dla administracji samorządowej oraz firm. W ofercie ADS znajdą się także systemy dedykowane dla klientów na poziomie ogólnopolskim, np. z branży leasingowej i finansowej. Będzie to także największe polskie centrum, obsługujące podpis elektroniczny. Zakres działania spółki obejmie obszar zarządzania dokumentami elektronicznymi oraz usługi drukowania i korespondencji masowej. Stanie się ona liderem sektora usług szkoleniowych i dostawcą platform do zarządzania kapitałem ludzkim i do e-edukacji. ADS będzie także zarządzało nowoczesnymi ośrodkami przetwarzania danych.
Głównym celem budowy Asseco Data Systems S.A. jest stworzenie lepszych możliwości do rozwoju biznesu niż te, które wcześniej miały konsolidowane mniejsze firmy. Pozwoli też na pozyskiwanie większych kontraktów oraz dodatkowego kapitału na inwestycje. Spółka skorzysta również z potencjału, związanego z rozpoznawalnością oraz ugruntowaną pozycją marki Asseco. Duża skala działania ADS przełoży się także na silniejszą pozycję wewnątrz całej Grupy Asseco.
Swoją działalność operacyjną ADS rozpocznie na początku 2016 r. w dziesięciu lokalizacjach w całej Polsce. Struktura firmy oparta zostanie na pionach biznesowych, które będą odpowiadały za określone produkty, usługi oraz klientów. Pozwoli to na efektywny i usystematyzowany podział zadań, a w konsekwencji wysoki poziom obsługi klientów.
Glupota ludzka nie zna granic 2015-11-26 11:10:00
Ale się podłożyłeś. Oni teraz zgłoszą obrazę albo stalking do prokuratury i prokuratura ustali Twoje IP i adres i oczywiście im przekaże, a Ty wylecisz z roboty.
niemenedżer 2015-11-26 11:54:56
Naprzemiennie tu widać opinie manipulantów: sfrustrowanych byłych i obecnych pracowników oraz ludzi, którym wydaje się, że bałwochwalcze opinie na temat firmy to jedyny sposób obrony.
A może po prostu prawda leży pośrodku - niech pierwszy rzuci kamień ten, kto pracował w firmie idealnej.
dziennik lodzki 19.11.2015 2015-11-26 16:23:47
Komisje dwóch programów stypendialnych ogłosiły w czwartek (19 listopada) ich laureatów: chodzi o "Młodych w Łodzi" oraz o Stypendia Miasta Łodzi. Pierwszy z programów oparty jest na współpracy z łódzkimi pracodawcami, którzy fundują studentom stypendia w wysokości 700-800 zł na okres 9 miesięcy. W tym roku wpłynęło ok. 350 wniosków. Stypendia otrzymało 21 studentów.
Trzy ze stypendiów "Młodych w Łodzi" ufundowała firma CK ZETO. - Widzimy jak szybko nagrodzeni studenci stają się pełnoprawnymi członkami naszych zespołów realizując zaawansowane projekty. Ich nowe spojrzenie czy sposób rozwiązywania problemów idealnie łączą się z doświadczeniem naszych inżynierów dzięki czemu tworzymy innowacyjne rozwiązania i zaawansowane aplikacje – opowiadał dyrektor Pionu Rozwoju Oprogramowania CK ZETO.
heh 2015-12-07 01:50:48
niezrozumienie definicji stalkingu powoduje, mylne wyobrażenie o problemie.
W polskim kodeksie karnym stalking (zdefiniowany jako uporczywe nękanie powodujące uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotne naruszenie prywatności) od 6 czerwca 2011 r. stanowi przestępstwo, zagrożone karą pozbawienia wolności do 3 lat (art. 190a § 1 k.k.) lub – w przypadku doprowadzenia ofiary do próby samobójczej – do 10 lat.
Pisanie opinii na portalu z opiniami, nie jest stalkingiem, nie pasuje ci nie czytaj. Mijasz się z tematem o jakąś milę świetlną.
Słabe zaś wyniki zeto, pozostają słabymi wynikami. Nie ja je wymyśliłem, jedynie oceniłem.
heh 2015-12-07 01:51:31
brak zrozumienia definicji stalkingu powoduje, mylne wyobrażenie o problemie.
W polskim kodeksie karnym stalking (zdefiniowany jako uporczywe nękanie powodujące uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotne naruszenie prywatności) od 6 czerwca 2011 r. stanowi przestępstwo, zagrożone karą pozbawienia wolności do 3 lat (art. 190a § 1 k.k.) lub – w przypadku doprowadzenia ofiary do próby samobójczej – do 10 lat.
Pisanie opinii na portalu z opiniami, nie jest stalkingiem, nie pasuje ci nie czytaj. Mijasz się z tematem o jakąś milę świetlną.
Słabe zaś wyniki zeto, pozostają słabymi wynikami. Nie ja je wymyśliłem, jedynie oceniłem.
niemenedżer 2015-12-07 10:19:11
nie rozumiem, czemu odnosisz się do mojej wypowiedzi w kontekście stalkingu, nie było nawet pół słowa na ten temat w moim wpisie.
ha 2015-12-10 12:32:57
Heh pisał o 2 nad ranem i nie za bardzo wiedział co pisze. Wybacz mu lub ole! go.
taki se 2015-12-16 18:03:00
teraz to bardziej zwalniają niż przyjmują.
Smarty 2015-12-16 18:40:33
A potem se będą szukać . Powodzenia !!!
NoName 2016-02-14 12:19:38
Roberto ze 24 kafle chyba wyciąga .
Marian z domku pod lasem 2016-03-07 15:40:55
... chyba już nie długo. Właściciel zobaczy, że nie daje człowiek rady i straci do niego zaufanie.
press 2016-03-14 15:20:44
Aktualne oferty pracy :

Android Developer
Programista .NET
Projektant - Programista Java
Specjalista ds. kluczowych klientów

Oferujemy również praktyki dla studentów:

Programowanie Java
Programowanie Delphi

Wspomniane dokumenty można przesyłać drogą e-mailową na adres: cv@ckzeto.pl
press 2016-03-15 13:40:35
Asseco Data Systems (ADS) zostało zbudowane na bazie wiedzy i wieloletniego doświadczenia sześciu polskich firm z Grupy Asseco – ADH-Soft, CK Zeto Łódź, Combidata Poland, Z.U.I Otago, PI Zeto Bydgoszcz oraz Unizeto Technologies. ADS dostarcza produkty i usługi IT, a także rozwiązania infrastruktury teleinformatycznej. Jednym z najważniejszych dla spółki segmentów są przedsiębiorstwa oraz instytucje administracji publicznej i samorządowej na rynku lokalnym, dlatego poza Gdynią posiada oddziały również w 9 innych lokalizacjach. W ofercie ADS są także systemy dedykowane dla klientów na poziomie ogólnopolskim, np. z branży leasingowej i finansowej. Ponadto jest największym polskim centrum, obsługującym podpis elektroniczny. Zakres działania spółki obejmuje zarządzanie dokumentami elektronicznymi oraz usługi drukowania i korespondencji masowej. Jest ona także liderem sektora usług szkoleniowych oraz dostawcą platform do zarządzania kapitałem ludzkim i do e-edukacji. ADS kieruje również nowoczesnymi ośrodkami przetwarzania danych. Jej prezesem jest Andrzej Dopierała, doświadczony menedżer i wiceprezes zarządu w Asseco Poland – spółce stojącej na czele Grupy Asseco. W skali globalnej, Asseco jest 6. co do wielkości graczem na rynku oprogramowania w Europie, który działa w 54 państwach na całym świecie.
po koleżeńsku 2016-04-05 20:54:56
Mam kolegę, który zajmował się nadzorem. Pracował naście lat w gdyńskim oddziale Asseco. Rok temu niespodziewanie Bogu ducha winny wyleciał. Od tej pory szuka pracy. Taka specyfika stanowiska, no i taka firma.

Ja nie polecam Asseco już nikomu, bo co chwilę kogoś zwalniają. To ponoć dlatego, że zamiast zatrudniać i dawać podwyżki, to kupują za grubą kasę inne firmy.
po koleżeńsku 2016-04-06 17:46:59
Zatrudnienie kogoś po konekscjach lub z rodziny w miejsce specialisty, to tu standard, ale może jego stanowisko się dublowało ze stanowiskiem w bliźniaczej firmie, którą kupiło Asseco, a może były to cięcia związane z centralizacją wszystkiego w Rzeszowie.

Prawda jest taka, że to co wypracowywał Prokom, Asseco niweczy i dopiero jak zmieni się pracę to widać, jak 50 razy mniejsze firmy IT mają wszystko pięknie dopracowane - od automatyzacji działu HR, ocen kwartalnych, bazy kompetencji, produktów, po benefity, systemy nagradzania i nadawania wyróżnień, wewnętrzne encyklopedię techniczną, typowanie dyżurnych ekspertów, pomagających innym. Asseco nic z tego nie ma, tylko bałagan po szyję, a co gorsza ma zupełnie inne procedury i zasady pracy w różnych pionach, jak by to były inne podmioty.
1
specjalista 2016-05-19 19:42:36
3 tys ale brutto - śmiech na sali! A w ogłoszeniu jak byk napisane, że oferują atrakcyjne wynagrodzenie.
Atrakcyjne? owszem ale dla pracodawcy bo mało płaci specjaliście a wymaga wiele - zbyt wiele jak na tak słabe wynagrodzenie. Wstyd dla tego co ogłoszenie pisał . WSTYD!
2
nie bzykam się w pracy 2016-08-16 21:10:39
No dobra, co dzisiaj "zostało" z CK Zeto po połączeniu się w ADS SA ?
Jaki zysk? Ile na minusie ? Pół bańki w pół roku czy już jest więcej ?
Ilu pracowników zostało? Kto tam teraz zapieprza i za jaką pajdę chleba? Pany Prezesy krewetki jedzą...a reszta to szara masa od zapierdalania za grosze, dodatki pozabierali, ludzie się opamiętali i zaczęli odchodzić.
Kto teraz wypracuje pensyjki dla panów prezesów/dyrektorów? No kto ?
5
gama 2016-08-17 12:34:43
Duzo w tym racji, ale powiem ci, ze jednym dodatki pozabierali a innym dodali. Korpo rządzi.
przydupas przydupasa 2016-09-20 18:31:15
Nastał dzień prawdy. W jasnym świetle ukazały się prawdziwe oblicza i to co było skrzętnie skrywane.
Tylko niech teraz wydymane osoby pozostaną do ostatniej chwili na statku,który postanowiono zatopić, oczywiście zostać dla firmy i dla R.
A w Patafii niebardzo 2016-09-21 09:05:05
@minion a ja wiem, że dano propozycje nie do odrzucenia jednym (zmniejszające wynagrodzenie i pogarszające warunki pracy), innych potraktowano jak odpadki, inni jeszcze zrezygnowali sami. Szykują się pozwy i nieprzyjemności. Jest niemiło i ponuro.
2
pirania 2016-09-21 09:47:40
minion czy masz masz na myśli gdańsk? tam poszukują teraz konkretnie na stanowisko Specjalista ds. wdrożeń ale sądzisz że się dostaniesz? przede wszystkim przygotuj się na częste podróże po kraju jak się uda
1
Nie jestem robotem 2016-10-25 17:57:42
Jakiś czas temu, któryś z forumowiczów/ forumowiczek rozpisywał się nad tym jak było, i snuł plany jak będzie. Nie wszystkim się to podobało i w większości uważane to było za hejt. Teraz widać, że miał/miała/mieli rację.
Czasami dobrze jest się zastanowić, czy ma się rację, obrzucając kogoś kałem.
Zarząd uszczuplony, były wice z wypowiedzeniem (gratulacje dla radosława p.) a i ZETO znikło.
Pochylmy głowy w geście podziękowania byłemu prezesowi marianowi p. i jego smutnemu następcy robertowi k.

8
Specjalista 2016-11-22 16:16:26
W sprawie ogłoszenia na Specjalista obsługi klienta, Szcecin. Napiszcie pls czy jak pracowałam w call center to mogę wysłać cv? Jaka pensja i warunki.
Zostaw swoją opinię o Asseco Data Systems S.A. - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Asseco Data Systems S.A.