brak logo

PCB SERVICE

Gdańsk

Opinie o PCB SERVICE

anonim 2009-11-25 16:49:30
Zdecydowanie odradzam
anonim 2011-09-01 11:41:50
dlaczego odradzasz??
Tio. 2014-11-02 19:40:35
Ja. Rownież zdecydowanie odradzam !!!!!! Zastanów sie 4 razy zanim nawet wyślesz cv. A jak już pomyślisz ze czemu nie to jeszcze puknij sie w głowę lub idź z psem na spacer. Jeżeli ktoś zainteresowany o tematatyce pracy w PCB proszę o kontakt x-x12@wp.pl. Powiem tylko ze dało mi do myślenia jak dowiedziałem sie ze już było 5 przedemna.
1
Ciekawy 2014-11-18 16:28:04
Możesz coś więcej napisać o PCB idę niedługo na rozmowę ale niewiem czy jest sens jak tak piszesz
niezadowolony 2014-11-19 21:40:54
Jak dla mnie,praca w tej firmie to był błąd. Unikać jak ognia.
wiseman 2015-02-16 21:14:20
Pisać nie bo nie potrafi każdy. Pytanie pada konkretne Niezadowolony ? Dlaczego takie właśnie masz zdanie ? Jakieś konkrety ? Kasa ? Atmosfera w pracy ? Przełożony
nie lubię R. 2015-07-28 14:37:33
Wszystko jest do bani, ja również odradzam
anonim 2015-08-06 15:37:53
Mogłby ktoś napisać jakieś konkrety? Bo dzwoniła do mnie pani, że mam przyjść na rozmowę, i nie wiem czy jest sens się tam wybierać.
eddy 2016-05-19 18:04:13
gdzie spotkałeś to ogłoszenie @tomek, ja szukam oferty z tej firmy, często wchodzę na ich stronę i nic nie mogę spotkać. Słyszałem same dobre opinie o pracy u nich
Zostaw swoją opinię o PCB SERVICE - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PCB SERVICE