brak logo

Planet Sport Gliwice

Gliwice

Opinie o Planet Sport Gliwice

JA 2010-01-27 11:21:14
Ludzie nie dajcie się wrobić w prace tam.oszukują jak tylko mogą.za miesiąc pracy moje wynagrodzenie wynosiło 350 zl:/
Prawnik pomoże pracownikom Planet Sport 2010-05-17 21:48:22
Witam,

Ten sklep często nie wypłaca wynagrodzenia swoim pracownikom. Dzieje się to w każdym sklepie na terenie kraju. Jeśli i Ciebie to spotkało to myślę że będę mógł Ci pomóc.

email: po(usunięte przez administratora)l

Błażej
Takiktoś 2010-07-13 18:57:22
Planet sport to najgorsze (usunięte przez administratora) jakie może być! Nikomu nie życzę, żeby szedł tam pracować. Pracowałam tam przez pewien okres i dużo widziałam, dużo także się nasłuchałam.. ;/ kierownictwo wprowadza (usunięte przez administratora)( pracując 12 h nie można ani na chwilę usiąść, oprócz przerwy oczywiście), kierowniczka, badź jej zastępca (pozdro dla niej! gorszej (usunięte przez administratora) to jeszcze nie spotkalam) potrafią ściągnąć z wypłaty po 100 zł i więcej "za inwentaryzację" tylko nie każdemu tak ściagąją, kilku osobom ściągną i reszcie nie.. Nigdy nie wiadomo na kogo padnie ten "zaszczyt" ;/ a tak w ogóle nie widzę za bardzo sensu w pracy za 4 zł/h..
kasienka 2010-10-15 13:36:26
pracowałam tam miesiac i nigdy wiecej !!(usunięte przez administratora)!! zabieraja kase z wypłaty ile im sie podoba !! kazdemu inaczej!! trzeba cos z tym zrobic bo tak nie moze byc !!
MiałamZaszczytTamPracować!!! 2010-11-10 22:56:10
Praca w planet sport to najgorszy syf jaki tylko może być!!! Płacą marne grosze a musisz stać po 12 godzin dziennie powtarzam stać!!! Przerwę 15 minutową to "kierownictwo" sklepu wylicza z zegarkiem w ręku dosłownie!!! No i jeszcze to zabieranie pieniędzy z wypłaty!!! To jest skandal ta sprawa nadaje się do PIP -u !!!! NIE IDZCIE TAM PRACOWAĆ TO JEST (usunięte przez administratora)
OKRADZIONA 2010-11-16 19:54:45
Podpisuje sie rękami i nogami pod tym co jest tutaj napisane na tym forum!!! Miałam niestety okazje tam pracować i potwierdzam wszystko co jest wyżej napisane!!! Kierownictwo planet sport wykorzystuje studentów!!! Okrada nam pieniądze z naszych wypłat nawet po 150 zł miesięcznie oczywiscie nikt nigdy mi nie powiedział dlaczego tak jest i z jakiej racji zabierają mi pieniądze!!!! Jak wy tak możecie robić? Jakim prawem zabieracie nam nasze pieniądzę??To my stoimy po 12 godzin dziennie na tych boksach a wy wszystkie siedzicie sobie na kasie popijacie kawke i smiejecie się z nas!!! NIE IDZCIE TAM PRACOWAĆ!!!
jaka 2010-12-13 16:46:34
witam, dziś pracownicy dowiedzieli sie,że nie dostana wyplat , poniewaz komornik siadl na sklepy. wiec praca widac jaka
pracownik 2010-12-14 08:17:59
Nagly Koniec Planet Sportu w Forum w Gliwicach


Było tyle wskazówek, że coś się dzieje, a jednak nikt nie przypuszczał, że to będzie likwidacja sklepu..


Październikowe wypłaty do ręki, “awaria” terminala, niespodziewana wizyta prezesa firmy, dziwny telefon z biura, robienie po kryjomu wyceny, aż w końcu zajęcie sklepu przez komornika.
Nikt nic nie wiedział, dla wszystkich pracowników to był szok.
Szefostwo firmy miało wszystko zaplanowane.
Zabrali pieniądze, które miały być przeznaczone na wypłaty. Nie wiadomo czy i kiedy pracownicy dostaną swoje wynagrodzenie za przepracowany listopad i część grudnia.
anonim 2010-12-14 08:22:16
Nich inne sklepy ktore zostana i tak zamkniete niech juz sie pakuja!!!
Była pracownica 2010-12-14 09:24:48
Własnie zamknęli dwa sklepy we Wrocławiu i nie chcą nam zapłacić za cały miesiąc pracy. Właściciele są nam dłużni ponad 15 tysięcy. I teraz my nic nie możemy zrobić tylko skierować sprawę do sądu.
pracownik 2010-12-14 10:55:18
To sie nadaje na reportarz do UWAGI!!!!!!!!!!! Nich ktos sie zainteresuje tymi machlojami !!!
a 2010-12-14 21:56:28
trzeba udowodnic ze firma kierowal (usunięte przez administratora)a nie (usunięte przez administratora)a to musi zrobic jakis wierzyciel czyli np adidas albo puma ktoras z firm wtedy bedzie mozna sciagnac z majatku (usunięte przez administratora)tymczasem planetsport nie ma nic i nic nie da
kafar 2014-03-03 09:05:24
oj @Roman, z tego co widzę w poprzednich komentarzach to nie powinny dziwić te niepochlebne opinie na innych forach o PSG
dwapietnascie 2014-12-31 00:03:07
witajcie - chciałbym się dowiedzieć czego tutaj można się spodziewać po pracy teraz albo nawet przyjmijmy od nowego roku. Mianowicie interesuje mnie praca jako sprzedawca, a tak szczerze to możę i nawet kierownik , ale to marzenie w przyszłości. Wiem - sprawienie sobie takiej pracy to marzenie ściętej głowy.
gienio 2015-03-04 19:14:59
widziałem ostatnio reportaże na temat tego co działo się chociażby w sklepach planet sport w Gliwicach czy też Wrocławiu. Podobno doszło do tego , że do sklepów wkorczyli komornicy, ponieważ studenci zatrudnieni jako obsługa sklepu, sprzedawcy nie dostawali już od dłuższego czasu swoich wynagrodzeń .
anielka 2015-03-26 13:57:12
reportaże? gieno, daj namiary lub cokolwiek o tym bo też chętnie zobaczę co i jak. zaciekawiona jestem praca u nich, z tego co jednak wiem to podobno jest bardzo dobry pracodawca, szczerze móiąc pierwsze też słyszę o jakichś komornikach i żeby ktokolwiek u nich nie dostał wynagrodzenia, ale dzisiaj dzień pełen niespodzianek...
Star 2016-05-18 20:50:40
Wiesz co, no większość ludzi faktyc, znie pyta wprost o takie rzeczy, a i niektóre firmy mówią po prostu tak prosto z mostu, ale wiadomo, też nie zawsze tak jest jak to sobie wymyślimy, ja tam uważam, że sprawa jest rozwojowa i wypada o tym myśleć dziś
Zostaw swoją opinię o Planet Sport Gliwice - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Planet Sport Gliwice