logo Drozapol-Profil S.A.

Drozapol-Profil S.A.

Bydgoszcz

Opinie o Drozapol-Profil S.A.

ZADOWOLONY 2014-06-29 17:44
Ja pracuję w firmie wiele lat, w weekendy wypoczywam, z pracy jestem zadowolony , a opinię o tych co na tym forum jątrzą i próbują szkodzić nam, pracownikom tej firmy, wypisując nieprawdziwe historie mam podobną jak wpis z Nickiem dział HR. Widać, że ci nie wiedzą lub nie mają co robić z czasem, chyba nigdzie nie pracują , lub są w dołku i wylewają swoje żale. Szkoda mi ich. Popieram pomysł- " GURU" - chcesz się czegoś dowiedzieć na prawdę pytaj u źródła, bo tu nawet nie wiesz kto ci odpowiada na tym forum. Skoro firma istnieje ponad 20 lat i zatrudnia ponad sto osób to znaczy że jest coś więcej warta niż wypociny kilku osób na tym forum. ZAchęcam przy okazji innych pracowników naszej firmy o pozytywne wpisy na tym forum. Stańmy w obronie naszej firmy, bo jak widać kilka osób z zewnątrz chce nam przeszkodzić w dalszym rozwoju. A to ma wpływ także na nasze zarobki. Nie dajmy się więc tym którzy już nie są z nami , wiadomo z jakich powodów.
były pracownik 2014-06-30 12:24
no ciekawa teza, a niby jak opinie na tym forum mogą przeszkadzać w rozwoju?

jeżeli spółka jest prawidłowo zarządzana, ma dobrą, sprawdzoną kadrę i ugruntowaną pozycję na rynku to prawie nic nie jest w stanie jej zagrozić, a już na pewno nawet całe mnóstwo negatywnych opinii (de facto ciągle usuwanych)
z moich doświadczeń mogę powiedzieć, że to forum nie zawsze odzwierciedla prawdę co do rzeczywistej sytuacji w firmie- jedna czy dwie, a nawet 10 negatywnych opinii to może być efekt frustracji jednostek, ale jeżeli tych niekorzystnych głosów jest tak jak w tym przypadku niemało to coś musi być na rzeczy

PS. nie pracuję w tej spółce już ładnych parę lat i nie jestem żadnym frustratem- mam bardzo dobrą pracę i spełniam się zawodowo :)

i jeszcze słowo do nielicznych już niestety prawdziwych fachowców, którzy nie wiedzieć czemu zdecydowali się pozostać w tej firmie (widok na PUP skrzętnie wykorzystywany do różnych podłych celów ;) )- wbrew temu, co powtarza naczelny wódz- poza dp też jest życie i naprawdę wartościowe oferty pracy, dlatego warto zaryzykować!
3
xxx 2014-07-16 16:25
Nikt nie pisze wulgaryzmów a tylko prawdę o firmie,prezesie i kadrze kierowniczej. A i tak wpisy które nie podobają się Prezesikowi znikają.
SPOSTRZEGAWCZY 2014-07-22 17:17
CHYBA NIE W WYMAGANIACH PISZĄ A W TYM CO OFERUJĄ PRACOWNIKOWI. SKORO JEDNAK PISZĄ ŻE OFERUJĄ TO ZAPEWNE TAK JEST. NAJLEPIEJ DOWIEDZIEĆ SIĘ U ŹRÓDŁA. ZŁÓŻ APLIKACJĘ, MOŻĘ CIĘ PRZYJMĄ, WTEDY NA ROZMOWIE ZAPYTASZ.
4
daniel 2014-07-22 20:23
jak idzie w drozpaolu bo akcje spdaja czyli pewnie zyskow nie macie i lecicie na stratach dalej?
akcjonariusz 2014-08-05 00:23
te akcje to mozemy sobie w ( usunięte przez administratora ) prawda jest taka ze wstydzimy sie przed byłymi pracownikami ze tu pracujemy
były pracownik 2014-08-05 10:45
ależ nikt Was przecież tam siłą nie trzyma, no chyba, że nadal wiążą Was lojalki za drożdżówki na szkoleniach tudzież oszałamiające ilościowo (a obecnie również wartościowo) pakiety akcji dla najlepszych pracowników :)
stronak 2014-11-17 14:41
na ich stronie internetowej widzialem fajne ogloszonko do ktorego idealnie się nadaje. chodzi o stanowisko Obsługa maszyn/ Ślusarz/ Spawacz - mam wszystkie umioejętności potrzebne, ale potrzebuje informacji na temat kaski za taką pracę, bo za takie umiejętnosci to chyba powinni dobrze płacić - jak jest?
xxx 2014-11-17 17:53
CHCESZ WIEDZIEĆ O KASCE, ZŁÓŻ APLIKACJE UMÓW SIĘ NA SPOTKANIE I DOWIEZ SIĘ. NA FORUM NIKT CI PRAWDY NIE POWIE.
xxx 2014-11-17 17:56
CHCESZ WIEDZIEĆ O KASCE, ZŁÓŻ APLIKACJE UMÓW SIĘ NA SPOTKANIE I DOWIEZ SIĘ. NA FORUM NIKT CI PRAWDY NIE POWIE.
były 2014-11-19 20:27
1680 butto.
3
hehehehhe 2015-06-10 20:59
Fajnie poczytać całość, z dystansu widać ciekawe rzeczy, np:

obiektywny - 2010-02-04 16:10:38
Ktoś o nicku Pracownik piszesze jakieś bzdety. Skoro firma istnieje od 17 lat, zatrudnia prawie 300 osób, CV i podań do pracy można liczyć w setki, to coś jednak ludzi ciągnie do pracy w tej firmie...

Odważny - 2012-09-23 19:45:29
Fajowo że ktoś sie odwazył obronić na forum firmę w ktòrej pracujemy. W końcu czy może się mylić ponad 200 osòb pracujących w firmie i widzący co i jak...

ZADOWOLONY - 2014-06-29 17:44:21
Skoro firma istnieje ponad 20 lat i zatrudnia ponad sto osób to znaczy że jest coś więcej warta niż wypociny kilku osób na tym forum
2
byku 2015-08-04 19:14
samochód dostaniesz ale nie jako nowy pracownik, tzn samochód jest dostępny na wyjazdy służbowe, a jak się wykażesz to dostaniesz auto na dojazdy do pracy - oczywiście tankujesz za swoje.
Romuald-były 2015-10-24 12:20
Firma jak na warunki bydgoskie spoko , kasa dla RMS ( nie ma PH) powiedzmy średnia , podlega indywidualnym negocjacjom ( 2500-3000 na rękę można wyciągnąć jak się dobrze sprzedaż plus prowizja i premia zadaniowa - trudna do realizacji ale nikt nie mówi że będzie łatwo . Dają auto , lapka i fon czyli standard pozytywny - jest jednak jedno ale : despotyczność i nieomylność Prezesa WR - to jest główny hamulcowy zmian i poprawy sytuacji rynkowej ...... ale życzę firmie aby to uległo zmianie i WR stal z boku i liczył kasiore a nie wcinał sie jak majty nie powiem gdzie w każdy aspekt działalności firmy ..... POWODZENIA I WYTRWAŁOŚCI
1
Xxx 2015-10-30 20:20
~Eskiel: na samochód podpisujesz umowę zabierają ci co miesiąc około 80 zł, jeździsz ile chcesz ale....za swoje pieniądze tankujesz różnice na koniec miesiaca. Uczciwe i z jednej jak i z drugiej strony @ gps podobno jest ale nikt go nie widział:) pytanie na jaki region aplikujesz?
ktoś kto pracował 2016-01-19 20:00
Szkoda ludzi którzy byli sercem tej firmy , odeszli i nie żałują !!!!!! , obecni dyr.i ......... zrobili swoje .porażka.
4
ktoś kto pracował 2016-01-26 18:43
Kamil . Nie znasz reali firmy przeczytaj posty ktore nie zostały jeszcze wykasowane
PS. Opini ponad 400? hmmm chyba brak kilka
Pozdrawiam
ktoś kto pracował 2016-01-26 19:07
Aplikuj ja przepracował em x lat nauczyłem się czegoś . Zobacz powodzenia
ale ..........
ja 2016-02-13 16:04
Post niecenzuralny - kandydacie spisz umowę przedwstepną bo później prezio wyprze ustaleń.
2
gregor 2016-02-25 14:42
Ogólnie firma ok, wypłaty na czas i w terminie,choć niezbyt wysokie.Zbyt dużo ludzi zatrudniają na zlecenie,no ale dyr. na zbrojeniach to duży niewypał!Bajkopisarz i chyba jednak destruktor pracy i bardzo kiepski motywator. Niepotrzebnie mówi bzdury!Teraz jest zastój w pracy , nie ma dużo zleceń ,powysyłał ludzi na wolne -niepłatne, poprzesuwał między działami i ciągle dla niego jest źle.Jak się pracuje to za wolno , jak się pracuje szybciej to za chwilę nie ma co robić i każę iść do domu.Za coś trzeba jednak żyć.Organizacja pracy to jest wg mnie największa bolączka ,na drugim miejscu stosunek dyrekcji do pracowników tym bardziej tych długoletnich.Ufam jednak,że będzie lepiej.
2
Ktos 2016-03-10 21:05
Szkoda że kasują posty .... Prawdziwe ... Nie ma słów nie cenzuralnych..a tu wypad ..
1
były pracownik 2016-03-11 12:05
pewnie post był niewygodny dla firmy- u nich to niestety norma...
2
on 2016-03-12 08:26
Ładnie to tak panie prezesie oszukiwać przecież wszyscy wiedzą, że masz kontrolę na tym forum
acerol 2016-03-13 13:21
niedlugo zmiany tak wiec zapnijcie pasy bo bedzie dobre trzesienie
Mintaj 2016-03-31 10:51
Można dowiedzieć się coś więcej o tym trzęsieniu ziemii ?
Byly 2016-04-21 19:08
Nikt nie pisze bo wszystko jest kasowane szkoda..
2
Były 2 2016-04-25 17:58
Cichoooooo. Hmmmmmm. Na placu pustki brak materiału ... Czyżby ....klienci kupują gdzieś indziej ....taka firma ...i co ....
Byly 2016-05-27 16:11
Co się dzieje w tej firmie!? odchodzą osoby najbardziej wartościowi od przynajmniej roku !!! Prezesie teraz jest rynek pracowników ..!!Anię..
14
Ochujeniec 2016-08-12 21:07
Jak co się dzieje? Zwolnienia ale małych transzach aby Ryba nie musiał zwalniać grupowo.
6
Rad. 2016-10-21 15:55
Jak najdalej !!!!!! Ta firma to obóz pracy !!!!!! A jej guru to szkoda gadać ................. .Tylko dla tych co chcą stracić czas i stanąć w miejscu bo na rozwój nie ma tam szans .
6
eee 2016-10-25 22:56
Zawsze tak było. Źle.
3
loxxxy 2016-10-31 18:01
Ogłoszenie na Specjalistę ds przygotowania produkcji - ktoś coś moze napisac, jakie zarobki, na jakim programie się działa, itd?
suwnicowy :) 2016-11-13 00:17
Nie mógłbym już tam pracować. Nie jest mi nawet żal moich kolegów i koleżanek - sami widzą jak żyje się tym co odeszli i widzą jak im się żyje.
12
Człowiek Od Niedawna Wolny 2016-12-15 13:54
Dokładnie. Trzeba się ogarnąć i wybrać wolność. Polecam! Zostawić Drozapol z tyłu i świat zaraz się do człowieka uśmiecha! Odwagi - Szanowni Koledzy i Koleżanki!
Wesołych Świąt wszystkim Ludziom Dobrej Woli życzę.
9
Bodzio 2017-01-04 17:56
No i kolejny dyrektor zbrojarni wykończony.
Ciekawe kogo następnego upatrzy sobie chory Prezes by wykończyć i zniszczyć. Masakra jakaś co dalej z nami ? Juz kur..... Ciezko policzyć ilu tu było dyrektorkòw.
7
@ 2017-01-12 10:38
Dział HR=W.R.
Styl, wyświechtane, charakterystyczne zwroty, błędy interpunkcyjne nie pozostawiają wątpliwości.
Pozdrawiamy Prezesa.
5
AD 2017-01-12 10:47
Panie Prezesie, z takim kapitałem z giełdy to każdy żółtodziób przeprowadziłby firmę przez trudny okres. Wystarczy odpowiedzialnie ciąć koszty i restrukturyzować. Niestety przejadł Pan w tej przeprowadzce mnóstwo kapitału, rok po roku straty. To chyba nie wyczyn godny podziwu. Inwestycje chyba nie trafione również. A jajka znoszą kury, warto o nie dbać. Wizerunek firmy, zaufanie inwestorów i kur-drastycznie niskie.
8
herszt 2017-03-03 12:20
drozapol profile? hahaha żałosna i śmieszna firma, więźniów zatrudniają bo nie ma tam komu robić za tak śmiesznie niskie pieniądze nawet ciężko tam zarobić najniższą krajową teraz zatrudnili nowego kierownika który rządzi po swojemu bo musi się ,,wykazać,, nie polecam nikomu się tam zatrudniać tam wszędzie tylko nie drozapol profile sa
7
fotograf :) 2017-03-06 09:36
Co sie tam u nich dzieje ciekawego ?
Handlowiec miesiąca 2017-03-16 16:49
Witam
Pracowałem parę lat twej firmie, lekko nie było , zarobki przy takiej sprzedażny jaką miałem to w innej firmie były by większe. Cóż dzięki lojalce zmieniłem branżę i chciałbym podziękować Prezesowi, że nie chciał się dogadać. Dzięki temu mam prace którą lubię i zarabiam 3x tyle co w Drozapolu.
Dla tych którzy chcą zarabiać - nie idźcie tą drogą zmieńcie firmę. Po paru latach w tej firmie Prezes wam" podziękuje" za wasz wkład - wypowiedzeniem i starzeniem lojalką. Tylko to straszenie odbiło mu się trzkawką. Pozdrawiam pracowników z którymi miałem przyjemność pracować i jeszcze pracują.
13
Dyzio 2017-04-06 10:16
a co to za kierownik ? Wiem, że mógł mieć najlepszego w mieście ale zawalił Wojciech sprawę . Za dużo siedzi na gowork . Handel stalą już go nie zajmuje .Jest nowa prawdziwa hurtownia na srebrnej -Słowacka !
3
Były 2017-06-27 12:19
Firma jak firma ale tylko dla cieniasów z kompleksami
Szef blokuje wszystkie tematy , to główny hamulcowy który myśli że zna się na wszystkim najlepiej a rzeczywistość jest inna i bardzo bolesna, widać to po wynikach i rotacji pracowników.
Chcesz stać w miejscu i dostawać po głowie, pisać głupie raporty i napier….. tabelki to miejsce jest dla Ciebie.
Chcesz się rozwijać i coś osiągnąć to szukaj innego miejsca bo tam staniesz w miejscu i będą po tobie biegać tabuny wiernych psów Prezesa. Jest ich sporo szybko można ich zidentyfikować.
Ilość manipulacyjnych pomysłów w stosunku do pracowników i klientów w tej firmie to mistrzostwo świata. Ogólna zasada wszyscy oszuści i złodzieje na każdego coś zawsze wymyślą i będą chcieli go .......
Prezeso albo naiwny albo zaślepiony nie widzi jak Ci najbardziej lojalni kręcą lody na wszystkim co się da …… smutne bo firma miała kiedyś ciekawe perspektywy, a tak leci w dół…… .
Nie polecam !
6
pionek 2017-07-03 15:01
Hahaha, oj tak jakość tabelek była najważniejsza, im więcej danych tym lepiej !!! Jak prezes tak kocha tabelki to niech się zatrudni w Urzedzie Statysztycznym i liczy pogłowie trzody chlewnej , albo plony żyta w każdym powiecie z rozbiciem na lata, albo proponuje liczyć zużucie papieru toaletowego w rozbiciu na każdy kibel, wtedy będzie miał rozeznanie gdzie najwięcej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i marnują czas . Tabelka to esencja, to siła DP, to istota. Tabelka to sacrum !!! Panie Prezesie weź się Pan do kupy i zajmij firmą a nie pierdołami , zawracasz porządnym ludziom głowe swoimi fanaberiami. A i nie wysłaj ludzi na dobre wczasy latem, bo wszyscy wiemy o co chodzi, o propagandę sukcesu , ale wszyscy wiemy j o co chodzi :) Media społecznosciowe robią swoje co ? Z tym Prezes nie wygra.
6
Natalia 2017-07-20 14:02
@pionek jak wyglądają warunki zatrudnienia w Drozapol-Profil S.A.? Wiesz coś może a aktualnych procesach rekrutacyjnych? Na stronie firmy opublikowano ogłoszenie na stanowisko Regionalny Przedstawiciel ds. Sprzedaży - wiesz może jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna?
Byly wy..........any 2017-07-21 23:47
Zostaniesz zaproszony na rozmowę . Prezes w pięknym stylu przekona cię jaka to nie jest firma i co dostaniesz i ile to będziesz zarabiał. Po 3 miesiącach zorientujesz się że to kit i odejdziesz. Tylko że twoje firmy zostaną w DP
6
Vero 2017-07-25 10:49
j.w dodać tylko można ze podpiszesz kilka lojalek z których później Cię rozliczą , stamtąd wszyscy uciekają zostają tylko ludzie bez pomysłu na siebie. Nie polecam staniesz w miejscu i nabawisz się nerwicy ......szkoda czasu.
7
Kacy 2017-08-16 15:10
Czym jeździ handlowiec?
Auta posiadają GPS?
Bodzio 2017-08-18 17:00
Stare ople !! Kontrola kompleksowa na wszystkim co się da, telefony , auta, komputery brak zaufania do pracownika nie polecam. Do tego pełno szpiegów i wazelina płynie gęsto, prym w tym wiedzie pan TZ.
8
Zainteresowany 2017-08-22 12:15
Czy ktoś się orientuję jak wygląda tam sytuacja na magazynie ?
2
Natalia 2017-08-23 08:25
@Zainteresowany - mam nadzieję, że uzyskasz odpowiedź na swoje pytanie. Gdybyś podjął zatrudnienie w Drozapol-Profil S.A. warto podzielić się z innymi użytkownikami opinią o pracodawcy. Aktualnie pojawiły się oferty pracy na stanowisko Regionalnego Przedstawiciela Handlowego. Czy ktoś z was ma doświadczenie z pracą na tym stanowisku? Jak długie i dalekie są wyjazdy służbowe? To informacje, które na pewno przydadzą się osobom potencjalnie zainteresowanym pracą w Drozapol-Profil S.A.
Zostaw swoją opinię o Drozapol-Profil S.A. - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drozapol-Profil S.A.