brak logo

praca w magazynie RTV w Londynie od Aleksandra Zygaj

London

Opinie o praca w magazynie RTV w Londynie od Aleksandra Zygaj

ela 2011-07-15 18:31:29
witam ja tez dostalam propozycje pracy w londynie ale to [usunięte przez admina],chca depozyt za mieszkanie,nie ufajcie takim ogloszenią
anonim 2011-07-16 18:20:17
Witam. Ja też dostałem taką ofertę i wysłałem im maila z zapytaniem o rodzaj umowy i o okres trwania umowy i przysłali mi tą samą wiadomość co na początku tylko w innym formacie. Też się napaliłem na tą robotę ale teraz to nie wiem co myśleć. Jakbyście coś wiedzieli to napiszcie.
Łoker 2011-07-17 10:06:47
Dostałem wczoraj info co do umowy. Może jednak to wiarygodna oferta. Już sam nie wiem. Napiszcie jak się czegoś dowiecie.
anonim 2011-07-17 13:19:34
Ja tez interesuje sie ta oferta. Jak narazie dowiedzialem sie, ze nazwa agencji to 24/7 Recruitment, a praca jest w Agros na Camden Town. Podobno ta agencja podpisuje umowy i pomaga zalatwic formalnosci. Zastanawiam sie nad wyjazdem... w razie czego i tak duzo chyba nie strace?
bart 2011-07-17 13:36:33
ok,pod warunkiem, ze lecisz w dwie strony. Ja i tak mialem wyjechac tam i szukac pracę bedac na miejscu. Wolalbym jednak, odrazu miec jakas robote. Poza tym tam jest napisane, ze 70 funtow za jedynke i depozyt za tydzien z gory, jesli sam sobie dojedziesz z lotniska itd to wychodzi 140 funtow. Nie wiem... dalej pisze z tą kobieta...zobaczymy
BART 2011-07-17 13:45:14
i jeszcze jedno- koszt wylotu to 369zl z Gdanska do Luton-a nie 800...
Łoker 2011-07-17 16:28:44
Dzwoniłem przed chwilą na ten numer który podali w tej wiadomości i rozmawiałem z gościem. Pytałem o pracodawce i tez usłyszałem agros coś tam. Gościu wydawał sie ok. Bart jakbyś się dowiedział więcej to pisz.
Łoker 2011-07-17 17:06:03
Powiedzcie co o tym myślicie:

"W biorze pracuja polki z ktorymi mozna sie zawsze dogadac co do dni wolnych. Kazdemu przysluguja 2 dni platnego urlopu na karzdy miesiac pracy.
Zatrudniamy kobiety i merzczyzn. Do Polski mozna jezdzic wedle wlasnych upodoban.
Pozdrawiam


I m wiecej ludzi przyjedzie tym lepiej. Musimy miec skany biletow i wtedy praca jest pewna"

dostałem takiego maila od tej babki.
anonim 2011-07-17 17:06:19
DZWONILES NA ANGIELSKI NUMER? MI ODPOWIEDZIALA TA KOBIETA, ZE JESLI PRZYLECE W NIEDZIELE 24 TO W PONIEDZIALEK O 10 JEST SPOTKANIE TAM, A WE WTOREK ZACZYNA SIE PRACA I PLATNE JEST PRZELEWEM NA KONTO RAZ W TYGODNIU Z OPOZNIENIEM TYGODNIOWYM- MYSLE, ZE TO ZNACZY, ZE ZA PRZEPRACOWANY TYDZIEN DOSTAJE SIE KASE W NASTEPNYM CO W SUMIE JEST NORMALNE. A SKAD TY JESTES?? DOBRZE BY BYLO MIEC KOGOS ZNAJOMEGO JAKBYSMY SIE ZDECYDOWALI
anonim 2011-07-17 17:11:44
anonim - 2011-07-17 17:06:19

DZWONILES NA ANGIELSKI NUMER? MI ODPOWIEDZIALA TA KOBIETA, ZE JESLI PRZYLECE W NIEDZIELE 24 TO W PONIEDZIALEK O 10 JEST SPOTKANIE TAM, A WE WTOREK ZACZYNA SIE PRACA I PLATNE JEST PRZELEWEM NA KONTO RAZ W TYGODNIU Z OPOZNIENIEM TYGODNIOWYM- MYSLE, ZE TO ZNACZY, ZE ZA PRZEPRACOWANY TYDZIEN DOSTAJE SIE KASE W NASTEPNYM CO W SUMIE JEST NORMALNE. A SKAD TY JESTES?? DOBRZE BY BYLO MIEC KOGOS ZNAJOMEGO JAKBYSMY SIE ZDECYDOWALI

jak co to byłem ja- Bart :D
Łoker 2011-07-17 18:03:19
Ja jestem z południa Polski okolice Gorlic i mam jeszcze dwie osoby które pojechały by ze mną. Bedę za godzine na gg to możesz pisac.
gg 13153357
Łoker 2011-07-17 20:33:23
Bart podaj jakis kontakt do siebie.
anonim 2011-07-18 08:09:27
To moj mail crazy162@wp.pl Bart :)
Mako 2011-07-18 13:31:02
Ja też dostałem tego meila i mam obawy ze to "ściema" :/
Ktos juz sie zdecydował na wyjazd ??
Łoker 2011-07-18 14:43:24
Cały czas myślę nad tym wyjazdem z grupką znajomych i już sam nie wiem czy to ściema czy nie..
Sylwus 2011-07-18 15:09:07
Hej.. Właśnie czytałam wasze komentarze i się zastanawiam czy też mam lecieć do tej pracy z koleżanką... Jak ktoś będzie pewny że tam leci to napiszcie bo ja też bym tam podjęła ta pracę z jeszcze jedna koleżanka tylko trzeba to dokładnie sprawdzić czy nie jest to jakiś wkręt.
Pozdrawiam;D
Łoker 2011-07-18 15:27:24
Sylwus to nie jest takie proste. Takiej oferty nigdy nie sprawdzisz dokładnie. Wszystko wydaje się ok bo sprawdziłem angielskiego pracodawce i agencje przez którą załatwiana jest ta robota i z którą podpisuje się umowę na miejscu i rzeczywiście one istnieją. Z jednej strony wszystko mogło by być w porządku a z drugiej strony możemy tak przyjechać, oni odbiorą nas z lotniska, zawiozą do zakwaterowania(jeśli w ogóle będzie załatwione), wezmą kasę, pojadą mówiąc ze jutro się z nami skontaktują czy coś w tym stylu i zrobią z hu.. za przeproszeniem a my zapłacimy z góry za mieszkanie i się jeszcze okaże że żadnej roboty nie ma. I co wtedy? Ja nie piszę tego żeby kogoś zrazić do wyjazdu bo sam chcę jechać tylko po po prostu różnie bywa i trzeba być uważnym. Nie wiem co więcej zrobić żeby sprawdzić to na 100%..
anonim 2011-07-18 16:59:59
SLUCHAJCIE A MOZE POPROSTU ZEBRAC GRUPE, ZALATWIC SOBIE POKOJE, POJECHAC I POSZUKAC PRACY BEDAC TAM? JEZELI FAKTYCZNIE BEDZIE TA PRACA NA MAGAZYNIE TO SUPER, A JESLI NIE TO ZAWSZE BEDZIECIE MIEC DACH NAD GLOWA:) I WTEDY MOZNA MYSLEC DALEJ
anonim 2011-07-18 18:33:50
ja tez rozmawiam z babką na temat tego wyjazdu i sie tez grubo zastanawiam choć pieniądze juz załatwiłem na wyjazd i myśle żeby już w środe w sumie jechać ale nie wiem jestem z Gubina koło Zielonej Góry jakby ktos byłz tych okolic
Mako 2011-07-18 20:34:36
Ja jestem z Bydgoszczy jak coś.
Mako 2011-07-18 20:36:51
Dobry pomysł z tą ekipą .
Mako 2011-07-18 20:42:43
Można iść do Pośrednictwa pracy i tam można sprawdzić ,czy to nie ściema .
Papryk 2011-07-18 21:30:46
ale gdzie do pośrednictwa pracy? jak to sie sprawdzi? bo ja troche nie ogarniety w temacie?
Mako 2011-07-18 21:38:02
Nie wiem dokładnie gdzie ale słyszałem ze z nazwą agencji się idzie a oni sprawdzają czy jest zaufana . Sam jeszcze nie byłem sprawdzić. Jeszcze na stronie www.kraz.praca.gov.pl jest Rejestr Podmiotów Prowadzących Agencje Zatrudnienia
anonim 2011-07-18 23:44:59
Siemanko . Ja z chłopakiem również dostaliśmy tą ofertę. Piszemy od kilku dni z tą kobietą. Jak ktoś chce pogadać , piszcie na gg 19583714. :)
Łoker 2011-07-19 09:50:36
ja już odpadam. To jest ściema. Babka napisała ze im więcej ludzi przyjedzie tym lepiej. A jeśli jest konkretna oferta pracy to mają raczej okresloną ilość miejsc.
anonim 2011-07-19 11:59:23
Ja też otrzymałam e-mail od tej kobiety i waham się. Trochę to jest nie możliwe, ponieważ na wyspach jest coraz większe bezrobocie i taka Pani miałaby dużą siłę przebicia, żeby tylu ludziom znaleźć pracę.
anonim 2011-07-19 15:42:02
Witam,rowniez mam ten sam dylemat co Wy,prubuje namierzyc adres-bez rezultatow.W dodatku podano mi inny kod:NW1 0SB,natomiast adres to:Cannden High Street nazwa firmy to:Agros.Wyglada to wszystko conajmniej dziwnie.A tez sie napalilem,zamierzalem jechac autem.Jak cos sie dowiecie dajcie znac
anonim 2011-07-19 16:24:56
Witam wszystkich, mieszkam w Londynie 3 lata , moim zdaniem to jest jedna wielka sciema, po pierwsze zaplacic £ 40 funtow za transport z lotniska??? Bzdura za £ 40 funtow mozna dojechac w ta i z powrotem albo i wiecej. Firma AGROS nie istnieje jak juz to jest ARGOS i na Camden High street a nie Cannden .Pisze tego maila poniewaz moj brat tez znalazl to ogloszenie i prosil mnie zebym to sprawdzila. Jesli tyle osob by mialo przyjechac to jakie zakwaterowanie by to musialo byc na tyle osob....pole namiotowe ....???!!! Chce tylko ostrzec wszystkich przed oszustami. Jesli firma jest wiarygodna to kontrakt powinno ie podpisac w Polsce ale oczywiscie nic wczesniej nie placic!!!
Pozdrawiam
Alex
bart 2011-07-19 16:40:32
Siema. To ja Bart. Ja chyba tez sobie dam spokoj. Jak widze ile ludzi dostalo te same maile i ma zamiar jechac to faktycznie- musialoby to byc pole namiotowe. Cos jest nie tak. Mi ta babka napisala, ze to jest Argos na Camden Town to juz wogole nic nie rozumiem. Poczytalem tez opinie o tej agencji w anglii i same negatywy. Lepiej dac sobie spokoj. Ja chyba jednak zrobie tak jak planowalem od poczatku- polece sam i poszukam na miejscu. Powodzenia:)
anonim 2011-07-19 18:04:50
Fakt 40f to sporo ja płaciłem 12f z Stansted na Victoria . Ja sobie też daruje . Wyjade i bede szukał pracy na miejscu . Z kumplem gadałem co siedzi w Lon i powiedział ze tak jest szybciej załatwić robote. Pozdrooo
lili 2011-07-19 18:16:36
Super, że wszyscy jakoś się zgadaliśmy na temat ...tej PANi. Damy sobie z nią spokój. A tak poza tym nie wiecie o jakieś pewnej pracy. Bo chciałabym z chłopakiem jechać i z kumplem a jakoś poszukiwania ciężko idą. Jak coś to piszcie na gg 19591811..
Powodzenia dla WAS:D
maupa 2011-07-19 23:42:25
Pewien fakt mowi sam za siebie: Odpowiedź Pani na pytanie, czy mozliwe jest znalezienie zakwaterowania na własną rękę...Odpowiedziano nam, że jest to wymóg! Przynajmniej na początku, potem można je zmienić. A gdyb tak ktoś miał znajomych w tejże okolicy?Rodzinę itp.
Wikoński 2015-01-31 17:02:27
Ktoś kto zakładał to forum nie pomyślał troszeczkę o doprecyzowaniu szczegółów tej współpracy. Na dobrą sprawę oprócz forum goworka nie ma możliwości znalezienia żadnych informacji na temat tej Pani. Zastanawiam się czy w ogóle te osoby zajmują się tą współpracą, bo ostatnie sensowne komentarze są sprzed 4 lat, a będąc w Londynie można znaleźć multum innych ofert.
Sejmi 2015-04-01 22:56:48
Prawda temat już dawno wygasł czy ta praca w magazynie RTV w Londynie od Aleksandra Zygaj nadal funkcjonuje ? Bo w internecie w żadnym miejscu nie mogę znaleźć takowych informacji. Nawet samych informacji o firmie, już nie mówiąc o ogłoszeniach o pracy. Czy firma zbankrutowała czy też otworzyła się na inny rynek ?
rasdo 2016-05-13 15:17:10
Praca jest spoko @olcia, tym bardziej, że masz zakwaterowanie zapewnione
Zostaw swoją opinię o praca w magazynie RTV w Londynie od Aleksandra Zygaj - London
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie praca w magazynie RTV w Londynie od Aleksandra Zygaj