brak logo

DomKoncept

Wrocław

Opinie o DomKoncept

Zdecydowany 2014-06-04 15:37
Domkoncept polecam – są sprawdzeni, można powiedzieć, że na własnej skórze, dobry standard, mieszkania i osiedla ładne.
John 2014-06-05 08:52
Ja jestem w trakcie formalności u dewelopera domkoncept, i jak do tej pory wszystko idzie naprawdę super, nie mam większych zastrzeżeń.
ok 2014-06-06 11:07
Kupiliśmy mieszkanie od DK, jednak długo zastanawialiśmy się nt developera. Ale po ukończeniu budynki były dopracowane i bardzo ładne, także polecamy Domoncept.
John 2014-06-16 12:00
@Hm Ja mogę mówić tylko za siebie i o moich osobistych wrażeniach – zauważyłem w necie niepochlebe opinie, jednak, tak jak mówie, ja miałem i mam dobry kontakt z biurem z dk, ludzie w porządku, kontakt tel, mail zawsze ok.
Bożenka ;) 2014-06-23 13:27
jesli chodzi o Domkoncept, to jestesmy z mezem zawodoleni. udalo nam sie kupic fajne mieszkanie w dobrej lokalizacji. nie bylo wiekszych niedociagniec, ani problemow przy odbiorze mieszkania.
tores 2014-06-24 08:52
Właściwie to nie mogę im nic zarzucić, wszystko się zgadzało i było zgodne z zapewnieniami
Maciek 2014-07-15 15:40
Ja pracownikiem nie jestem, ale też dokonałem zakupu mieszkania w Domkoncept i jestem z niego bardzo zadowolony. Zaoferowali wysoki standart za korzystną cenę. Jeśli chodzi o kontakt z ludzmi z DK to począwszy od doradztwa w czasie zakupu mieszkania, poprzez podpisanie umowy, aktu, i odebrania mieszkania – wszystko ok. Wszystkim polecam.
kuba 2014-07-16 13:15
Bardzo dobra współpraca przed i po podpisaniu umowy. Duża elastyczność i umiejętność dopasowania do potrzeb klienta. Dobra jakość wykonania. Polecam!
pam kolejarz 2015-01-30 17:29
ja również rozmyślam czy warto wybrać domkoncept jako swojego nowego pracodawcę. mam spore doświadczenie więc ewentualnie w przypadku zmiany pracy zalezałoby mi na lepszych warunkach niż mam obecnie, podstawą jest dla mnie umowa o prace na czas nieokreślony i multisport, dostanę je w tej firmie obecnie?
Adam 2015-03-31 20:12
Na stronie internetowej DomKoncept ma trzy ogłoszenia pracy, koordynatora do spraw sieci, czyli inspektor nadzoru, kierownik budowy bądź inżynier budowy, a także menadżer do spraw pozyskiwania nieruchomości. Mnie zainteresowało jedno z ogłoszeń, ale w ofercie napisali jedynie, że sa przyjazne warunki w młodym zespole, może ktoś poleca?
klient 2015-04-23 21:27
Nie polecam pracy dla domkonceptu. Potem są przesłuchania na policji, trzeba być świadkiem w sądzie itd. Tylko dla ludzi o mocnych nerwach :)
a poważnie, poszukajcie informacji o tym jak oszukali ludzi na Poświęckiej i innych inwestycjach.
AM 2015-09-04 15:07
kontakt z biurem zawsze bardzo dobry,osoby kompetentne, kierownik budowy zawsze chetnie pomogal, kontakt tel, mail rowniez, standard wykonczenia mieszkan naprawde bardzo wysoki, polecam!
hh 2016-05-08 14:41
serio była jakaś rekrutacja? To ja przeoczyłam w takim razie, a przeglądałam regulanie ich oferty...
Iwona 2017-05-31 15:46
@hh jeśli dalej jesteś zainteresowana pracą w DomKoncept to warto zajrzeć na stronę internetową firmy. Obecnie widnieje tam między innymi oferta pracy na stanowisku Menadżer ds. pozyskiwania nieruchomości.
Chętnie usłyszymy też obecnych pracowników firmy. Dodatkowe informacje na temat tego jak wygląda praca w tym dziale mogą być cenne dla osób, które biorą pod uwagę DomKoncept jako potencjalnego pracodawcę.
Zostaw swoją opinię o DomKoncept - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DomKoncept