brak logo

DomKoncept

Wrocław

Opinie o DomKoncept

Zdecydowany 2014-06-04 15:37:26
Domkoncept polecam – są sprawdzeni, można powiedzieć, że na własnej skórze, dobry standard, mieszkania i osiedla ładne.
John 2014-06-05 08:52:09
Ja jestem w trakcie formalności u dewelopera domkoncept, i jak do tej pory wszystko idzie naprawdę super, nie mam większych zastrzeżeń.
ok 2014-06-06 11:07:19
Kupiliśmy mieszkanie od DK, jednak długo zastanawialiśmy się nt developera. Ale po ukończeniu budynki były dopracowane i bardzo ładne, także polecamy Domoncept.
John 2014-06-16 12:00:26
@Hm Ja mogę mówić tylko za siebie i o moich osobistych wrażeniach – zauważyłem w necie niepochlebe opinie, jednak, tak jak mówie, ja miałem i mam dobry kontakt z biurem z dk, ludzie w porządku, kontakt tel, mail zawsze ok.
Bożenka ;) 2014-06-23 13:27:26
jesli chodzi o Domkoncept, to jestesmy z mezem zawodoleni. udalo nam sie kupic fajne mieszkanie w dobrej lokalizacji. nie bylo wiekszych niedociagniec, ani problemow przy odbiorze mieszkania.
tores 2014-06-24 08:52:26
Właściwie to nie mogę im nic zarzucić, wszystko się zgadzało i było zgodne z zapewnieniami
Maciek 2014-07-15 15:40:22
Ja pracownikiem nie jestem, ale też dokonałem zakupu mieszkania w Domkoncept i jestem z niego bardzo zadowolony. Zaoferowali wysoki standart za korzystną cenę. Jeśli chodzi o kontakt z ludzmi z DK to począwszy od doradztwa w czasie zakupu mieszkania, poprzez podpisanie umowy, aktu, i odebrania mieszkania – wszystko ok. Wszystkim polecam.
kuba 2014-07-16 13:15:08
Bardzo dobra współpraca przed i po podpisaniu umowy. Duża elastyczność i umiejętność dopasowania do potrzeb klienta. Dobra jakość wykonania. Polecam!
pam kolejarz 2015-01-30 17:29:15
ja również rozmyślam czy warto wybrać domkoncept jako swojego nowego pracodawcę. mam spore doświadczenie więc ewentualnie w przypadku zmiany pracy zalezałoby mi na lepszych warunkach niż mam obecnie, podstawą jest dla mnie umowa o prace na czas nieokreślony i multisport, dostanę je w tej firmie obecnie?
Adam 2015-03-31 20:12:10
Na stronie internetowej DomKoncept ma trzy ogłoszenia pracy, koordynatora do spraw sieci, czyli inspektor nadzoru, kierownik budowy bądź inżynier budowy, a także menadżer do spraw pozyskiwania nieruchomości. Mnie zainteresowało jedno z ogłoszeń, ale w ofercie napisali jedynie, że sa przyjazne warunki w młodym zespole, może ktoś poleca?
klient 2015-04-23 21:27:25
Nie polecam pracy dla domkonceptu. Potem są przesłuchania na policji, trzeba być świadkiem w sądzie itd. Tylko dla ludzi o mocnych nerwach :)
a poważnie, poszukajcie informacji o tym jak oszukali ludzi na Poświęckiej i innych inwestycjach.
AM 2015-09-04 15:07:20
kontakt z biurem zawsze bardzo dobry,osoby kompetentne, kierownik budowy zawsze chetnie pomogal, kontakt tel, mail rowniez, standard wykonczenia mieszkan naprawde bardzo wysoki, polecam!
hh 2016-05-08 14:41:18
serio była jakaś rekrutacja? To ja przeoczyłam w takim razie, a przeglądałam regulanie ich oferty...
Zostaw swoją opinię o DomKoncept - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DomKoncept