brak logo

' Coopra " Sp. z o.o.

Sosnowiec

Opinie o ' Coopra " Sp. z o.o.

Coopra 2013-08-04 22:18
Dobrze, że mamy wolność słowa ,,,
A na nieszczęście reszty społeczeństwa zbyt dużą bezkarność ....
za którą wszyscy płacimy .
10
nigdy więcej 2014-02-25 15:40
Jest dokładnie tak jak ktoś wyżej napisał. (usunięte przez administratora)
2
były pracownik 2014-10-20 11:23
Nie polecam firmy. Wiadomo - praca jak praca, trzeba pracować i tyle. Ale... najgorsze w tym wszystkim jest brak zdrowego podejścia szefa.
Całe dnie siedzi i obserwuje w kamerach czy coś się robi. Jak jest chwilowy zastój to jest telefon z reprymendą.
Druga sprawa to rozładunek paneli z kontenerów. Praca dla przynajmniej 6-8 osób. Pamiętam, że ja z kolegami robiliśmy to w trójkę. Idzie się zajechać. 8 godzin chodzenia w kółko z ciężkim towarem na ramieniu.
Ogólnie w firmie bałagan i syf. Ja byłem kierowcą, więc jak tylko miałem wyjazd z firmy to byłem szczęśliwy. Potrącenia za byle co, żeby ktoś mógł mieć na waciki.
NIE POLECAM!
łooo 2015-09-25 15:50
Rozmowy z szefem nic Ci nie dadzą, jest to świetny lawirant i manipulator. Ma dobrą bajere i w mig Cię ugłaszcze, żeby potem i tak zrobić po swojemu i brzydko mówiąc załatwić bez mydła. Ale moim zdaniem winę za złą organizację pracy i fatalną atmosferę ponosi ktoś zupełnie inny. A kto? Łatwo się domyśleć ;]
3
? 2015-09-26 00:03
Chcialbys pewnie zamordyzm?
mhb 2016-05-17 22:46
o to ciekawa oferta @barek ciekawi mnie, może ktos z was wie, czy mają równie sporo klientów? prośba o info
Pracownica 2017-03-20 09:22
A ja mam odmienne zdanie niż moi poprzednicy. Praca spoko, Szef też spoko. Czytając poprzednie wpisy mogę jedynie stwierdzić, że "złej baletnicy przeszkadza nawet rąbek u spódnicy"
2
PC 2017-03-23 06:48
Człowieku o czym Ty piszesz. W każdej firmie porządnej firmie ,która zajmuje się między innymi gospodarką magazynową i logistyką są kamery ,chociażby po to ,aby móc analizować zgodność dostaw itp. Co do rozładunku kontenerów to chyba leżałeś pół dniówki i miałeś nadzieje ,że towar z kontenera siłą woli magicznie sam się rozładuje.Cztery osoby - 8 godzin zorganizowanej pracy i jest po rozładunku.To ,że byłeś kierowcą świadczy o tym ,że Twoja opinia jest nieobiektywna ,ponieważ przebywałeś w magazynie rano przy załadunku towaru 1-2 h ,więc co Ty wiesz o magazynowaniu :) .Powodzenia w nowej pracy ,gdzie życzę Ci żebyś leżał w hamaku i czekał na wypłatę .
2
Zostaw swoją opinię o ' Coopra " Sp. z o.o. - Sosnowiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ' Coopra " Sp. z o.o.