logo Agencja Ochrony Osób i Mienia

Agencja Ochrony Osób i Mienia "Guard Service"

Poznań

Opinie o Agencja Ochrony Osób i Mienia "Guard Service"

branża 2015-07-13 14:14:19
Do Transformera.. Żadnej rewelacji w tej informacji nie ma.Wystarczy obserwować oferty na OLX: zakładka ochrona Poznań, są podane stawki jak i warunki.Ponadto wskazane przez Ciebie dane są średnimi stawkami przyjętymi w większości firm w branży na terenie kraju, w zależności od ustalonej stawki obiektowej, najwięcej zarabia się na obiektach handlowych,oraz pracy weekendowej, a najmniej na tzw stróżówkach.. ponizej 3 zl. A opinie o wybranych firmach ochroniarskich można poczytać również na tym forum.
Transformer 2015-07-13 15:54:35
Jak chcesz znać szczegóły to się zatrudnij w SOLIDZIE. Zobaczysz jak jest fajnie.Nie ma kłopotu z pracą, przyjmują jak leci, miejsca mają pełno wszędzie dla każdego byleby jako tako stał na nogach i się nie przewracał.
branża 2015-07-13 17:58:37
W odpowiedzi dla Transformera.. Nic nowego nie wniosłeś :) Z tego co tu czytam w GUARDZIE jest tak samo jak i przedstawionym przez Ciebie Solidzie, czy tez innych nie mniej znanych "kolosów" branży ochroniarskiej.Pozwolę sobie zacytować wybrane teksty z tego forum.. cytuję:
"Przyjmują wszystkich którzy wiedzą mniej więcej jak wygląda komputer, słyszą z odległości metra i jakoś tam chodzą. Nikt tam nie chce pracować więc biorą jak leci.
Pytania:
Czy umiem chodzić po schodach i czy umiem pisać na klawiaturze.
Czy dostałeś pracę? tak
Stopień trudności: bardzo łatwy.

Nic dodać nic ując :) Norma :)
Transformer 2015-07-13 19:33:01
Branża, o co ci chodzi? Kochany, jesteś zdemaskowany!
branża 2015-07-14 12:53:04
Gratuluję :-)
duopak 2015-07-14 15:18:44
Ja pracuję 1,5 miesiąca w gadkach i nie narzekam. Pracowalem wczesieniej w amazonie i tam to jest zapier....lanie. Tutaj wiekszosc ludzi to porzadni ludzie i jest ok - no chyba że oczekujesz pracy w ochronie za 4.000 i ogladanie telewizji na zmianie. Co do solidu to polecam wszystjkim maruderom - zatrudnijcie sie tam na kilka tygodni - a będziecie wracać z płaczem jak wam 300 godzin zrobią na miesiąc albo wyłatę na raty dostaniecie.
draug 2015-07-15 16:26:29
W amazonie zapierdol ? nie wiem gdzie hahaha :D wracając do tematu to widze że rabenie nic sie nie zmieniło ciągle ludzi brakuje hahaha no cóż 7zł/h a wymagania z kosmosu pozdr.
1
BALBINA 2015-07-19 21:13:09
A W STRYKOWIE JEST OK.
2
los 2015-07-22 13:51:57
Odchodzą ludzie..żadne novum powiecie,Ci co nowym narybkiem się stali i Ci z doświadczeniem...co niewielu ich się ostało.Oni którzy są fasadą , filarem tej firmy.. spękanym,kruszejącym..im ostatkiem sił co zdzierżyć tego ciężaru dłużnej nie stają, odejść kiedyś muszą.Na nic im posyłać błagalne tony..stało się ..koniec.Czy Ci z zaściankowej władzy nie zdają sprawy iż ten dach bez tych filarów runie? Na nic zmiana zda sie zarządcy.. co marionetką zaściankowego władctwa ostanie.. dach ten jakże to smutne i tak... runie.
1
ale jaja 2015-08-20 18:49:21
gadżet tak pragną Sz. na kierownika i co?? nie nadaje się do tej pracy. Bo na zmianie nr. 2 sami nowi bez doświadczenia. oj gadżet. trzeba zmienić kierownika i to już od dawna radzę się pośpieszyć bo niedługo na portierniach nie będzie nikogo. gratulację
Nick 2015-08-20 19:44:42
GRATULACJE DLA PANA WITOLDA Z OKAZJI PRZEBYTYCH DNI NA PORTIERNI JAKO ZWYKŁY PRACOWNIK OCHRONY... NIE MUSISZ WNIOSKOWAĆ PO RAZ KOLEJNY O USUNIĘCIE TEGO WPISU BO LUDZIE WIDZĄ I SIĘ SMIEJĄ Z TEGO... POZDRO, POZDR ZIOM
1
leniuch 2015-08-31 13:50:49
Dawno już nieaktualne. Jest minimum 7,50 na godz +20 zł za 16ty i 17ty dużur(2razy po 12godz) + 40 zł za następne co daje razem 1940 zł na łapke przy 240 godzinach + premia jak dadzą. Wypłaty na konto zawsze do 10 tego. Kto nawali i nie przyjdzie do roboty bez usprawiedliwienia to kara 100zł i dobrze bo inni za niego muszą zapierdalać.
tony 2015-09-06 11:52:00
Witam , chcialbym podjac prace w guard service , jaka teraz jeest sytuacja? gnebia ludzi czy da sie przezyc? Ile mozna zarobic z nadgodzinami? Czytalem komentarze z 2, 3 lata temu i pisali wszyscy ze to pieklo, mozecie mi cos doradzic , czy warto isc do tej pracy czy nie? Pozdrawiam
rychu 2015-09-07 15:52:52
nie nie warto uwierz... są lepsze i lepiej płatne roboty
tender 2015-09-07 20:16:45
Płacą dobrze , ale trzeba robić.Wypłaty na czas.
David 2015-09-30 09:36:36
Masz racje szef Guarda jest ok.
.I.I.O 2015-09-30 20:59:06
Który szef guarda/ów jest ok? ten pierwszy, ten drugi,ten trzeci..... czy tez ta czwarta?
David 2015-10-01 15:43:20
Szef jest jeden.
dawid 2015-10-06 05:54:56
a tak w ogóle to o co chodzi ? Pan LK to marionetka w rękach pana TP. Pani MD to najwieksza cwaniara a ja to mam w nocie bo sie zwalniam i nikomu nie powiem kiedy.
krytyk 2015-10-06 10:11:55
ale ty odważny jesteś, ło hoho
losik 2015-10-30 17:24:10
Pytanie czym się rożni agent od pracownika ochrony ? poza nazwą:) Poza tym doświadczenia nabiera się z czasem na obiekcie ( najmniejszy problem) Dalej,czy tylko kobiety :) raczej wszystko co wpadnie w ręce. Przede wszystkim na tym obiekcie potrzebna Ci będzie : dobra kondycja( schody),mocna psychika,spostrzegawczość,dużo pokładu cierpliwości,czasami cięty język,perfekcyjne opanowanie klawiatury, no i kopę dobrego humoru. Dalej własna kawa, herbata,cukier, napoje chłodzące,tabletki na rożne bóle oraz środki opatrunkowe na ..przetarcia To tyle pokrótce :)
1
losik 2015-10-30 17:28:04
Pytanie czym się rożni agent od pracownika ochrony ? poza nazwą:) Poza tym doświadczenia nabiera się z czasem na obiekcie ( najmniejszy problem) Dalej,czy tylko kobiety :) raczej wszystko co wpadnie w ręce. Przede wszystkim na tym obiekcie potrzebna Ci będzie : dobra kondycja( schody),mocna psychika,spostrzegawczość,dużo pokładu cierpliwości,czasami cięty język,perfekcyjne opanowanie klawiatury, no i kopę dobrego humoru. Dalej własna kawa, herbata,cukier, napoje chłodzące,tabletki na rożne bóle oraz środki opatrunkowe na ..przetarcia To tyle pokrótce :)
asd 2015-11-01 21:39:14
żadnego doświadczenia nie musisz mieć czeka cię 12h bezsensownych obowiązków i nudy w jednym chyba że masz prawko to troche pojeździsz po obiektach zależy z kim będziesz na portierni 7.5zl na łape chyba jesli dobrze pamietam i 8zyli jesli masz licencje... ogolnie dno i kilometr mułu robota dobra na 2-3miesiące bo potem będzie ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rąbanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez ludzi ze zmiany rudej izuni itp. P.S. Jesli jestes normalna nie idz tam, jesli już musisz to tak jak pisalem 2-3 miechy i spadac aha umowa zlecenie hahahah :D
1
..... 2015-11-06 15:43:53
romek rozbawiłeś nas :) .. (asd masz poniekąd rację , losik też ) wracając..wyjaśnij proszę naprawdę widziałeś u nich ofertę? ( liczba pojedyncza ),co masz namyśli zarobki w porządku?( jaki kosztem uzyskuje się te sławne 2000 zł? ) i w czym są konkurencyjni? I czy na pewno ostanie to wszystko.?
abc 2015-11-14 13:13:34
ha ha !!! 2000zl na reke ale czy ktos powiedzial ile godzin w miesiacu trzea dygac zeby taka stawke uzyskac?! Szkoda nerwow na prace w guardzie nie mowiac juz o czasie.
cba 2015-12-15 18:33:10
WYSTARCZĄ ZALEDWIE 264H ABY UZYSKAĆ TEN WSPANIAŁY DOCHÓD W WYSOKOŚCI 2000ZŁ NETTO HAHA ŚMIECH NA SALI !!!
żal 2015-12-17 17:59:29
haha Ty mały kolaborancie przestań pierniczyć trzeba pracować ponad 260h na tą stawkę w miejscu gdzie żądzą układy! Jakim prawem inspektor bhp rabenu przeprowadza rozmowy kwalifikacyjne służby ochrony !!! ??? !!! Paranoja w tej firmie. Obowiązki wyssane z palca i ciągle wymyślają a raczej wymyśla pan mądry bhp-owiec. Czerwony nos jak u renifera ciekawe dlaczego... Co chwila kontrole alko pewnie czuje się dzięki temu jak za swoich dawnych czasów ... Izka nic lepszego... Po prostu czasem brakuje słów . pozdro dla tych co dają tam jeszcze rade.
judym 2015-12-22 19:42:16
inspektor bhp a spec ds bezp to są dwie różne funkcję. przemyśl swoje życie, a dopiero później ludzi oceniaj. po twojej wypowiedzi widać, że lubisz ludzi oskarżać za swoje porażki życiowe. ale to pokłosie materialistycznego podejścia do życia. bywaj
drt 2015-12-23 13:34:42
a mi sie podoba
ja 2015-12-29 21:42:37
mi tesz, chociaz obchody sa męczace
Śnieżynka 2015-12-30 15:28:20
Przestańcie pitolić ,nikt nikogo na sile nie trzyma w firmie .W Strykowie jest ciężko wy gdzie indziej to macie bajkę ,o takich obowiązkach i takim przemiale aut na 2 bramy to nie słyszeliście nawet. a umowy ,teraz przecież będą wszystkie ozusowane to czego chcecie? Z resztą tak szczerze to te etatowe powinny być w ciągu 2 tygodni rozwiązane i wtedy wszyscy by byli by na tym samym wózku.a przecież i tak ci etatowi nigdzie nie pójdą bo gdzie jak zapuścili w firmie korzenie przez cale lata.Ogólnie nie jest źle .Szkoda tylko ze nie będzie podwyżki choćby 50 groszy na godzinie jak mówi nasza przełożona.
baron 2016-02-04 17:54:32
pracowałem w guardzie i pracuje w solidzie jest o wiele lepiej niż w tamtym syfie zle wspominam tam prace a w solidzie jest zajebiście pozdro adi z solidu haha
baron 2016-02-04 18:02:51
podstawa guardu na rabenie to co????
kliny i tylko kliny haha ja pierdole
nemo 2016-03-09 18:24:23
Powiedz mi Gościu,jaka traumę przeżyłeś,że stawka 6zł/h jest dla ciebie O.K? Jako dziecko wypadłeś z wóziczka, czy może uderzyłeś się w głowę?
raben 2016-03-13 21:55:14
300 godzin minimum
bbo 2016-03-21 12:48:00
Jakie 160 czy 200 godzin ? a 240 ,264 288 to co ?Tak jest na Strykowie za 6,50 na godzinę.A w Gądkach ta sama firma i 7,50 .Co to za sztuka robić 24 na 24 przez cały miesiąc.Tak jest dobrze że ,przychodzą na 3 dni albo 1 i uciekają nawet kierownicy zmian.I nikogo to w firmie nie obchodzi.
Marek 2016-03-29 21:37:41
Dopóki pegeerowska "elita" z Jarocina i okolic będzie tam rządzić, to kilka tygodni(dla wytrwałych, dla mniej zdesperowanych tydzień) bezsensownego łażenia okaże się stratą czasu i pożegnaniem się z tą firmą przez splunięcie za plecy i pożegnalnym "nigdy więcej nie nabiorę się na takie plewy"
uuriel 2016-04-20 22:55:34
Jesli chodzic jeszcze możesz i piasać na komputerze umiesz to cie wezmą, Co do problemu z Jarocinkami cóż... 3/4 załogi guardu to jarocin sroda wlkp i reszta wioch... reszta to Poznań i okolice co tu dużo gadać zatrudnisz sie to zobaczysz wystarczy powiedzieć że dla niektórych z nich to praca życia. Powodzenia!
Śnieżynka 2016-04-22 04:31:49
dziwna polityka finansowa i może dlatego nie ma kasy na podwyżki.W Strykowie inspektor dla 20 ludzi ,samochód służbowy itd.w Łodzi nikomu nie potrzebne biuro , za wynajem duży czynsz .Wystarczy by pani z biura przejeła stanowisko koordynatora na terenie Rabena ,inspektora przekierować na kierownika .Wówczas następuje likwidacja nikomu nie potrzebnego biura i kasa już jest.
guardaaar 2016-04-25 11:27:19
Dziękujemy Grzesiu za troskę! Miło z Twojej strony, że po odejściu nadal o nas myślisz.
guardaaar 2016-04-25 12:12:29
I pozdrowienia od Tatiany!
jaky 2016-04-27 10:36:28
A mi sie podoba. mozna na spacery chodzic, jak Forest
hahahah@ 2016-05-26 18:42:00
widze że niektóre komentarze usuwają... no coż chyba nikt sie nie nabiera na te 2tys. netto hahahhahhahhah :D prawda w oczy kole kurwa !!!
Xxxx 2016-08-05 20:44:58
Pracowałem kiedyś na Strykowie dobrze wspominam Pozdrowienia dla Agnieszki
2
PRACOWNIK 2016-08-24 13:17:27
Nie znam tej firmy,ale znalazłam ogłoszenie w moim miescie na internecie ze sa przyjęcia,,,no ja pracuje w ochronie już kilka lat ale teraz pracuje w takiej firmie ze szkoda gadac nie plai ludzim na czas nie mamy zadnych umow,,i stawka jeat okropna bo jak można pracować po 240,264 czy nawet tak było po 360godz za 5zl na godz,,to jest dopiero firma cudktora trzyma kase jak się okazuje na swoim kocie pare mieciecy aby im konta na rosly,,Dopiero jak firma dla której wykonujemy usługi dowiedziała się ze nie mamy kasy np.,,jeszcze za maj a już sierpień to wypłacili ale nie calosc to jest najgorsza firma w której pracuje bo tylko aby do końca sierpnia i odchodzimy z tego obiektu i z tej firmy a powiemy dopiero jak będzie już ostatni dyżur,,,,i bardzo dobrze bo straca ten obiekt b w tym obiekcie nie możemy pracować bez umow,,A to firmaze STRZELINA
PRACOWNIK 2016-08-24 13:21:14
Nie znam tej firmy,ale znalazłam ogłoszenie w moim miescie na internecie ze sa przyjęcia,,,no ja pracuje w ochronie już kilka lat ale teraz pracuje w takiej firmie ze szkoda gadac nie plai ludzim na czas nie mamy zadnych umow,,i stawka jeat okropna bo jak można pracować po 240,264 czy nawet tak było po 360godz za 5zl na godz,,to jest dopiero firma cudktora trzyma kase jak się okazuje na swoim kocie pare mieciecy aby im konta na rosly,,Dopiero jak firma dla której wykonujemy usługi dowiedziała się ze nie mamy kasy np.,,jeszcze za maj a już sierpień to wypłacili ale nie calosc to jest najgorsza firma w której pracuje bo tylko aby do końca sierpnia i odchodzimy z tego obiektu i z tej firmy a powiemy dopiero jak będzie już ostatni dyżur,,,,i bardzo dobrze bo straca ten obiekt b w tym obiekcie nie możemy pracować bez umow,,A to firmaze STRZELINA
Tobiasz 2016-08-24 16:58:19
współczuję Tobie, ja pracuję w GUARDZIE- wypłaty zawsze na czas na konto.
ja 2016-09-18 11:22:58
Co palisz?
3
Abc 2016-09-28 19:55:04
Ciekawe kiedy Cezary wywali Guarda i weźmie profesjonalną firmę. Czas skończyć z układami koleśostwem i złodziejami mowa o pracownikach Guarda oczywiście nie o wszystkich ale cześć nie świeci przykładem
1
epoao 2016-10-09 21:43:20
Najważniejsze jest to, że relacje między pracownikami opierają się na przyjacielskich stosunkach, ciekawi mnie jednak czy wypłata jest terminowa, wiecie? Dzięki
Zostaw swoją opinię o Agencja Ochrony Osób i Mienia "Guard Service" - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Osób i Mienia "Guard Service"