logo Aquilamed

Aquilamed

Elbląg

Opinie o Aquilamed

Internetowy31 2014-05-13 11:17:58
Witam,
Właśnie rozpocząłem kurs, po 3 dniach moge smiało powiedzieć ze firma daje dużo możliwości rozwoju, szkolenie jest bardzo ciekawe dużo praktyki mało teorii czyli tak jak powinno być. Ogólnie jestem zadowolony, rozmawiałem z innymi pracownikami i wiekszość opinii powyzej to jakies bzdury.
Polecam!
Pawelski 2014-05-14 11:10:20
Czytając opinie zastanawiam sie czy aby na dobrą stronę trafiłem ogólnie wartość merytoryczna opinii dość niska. Pracuje pół roku i nie spotkałem się z żadnym z opisanych problemów a już na pewno z problemami z pensją kpina i czarny pr konkurencji, na miejscu admistracji wziąłbym sie za moderacje tego wątku bo jaki sens mają opinie od ludzi których jedynym celem jest oczernianie dla własnej korzyści.
Anna Bielamowicz 2014-05-14 13:33:38
Niniejszym wydaję bardzo, a bardzo pozytywną opinię na temat oprawowania się urządzenia Ritello. Przede wszystkim bardzo jest ekonomiczne w użytkowaniu, zużywa małą ilość emergii elektrycznej co wolniej mierze ma na celu ograniczenie jakże dużych kosztów utrzymania. Chciałabym powiedzieć, że Pani z którą miałam przyjemność bywać na prezentacji ma niebywały dar przekonywania do nabycia urządzenia. Bardzo dużo ciekawych spraw można się z tych wypowiedzi tam dowiedzieć. Na ogół do żadnych z funkcji nie można mieć zastrzeżeń co do przydatności. WSZYSTKIE SĄ REWELACYJNE!
Bielamowicz Helena 2014-05-14 13:38:20
Dnia 03.03.2014 spotkałam się z Panią Kasią bardzo miłą i uprzejmą. Która zaprezentowała mi urządzenie Ritello. Urządzenie bardzo mi się podobało bo jest funkcjonalne i łatwe w obsłudze. W chwili obecnej nie stać mnie na zakup takiego urządzenia. Bardzo dziękuję za miłą i przyjemną prezentację Pani Kasi.
1
Bartek W 2014-05-14 16:22:34
Mnie się wydaje, że to nie praca dla każdego. Na pewno nie dla leni i tych, co lubią nic nie robić za małe pieniądze. Tutaj szef daje zarobić, do niczego nie zmusza, chcesz, to jedziesz, nie chcesz, to nie jedziesz. ja średnio pracuję godzinę, ok 30-60 minut dojazd, zależy gdzie się trafi do klienta, no i chwila w biurze, czasem z chłopakami gramy w bilarda albo w piłkarzyki. jak dla mnie to jest marzenie a nie robota. Wcześniej zasuwałem w hurtownii od szóstej i płacili 1000zł. A tutaj mam tyle tygodniowo na czysto.ale fakt, że papudraków tu się nie trzyma. jak ktoś narzeka, to pewnie jest jednym z nich. w tej chwili nie ma w biurze kogoś, kto nie jest zachwycony.
1
Kamil 2014-05-14 18:49:22
Pracowałem w tej firmie w Elblągu przez 2 lata. Poza fajną pensją i pracą dostosowaną do mnie, a nie odwrotnie, firma organizuje mnóstwo fajnych rzeczy, np. wyjazdy zagraniczne, imprezy, konkursy z super nagrodami. Sam kilkakrotnie wygrałem np. duży telewizor i telefon, poza oczywiście premiami. Wszystko było zawsze jasne, a szef zawsze miał dla mnie czas a nawet mi pomógł, jak miałem problemy osobiste. Znajomi namówili mnie na pracę w innej firmie, że niby miało być lepiej. Teraz strasznie żałuję, bo żyłem jak pączek w maśle, cały dzień prawie wolny, popołudniu spotkanko, a w pracy się nigdy nie ubrudziłem, kulturka i wogóle. W sumie to trafiłem na to forum przez przypadek, ale dzięki niemu dowiedziałem się, że znowu robią nabór i mam nadzieję, że mnie przyjmą spowrotem. Nie wiem za bardzo skąd te dziwne opinie na temat firmy, chociaz nie wiem co się działo w innych oddziałach, ale w Elblągu było ekstra. A z tego co widziałem na zjazdach, w całej Polsce panują jednolite zasady w oddziałach, i faktycznie te dziwne komentarze negatywne wyglądają jakby ktoś z zazdrości je pisał.
Robertski 2014-05-15 10:44:16
Jeżeli kolega na starcie pyta o spóźnienia, to niech znajdzie prace gdzie bedzie to tolerowane, wiadomo są wypadki losowe i to jest zrozumiałe. Co do samej pensji to masz 2 opcje albo pojdziesz do korporacji za jakieś smieszne pieniadze, albo przyjdziesz tutaj. Największym plusem są premie za wyniki, a jeżeli jesteś dobry to będziesz w stanie zarobić 3x więcej niż gdzie indziej. Co do samych kwot to wiadomo gentlemani nie rozmawiają o pięniadzach tylko je zarabiają. Pozdrawiam
Agata S 2014-05-17 17:36:38
Wczoraj miałam prezentację urządzenia Ritello i polecam ponieważ ma super funkcje. Nawilżanie i filtracja powietrza, super sprawa dla alergików. Podobała mi się również funkcja prania dywanów i materacy.
filipe 2014-05-20 10:40:23
Praca dla ludzi którzy przede wszystkim chcą być przynajmniej częściowo niezależni w swojej pracy co jest bardzo ważnym aspektem ;) mi to jak najbardziej odpowiada, pensja jak i atmosfera też jak najbardziej do zaakceptowania jak nie pozazdroszczenia
grzegorzewski 2014-05-22 12:20:17
Jak najbardziej polecam dla ludzi którzy cenią sobie odrobine swobody w swojej pracy, sam ustawiasz sobie grafik i od tego ile zrobisz zależy twoja pensja , najprostszy system na świecie a osobiscie nie narzekam na swoje zarobki
lokiiii 2014-05-26 14:26:37
Witam,
Właśnie wróciłem z rozmowy o prace, i jestem bardzo zadowolony, dosc sceptycznie podchodze do opinii tutaj ale z tego co widziałem wszystko w jak najlepszym porządku, pozostaje czekać na zaproszenie na kolejna rozmowe .
Krzysztof-m 2014-07-23 21:41:04
Pensja jest zmienna jeśli taka opcje wybierasz moja np. Taka jest bo kręci mnie premia, a nie robię tego charytatywnie. I tu to znalazłem. Ogólnie firma mega pozytywna i polecam oddział w Elblągu. A już za chwile nowa większa siedziba oddziału. POLECAM
Heniu 2014-09-09 22:17:50
Witam
Moge dużo opowiedzieć o ludziach którzy tworzą ta firmę aquilamed Ritello
Pracuje juz z nimi 8 lat to chyba wiecej niż 1000 słów!
Dali mi wszystko co mogli dać serce pomoc przyjaźń no i prace która kocham
rush 2014-11-05 15:58:07
Co z SERWISEM ??????
2
aqua 2014-11-30 06:11:05
serwis jest gwarancja jest numer jest i na gwarancji i na ofertach ... także wiekszość postów to głupoty aczkolwiek część się zgadza faktów.
nie kumam 2015-03-20 18:32:48
nie da sie sprzedać że niby brak auta służbowego? gdyby było auto służbowe to by sie dało sprzedać ? nie kumam
Michał 2015-05-22 15:02:19
Witam nie wiem czemu uważa Pan że Pan Piotr wciska urządzenia. Był u mnie na spotkaniu sprzęt genialny żona jest bardzo zadowolona. Było u mnie już kilka spotkań z podobnymi sprzetami ale przedstawiciele ktorzy przyjezdrzali nie wzbudzali zaufania, czego nie można powiedzieć o Panu Piotrowi wywiązał się z wszystkich rzeczy które obiecał
1
Maciek Swietochłowice 2015-05-22 15:04:29
Co do firmy Ritello, to mam całkiem odmienne zdanie. Jest to naprawdę rzetelna firma. Która oferuje najlepszy sprzęt jaki tylko może być na rynku. Ja posiadam takowy i wszystkim gorąco polecam !
Kamil 2015-05-22 15:05:53
Firma RITELLO jest bardzo rzetelna. POLECAM NA 100 % !!!!!!!!!!!!!!!!
Stokrotka 15' 2015-05-22 15:07:05
Wszystkie sprzęty tego typu są dobre. Produkt Ritello moim zdaniem wyróżnia się tym że ma niesamowity zestaw piorący. Nie używamy w ogóle siły do tego wszystko chodzi bardzo lekko. Zaskoczyła mnie prostota urządzenia. Spokojnie mogę polecić każdemu.
Fanka Ritello 2015-05-22 15:29:11
Posiadam sprzęt od 14 maja tego roku w ciągu 4 dni dostarczono mi zestaw piorący do tej pory używałam POWER MED-a. Miałam propozycję zakupienia ROBOT PLATINUM nad którym bardzo głęboko się zastanawiałam, kiedy zobaczyłam sprzęt RITELLO po prostu odpłynęłam. Jestem tym sprzętem zauroczona i bardzo gorąco polecam wszystkim który cenią sobie wygodę nowoczesność a zarazem prostotę i luksus. Jestem na etapie zakupienia drugiego RITELLO dla moich dzieci.
zadowoleni 2015-05-23 10:35:22
Witam, niedawno mieliśmy okazje gościć w swoim domu, owego przedstawiciela Pana Piotra. Naprawdę pokazał nam profesjonalną reklamę z profesjonalnym sprzętem. Oczywiście bez większego namysłu nabyliśmy Ritello. Dlatego dziwimy się,że ktoś ma mu coś do zarzucenia.. Czyżby nieuczciwa konkurencja ? Ja na miejscu nowych potencjalnych klientów bym nie zwracała uwagi, dopóki ktoś nie zobaczy sprzętu, wstrzymałabym się od negatywnych komentarzy. Jak oceniać coś o czym się nie ma zielonego pojęcia.. Mimo to, wszystkim gorąco polecamy !
mienia 2015-06-09 15:37:51
interesuje mnie temat Ritello napisz coś więcej ten odkurzacz to dobry jest?
barth 2015-07-24 02:26:11
interesuje mnie instrukcja użytkowania odkurzacza Ritello, jestem jego posiadaczem i chciałbym zgłębić wszystkie jego funkcje a instr. nie posiadam. z góry dziękuję.
Charlie 2015-10-09 14:53:18
Firma OK, stała umowa, wypłaty na czas (ja akurat pracuje na stałej pensji nie na prowizji), świadczenia medyczne z LUXMEDU więc nie muszę stać w kolejkach, teraz niestety odpad BENEFIT i ma wejść coś w zamian, ogólnie pozytywni ludzie atmosfera i klimat też 5/5. No i ryczałt za auto bo ja nie brałem służbówki - jak będziesz w firmie to dowiesz się dlaczego ;))) Jak jakieś pytania to pisz. Pozdro!
Grzesiek 2015-10-15 09:46:36
Ja pracowałem 2 miesiące we Wrocławiu nie udało mi się sprzedać ani jednej szt czemu bo jak przeliczyć sobie ile kosztuje ten odkurzacz na raty ponad 9 tys wiec nikt normalny go nie kupi. Więc nic nie zarobiłem tylko wydałem na paliwo.
A podstawa to sciema pisze jak byk trzeba wykonać 70 pokazów to wychodzi 3 dziennie a to nie możliwe bo nikt cię na to nie umówi.
TYLKO KŁAMIĄ W TEJ FIRMIE CAŁY CZAS ROTACJA.

2
Maniek 2015-10-16 19:09:36
Uwaga jak pobierasz odkurzacz Ritello patrz czy nowy jest czy nie ma rys jakiś uszkodzeń , bo jak będziesz odchodzić to Pan magazynier z Wrocławia taki łysy za każdą ryse żąda zapłaty jak nie zapłacisz to straszy wekselem który podpisałes ze go użyje więc płacisz. Ja musiałem zapłacić za 3 sawki porysowane 50 zł i zbiornik na wodę 50 zł . a i za zużyte do polowy zapachy 30 zł i za zle wyczyszczony odkurzacz 20 zl razem mnie skasował 150 zł .
A potem powiedział tam są drzwi
1
Tomek 2015-10-17 02:24:02
Mnie też ten łysy magazynier skasował 30 zl za karton ze się zużył po 15 prezentacjach . I nie udało mi się sprzedać. Nic nie zarobiłem jeszcze straciłem na paliwo bo zwrotu nie dostałem bo trzeba mieć 15 poleceń i pełny opis z pokazu a ludzie nie chcą dawać znajomych wiec nie dostałem zwrotu wydałem na paliwo 600 zł .
Wynagrodzenia też nie dostałem bo Przez miesiąc zrobiłem tylko 15 spotkań bo więcej mi nie zapewniono . A obiecywali po 2 ,3 spotkania i pensje zwrot za paliwo. Wielkie oszustwo ta praca we Wrocławiu na ul Milickiej.
2
Ola 2015-10-18 10:18:25
Praca to akwizycja chodzenie po domach z odkurzaczem i Garnkami w Walizce.
Brak Umowy o prace tylko umowa cywilno prawna wiec brak ubezpieczenia i składek na emeryturę. I nie chroni cie Prawo pracownicze .
Brak podstawy tylko pisze ze dostaniesz ale tylko pisze .
Brak służbowego auta.
Jeszcze podpisujesz weksel in blanco , trzeba być debilem żeby to podpisać.
Praca Marzeń Akwizytor odkurzacza we Wrocławiu.
2
Quli 2015-10-19 12:43:07
Ja Pracuje firmie we Wrocławiu i to prawda co tu piszą Ritello kosztuje na raty 9500 zł ale za gotówkę 5990 bardzo duże odsetki ludzie nie chcą kupywac jak sobie przeliczą.
A duży problem jest z reklamami bo się nie chcą odbywać .klamki odwołują jak Przedstawiciel zrobi w tygodniu 5 reklam to jest sukces . Ale trzeba to sprzedać i to we Wrocławiu jest trudne brak wyników tylko udają ze jest dobrze szczególnie Pan Prezes gra ze jest super a biuro jest na upadku . Ja szukam nowej pracy bo jest bardzo źle.
1
Kamil 2015-10-20 23:04:58
gościu znajdź sobie nową pracę, a ludziom daj zarabiać, nie przeszkadzaj nikt cie nie prosił, z czegoś trzeba żyć mienczaku jeden, biuro na upadku problem z reklamami, trzeba sprzedać , litości oczywiste że trzeba sprzedać chciałeś zarabiać za pokazywanie? znajdź angaż w chippendales za pokazywanie zapłacą
Kamil 2015-10-20 23:06:26
gościu znajdź sobie nową pracę, a ludziom daj zarabiać, nie przeszkadzaj nikt cie nie prosił, z czegoś trzeba żyć mienczaku jeden, biuro na upadku problem z reklamami, trzeba sprzedać , litości oczywiste że trzeba sprzedać chciałeś zarabiać za pokazywanie? znajdź angaż w chippendales za pokazywanie zapłacą
Kamil 2015-10-20 23:07:09
gościu znajdź sobie nową pracę, a ludziom daj zarabiać, nie przeszkadzaj nikt cie nie prosił, z czegoś trzeba żyć mienczaku jeden, biuro na upadku problem z reklamami, trzeba sprzedać , litości oczywiste że trzeba sprzedać chciałeś zarabiać za pokazywanie? znajdź angaż w chippendales za pokazywanie zapłacą
Kamil 2015-10-21 00:17:25
gościu znajdź sobie nową pracę, a ludziom daj zarabiać, nie przeszkadzaj nikt cie nie prosił, z czegoś trzeba żyć mienczaku jeden, biuro na upadku problem z reklamami, trzeba sprzedać , litości oczywiste że trzeba sprzedać chciałeś zarabiać za pokazywanie? znajdź angaż w ch i p p e n d a l es za pokazywanie zapłacą
Kamil 2015-10-21 00:18:45
gościu znajdź sobie nową pracę, a ludziom daj zarabiać, nie przeszkadzaj nikt cie nie prosił, z czegoś trzeba żyć mienczaku jeden, biuro na upadku problem z reklamami, trzeba sprzedać , litości oczywiste że trzeba sprzedać chciałeś zarabiać za pokazywanie? znajdź angaż w zespole tanecznym najlepiej męskim zapłąca
Quli 2015-10-21 16:09:59
Kamil szukam nowej pracy bo tu nie da się zarobić bo reklamy nialy byc 3 dziennie i gdzie one sa tylko boje się ze magazynier skasuje mnie jak innych za uzywanie odkurzacza taj jak innych .
1
oli 2015-10-22 17:06:25
Praca to akwizycja chodzenie po domach z odkurzaczem za 5990 zł na raty 9500 zł i Garnkami w Walizce.
Brak Umowy o prace tylko umowa cywilno prawna wiec brak ubezpieczenia i składek na emeryturę. I nie chroni cie Prawo pracownicze .
Brak podstawy tylko pisze ze dostaniesz ale tylko pisze .
Brak służbowego auta. brak zwrotu za paliwo , bo ciężko dostać 15 poleceń
Jeszcze podpisujesz weksel in blanco , trzeba być debilem żeby to podpisać.
Praca Marzeń Akwizytor odkurzacza we Wrocławiu.
4
quli 2015-10-22 17:10:25
.a Pracuje firmie we Wrocławiu i to prawda co tu piszą Ritello kosztuje na raty 9500 zł ale za gotówkę 5990 bardzo duże odsetki ludzie nie chcą kupywac jak sobie przeliczą.
A duży problem jest z reklamami bo się nie chcą odbywać .odwołują jak Przedstawiciel zrobi w tygodniu 3 reklamy to jest sukces . Ale trzeba to sprzedać i to we Wrocławiu jest trudne brak wyników tylko udają ze jest dobrze szczególnie Pan Prezes gra ze jest super a biuro jest na upadku . Ja szukam nowej pracy bo jest bardzo źle.
2
malani 2015-11-24 00:36:51
mój mąż zaangażowal sie w ta akwizycje wbrew moim radom, i rodom naszych pzryjaciół nie wiem jak go ratować żadne rcjonalne argumenty nie docieraja do niego pomóżcie co robić?
1
Jonak 2015-11-25 13:58:02
Ciężko będzie bo to sekta
1
Olik 2015-11-26 22:58:23
Tak to sekta wkrótce każą mu kredyt wziąść
Aramus 2016-01-08 15:08:04
moja znajoma też pracowała. przez 2 miesiące, a potem kazali jej się zwolnić bo nie sprzedała ani sztuki. trochę się zdziwiłem, bo laska ma gadane jak mało kto. przestałem się dziwić jak mi podała cenę. kogo stać na kupowanie odkurzaczy za prawie 6000 zł? a z tego co mówiła, jedynym warunkiem było przeprowadzenie iluśtam prezentacji w miesiącu. nawet jeżeli ten sprzęt jest tak zajebisty jak twierdzą i ma "certyfikowane funkcje medyczne", to czy nie lepiej by było na tych funkcjach poprzestać i sprzedawać go jako licencjonowany sprzęt medyczny, a nie półlicencjonowane odkurzaczopodobne coś? z tego, co twierdziła (dałem się namówić na prezentację żeby jej pomóc wyrobić minimum) to w projektowaniu go brali udział spece z BMW (?!), tylko szkoda, że o tym nie wiedzą. dumni byliby zapewne. nie wiem, może to tylko specyfika oddziału, ale ja bym uważał.
karol 2016-01-13 11:12:02
nie dajcie się wkrecic - opinie pozytywne to sciema - pracowałem tam ok 9 m-cy i lipa na maxa , sprzet awaryjna tania podroba rainbow! popukajcie się w glowe - problem na maxa z wycofaniem się z umowy!!! garnki do zestawu to zludzenie i lipa ! powyzsza firma to nic innego tylko były powermed - spytajcie dlaczego już nie istnieje!
1
byly sprzedawca 2016-01-17 21:47:45
Ta firma to sprzedaz bezposrednia,byly powermed chlopcy sie rozdzielili ,maja roznych dostwcow.wynagrodzenie uzaleznione od sprzedazy.
Kuglarskie sztuczki z wyolbrzymieniem problemu,tanio kupic drogo sprzedac,zasada handlu,reszta to sciema
2
HYLA 2016-02-02 23:03:36
Jest ok.
Tomek 2016-02-21 12:25:48
Ja pracuje we Wrocławiu i tu się nie sprzedaje to cudo klamki same
lorek 2016-03-22 21:48:42
Pan Piotr to oszust! Sprzęt piorący obiecuje juz od 4 miesięcy żenada.
były sprzedawca 2016-05-07 10:26:08
@pawelski,przestan pisac o czarnym pr konkurencji,bo takowej nie macie.szukanie winnych za potkniecia,braki i zrzucanie na wyimaginowanego wroga jest sposobem starym jak swiat.Pisz rzetelnie jezeli mozna tak mowic w przypadku pracownika,ktorego ocena bedzie zawsze subiektywna
byly sprzedawca 2016-05-21 11:54:23
@malani przejdzie samo jak zaczniesz sie dopominac o wynagrodzeni jego,i opadnie entuzjazm
Ola 2016-06-25 23:59:35
We Wrocławiu prezes podniósł cenę na 7 tyś ze aż odszedł mu najlepszy człowiek który mu biuro utrzymywał . PANIE ARKU TO JUŻ KONIEC PANA KARIERY .
Zostaw swoją opinię o Aquilamed - Elbląg
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aquilamed