brak logo

The European Van Company

Końskie

Opinie o The European Van Company

byly pracownik 2009-05-10 22:07
nic ciekawego, nie skorzy do zbytniego wynagradzania pracowników oraz ich motywacji
2
fantom 2009-12-05 10:36
praca w tej firmie jest szkodliwa, obcinaja premie za byle co, trzeba sie pytac o wyjscie do łazienki, nawet nie usiadziesz bo wszedzie kierownicy chetni zabrac ci premie, wynagrodzenie do bani
3
gogo 2011-01-01 16:01
ludzie dajcie sobie spokój z ta firmą,nie dosyć,ze mało sie zarabia to praca szkodliwa a kierownictwo tej firmy to żenada.Interesuje ich tylko jak zabrac komus premie i kogos zwolnic zero pojecia o pracy.A atmosfera w tej firmie to tego nie da sie opisac. NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!
1
anonim 2011-01-10 10:22

Praca w warunkach szkodliwych.Pracowników traktują jak jakieś maszyny którym można podkręcić śrubki żeby szybciej i więcej produkowały.Zabieranie premii na porzadku dziennym np.za to że hala jest niepozamiatana(kierownictwo każe zostawać po godzinach i sprzatać i nikt ci za to nie zapłaci,jak nie to po premii)Wynagrodzenie 1280 brutto+plus te premie które są albo ich nie ma.
KPINA
<(usunięte przez administratora)
1
anonim 2011-06-02 18:26
smród,żenada,dziadostwo,szkoda zdrowia i nerwów zeby tam pracowc
1
były pracownik 2012-06-25 10:26
Tragedia szkoda zdrowia na pracę w tym obozie karnym. Nie dość że marne pieniądze to jeszcze co chwila zabierają premie i straszą zwolnieniami. Syf i burdel brakuje narzędzi do pracy. Cała kadra kierownicza to c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y dla których człowiek jest śmieciem. Całe szczęście znalazłem inną pracę i już nigdy bym się tam nie zatrudnił. Zdecydowanie nie polecam.
2
gość 2012-12-11 16:57
Potwierdzam z roku na rok jest coraz gorzej jeszcze ze dwa lata i ten syf padnie takie rządy kierowników i ich "nowe technologie"
gość 2013-03-08 22:01
Te "nowe technologie" to biorą chyba z epoki kamienia łupanego... aluvan juz długo nie pociagnie nawet pense juz płacą w ratach. Gdyby zmienic kadre kierownicza i postawic na jakosc a nie na ilosc to moze by cos z tego jeszcze bylo.
ktoś 2013-08-27 19:57
nie ma co narzekać.tera wszędzie jest tak że gonią z robotą i wykorzystują na maksa.taka jest rzeczywistość.
2
juve 2014-04-25 00:17
można na to odpowiedź tylko tak, że jeśli Twoje CV ich rzeczywiście zachwyci to oczywiście możesz liczyć na swoją szanse
swój 2014-10-26 16:57
zwolnić czyżewskiego
1
gosc 2015-08-18 18:34
Ta firma to jakaś pomyłka można się tam wykończyć fizycznie i psychicznie płace na poziomie najniższej krajowej i zero perspektyw na podwyżki kierownicy nie umieją zaplanować produkcji i zmuszają ludzi do pracy w soboty. Pracowników już ściągają z Ukrainy bo nikt z okolic nie chce tu pracować. Ludzie po kilku latach pracy mają kłopoty ze zdrowiem od tej chemii. Zdecydowanie nie polecam.
5
arti2907 2016-02-22 10:39
Witam. Chcę się dowiedzieć, przy czym pracownicy z agencji Randstad są przeważnie
zatrudniani. To znaczy, co robią ? Proszę o możliwie szybką odpowiedź.
7
kuban 2016-09-20 19:38
mie sie podoba ,lepi jak ceramice
romeo 2016-10-28 19:12
co kubuś na prasach ci się nie podobało ?
3
zombie 2017-01-12 00:36
a ja wysłałem CV i dzisiaj Pani dzwoniła. Jutro idę na rozmowę. Póki co marnie z pracą w Końskich, więc chyba wezmę tą ofertę, na szczęście mam kliku znajomych którzy sobie chwalą pracę w Aluvanie :)
Szaman 2017-02-03 22:42
Jeśli jesteś robotem a nie człowiekiem, rozumiesz-nie masz żadnych uczuć, mogą cię dewastować psychicznie i zbieranie opr. za nie swoje błędy to normalka, a najlepiej jakby tam pracowała twoja mama lub tatuś a może szwagier , dobrze by też było gdyby brygadzista był twoim znajomym, dużym plusem jest gdy się ma obywatelstwo ukraińskie, Ukraińcom dają lepsze stawki, lepiej pracują ponoć od Polaków, ale na pewno są dobrymi konfidentami, ale gdybyś miał kogoś znajomego w biurze to może i by cię zrobili brygadzistą, zapamiętaj-brygadziści biorą po 3500 PLN, i są jak kapo w obozie,byli specjalnie szkoleni, mało kto o tym wie,nieważne że ich wiedza techniczna jest znikoma ich zadaniem jest wywieranie pressingu na ludziach i wyciśnięcie na max wszystkich możliwości z człowieka, i jeszcze jedno nigdy a nigdy nie wyrażaj głośno swoich opinij na drażliwe tematy bo może się to komuś nie spodobać i będziesz miał przerąbane, ta praca jest dobra dla prostaków jeśli chodzi o roboli,ludzie ambitni i z honorem gdy się zorientują co się tam dzieje odchodzą nawet i z kadry kierowniczej, przychodzą następni i ściągają swoich znajomych i tak się tworzą kliki i walka o stołki. Żadna praca nie hańbi, więc próbuj młody człowieku i zdobywaj doświadczenie, ale pamiętaj bądź ostrożny i nie spoufalaj się z nikim.
5
Bardziej siwy 2017-02-10 21:14
Morał z tego taki kolego ze da się tam zarobić dobre pieniądze, tylko trzeba pomyśleć i wziąść się za robotę; ) a jak się nie ma pojęcia i myślenia, to pisze się dziwne komentarze; ) bo tylko na tyle cie stać ;)
Mniej siwy 2017-02-10 22:27
Szwagier, pisze się przez "W" nie przez "F" hehe ;)
Średnio siwy 2017-02-11 12:01
Jak to zwykle bywa.
Kozak w necie piz.a w świecie.
1
lixxx 22 2017-03-10 19:59
średniowiecze !!! jeden [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] drugiego, ahh polaczki, polaczki jak tak można hmm [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kolegę w obecności innych ??? nie ładnie, ten co najlepiej zapierd*la zostaje wypierdolony po miesiącu.. baa po tygodniu a reszta w h^ja tnie i na papieroska co godzinę, nie ładnie, kierownicy tego śmietnika to kłamcy, kłamią i oszukują, podobnie jak brygadziści, dla nich jesteście jak śmiecie.....a więc do roboty ludziska :)) Amen :))
6
popolsku13 2017-03-11 22:25
Przerażające jest to co się dzieje w tym zakładzie! Gdzie jest PIP??? Już dawno powinni tam wpaść! Mobing na porządku dziennym, ubrania robocze po miesiącu, ja pier^^ole chyba z Azerbejdżanu je wiozą, albo w ogóle ich nie dostaniecie, jak Pan kierownik będzie miał was wypieprzyć na zbity pysk ! Wszystko ginie z hali, nożyki, miary itp. jak kanfora, ja pier**ole a jak chcecie drugi już będziecie mieli odtrącone z wypłaty, markerów nie dają, palcem zaznaczaj gdzie masz coś uciąć, rękawice robocze??? zależy, jak nie przypasujecie wyglądem brygadziście karze Wam pracować w jednej parze tydzień, kierownik to jest dopiero amant, ja pier**ole, że też ten człowiek jest kierownikiem!!! rada ode Mnie - nie gadajcie z nikim w pracy na żadne tematy, żadne!!!!!!! zero.... przychodzisz robisz swoje i do domu!! z nikim !!!
2
Pracownik 2017-03-12 11:10
Gdybyście poświęcili tyle czasu na prace co na pisanie tych głupich komentarzy nikt by was zapewne nie zwolnił.
Na prawdą jest ze za miarę czy nóż ktoś potraca ci pensje. Także byłym kolegą radzę wziąść się w garść i poświęcić tyle czasu na pracę co na głupoty a wszystko będzie dobrze.
popolsku13 2017-03-12 12:12
O Boże!!!co za bzdury piszesz człowieku! Jak zwykle jeden tak a drugi co innego,istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
pracownik 2017-03-12 18:09
Mojego kumpla zwolnili z pracy w tym zakładzie, podpisał wypowiedzenie i zażądał wykorzystanie zaległego urlopu wypoczynkowego, po tym fakcie kazali mu przyjść do pracy na dwa tygodnie z obietnicą wycofania wypowiedzenia, po dwóch tygodniach i tak go wyrzucili, co za hamstwo ja pierdziele, podobno składa pozew do Sądu pracy :) hehe
1
bol333 2017-03-14 22:16
ludzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stamtąd ja wam radze
KLAKSON11 2017-03-23 22:53
jeśli będziecie mieli propozycję pracy na załadunku, to spadajcie stamtąd, nie gódźcie się pod żadnym pozorem, w zimę minusowe temperatury, PIŹDZI TAM STRASZNIE, kurtki i ocieplanych spodni nie dostaniecie, zapomnijcie! ludzie tam pracujący to nie ludzie! to zwierzęta!!!, będą Wami pomiatać na prawo i na lewo, pamiętajcie nie dajcie się!!! kierownik szkoda gadać, także radze być ostrożnym, wiem co pisze, ja osobiście w życiu, nigdy ale to prze nigdy za żadne pieniądze tam nie pójdę, NEVER!!!!! swoje prze żyłem, także niech to będzie przestrogą dla innych, pozdrawiam.
1
KLAKSON11 2017-03-23 22:57
PROSZE CIĘ, JAKIE DOBRE PIENIĄDZE, 1700 PLN, BO OBETNĄ CI PREMIĘ, NIE RÓB Z SIEBIE IDIOTY DOBRA???
1
Aaaaaaa 2017-04-03 18:04
Jeżeli na załadunku cię nie chcieli bo jesteś gamoń to już twój problem. Nie obrażaj ludzi których nie znasz.
2
A 2017-04-05 13:32
Wszystko zależy od wytrzymałości fizyczniej oraz psychicznej.Nie oszukujmy się,jeśli ktoś jest wątłej postury i jest wychuchany przez rodziców to nigdzie sobie nie poradzi.
2
Aaaaaaa 2017-04-05 16:58
Święta racja. W tym momencie Kierownik jest jednym z lepszych jacy tu byli. Nie oszukujmy się jest coraz lepiej.
Kolo00 2017-04-19 16:24
Odezwał się ten co nie obraża. Ej Ty wykształcony.... Jeśli nie jesteś gamoniem jak tutaj napisałeś a tym samym obrażasz człowieka to chyba z Tobą jest coś nie hallo... Nie z nim. No podejrzewam że jesteś pracownikiem tej "firmy" piszę w cudzysłowie firmy bo niestety opinie o Aluvanie po Końskich chodzą negatywne, i ja też wiem co się tam dzieje... i Co? Dalej WAM płacą pensje w ratach??? BOŻE ŻE TEŻ JESZCZE CHCE WAM SIĘ TAM PRACOWAC LUDZIE!!!!
2
007 2017-05-19 17:44
Tam jest tak przychodzi nowy nikt go nie zna to traktują jak powietrze nie pomogą nie nauczą tylko się śmieją. Chamstwo nic więcej. Co zepsują to na młodego , wyzwiska chamskie odzywki i upokrzenje psychiczne . Jeśli macie znajomego to na stanowisku to wtedy da się jakoś robić a jak nie to cię zniszczą. Powodzenja jak się ktoś nie przekona nie zrozumie
6
Michał 2017-09-25 13:17
Ostatnio znalazłem ogłoszenie tej firmy jako konstruktor
Ktoś jest w stanie powiedzieć coś na ten temat? Bo rozumiem, że takie cuda jak opisane wyżej dzieją się na hali, a jak jest z częścią biurową? Jaka atmosfera, warunki, widełki wynagrodzenia może i czy faktycznie wyjazdy zagraniczne są częste (w ogłoszeniu tak napisali)
ja 2017-09-27 21:50
Z tego co wiem to źle nie jest, a konstruktorów mają deficyt...
Michał 2017-09-28 17:21
A jesteś w stanie coś bliżej powiedzieć? Bo "źle nie jest" dla każdego może oznaczać coś innego :)
some22 2017-10-14 00:02
syf kiła i mogiła.
Zostaw swoją opinię o The European Van Company - Końskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie The European Van Company