brak logo

Reklama JO TO JE TO

Sierakowice

Opinie o Reklama JO TO JE TO

anonim 2010-02-22 20:52:06
Firma \" Jo to je to \" z Sierakowic jest bardzo porzadna firma i solidna. Szef jak i zarowno pracownicy sa bardzo uprzejmi . Milo sie tam wszytsko zalatwia. Polecam te firme ; )
gal anonim 2010-12-13 10:49:45
firma raczej porażka nie potrafi regulować swoich należności
zamknąć[usunięte przez admina]


wi 2011-02-17 16:25:04
[usunięte przez admina]
Kupuje towar na przelew i nie potrafi zaplacic. Sprawa juz u komornika. Nie odbiera telefonow ani nie raczy zaplacic
kp 2011-04-14 10:52:20
Podpisujemy się po opiniami obiema rekoma. Dariusz Płotka zamiwszkały w Kartuzach to zwykly kłamca, oszust i do tego idiota. Zamawia towar, potem nie odbiera telefonow, zwodzi, wymysle choroby.
SLOWO DO TEGO IDIOTY: GDYBYM BYŁ W TWOJEJ SKÓRZE STANŁABYM PRZED LUSTREM I NAPLUŁ SOBIE W MORDE, WSYDZIL SIE POKAZAC SWOJA PARSZYWĄ MORDE NA ULICY BO NIE JESTES WART ŻEBYSMY NAWET NA CIEBIE NASMARKALI.
ag 2011-07-18 14:30:56
Firma porażka, nikomu nie polecam,bardzo niska jakość usług,właściciel wybitny [usunięte przez admina]
1
księgowy 2011-12-02 17:32:42
anonim - 2010-02-22 20:52:06

Firma \\\
To ciekawe dlaczego za tą firmę bierze się UKS (Urząd Kontroli Skarbowej) i sprawdzają wszystkich kontrahentów powiązanych fakturami z tą firmą? [usunięte przez admina]
1
sierakowiczanin 2015-03-28 06:43:05
JO TO JE TO zmieniło nazwę na SZYBKI DRUK. Poza nazwą nic się nie zmieniło. Dariusz Płotka nadal kłamie i oszukuje. Dodatkowo jakość usług, które oferuje to po prostu tragedia. Masakra. Radzę omijać SZEROKIM łukiem
2
Klient 2015-06-12 22:56:05
Uwaga na firmę SZYBKI DRUK Z SIERAKOWICE, DARIUSZ PŁOTKA TO KRENTACZ I OSZUST. JEGO PRACA TO CIĄGŁE POPRAWKI
2
Miłość 2016-05-19 17:11:53
Wiesz co, no jest różnie, w necie jest ich faktycznie dość mało, ale zawsze są jakieś, przynajmniej to dobry początek
Zostaw swoją opinię o Reklama JO TO JE TO - Sierakowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Reklama JO TO JE TO