Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Euro Labora

zdjecie uzytkownika
mietek - 2014-12-02 13:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no to z tego wychodzi, że do nikogo się nie odzywają jednak czy jak to wygląda, bo piszecie, że udało się Wam nawiązać kontakt, ale potem po jazdach próbnych jest cisza.. trochę dziwna sytuacja, może coś im się dzieje, jak sadzicie, o co chodzi, bo nie wiem czy powinienem się martwić czy na razie nie?
zdjecie uzytkownika
;;; - 2014-12-03 22:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No ładnie kombinują ściągają ludzi do Pszczyny,wożą ludzi nawet do Niemiec.Dzwonią mówią -jest pan zakwalifikowany i wyjazdu nie ma.Ktoś powinien w końcu to wyjaśnić, co to za firma?Z tego co wiem to ludzie się nawet z pracy tu w Polsce się pozwalniali,bo już będzie wyjazd. Co jest grane?
zdjecie uzytkownika
tosiek - 2014-12-04 09:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [;;; - 2014-12-03 22:28:53]:
a mnie sie udalo wczoraj do biura dodzwonic bey problemu i powiedziala ze trzeba poczekac... tzn poczekac na decyzje tej firmy co w to magazyny ma pod soboa i ze jak tylko cos beda wiedziec to zadzwonia... no nic... bede czekac
zdjecie uzytkownika
tosiek - 2014-12-04 09:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [;;; - 2014-12-03 22:28:53]:
a tak na marginesie nie rozumiem dlaczego juz sie ktos z roboty pozwalnial?! przeciez praca w tym audi ma byc dopiero od stycznia i to wyraznie mowili... wiec po diabla juz sie zwalniac?! niech mi to ktos wytlumaczy bo nie ogarniam...
zdjecie uzytkownika
rusztowaniowiec - 2014-12-04 12:00:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,a jak dla monterów rusztowań jest ogólnie praca,i jakacy sa czy nie jedzie sie jako podróznik czasem.
zdjecie uzytkownika
;;; - 2014-12-05 19:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tosiek - 2014-12-04 09:44:01]:
Zwolniłem się , bo miałem wyjechać we wrześniu po jeździe próbnej w Ingolstadt. I co siedzę w domu, a tu dalej rekrutacja trwa , a ludzie z sierpnia nie pojechali, gdzie wszystkim dali pozytywną odpowiedź.No i co powiesz?
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-12-09 21:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostał ktoś już wyplatę za ten magazyn w Buggingen? ile to wychodzi, bo nie wiemy czy się starać czy nie...500euro za mieszkanie na osobe? to duzo.
zdjecie uzytkownika
krótki - 2014-12-10 09:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [;;; - 2014-12-05 19:27:37]:
Jeżeli się zwolniłeś i czekasz, to zadzwoń do Euro Labory, co ci szkodzi? Ja mam jechać na 17.12 na próbki i jak będzie ok, to od 12.01 mam prace, z tego co wiem, to szukają jeszcze 4 facetów, bo ma być ogólnie 5. A skoro byłeś na jazdach próbnych i zdałeś pozytywnie, to może wezmą cię od ręki. Pozdro!
zdjecie uzytkownika
karol pędziwiatr - 2014-12-16 16:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aa to oni wysyłają do innych firm do pracy, tak?super, ja bym to wszedł, jeśli oczywiście chodzi o wyjazdy zagraniczne bo musze na jakiś czas pobyć poza krajem.a więc kochani forumowicze czy macie informacje jakieś czy są tam teraz jakieś fajne wolne stanowiska pracy do wzięcia? pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-12-19 19:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś pojechał na jazdę próbną do Ingolstadt 17 grudnia ,ile osób potrzebują ,czy ktoś wie coś więcej?
zdjecie uzytkownika
pilne!!!! - 2014-12-23 12:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim potrzebuję wiedzieć kiedy jest jazda próbna w Pszczynie w celu wyjazdu do Ingolstadt.Proszę o odpowiedź
zdjecie uzytkownika
;) - 2014-12-27 13:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy orientuje się ktoś jak jest z wyjazdem po Nowym Roku do pracy w Ingolstadt. Był ktoś w Pszczynie w grudniu,do kogoś dzwonili?
zdjecie uzytkownika
; - 2014-12-27 13:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krótki - 2014-12-10 09:26:34]:
Byłeś na jeździe próbnej w grudniu, jak z wyjazdem do pracy?
zdjecie uzytkownika
wyjazd - 2014-12-30 19:18:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no widze ze jezdzicie caly czas z eurolaborem ale powiem szczerze ze jasie jeszcze waham .. moze ktos teraz przed swietami wrocil i moze powiedziec jak tam bylo. jakie warunki sa wam proponowane w ramach wyjazdu? prosiłbym o konkretne informacje. z góry dziękuje za pomoc i udzielenie mi jakiś informacji
zdjecie uzytkownika
wyjazd - 2014-12-30 19:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no widze ze jezdzicie caly czas z eurolaborem ale powiem szczerze ze jasie jeszcze waham .. moze ktos teraz przed swietami wrocil i moze powiedziec jak tam bylo. jakie warunki sa wam proponowane w ramach wyjazdu? prosiłbym o konkretne informacje. z góry dziękuje za pomoc i udzielenie mi jakiś informacji
zdjecie uzytkownika
wyjazd - 2014-12-30 19:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no widze ze jezdzicie caly czas z eurolaborem ale powiem szczerze ze jasie jeszcze waham .. moze ktos teraz przed swietami wrocil i moze powiedziec jak tam bylo. jakie warunki sa wam proponowane w ramach wyjazdu? prosiłbym o konkretne informacje. z góry dziękuje za pomoc i udzielenie mi jakiś informacji
zdjecie uzytkownika
wyjazd - 2014-12-30 19:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no widze ze jezdzicie caly czas z eurolaborem ale powiem szczerze ze jasie jeszcze waham .. moze ktos teraz przed swietami wrocil i moze powiedziec jak tam bylo. jakie warunki sa wam proponowane w ramach wyjazdu? prosiłbym o konkretne informacje. z góry dziękuje za pomoc i udzielenie mi jakiś informacji
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2015-01-03 13:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [iwo - 2014-11-07 14:56:34]:
Pojechalas? i jak z praca? jak warunki mieszkaniowe? jest internet? jak cos to pisz na aniafrencel@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2015-01-03 13:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [hhh - 2014-12-01 17:31:47]:
Pracujesz w Buggingen? jak warunki mieszkaniowe? wyplata w terminie wyplacana? odezwij sie aniafrencel@wp.pl :)
zdjecie uzytkownika
mona - 2015-01-04 00:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mieszkania w buggingen drogie ludzie rezygnuja z pracy sami nie wiem czy jeszcze tam potrzebuja
zdjecie uzytkownika
praca - 2015-01-10 19:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak z pracą na wózkach w Ingolstadt styczniu. Jedzie ktoś?
zdjecie uzytkownika
goral - 2015-02-16 19:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Andzia - 2015-01-03 13:35:18]:
ile diety daja w euro labora
zdjecie uzytkownika
Pablo - 2015-03-12 12:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam! Czy mógłby się ktoś konkretnie wypowiedzieć na temat pracy pakowacza w Buningen? Tj. zarobki na czysto, koszty życia i warunki mieszkaniowe.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-04-06
Żródło: Gowork.pl
Düsseldorf
( )
Stolarz Miejsce pracy: Dusseldorf Nr referencyjny: STO/DE/2015   Obowiązki: - montaż mebli - obsługa maszyn szlifierskich - obsługa maszyn do obróbki drewna - obróbka litego drewna do dalszego przetwarzania - obsługa centra obróbcze CNC- sterowanie WoodWop - lakierowanie drewna
zdjecie uzytkownika
blabla - 2015-03-17 09:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam wszystkim, zamiast tutaj wypisywać i bawić się w głuchy telefon poprostu zadzwonić do biura i spytać :)
zdjecie uzytkownika
kama - 2015-04-10 02:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie coś więcej o mieszkaniach w Buggingen? Jest szansa pokoju tylko dla siebie z dostępem do neta? Albo najwyżej poszukania sobie później pokoju poza agencją?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Labora
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Euro Labora?
Zadaj pytanie