Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Euro Labora

zdjecie uzytkownika
kinia - 2015-05-18 15:09:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, czy ta agencja jest pewna?? Jedzie ktoś może do freyburga??albo ktoś tam był ??
zdjecie uzytkownika
Mariola - 2015-05-20 09:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kinia - 2015-05-18 15:09:56]:
Hej, moja kuzynka pojechała do Freiburga przez Euro Labore i bardzo jest zadowolona, ja też złożyłam już papiery, ale mam jeszcze egzamin technika w tym roku i dopiero mogę pojechać pod koniec czerwca. Co do pracy, to wiadomo ze pracować trzeba, ale robią tam same młode osoby i atmosfera i w pracy i na mieszkaniu jest fajna. Zarobki jakieś 1000€ Mam nadzieję że się dostanę! bo w Polsce nigdzie tyle nie zarobie.
zdjecie uzytkownika
nela - 2015-05-20 10:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kinia - 2015-05-18 15:09:56]:
Pracowałam we freiburgu. Praca w porządku, nic trudnego. Zarobki mogłyby być wyższe
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-05-24 09:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak z dojazdami do pracy od miejsca zakwaterowania w Freiburgu-Tiengen do Heitersheimu do pracy ?
zdjecie uzytkownika
hfddx - 2015-05-24 09:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nela - 2015-05-20 10:22:36]:
A gdzie mieszkałaś w tym Freiburgu, ile wynosilo zakwaterowanie? jak z transportem do pracy. dzięki za odp.
zdjecie uzytkownika
Ula - 2015-05-25 11:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lol - 2015-05-24 09:13:00]:
Prawie wszyscy dojeżdżamy pociągiem. Firma kupuje/daje nam kase na bilet miesięczny. Ewentualnie jak ktoś jest z autem na miejscu to jak ma miejsce wolne to można się z nim zabrać.
zdjecie uzytkownika
nela - 2015-05-25 11:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hfddx - 2015-05-24 09:27:43]:
Ja płaciłam 300, ale koleżanki 350, wiec to zależy gdzie się trafi. Dojeżdżałam do pracy pociągiem, ale byli i tacy którzy dojeżdżali z innymi samochodami.
zdjecie uzytkownika
MY - 2015-06-02 13:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej wszystkim jest takie pytanie z naszej strony moje i kolezanki czy ktos z was musiał wysłac zdjecie całej sylwetki do tej agencji? chcemy z kolezanka wyjechac jako pakowaczka do niemiec i kazali wyslac zdjecie na tle dzwi lub sciane. troche to dla nas dziwne jest :/
zdjecie uzytkownika
panieeeeeeeeedajpanspokoj@poczta.pl - 2015-06-11 09:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przez jakiego pośrednika niemieckiego jesteście ?
zdjecie uzytkownika
chętny - 2015-06-17 13:30:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Cześć,
brak ktoś z was udział w testach na wózki widłowe w Pszczynie?
Jak tak to na czym polegają te testy?
Czy ktoś z Was pracuje jako operator wózka w Ingolstadt?

Pozdrawiam
Tomek
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2015-07-08 01:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
totalna porażka na wysoki skład kostka brukowa
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-07-08 16:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć,
Ma może ktoś info jak wygląda praca na miejscu?
Czy płacą na czas? i jakie są warunki mieszkalne na początku?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
emma - 2015-07-14 11:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej chce podjac prace w okolicach Freiburg przyszły tydz z euro labora jest ktos jeszcze kto sie waha zastanawia?czekam na odp p.s faktycznie dziwnie te zdj sylwetki ale niemcy maja rózne dziwactwa ..
zdjecie uzytkownika
jola - 2015-07-14 14:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [panieeeeeeeeedajpanspokoj@poczta.pl - 2015-06-11 09:26:02]:
hej odezwij sie jak mozesz na meila beyonce851@wp.pl p.s tez chce ppodjąc tam prace!
zdjecie uzytkownika
weronika - 2015-07-16 08:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Z tej strony Weronika. /moj chłopak na dniach ma wyjechać do pracy przez tą agencję na wózki widłowe. Elektryk czy mogłabym do Ciebie jakiś kontakt? Bo niby wszystko gra ale jednak zaniepokoiła mnie twoja opinia.
zdjecie uzytkownika
weronika - 2015-07-16 08:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Z tej strony Weronika. /moj chłopak na dniach ma wyjechać do pracy przez tą agencję na wózki widłowe. Elektryk czy mogłabym do Ciebie jakiś kontakt? Bo niby wszystko gra ale jednak zaniepokoiła mnie twoja opinia.
zdjecie uzytkownika
/: - 2015-07-17 00:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weronika kiedy dokładnie jedzie Twój chłopak .Czy ma już jakieś dokumenty. Mój mąż tez ma jechać do Ingolstadt na wózki.
zdjecie uzytkownika
Weronika - 2015-07-21 16:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dla mnie to dziwne wysylac zdj sylwetki. Od kiedy to ma w pracy jakieś znaczenie. Rozumiem jakies modelki czy coś..
zdjecie uzytkownika
mietek - 2015-07-21 17:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja właśnie słyszałem, że praca u nich jest bardzo dobra...a tutaj takie opinie, nie wiem co o tym myśleć, bo to działo się jakiś czas temu, mam nadzieje, że teraz będzie już tylko lepiej. Dodatkowo pojawiła się u nich nowa oferta pracy jako Kierowca kat. C+E no i tutaj jest niewymagana znajomość języka niemieckiego.
zdjecie uzytkownika
Mateusz Cz. - 2015-07-22 11:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę że poziom osób szukających pracy w Laborze - katastrofa! Każdy mądry kto jeździł już do pracy za granicę wie że EURO LABORA to POŚREDNICWO PRACY a nie PRACODAWCA. Ludzie ogarnijcie temat! Pośrednik przedstawia wam oferty od pracodawców zagranicznych. Euro Labora nie może Wam dać więcej kasy lub nagle zmienić bo oni nie mają wglądu do pieniędzy.. Ja pracuje w Austrii - właśnie odpoczywam na urlopie (pozdrawiam miłe Panie z Labory) i mam stawkę godzinową + 26,40 €diety + 15 € na mieszkanie. Nie pomyślałem że ktoś może wypisywać jakieś głupoty na ich temat, bo już dawno bym wystawił pozytywną opinie. Pozdrawiam !
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-08-01 17:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, czy ktoś aplikował na elektryka do Austrii.
zdjecie uzytkownika
: - 2015-08-02 19:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś jedzie w połowie sierpnia do pracy do Ingolstadt na wózkach widłowych w zakładach audi?
zdjecie uzytkownika
motli - 2015-08-20 20:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciężko będzie Ci znaleźć taką osobę, bo firma ma bardzo wiele ogłoszeń o pracę i to nie tylko do Ingolstadt ale takze do Bawarii czy też Raciborza. Widziałem nawet jedno ogłoszenie do pracy w Insbrucku. Także, firma ma bogatą ofertę ogłoszeń, dobrze wywiązuje się także ze wszystkich założeń początkowych.
zdjecie uzytkownika
KROPEK - 2015-09-03 16:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agecja Polsce i zagranica bardzo fajna i rzetelna,a co firmy w Buggingen ta niestety robi sobie nic z ludzi...tyle na temat...
zdjecie uzytkownika
tom - 2015-09-24 11:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy jest możliwość podjęcia pracy bez znajomości języka?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-09-28 01:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie znam
zdjecie uzytkownika
władek - 2015-10-20 03:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tom - no zależy jaka oferta pracy. Pewnie, że nie będzie wymagany zaawansowana znajomość języka, ale zawsze warto się przeszkolić. Zawsze można zwiększyć swoje kwalifikacje. Jako biuro pośrednictwa pracy na pewno mają dużo roboty, żeby zorganizować usługi na wysokim poziomie. w końcu załatwienie roboty w niemczech proste nie jest.
zdjecie uzytkownika
Robert - 2015-10-30 21:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [bezrobotny - 2015-07-08 01:06:05]:
Witam ja własnie jutro jade do Ingolstadt i tez miałem testy w Pszczynie
zdjecie uzytkownika
roeko - 2015-11-09 01:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz rekrutuja na potęge wiedze, że firma się rozrasta. Wydaje mi się, że ciekawa jest u nich praca jako Elektromonter , taka osoba byłaby odpowiedzialna przede wszystkim za montaż szaf sterowniczych, całą koordynacje zadań, wiec praca ciekawa dla kogos kto soe na tym zna, ma już wtego typu pracy doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
magiel - 2015-11-11 15:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@roeko - oni mają oferty pracy nie tylko za granicą, ale i w Raciborzu można znaleźć jakieś ogłoszenie na elektryka.
zdjecie uzytkownika
444545 - 2015-11-13 18:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@roeko no właśnie ja również zauwazyłem że teraz prowadzą całkiem sporą rekrutację, dużo ciekawych stanowisk
zdjecie uzytkownika
kasian - 2015-11-15 21:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to pośrednik - potrzebuje rąk do pracy i musi dać jakieś możliwości zatrudnienia, chociaż w mojej ocenie można byłoby więcej z nich wyciągnąć.
zdjecie uzytkownika
wesoly - 2015-11-17 22:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robert - 2015-10-30 21:21:27]:
chcialem sie zapytac czy testy byly trudne czy w miare latwe bo po niedzieli tesz chce tam jechac
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-11-18 11:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie było trudna ale troche sie czekało na swoją kolej, trzeba było rozlorzyc skrzynie, zrobic slalom powoli i dokładnie. powodzenia
zdjecie uzytkownika
maxiking - 2015-11-23 10:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adam - 2015-11-18 11:38:14]:
a kiedy masz teraz wyjezdzac?? w styczniu?? chcialem sie zorientowac ile po odliczeniu podatku mozna tam zarobic na czysto
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-11-24 16:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem dzisiaj na tescie, przeszłem go pomyślnie w styczniu mam wyjazd, ktoś jeszcze?
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-11-24 16:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bylem dzisiaj.Zdalem test i jade w styczniu.
zdjecie uzytkownika
gfd - 2015-12-02 23:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej widziałem że mają tez oferty pracy za granicą, uważam że warto spróbować bo na pewno można sporo zarobić no i podszkolić się z języka obcego..
zdjecie uzytkownika
esto - 2015-12-13 03:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Głównie mają oferty pracy ze znajomością języka niemieckiego. Chociażby zatrudnienie na elektryka się opłaca, bo jest umowa o pracę podpisana na austriackich warunkach.
zdjecie uzytkownika
zosiw - 2016-01-24 22:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@esto, nie tylko, szukają także np. do Racibórza, nie musi byc to praca za granicą. Ja jednak bede aplikował za granicę jako operator wózka widłowego wysokiego składowania, praca w Ingolstadt. Oferuja dobre warunki i zakwaterowanie podobno. Ciekawa opcja, że mają w ramach rekrutacji jazdy próbne w Pszczynie.
zdjecie uzytkownika
olo1408 - 2016-01-25 17:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktos moze opisac jak wygladaja warunki mieszkaniowe w ingolstadt (praca jako operator wozka widlowego)
zdjecie uzytkownika
Mechi - 2016-02-01 20:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@olo1408 z tego co mi wiadomo warunki nie są złe, tutaj wiele jednak zależy od ludzi z którymi się mieszka. Tak to ogólnie podobno bardzo fajna praca jako operator wózka widłowego. W tej chwili na Ingolstadt szukają pracownika branży logistycznej i trzeba mieć doświadczenie i znać język angielski.
zdjecie uzytkownika
gold - 2016-02-04 13:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Mechi chyba chodziło Ci o język niemiecki żeby go znać. Przynajmniej na stanowisko mechanika/kierowcy samochodu ciężarowego wymagają znajomości niemieckiego i doświadczenia ale oferują atrakcyjne wynagrodzenie +diety, pełen pakiet socjalny
zdjecie uzytkownika
olo1408 - 2016-02-05 18:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba widza na jazdach probnych kto jak jezdzi i wtedy podejmuja decyzje, czy jest inaczej i biora jak leci?
zdjecie uzytkownika
garuch - 2016-02-06 13:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo1408 - 2016-02-05 18:09:05]:
wystarczy umieć podstawy a raczej nie wybrzydzają później. Zresztą szukają nie tylko na to stanowisko, ale i elektromechanów , ślusarzy itp. Spróbujcie
zdjecie uzytkownika
listek - 2016-02-21 10:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie biora jak leci, gdyż w każdym ogłoszeniu masz napisane jakie mają wymagania względem swoich kandydatów, bo znajmomosc jezyka przede wszystkim oraz doświadczenie jako np,monter i znajomosc czytania rysunków technicznych, wiec nie biora byle kogo.
zdjecie uzytkownika
bogdan - 2016-02-29 20:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele osób zarzuca firmie, że zatrudniają byle kogo. Według mnie to dość niesprawiedliwe, bo jak ktoś niżej napisał, firma podkreśla w każdym ogłoszeniu, jakie ma wymagania i nie są to wymysły
zdjecie uzytkownika
Zazdro - 2016-03-13 16:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie to sporo polskich jak i zagranicznych mają tutaj ofert, generalnie słyszałem dość dobre opinie o firmie i chyba warto im zaufać. Jakie zarobki, ktoś wie?
zdjecie uzytkownika
lis - 2016-03-28 19:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może więcej informacji @polo? bo widziałem właśnie takie ogłoszenie na cnc i wygląda to w miarę w porządku ale z tego co piszesz to chyba nie bardzo, mógłbyś coś więcej dodać bo to co piszesz to nie są żadne konkrety, dzięki
zdjecie uzytkownika
mgas - 2016-05-05 16:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdemu niestety nie dogodzisz, no ale jak dla mnie firma sporko, zatrudnienie na umowę o pracę i za granicą masz też ubezpieczenie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Euro Labora!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Labora
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert