Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Euro Labora

zdjecie uzytkownika
krótki - 2014-12-10 09:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [;;; - 2014-12-05 19:27:37]:
Jeżeli się zwolniłeś i czekasz, to zadzwoń do Euro Labory, co ci szkodzi? Ja mam jechać na 17.12 na próbki i jak będzie ok, to od 12.01 mam prace, z tego co wiem, to szukają jeszcze 4 facetów, bo ma być ogólnie 5. A skoro byłeś na jazdach próbnych i zdałeś pozytywnie, to może wezmą cię od ręki. Pozdro!
zdjecie uzytkownika
karol pędziwiatr - 2014-12-16 16:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aa to oni wysyłają do innych firm do pracy, tak?super, ja bym to wszedł, jeśli oczywiście chodzi o wyjazdy zagraniczne bo musze na jakiś czas pobyć poza krajem.a więc kochani forumowicze czy macie informacje jakieś czy są tam teraz jakieś fajne wolne stanowiska pracy do wzięcia? pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-12-19 19:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś pojechał na jazdę próbną do Ingolstadt 17 grudnia ,ile osób potrzebują ,czy ktoś wie coś więcej?
zdjecie uzytkownika
pilne!!!! - 2014-12-23 12:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim potrzebuję wiedzieć kiedy jest jazda próbna w Pszczynie w celu wyjazdu do Ingolstadt.Proszę o odpowiedź
zdjecie uzytkownika
;) - 2014-12-27 13:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy orientuje się ktoś jak jest z wyjazdem po Nowym Roku do pracy w Ingolstadt. Był ktoś w Pszczynie w grudniu,do kogoś dzwonili?
zdjecie uzytkownika
; - 2014-12-27 13:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krótki - 2014-12-10 09:26:34]:
Byłeś na jeździe próbnej w grudniu, jak z wyjazdem do pracy?
zdjecie uzytkownika
wyjazd - 2014-12-30 19:18:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no widze ze jezdzicie caly czas z eurolaborem ale powiem szczerze ze jasie jeszcze waham .. moze ktos teraz przed swietami wrocil i moze powiedziec jak tam bylo. jakie warunki sa wam proponowane w ramach wyjazdu? prosiłbym o konkretne informacje. z góry dziękuje za pomoc i udzielenie mi jakiś informacji
zdjecie uzytkownika
wyjazd - 2014-12-30 19:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no widze ze jezdzicie caly czas z eurolaborem ale powiem szczerze ze jasie jeszcze waham .. moze ktos teraz przed swietami wrocil i moze powiedziec jak tam bylo. jakie warunki sa wam proponowane w ramach wyjazdu? prosiłbym o konkretne informacje. z góry dziękuje za pomoc i udzielenie mi jakiś informacji
zdjecie uzytkownika
wyjazd - 2014-12-30 19:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no widze ze jezdzicie caly czas z eurolaborem ale powiem szczerze ze jasie jeszcze waham .. moze ktos teraz przed swietami wrocil i moze powiedziec jak tam bylo. jakie warunki sa wam proponowane w ramach wyjazdu? prosiłbym o konkretne informacje. z góry dziękuje za pomoc i udzielenie mi jakiś informacji
zdjecie uzytkownika
wyjazd - 2014-12-30 19:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no widze ze jezdzicie caly czas z eurolaborem ale powiem szczerze ze jasie jeszcze waham .. moze ktos teraz przed swietami wrocil i moze powiedziec jak tam bylo. jakie warunki sa wam proponowane w ramach wyjazdu? prosiłbym o konkretne informacje. z góry dziękuje za pomoc i udzielenie mi jakiś informacji
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2015-01-03 13:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [iwo - 2014-11-07 14:56:34]:
Pojechalas? i jak z praca? jak warunki mieszkaniowe? jest internet? jak cos to pisz na aniafrencel@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2015-01-03 13:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [hhh - 2014-12-01 17:31:47]:
Pracujesz w Buggingen? jak warunki mieszkaniowe? wyplata w terminie wyplacana? odezwij sie aniafrencel@wp.pl :)
zdjecie uzytkownika
mona - 2015-01-04 00:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
mieszkania w buggingen drogie ludzie rezygnuja z pracy sami nie wiem czy jeszcze tam potrzebuja
zdjecie uzytkownika
praca - 2015-01-10 19:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak z pracą na wózkach w Ingolstadt styczniu. Jedzie ktoś?
zdjecie uzytkownika
goral - 2015-02-16 19:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Andzia - 2015-01-03 13:35:18]:
ile diety daja w euro labora
zdjecie uzytkownika
Pablo - 2015-03-12 12:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam! Czy mógłby się ktoś konkretnie wypowiedzieć na temat pracy pakowacza w Buningen? Tj. zarobki na czysto, koszty życia i warunki mieszkaniowe.
zdjecie uzytkownika
blabla - 2015-03-17 09:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam wszystkim, zamiast tutaj wypisywać i bawić się w głuchy telefon poprostu zadzwonić do biura i spytać :)
zdjecie uzytkownika
kama - 2015-04-10 02:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie coś więcej o mieszkaniach w Buggingen? Jest szansa pokoju tylko dla siebie z dostępem do neta? Albo najwyżej poszukania sobie później pokoju poza agencją?
zdjecie uzytkownika
kinia - 2015-05-18 15:09:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ta agencja jest pewna?? Jedzie ktoś może do freyburga??albo ktoś tam był ??
zdjecie uzytkownika
Mariola - 2015-05-20 09:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kinia - 2015-05-18 15:09:56]:
Hej, moja kuzynka pojechała do Freiburga przez Euro Labore i bardzo jest zadowolona, ja też złożyłam już papiery, ale mam jeszcze egzamin technika w tym roku i dopiero mogę pojechać pod koniec czerwca. Co do pracy, to wiadomo ze pracować trzeba, ale robią tam same młode osoby i atmosfera i w pracy i na mieszkaniu jest fajna. Zarobki jakieś 1000€ Mam nadzieję że się dostanę! bo w Polsce nigdzie tyle nie zarobie.
zdjecie uzytkownika
nela - 2015-05-20 10:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kinia - 2015-05-18 15:09:56]:
Pracowałam we freiburgu. Praca w porządku, nic trudnego. Zarobki mogłyby być wyższe
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-05-24 09:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak z dojazdami do pracy od miejsca zakwaterowania w Freiburgu-Tiengen do Heitersheimu do pracy ?
zdjecie uzytkownika
hfddx - 2015-05-24 09:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nela - 2015-05-20 10:22:36]:
A gdzie mieszkałaś w tym Freiburgu, ile wynosilo zakwaterowanie? jak z transportem do pracy. dzięki za odp.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-05-17
Żródło: Gowork.pl
Freiburg
( )
EURO LABORA nr certyfikatu 7061 dla swojego niemieckiego klienta poszukuje specjalistów na stanowisko: Pakowacz/ka Miejsce pracy: Freiburg Nr referencyjny: PAK/DE/2015   Obowiązki: - proste prace w magazynie wysyłkowym, pakowanie i komisjonowanie artykułów elektronicznych i biurowych  
zdjecie uzytkownika
Ula - 2015-05-25 11:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lol - 2015-05-24 09:13:00]:
Prawie wszyscy dojeżdżamy pociągiem. Firma kupuje/daje nam kase na bilet miesięczny. Ewentualnie jak ktoś jest z autem na miejscu to jak ma miejsce wolne to można się z nim zabrać.
zdjecie uzytkownika
nela - 2015-05-25 11:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hfddx - 2015-05-24 09:27:43]:
Ja płaciłam 300, ale koleżanki 350, wiec to zależy gdzie się trafi. Dojeżdżałam do pracy pociągiem, ale byli i tacy którzy dojeżdżali z innymi samochodami.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Labora

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Euro Labora?
Zadaj pytanie
alert