Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: Euro Labora


Oceniono 160 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 87 osób
zdjecie uzytkownika
kaka - 2014-02-22 22:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2014-02-22 19:15:42]:
hej, spokojnie, mi tez tak powiedzieli z tym że sama się dopytywalam i wyszlo że jade także dzwon dopytuj sie :)
zdjecie uzytkownika
karlii - 2014-02-23 12:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jade z lubelskiego moge wziąść kilka osób. Moje gg 8331302 ;) Piszcie jak ktos by chciał :)
zdjecie uzytkownika
ms - 2014-02-23 12:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opolskie dwa miejsca sas.strzelce.opolskie@o2.pl
zdjecie uzytkownika
kariii - 2014-02-23 13:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
albo e-mail kalcia159@buziaczek.pl
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-02-23 14:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ms - 2014-02-23 12:50:32]:
ms, napisałam do Ciebe maila, tez jestem z opolskiego,jedziesz w piatek czy w sobote?
zdjecie uzytkownika
karlii - 2014-02-24 11:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Alicja ja jade z lubelskiego , chcesz sie zabrac?
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2014-02-24 23:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wybiera sie ktoś na budowe tuneli do Niemiec bo piszą że pilne?
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-02-25 18:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a ja mam pytanie co do języka nie które Panie już wiedzą że jadą a jak u Pan wygląda sytuacja z językiem ????? komunikatywny ??? czy nie bardzo??? czy ta firma zwraca uwagę na język ???? jak to wyglada ???
zdjecie uzytkownika
mari - 2014-02-26 17:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
typowy przykład polaka dopóki nie ma wyników rekrutacji wszyscy spieszą z pomocą natomiast już po nikt nie raczy się odezwać bo i po co najważniejsze własne dobro i jak w tym kraju ma być cokolwiek na poziomie przy takich obywatelach ;/
zdjecie uzytkownika
Abc - 2014-02-26 19:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak do mnie dzwonili na początku lutego dowiedziałam się że język nie jest potrzebny mimo że w ogłoszeniu było napisane że jest wymagany komunikatywny. Tak więc najlepiej zadzwonić jeśli Cię wybrali i dopytać bo tutaj raczej niczego się nie dowiesz. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Estera - 2014-03-06 16:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Drogie Panie, mam podobne pytanie. Wyjazd do Freiburga miał być 3 marca i podobno się opóźnił o jakiś tydzień, półtora. Również polecam inne osoby i jak pytam Pani, która odpowiada za całą procedurę rekrutacyjną co z moim wyjazdem to odpisuje mi tylko, że wszystko jest na dobrej drodze i tylko czekać na szczęśliwy finał. Wszystko spoko, gdyby nie to, że jestem 'na walizkach', bez zatrudnienia i cierpliwie czekam na konkretną datę. Trzeba ogarnąć transport, podpisać umowę. Może niepotrzebnie panikuję, ale wiecie coś na temat tej drugiej tury wyjazdu??
zdjecie uzytkownika
Młody - 2014-03-06 17:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś juz wyjechał w tym roku jako ciesla do Niemiec lub Austrii bo chce sie cos dowiedziec o warunkach pracy bo różne są opinie na temat...? I czy warto składac dokumenty do tej firmy? Napiszcie cos na ten temat
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-03-12 22:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Młody mogę szczerze polcic tę firmę, wyjechałem jakiś czas temu do Niemiec pracuję jako monter i jestem bardzo zadowolony, zapewnili mi dobre warunki i wynagrodzenie, w razie jakiś problemów służą pomocą. Warto im zaufać.
zdjecie uzytkownika
Rolka - 2014-03-18 19:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu dali ogłoszenie, że szukają chętnych...
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-03-19 10:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy wiadomo już coś na temat wyjazdu do pracy do Freiburga 24.03? Do mnie dzwonili w ubiegłym tygodniu i od tej pory cisza? Czy do kogoś z Was też dzwonili w sprawie wyjazdu w tym terminie? Czy ewentualnie potwierdzili?
zdjecie uzytkownika
do asia - 2014-03-19 11:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
asia daj namiary do siebie...
zdjecie uzytkownika
arjuna - 2014-03-19 18:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pinki napisz cos wiecej.....dotychczas raczej nie mieli negatywnych wpisow....napisz dokladniej co sie stalo
zdjecie uzytkownika
Jack - 2014-03-20 15:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pinki, prosimy o konkretne info..., dlaczego nie zapłacili i o jaką sumę chodzi?? możesz swoją szczerą wypowiedzią wielu ludziom pomóc.Pozdrawiam.Jacek
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-03-21 09:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam wręcz bardzo dobre zdanie o tej firmie mąż pracuje jako cieśla nigdy nie było z nimi problemów a jakieś kary umowne niby za co??? pierwsze słyszę!! kasa zawsze przed 18-tym była na koncie i to nie euro labora wypłaca tylko dana firma w której się pracuje, co miesiąc przychodzą wydruki wszystko jest ok
zdjecie uzytkownika
wuwuwu - 2014-03-24 11:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś wyjechał już do buggingen ?
jak praca, warunki mieszkaniowe, i wypłacalność firmy?
zdjecie uzytkownika
damika - 2014-03-25 21:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wuwuwu - 2014-03-24 11:48:03]:
Hej ja też skladalam papiery do buugingen i jak dzwonilam parę dni temu to mi powiedzieli że na razie nikt nie jedzie bo podobno więcej ludzi nie potrzeba. Mam nadzieję że się to szybko zmieni
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-15
Żródło: Gowork.pl
Ulm
( )
Euro Labora (nr cert 7061) to dynamiczna firma zajmująca się pośrednictwem pracy krajowej i zagranicznej. Osobom poszukującym pracy oferujemy oferty pracy zagranicznych pracodawców w różnych zawodach. Nasi pracownicy zatrudnieni są bezpośrednio u pracodawców zagranicznych. Pomagamy w znalezieniu nowej pracy zwalnianym pracownikom. Kamieniarz Miejsce pracy: Ulm Nr
zdjecie uzytkownika
dariaas - 2014-03-27 19:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej mam okazje jechac do pracy z tej firmy, dzis mi dzwonili ale zadnych szczegolow kiedy wyjazd nie podali. Moze z kims jeszcze sie kontaktowali i ma wiecej informacji niz ja?
zdjecie uzytkownika
Młody - 2014-03-31 10:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aga - 2014-03-21 09:59:45]:
mam pytanie a czy pani mąż ma prace w tej agencji z roku na rok i czy ma jakieś dłuższe przerwy bo słyszałem że niektórym pracy szukają przez 3 miesiące i nie ma ciągłosci pracy
zdjecie uzytkownika
darmika - 2014-04-01 20:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ja dziś dzwoniłam w sprawie wyjazdu i jak zwykle nic konkretnego się nie dowiedziałam po za tym ze nadal szukaja pracowników iże poinformują o zmianach ja od stycznia do nich aplikuje i jak na razie nic z tego i zapewnienia ze zadzwonia
zdjecie uzytkownika
orzi - 2014-04-10 18:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktos pojechal do bobbingen jako pakowacz ??
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Labora
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x