Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Euro Labora

zdjecie uzytkownika
praca - 2015-01-10 19:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak z pracą na wózkach w Ingolstadt styczniu. Jedzie ktoś?
zdjecie uzytkownika
goral - 2015-02-16 19:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Andzia - 2015-01-03 13:35:18]:
ile diety daja w euro labora
zdjecie uzytkownika
Pablo - 2015-03-12 12:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam! Czy mógłby się ktoś konkretnie wypowiedzieć na temat pracy pakowacza w Buningen? Tj. zarobki na czysto, koszty życia i warunki mieszkaniowe.
zdjecie uzytkownika
blabla - 2015-03-17 09:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam wszystkim, zamiast tutaj wypisywać i bawić się w głuchy telefon poprostu zadzwonić do biura i spytać :)
zdjecie uzytkownika
kama - 2015-04-10 02:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie coś więcej o mieszkaniach w Buggingen? Jest szansa pokoju tylko dla siebie z dostępem do neta? Albo najwyżej poszukania sobie później pokoju poza agencją?
zdjecie uzytkownika
kinia - 2015-05-18 15:09:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, czy ta agencja jest pewna?? Jedzie ktoś może do freyburga??albo ktoś tam był ??
zdjecie uzytkownika
Mariola - 2015-05-20 09:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kinia - 2015-05-18 15:09:56]:
Hej, moja kuzynka pojechała do Freiburga przez Euro Labore i bardzo jest zadowolona, ja też złożyłam już papiery, ale mam jeszcze egzamin technika w tym roku i dopiero mogę pojechać pod koniec czerwca. Co do pracy, to wiadomo ze pracować trzeba, ale robią tam same młode osoby i atmosfera i w pracy i na mieszkaniu jest fajna. Zarobki jakieś 1000€ Mam nadzieję że się dostanę! bo w Polsce nigdzie tyle nie zarobie.
zdjecie uzytkownika
nela - 2015-05-20 10:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kinia - 2015-05-18 15:09:56]:
Pracowałam we freiburgu. Praca w porządku, nic trudnego. Zarobki mogłyby być wyższe
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-05-24 09:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak z dojazdami do pracy od miejsca zakwaterowania w Freiburgu-Tiengen do Heitersheimu do pracy ?
zdjecie uzytkownika
hfddx - 2015-05-24 09:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nela - 2015-05-20 10:22:36]:
A gdzie mieszkałaś w tym Freiburgu, ile wynosilo zakwaterowanie? jak z transportem do pracy. dzięki za odp.
zdjecie uzytkownika
Ula - 2015-05-25 11:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lol - 2015-05-24 09:13:00]:
Prawie wszyscy dojeżdżamy pociągiem. Firma kupuje/daje nam kase na bilet miesięczny. Ewentualnie jak ktoś jest z autem na miejscu to jak ma miejsce wolne to można się z nim zabrać.
zdjecie uzytkownika
nela - 2015-05-25 11:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hfddx - 2015-05-24 09:27:43]:
Ja płaciłam 300, ale koleżanki 350, wiec to zależy gdzie się trafi. Dojeżdżałam do pracy pociągiem, ale byli i tacy którzy dojeżdżali z innymi samochodami.
zdjecie uzytkownika
MY - 2015-06-02 13:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej wszystkim jest takie pytanie z naszej strony moje i kolezanki czy ktos z was musiał wysłac zdjecie całej sylwetki do tej agencji? chcemy z kolezanka wyjechac jako pakowaczka do niemiec i kazali wyslac zdjecie na tle dzwi lub sciane. troche to dla nas dziwne jest :/
zdjecie uzytkownika
panieeeeeeeeedajpanspokoj@poczta.pl - 2015-06-11 09:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przez jakiego pośrednika niemieckiego jesteście ?
zdjecie uzytkownika
chętny - 2015-06-17 13:30:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć,
brak ktoś z was udział w testach na wózki widłowe w Pszczynie?
Jak tak to na czym polegają te testy?
Czy ktoś z Was pracuje jako operator wózka w Ingolstadt?

Pozdrawiam
Tomek
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2015-07-08 01:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
totalna porażka na wysoki skład kostka brukowa
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-07-08 16:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć,
Ma może ktoś info jak wygląda praca na miejscu?
Czy płacą na czas? i jakie są warunki mieszkalne na początku?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
emma - 2015-07-14 11:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej chce podjac prace w okolicach Freiburg przyszły tydz z euro labora jest ktos jeszcze kto sie waha zastanawia?czekam na odp p.s faktycznie dziwnie te zdj sylwetki ale niemcy maja rózne dziwactwa ..
zdjecie uzytkownika
jola - 2015-07-14 14:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [panieeeeeeeeedajpanspokoj@poczta.pl - 2015-06-11 09:26:02]:
hej odezwij sie jak mozesz na meila beyonce851@wp.pl p.s tez chce ppodjąc tam prace!
zdjecie uzytkownika
weronika - 2015-07-16 08:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Z tej strony Weronika. /moj chłopak na dniach ma wyjechać do pracy przez tą agencję na wózki widłowe. Elektryk czy mogłabym do Ciebie jakiś kontakt? Bo niby wszystko gra ale jednak zaniepokoiła mnie twoja opinia.
zdjecie uzytkownika
weronika - 2015-07-16 08:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Z tej strony Weronika. /moj chłopak na dniach ma wyjechać do pracy przez tą agencję na wózki widłowe. Elektryk czy mogłabym do Ciebie jakiś kontakt? Bo niby wszystko gra ale jednak zaniepokoiła mnie twoja opinia.
zdjecie uzytkownika
/: - 2015-07-17 00:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weronika kiedy dokładnie jedzie Twój chłopak .Czy ma już jakieś dokumenty. Mój mąż tez ma jechać do Ingolstadt na wózki.
zdjecie uzytkownika
Weronika - 2015-07-21 16:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dla mnie to dziwne wysylac zdj sylwetki. Od kiedy to ma w pracy jakieś znaczenie. Rozumiem jakies modelki czy coś..
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-07-22
Żródło: Gowork.pl
Amstetten
( )
Cieśla szalunkowy Miejsce pracy: Austria Nr referencyjny: CS/AT/2015   Obowiązki: - wszystkie prace związane z szalunkami Wymagania:​ - komunikatywna/dobra znajomość języka niemieckiego - doświadczenie na w/w stanowisku - własny samochód (możliwość zabrania n
zdjecie uzytkownika
mietek - 2015-07-21 17:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja właśnie słyszałem, że praca u nich jest bardzo dobra...a tutaj takie opinie, nie wiem co o tym myśleć, bo to działo się jakiś czas temu, mam nadzieje, że teraz będzie już tylko lepiej. Dodatkowo pojawiła się u nich nowa oferta pracy jako Kierowca kat. C+E no i tutaj jest niewymagana znajomość języka niemieckiego.
zdjecie uzytkownika
Mateusz Cz. - 2015-07-22 11:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę że poziom osób szukających pracy w Laborze - katastrofa! Każdy mądry kto jeździł już do pracy za granicę wie że EURO LABORA to POŚREDNICWO PRACY a nie PRACODAWCA. Ludzie ogarnijcie temat! Pośrednik przedstawia wam oferty od pracodawców zagranicznych. Euro Labora nie może Wam dać więcej kasy lub nagle zmienić bo oni nie mają wglądu do pieniędzy.. Ja pracuje w Austrii - właśnie odpoczywam na urlopie (pozdrawiam miłe Panie z Labory) i mam stawkę godzinową + 26,40 €diety + 15 € na mieszkanie. Nie pomyślałem że ktoś może wypisywać jakieś głupoty na ich temat, bo już dawno bym wystawił pozytywną opinie. Pozdrawiam !
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Labora
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Euro Labora?
Zadaj pytanie
alert