Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Euro Labora

zdjecie uzytkownika
gość99 - 2014-11-28 13:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie zgadzam się z opinią powyżej. zaliczki są możliwe, ale po przepracowanym tygodniu, po oddaniu listy z godzinami. pewnie odzywają się Ci , którzy nie przepracowali nawet tygodnia... przed wyjazdem agencja udostępnia wszelkie istotne informacje,trzeba czytać ze zrozumieniem!!!
zdjecie uzytkownika
magi - 2014-11-28 16:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ile miesięcznie można zarobić na czysto....
zdjecie uzytkownika
:))) - 2014-11-28 18:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tylko szkoda ,że informacje są,że po tygodniu ,a wypłacane są po 4 tygodniach lub trzeba samemu wykładać na bilety...
zdjecie uzytkownika
:))) - 2014-11-28 18:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [:))) - 2014-11-28 18:55:12]:
Po prawka 2-3 tyg.
zdjecie uzytkownika
gość99 - 2014-11-29 11:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To logiczne, że jak się jedzie do pracy trzeba wziąć ze sobą jakieś pieniądze na życie. czy się mylę?Ludzie, zachowujcie się jak dorośli i odpowiedzialni!!!! Ponadto Euro Labora nie zatrudnia pracowników, tylko kieruje do pracy, zatrudnia agencja Niemiecka- więc to oni wypłacają zaliczki.Jak widać czytanie ze zrozumieniem naprawdę zawodzi..p.s zaliczka to tylko i wyłącznie dobra wola pracodawcy- jest taka możliwość, ale to nie jest konieczność, w żadnej umowie nie jest napisane, że pracodawca zaliczki dawać musi. Ja z zaliczkami nie miałam nigdy problemu..
zdjecie uzytkownika
ooo)y - 2014-11-29 14:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo ,że trzeba wziąść pieniążki ,ale agencja podaję informacje,że są bez problemu wypłacane ,a teraz okazuje się trzeba liczyć na dobrą wolę agencji niemieckiej- troszkę to się mija z prawdą ,jak ròwnież co do płatności za mieszkanie .
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-11-30 22:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś aplikował do Ingolstadt? Ukazała się nowa oferta pracy, wyjazd w grudniu, proszę o jakieś informacje.
zdjecie uzytkownika
kj - 2014-12-01 11:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2014-11-30 22:20:29]:
czesc.ja aplikowałem wlasnie na ta ofertę. Z jakiego woj. wyjeżdżasz?
zdjecie uzytkownika
hhh - 2014-12-01 17:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dodatki na dojazdy wyplacane sa wraz z wynagrodzeniem tak samo jak dodatki na mieszkanie tak jest w kazdej zeitfirmie, ale to jest tak jak ktos jedzie pierwszy raz nie ma o niczym pojecia i swoje zale potem na forum wylewa, ludzie jedziecie do pracy to sie trzeba o wszytsko dokladnie wypytaac zeby potem na miejscu nie bylo niespodzianek
My z mezem tak za kazdym razem robimy i nigdy niespodzianek nie ma, kto pyta nie bladzi, bo jak sie czyta te wszytskie pierdoly na tych forach to az rece opadaja
zdjecie uzytkownika
miro - 2014-12-01 18:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wygląda sprawa z językiem niemieckim
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-12-01 19:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kj - 2014-12-01 11:03:38]:
Ja jestem z lubelskiego ,ale do mnie nie dzwonili,złożyłem cv ,żadnej odpowiedzi.Czy do Ciebie dzwonili ,kiedy wyjazd do Niemiec? Coś więcej wiesz?
zdjecie uzytkownika
bolek - 2014-12-01 20:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś po próbnej jezdzie w Pszczynie 12.11.14 wyjechał
zdjecie uzytkownika
kj - 2014-12-01 20:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2014-12-01 19:17:36]:
pogadamy na priv, bradley@onet.pl
zdjecie uzytkownika
bolek - 2014-12-01 20:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [postan - 2014-11-25 00:32:54]:
ja byłem na próbnej jezdzie 12 listopada i do tej pory nie mam odpowiedzi , dzwoniłem to mi powiedziano że w grudniu się odezwą
zdjecie uzytkownika
chomik - 2014-12-01 20:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłem na jeździe próbnej w Pszczynie i w Niemczech w sierpniu w Ingolstadt i do tej pory cisza.
zdjecie uzytkownika
mietek - 2014-12-02 13:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to z tego wychodzi, że do nikogo się nie odzywają jednak czy jak to wygląda, bo piszecie, że udało się Wam nawiązać kontakt, ale potem po jazdach próbnych jest cisza.. trochę dziwna sytuacja, może coś im się dzieje, jak sadzicie, o co chodzi, bo nie wiem czy powinienem się martwić czy na razie nie?
zdjecie uzytkownika
;;; - 2014-12-03 22:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ładnie kombinują ściągają ludzi do Pszczyny,wożą ludzi nawet do Niemiec.Dzwonią mówią -jest pan zakwalifikowany i wyjazdu nie ma.Ktoś powinien w końcu to wyjaśnić, co to za firma?Z tego co wiem to ludzie się nawet z pracy tu w Polsce się pozwalniali,bo już będzie wyjazd. Co jest grane?
zdjecie uzytkownika
tosiek - 2014-12-04 09:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [;;; - 2014-12-03 22:28:53]:
a mnie sie udalo wczoraj do biura dodzwonic bey problemu i powiedziala ze trzeba poczekac... tzn poczekac na decyzje tej firmy co w to magazyny ma pod soboa i ze jak tylko cos beda wiedziec to zadzwonia... no nic... bede czekac
zdjecie uzytkownika
tosiek - 2014-12-04 09:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [;;; - 2014-12-03 22:28:53]:
a tak na marginesie nie rozumiem dlaczego juz sie ktos z roboty pozwalnial?! przeciez praca w tym audi ma byc dopiero od stycznia i to wyraznie mowili... wiec po diabla juz sie zwalniac?! niech mi to ktos wytlumaczy bo nie ogarniam...
zdjecie uzytkownika
rusztowaniowiec - 2014-12-04 12:00:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,a jak dla monterów rusztowań jest ogólnie praca,i jakacy sa czy nie jedzie sie jako podróznik czasem.
zdjecie uzytkownika
;;; - 2014-12-05 19:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tosiek - 2014-12-04 09:44:01]:
Zwolniłem się , bo miałem wyjechać we wrześniu po jeździe próbnej w Ingolstadt. I co siedzę w domu, a tu dalej rekrutacja trwa , a ludzie z sierpnia nie pojechali, gdzie wszystkim dali pozytywną odpowiedź.No i co powiesz?
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-12-09 21:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostał ktoś już wyplatę za ten magazyn w Buggingen? ile to wychodzi, bo nie wiemy czy się starać czy nie...500euro za mieszkanie na osobe? to duzo.
zdjecie uzytkownika
krótki - 2014-12-10 09:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [;;; - 2014-12-05 19:27:37]:
Jeżeli się zwolniłeś i czekasz, to zadzwoń do Euro Labory, co ci szkodzi? Ja mam jechać na 17.12 na próbki i jak będzie ok, to od 12.01 mam prace, z tego co wiem, to szukają jeszcze 4 facetów, bo ma być ogólnie 5. A skoro byłeś na jazdach próbnych i zdałeś pozytywnie, to może wezmą cię od ręki. Pozdro!
zdjecie uzytkownika
karol pędziwiatr - 2014-12-16 16:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aa to oni wysyłają do innych firm do pracy, tak?super, ja bym to wszedł, jeśli oczywiście chodzi o wyjazdy zagraniczne bo musze na jakiś czas pobyć poza krajem.a więc kochani forumowicze czy macie informacje jakieś czy są tam teraz jakieś fajne wolne stanowiska pracy do wzięcia? pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-12-19 19:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś pojechał na jazdę próbną do Ingolstadt 17 grudnia ,ile osób potrzebują ,czy ktoś wie coś więcej?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Labora
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Euro Labora?
Zadaj pytanie
x