Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: Euro Labora


Oceniono 163 razy
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 86 osób
zdjecie uzytkownika
karlii - 2014-02-23 12:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jade z lubelskiego moge wziąść kilka osób. Moje gg 8331302 ;) Piszcie jak ktos by chciał :)
zdjecie uzytkownika
ms - 2014-02-23 12:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opolskie dwa miejsca sas.strzelce.opolskie@o2.pl
zdjecie uzytkownika
kariii - 2014-02-23 13:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
albo e-mail kalcia159@buziaczek.pl
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-02-23 14:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ms - 2014-02-23 12:50:32]:
ms, napisałam do Ciebe maila, tez jestem z opolskiego,jedziesz w piatek czy w sobote?
zdjecie uzytkownika
karlii - 2014-02-24 11:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Alicja ja jade z lubelskiego , chcesz sie zabrac?
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2014-02-24 23:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wybiera sie ktoś na budowe tuneli do Niemiec bo piszą że pilne?
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-02-25 18:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a ja mam pytanie co do języka nie które Panie już wiedzą że jadą a jak u Pan wygląda sytuacja z językiem ????? komunikatywny ??? czy nie bardzo??? czy ta firma zwraca uwagę na język ???? jak to wyglada ???
zdjecie uzytkownika
mari - 2014-02-26 17:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
typowy przykład polaka dopóki nie ma wyników rekrutacji wszyscy spieszą z pomocą natomiast już po nikt nie raczy się odezwać bo i po co najważniejsze własne dobro i jak w tym kraju ma być cokolwiek na poziomie przy takich obywatelach ;/
zdjecie uzytkownika
Abc - 2014-02-26 19:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak do mnie dzwonili na początku lutego dowiedziałam się że język nie jest potrzebny mimo że w ogłoszeniu było napisane że jest wymagany komunikatywny. Tak więc najlepiej zadzwonić jeśli Cię wybrali i dopytać bo tutaj raczej niczego się nie dowiesz. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Estera - 2014-03-06 16:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Drogie Panie, mam podobne pytanie. Wyjazd do Freiburga miał być 3 marca i podobno się opóźnił o jakiś tydzień, półtora. Również polecam inne osoby i jak pytam Pani, która odpowiada za całą procedurę rekrutacyjną co z moim wyjazdem to odpisuje mi tylko, że wszystko jest na dobrej drodze i tylko czekać na szczęśliwy finał. Wszystko spoko, gdyby nie to, że jestem 'na walizkach', bez zatrudnienia i cierpliwie czekam na konkretną datę. Trzeba ogarnąć transport, podpisać umowę. Może niepotrzebnie panikuję, ale wiecie coś na temat tej drugiej tury wyjazdu??
zdjecie uzytkownika
Młody - 2014-03-06 17:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś juz wyjechał w tym roku jako ciesla do Niemiec lub Austrii bo chce sie cos dowiedziec o warunkach pracy bo różne są opinie na temat...? I czy warto składac dokumenty do tej firmy? Napiszcie cos na ten temat
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-03-12 22:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Młody mogę szczerze polcic tę firmę, wyjechałem jakiś czas temu do Niemiec pracuję jako monter i jestem bardzo zadowolony, zapewnili mi dobre warunki i wynagrodzenie, w razie jakiś problemów służą pomocą. Warto im zaufać.
zdjecie uzytkownika
Rolka - 2014-03-18 19:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu dali ogłoszenie, że szukają chętnych...
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-03-19 10:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy wiadomo już coś na temat wyjazdu do pracy do Freiburga 24.03? Do mnie dzwonili w ubiegłym tygodniu i od tej pory cisza? Czy do kogoś z Was też dzwonili w sprawie wyjazdu w tym terminie? Czy ewentualnie potwierdzili?
zdjecie uzytkownika
do asia - 2014-03-19 11:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
asia daj namiary do siebie...
zdjecie uzytkownika
arjuna - 2014-03-19 18:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pinki napisz cos wiecej.....dotychczas raczej nie mieli negatywnych wpisow....napisz dokladniej co sie stalo
zdjecie uzytkownika
Jack - 2014-03-20 15:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pinki, prosimy o konkretne info..., dlaczego nie zapłacili i o jaką sumę chodzi?? możesz swoją szczerą wypowiedzią wielu ludziom pomóc.Pozdrawiam.Jacek
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-03-21 09:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam wręcz bardzo dobre zdanie o tej firmie mąż pracuje jako cieśla nigdy nie było z nimi problemów a jakieś kary umowne niby za co??? pierwsze słyszę!! kasa zawsze przed 18-tym była na koncie i to nie euro labora wypłaca tylko dana firma w której się pracuje, co miesiąc przychodzą wydruki wszystko jest ok
zdjecie uzytkownika
wuwuwu - 2014-03-24 11:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś wyjechał już do buggingen ?
jak praca, warunki mieszkaniowe, i wypłacalność firmy?
zdjecie uzytkownika
damika - 2014-03-25 21:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wuwuwu - 2014-03-24 11:48:03]:
Hej ja też skladalam papiery do buugingen i jak dzwonilam parę dni temu to mi powiedzieli że na razie nikt nie jedzie bo podobno więcej ludzi nie potrzeba. Mam nadzieję że się to szybko zmieni
zdjecie uzytkownika
dariaas - 2014-03-27 19:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej mam okazje jechac do pracy z tej firmy, dzis mi dzwonili ale zadnych szczegolow kiedy wyjazd nie podali. Moze z kims jeszcze sie kontaktowali i ma wiecej informacji niz ja?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-15
Żródło: Gowork.pl
Ulm
( )
Euro Labora (nr cert 7061) to dynamiczna firma zajmująca się pośrednictwem pracy krajowej i zagranicznej. Osobom poszukującym pracy oferujemy oferty pracy zagranicznych pracodawców w różnych zawodach. Nasi pracownicy zatrudnieni są bezpośrednio u pracodawców zagranicznych. Pomagamy w znalezieniu nowej pracy zwalnianym pracownikom. Kamieniarz Miejsce pracy: Ulm Nr
zdjecie uzytkownika
Młody - 2014-03-31 10:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aga - 2014-03-21 09:59:45]:
mam pytanie a czy pani mąż ma prace w tej agencji z roku na rok i czy ma jakieś dłuższe przerwy bo słyszałem że niektórym pracy szukają przez 3 miesiące i nie ma ciągłosci pracy
zdjecie uzytkownika
darmika - 2014-04-01 20:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ja dziś dzwoniłam w sprawie wyjazdu i jak zwykle nic konkretnego się nie dowiedziałam po za tym ze nadal szukaja pracowników iże poinformują o zmianach ja od stycznia do nich aplikuje i jak na razie nic z tego i zapewnienia ze zadzwonia
zdjecie uzytkownika
orzi - 2014-04-10 18:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktos pojechal do bobbingen jako pakowacz ??
zdjecie uzytkownika
orziii - 2014-04-22 22:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś wyjechał już do buggingen ? jak warunki
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Labora
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x