Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Euro Labora


Oceniono 192 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Euro Labora
Plac Wolności 1
47-400 Racibórz
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
zibi - 2014-08-22 20:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez czekam ponoc po niedzieli ma sie cos ruszyc w sprawie umow,ja sie zdecydowalem i pojade jak mi kaza przyjechac podpisac umowe bo to jest tu najistotniejsze.
zdjecie uzytkownika
zibi - 2014-08-22 20:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy kotos z Was podpisal juz umowe odnosnie Graben?,ponc jest to magazyn Lidla,wiecie moze ilu Polakow juz tam pracuje?i czy normy sa do zrobienia?
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-08-23 13:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja czekam na odp od agencji w sprawie graben do Lidla.
Zibi skąd jesteś?
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-08-23 13:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tobie coś mówiła o języku w jakim stopniu trzeba znać?
zdjecie uzytkownika
zibi - 2014-08-23 22:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cze Adam,ja jestem z Zawiercia,mysle ze nie robila by sobie jaj jak by mialo nic z tego nie byc tym bardziej ze jej mowilem ze mialem inne oferty i je odrzucam bo zdecydowalem sie na jej oferte.Odnosnie jezyka to cos tam pytala o jezyk,powiedzialem jej ze podstawy,a ciebie co powiedziala o jezyku?.A Ty skad jestes?.
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-08-24 12:55:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka no tez tak myślę własnie . No ja jej powiedziałem ze znam język podstawowy
z tego co wiem to trzeba znać liczebniki i słówka magazynowe . Jestem z Żyrardowa .A ty masz czym dojechać do Graben jak by co ?
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-08-24 13:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile Ci kazała czekać na odp?
zdjecie uzytkownika
zibi - 2014-08-24 14:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cze,odpowiedz mam miec ponoc teraz wtorek,sroda,a jak mnie wezma to jade swoim autem.A tobie co powiedziala kiedy masz miec odpowiedz?
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-08-24 15:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No mi powiedziała ze ma się odezwać w poniedziałek rano.Bo dzwoniła w tamtym tygodniu i powiedział ze albo piątek da znać albo poniedziałek .
A mówiła ci kiedy trzeba tam być w tym Graben ?
A jak by co to dało by rade zabrać się z tobą bo ja bez auta jestem ;( ?
zdjecie uzytkownika
zibi - 2014-08-24 17:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mowila ze praca od 01.09.,powiedziala ze na pewno odezwie sie teraz po niedzieli i mam jechac kolo srody podpisac umowe,odnosnie twojego dojazdu nie ma sprawy moge cie zabrac jesli pojedziemy,ale z tym na razie poczekajmy jak podpiszemy umowe.A ty gdzie bys podpisywal umowe?Z tego co wiem to do tego Graben na komisjoniera mieli tylko 5miejsc,mam nadzieje ze sie zalapiemy.Aodnosnie stawki powiedziala mi 11e a tobie?
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-08-24 20:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jeśli chodzi o umowę to agencja by mi wysłała poczta ale wcześniej wysłali by mi na email skan umowy bo ja jej powiedziałem ze samochodu nie ma .
No ze 5 miejsc to mi tego nie mówiła no tez mam nadziej ze się załapiemy.
No stawka 11e mówiła ze na rękę po wszystkich odliczeniach i zakwaterowaniu będzie 1100e albo 1150e. Jeśli chodzi czy się załapiemy to już zależy od agencji niemieckiej .
zdjecie uzytkownika
zibi - 2014-08-25 09:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cze,no to powodzenia dzisiaj,ja tez juz czekam od rana,jak sie do ciebie odezwa albo wysla umowe to daj znac.
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-08-25 09:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cze,spoko
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-08-25 13:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwonili do ciebie ?
zdjecie uzytkownika
zibi - 2014-08-25 16:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak dzwonili,pytala czy mam uprawnienia na wozki bo nie napisalem w cv.,a odnosnie umowy powiedziala ze podpisanie w czwartek najpozniej piatek .
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-08-25 20:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do mnie tez dzwonila i powiedziala ze sie zmienila lokalizacja miejsca pracy ale tez do lidla
zdjecie uzytkownika
zibi - 2014-08-26 08:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cze,jak zmienila?to gdzie ci zaproponowala?i od kiedy?
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-08-26 09:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo trochę potrzebują do graben ludzi i do Hüfingen. I tez od 1.09
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-08-26 16:20:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwonila do ciebie jeszcze ? Bo mam jechac z osobami z zawiercia to moze z toba ?
zdjecie uzytkownika
kam - 2014-08-26 19:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej a czy wiecie coś o buggingen szukaja kobiet czy mężczyzn też? agencja ma zapis o karze umownej?
zdjecie uzytkownika
zibi - 2014-08-27 13:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc Adam zaczynam watpic czy cos z tego bedzie,jest sroda 14sta godz.a oni nie dzwonia do nas,kontaktowales sie z ta babeczka dzisiaj?
zdjecie uzytkownika
Olek - 2014-08-28 13:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktos sie wybiera moze do Ingolstadt jako kierowca wozka widlowego i czy rekrutacja jeszcze trwa?
zdjecie uzytkownika
njs - 2014-09-04 20:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ostatni komentarz jest z 28 czyli pewnie juz ci co mieli pojechac to pojechali albo nie. Dlatego moje pytanie czy ktos cos wie na temat magazynow lidla w graben czy ktos juz tam pracuje jakie warunki itp. Mi zaoferowali tam pracy tylko z innej agencji mieli sie kontaktowac ze mna najpozniej do jutra w zasadzie i sie tak zastsnawiam ? ....
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-20
Żródło: Gowork.pl
Kędzierzyn-Koźle
(opolskie)
EURO LABORA nr certyfikatu 7061 dla swojego niemieckiego klienta renomowanej firmy zbranzy spozywczej poszukuje osób na stanowisko: KOMISJONER - kompletacja towarów Miejsce pracy: Graben, Niemcy Nr referencyjny: KOM/GRABEN/2014   Obowiązki: komisjonowanie/kompletowanie towarów zgodnie z zapo
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-09-14 18:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio pojawiło się ciekawe ogłoszenie, a właściwie kilka ogłoszeń, bo lokalizacji jest parę, otóż EURO LABORA dla swojego niemieckiego klienta renomowanej firmy zbranzy spozywczej poszukuje osób na stanowisko: KOMISJONER - kompletacja towarów. Oferują niemieckie warunki zatrudnienia, stabilne zatrudnienie, zakwaterowanie, pełen pakiet socjalny oraz atrakcyjne wynagrodzenie (11,00 EUR brutto/h).
zdjecie uzytkownika
buła - 2014-09-18 22:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy pojechał ktoś do audi do Ingolstadt jako operator na wózki widłowe?Rekrutacja odbyła się w sierpniu w Pszczynie , jak i jazda próbna na wózkach w Niemczech w fabryce.Do tej pory nic nie dzwonią?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Labora
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x