Euro Labora

Racibórz

Opinie o Euro Labora

nela 2015-05-20 10:22:36
Pracowałam we freiburgu. Praca w porządku, nic trudnego. Zarobki mogłyby być wyższe
lol 2015-05-24 09:13:00
A jak z dojazdami do pracy od miejsca zakwaterowania w Freiburgu-Tiengen do Heitersheimu do pracy ?
hfddx 2015-05-24 09:27:43
A gdzie mieszkałaś w tym Freiburgu, ile wynosilo zakwaterowanie? jak z transportem do pracy. dzięki za odp.
2
Ula 2015-05-25 11:23:13
Prawie wszyscy dojeżdżamy pociągiem. Firma kupuje/daje nam kase na bilet miesięczny. Ewentualnie jak ktoś jest z autem na miejscu to jak ma miejsce wolne to można się z nim zabrać.
nela 2015-05-25 11:37:52
Ja płaciłam 300, ale koleżanki 350, wiec to zależy gdzie się trafi. Dojeżdżałam do pracy pociągiem, ale byli i tacy którzy dojeżdżali z innymi samochodami.
MY 2015-06-02 13:29:30
hej wszystkim jest takie pytanie z naszej strony moje i kolezanki czy ktos z was musiał wysłac zdjecie całej sylwetki do tej agencji? chcemy z kolezanka wyjechac jako pakowaczka do niemiec i kazali wyslac zdjecie na tle dzwi lub sciane. troche to dla nas dziwne jest :/
panieeeeeeeeedajpanspokoj@poczta.pl 2015-06-11 09:26:02
Przez jakiego pośrednika niemieckiego jesteście ?
chętny 2015-06-17 13:30:01
Cześć,
brak ktoś z was udział w testach na wózki widłowe w Pszczynie?
Jak tak to na czym polegają te testy?
Czy ktoś z Was pracuje jako operator wózka w Ingolstadt?

Pozdrawiam
Tomek
7
bezrobotny 2015-07-08 01:06:05
totalna porażka na wysoki skład kostka brukowa
ktoś 2015-07-08 16:05:38
Cześć,
Ma może ktoś info jak wygląda praca na miejscu?
Czy płacą na czas? i jakie są warunki mieszkalne na początku?
Pozdrawiam
emma 2015-07-14 11:15:47
hej chce podjac prace w okolicach Freiburg przyszły tydz z euro labora jest ktos jeszcze kto sie waha zastanawia?czekam na odp p.s faktycznie dziwnie te zdj sylwetki ale niemcy maja rózne dziwactwa ..
1
jola 2015-07-14 14:00:50
hej odezwij sie jak mozesz na meila beyonce851@wp.pl p.s tez chce ppodjąc tam prace!
weronika 2015-07-16 08:32:44
Witam. Z tej strony Weronika. /moj chłopak na dniach ma wyjechać do pracy przez tą agencję na wózki widłowe. Elektryk czy mogłabym do Ciebie jakiś kontakt? Bo niby wszystko gra ale jednak zaniepokoiła mnie twoja opinia.
weronika 2015-07-16 08:34:02
Witam. Z tej strony Weronika. /moj chłopak na dniach ma wyjechać do pracy przez tą agencję na wózki widłowe. Elektryk czy mogłabym do Ciebie jakiś kontakt? Bo niby wszystko gra ale jednak zaniepokoiła mnie twoja opinia.
/: 2015-07-17 00:29:59
Weronika kiedy dokładnie jedzie Twój chłopak .Czy ma już jakieś dokumenty. Mój mąż tez ma jechać do Ingolstadt na wózki.
Weronika 2015-07-21 16:45:55
Dla mnie to dziwne wysylac zdj sylwetki. Od kiedy to ma w pracy jakieś znaczenie. Rozumiem jakies modelki czy coś..
3
mietek 2015-07-21 17:21:46
ja właśnie słyszałem, że praca u nich jest bardzo dobra...a tutaj takie opinie, nie wiem co o tym myśleć, bo to działo się jakiś czas temu, mam nadzieje, że teraz będzie już tylko lepiej. Dodatkowo pojawiła się u nich nowa oferta pracy jako Kierowca kat. C+E no i tutaj jest niewymagana znajomość języka niemieckiego.
1
Mateusz Cz. 2015-07-22 11:23:26
Widzę że poziom osób szukających pracy w Laborze - katastrofa! Każdy mądry kto jeździł już do pracy za granicę wie że EURO LABORA to POŚREDNICWO PRACY a nie PRACODAWCA. Ludzie ogarnijcie temat! Pośrednik przedstawia wam oferty od pracodawców zagranicznych. Euro Labora nie może Wam dać więcej kasy lub nagle zmienić bo oni nie mają wglądu do pieniędzy.. Ja pracuje w Austrii - właśnie odpoczywam na urlopie (pozdrawiam miłe Panie z Labory) i mam stawkę godzinową + 26,40 €diety + 15 € na mieszkanie. Nie pomyślałem że ktoś może wypisywać jakieś głupoty na ich temat, bo już dawno bym wystawił pozytywną opinie. Pozdrawiam !
1
adam 2015-08-01 17:01:37
Witam, czy ktoś aplikował na elektryka do Austrii.
1
: 2015-08-02 19:14:32
Czy ktoś jedzie w połowie sierpnia do pracy do Ingolstadt na wózkach widłowych w zakładach audi?
2
motli 2015-08-20 20:24:30
Ciężko będzie Ci znaleźć taką osobę, bo firma ma bardzo wiele ogłoszeń o pracę i to nie tylko do Ingolstadt ale takze do Bawarii czy też Raciborza. Widziałem nawet jedno ogłoszenie do pracy w Insbrucku. Także, firma ma bogatą ofertę ogłoszeń, dobrze wywiązuje się także ze wszystkich założeń początkowych.
1
KROPEK 2015-09-03 16:08:39
Agecja Polsce i zagranica bardzo fajna i rzetelna,a co firmy w Buggingen ta niestety robi sobie nic z ludzi...tyle na temat...
tom 2015-09-24 11:07:59
Czy jest możliwość podjęcia pracy bez znajomości języka?
1
anonim 2015-09-28 01:51:19
nie znam
władek 2015-10-20 03:15:40
@tom - no zależy jaka oferta pracy. Pewnie, że nie będzie wymagany zaawansowana znajomość języka, ale zawsze warto się przeszkolić. Zawsze można zwiększyć swoje kwalifikacje. Jako biuro pośrednictwa pracy na pewno mają dużo roboty, żeby zorganizować usługi na wysokim poziomie. w końcu załatwienie roboty w niemczech proste nie jest.
Robert 2015-10-30 21:21:27
Witam ja własnie jutro jade do Ingolstadt i tez miałem testy w Pszczynie
2
roeko 2015-11-09 01:25:22
teraz rekrutuja na potęge wiedze, że firma się rozrasta. Wydaje mi się, że ciekawa jest u nich praca jako Elektromonter , taka osoba byłaby odpowiedzialna przede wszystkim za montaż szaf sterowniczych, całą koordynacje zadań, wiec praca ciekawa dla kogos kto soe na tym zna, ma już wtego typu pracy doświadczenie.
magiel 2015-11-11 15:05:06
@roeko - oni mają oferty pracy nie tylko za granicą, ale i w Raciborzu można znaleźć jakieś ogłoszenie na elektryka.
444545 2015-11-13 18:11:15
@roeko no właśnie ja również zauwazyłem że teraz prowadzą całkiem sporą rekrutację, dużo ciekawych stanowisk
kasian 2015-11-15 21:27:16
jak to pośrednik - potrzebuje rąk do pracy i musi dać jakieś możliwości zatrudnienia, chociaż w mojej ocenie można byłoby więcej z nich wyciągnąć.
wesoly 2015-11-17 22:07:18
chcialem sie zapytac czy testy byly trudne czy w miare latwe bo po niedzieli tesz chce tam jechac
Adam 2015-11-18 11:38:14
nie było trudna ale troche sie czekało na swoją kolej, trzeba było rozlorzyc skrzynie, zrobic slalom powoli i dokładnie. powodzenia
maxiking 2015-11-23 10:07:52
a kiedy masz teraz wyjezdzac?? w styczniu?? chcialem sie zorientowac ile po odliczeniu podatku mozna tam zarobic na czysto
Marcin 2015-11-24 16:12:12
Byłem dzisiaj na tescie, przeszłem go pomyślnie w styczniu mam wyjazd, ktoś jeszcze?
Marcin 2015-11-24 16:23:05
Bylem dzisiaj.Zdalem test i jade w styczniu.
1
gfd 2015-12-02 23:55:26
hej hej widziałem że mają tez oferty pracy za granicą, uważam że warto spróbować bo na pewno można sporo zarobić no i podszkolić się z języka obcego..
esto 2015-12-13 03:11:20
Głównie mają oferty pracy ze znajomością języka niemieckiego. Chociażby zatrudnienie na elektryka się opłaca, bo jest umowa o pracę podpisana na austriackich warunkach.
zosiw 2016-01-24 22:09:21
@esto, nie tylko, szukają także np. do Racibórza, nie musi byc to praca za granicą. Ja jednak bede aplikował za granicę jako operator wózka widłowego wysokiego składowania, praca w Ingolstadt. Oferuja dobre warunki i zakwaterowanie podobno. Ciekawa opcja, że mają w ramach rekrutacji jazdy próbne w Pszczynie.
olo1408 2016-01-25 17:20:49
Witam, czy ktos moze opisac jak wygladaja warunki mieszkaniowe w ingolstadt (praca jako operator wozka widlowego)
Mechi 2016-02-01 20:56:33
@olo1408 z tego co mi wiadomo warunki nie są złe, tutaj wiele jednak zależy od ludzi z którymi się mieszka. Tak to ogólnie podobno bardzo fajna praca jako operator wózka widłowego. W tej chwili na Ingolstadt szukają pracownika branży logistycznej i trzeba mieć doświadczenie i znać język angielski.
gold 2016-02-04 13:30:25
@Mechi chyba chodziło Ci o język niemiecki żeby go znać. Przynajmniej na stanowisko mechanika/kierowcy samochodu ciężarowego wymagają znajomości niemieckiego i doświadczenia ale oferują atrakcyjne wynagrodzenie +diety, pełen pakiet socjalny
olo1408 2016-02-05 18:09:05
To chyba widza na jazdach probnych kto jak jezdzi i wtedy podejmuja decyzje, czy jest inaczej i biora jak leci?
garuch 2016-02-06 13:34:49
wystarczy umieć podstawy a raczej nie wybrzydzają później. Zresztą szukają nie tylko na to stanowisko, ale i elektromechanów , ślusarzy itp. Spróbujcie
listek 2016-02-21 10:55:34
Nie biora jak leci, gdyż w każdym ogłoszeniu masz napisane jakie mają wymagania względem swoich kandydatów, bo znajmomosc jezyka przede wszystkim oraz doświadczenie jako np,monter i znajomosc czytania rysunków technicznych, wiec nie biora byle kogo.
bogdan 2016-02-29 20:00:44
Wiele osób zarzuca firmie, że zatrudniają byle kogo. Według mnie to dość niesprawiedliwe, bo jak ktoś niżej napisał, firma podkreśla w każdym ogłoszeniu, jakie ma wymagania i nie są to wymysły
Zazdro 2016-03-13 16:36:04
Ogólnie to sporo polskich jak i zagranicznych mają tutaj ofert, generalnie słyszałem dość dobre opinie o firmie i chyba warto im zaufać. Jakie zarobki, ktoś wie?
lis 2016-03-28 19:58:55
a może więcej informacji @polo? bo widziałem właśnie takie ogłoszenie na cnc i wygląda to w miarę w porządku ale z tego co piszesz to chyba nie bardzo, mógłbyś coś więcej dodać bo to co piszesz to nie są żadne konkrety, dzięki
mgas 2016-05-05 16:50:48
Każdemu niestety nie dogodzisz, no ale jak dla mnie firma sporko, zatrudnienie na umowę o pracę i za granicą masz też ubezpieczenie
Mario 2016-07-07 11:34:34
Proszę wszystkich tylko nie do TEMPUS Ingolstadt, Euro Labora kieruje tam ludzi a to najbardziej złodziejska agencja pośrdenictwa lub pracodawca w Ingolstadt. Umowę podpisujesz z nimi i już wpadłeś lub wpadłaś - 350-380 euro za miejsce do spania -łożko i nic więcej. Potrącenia za zaliczki,
albo jej nie dostaniesz. Potrącenia za wszystko co możliwe. Opóźnianie wypłat lub wstrzymywanie całkowite za to tylko że się legalnie zwolniłem. A najgorsze że współpracują ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Chorwatem,
który wynajmuje mieszkania - miejsca do spania. UKRADŁ NA 400 eur NIE WYSTAWIAJĄC POKWITOWANIA za zaliczkę, tłumacząc że wystawi na druku firmowym a potem wyparł się że dostał i szedł w zaparte. pozdrawiam naiwnych. Mario
kamuś 2016-07-07 11:37:33
tak, mechanik w Austrii ma zatrudnienie na warunkach austriackich
Zostaw swoją opinię o Euro Labora - Racibórz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Labora