Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Euro Labora

zdjecie uzytkownika
pilne!!!! - 2014-12-23 12:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim potrzebuję wiedzieć kiedy jest jazda próbna w Pszczynie w celu wyjazdu do Ingolstadt.Proszę o odpowiedź
zdjecie uzytkownika
;) - 2014-12-27 13:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy orientuje się ktoś jak jest z wyjazdem po Nowym Roku do pracy w Ingolstadt. Był ktoś w Pszczynie w grudniu,do kogoś dzwonili?
zdjecie uzytkownika
; - 2014-12-27 13:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [krótki - 2014-12-10 09:26:34]:
Byłeś na jeździe próbnej w grudniu, jak z wyjazdem do pracy?
zdjecie uzytkownika
wyjazd - 2014-12-30 19:18:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no widze ze jezdzicie caly czas z eurolaborem ale powiem szczerze ze jasie jeszcze waham .. moze ktos teraz przed swietami wrocil i moze powiedziec jak tam bylo. jakie warunki sa wam proponowane w ramach wyjazdu? prosiłbym o konkretne informacje. z góry dziękuje za pomoc i udzielenie mi jakiś informacji
zdjecie uzytkownika
wyjazd - 2014-12-30 19:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
no widze ze jezdzicie caly czas z eurolaborem ale powiem szczerze ze jasie jeszcze waham .. moze ktos teraz przed swietami wrocil i moze powiedziec jak tam bylo. jakie warunki sa wam proponowane w ramach wyjazdu? prosiłbym o konkretne informacje. z góry dziękuje za pomoc i udzielenie mi jakiś informacji
zdjecie uzytkownika
wyjazd - 2014-12-30 19:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no widze ze jezdzicie caly czas z eurolaborem ale powiem szczerze ze jasie jeszcze waham .. moze ktos teraz przed swietami wrocil i moze powiedziec jak tam bylo. jakie warunki sa wam proponowane w ramach wyjazdu? prosiłbym o konkretne informacje. z góry dziękuje za pomoc i udzielenie mi jakiś informacji
zdjecie uzytkownika
wyjazd - 2014-12-30 19:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no widze ze jezdzicie caly czas z eurolaborem ale powiem szczerze ze jasie jeszcze waham .. moze ktos teraz przed swietami wrocil i moze powiedziec jak tam bylo. jakie warunki sa wam proponowane w ramach wyjazdu? prosiłbym o konkretne informacje. z góry dziękuje za pomoc i udzielenie mi jakiś informacji
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2015-01-03 13:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [iwo - 2014-11-07 14:56:34]:
Pojechalas? i jak z praca? jak warunki mieszkaniowe? jest internet? jak cos to pisz na aniafrencel@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2015-01-03 13:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [hhh - 2014-12-01 17:31:47]:
Pracujesz w Buggingen? jak warunki mieszkaniowe? wyplata w terminie wyplacana? odezwij sie aniafrencel@wp.pl :)
zdjecie uzytkownika
mona - 2015-01-04 00:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
mieszkania w buggingen drogie ludzie rezygnuja z pracy sami nie wiem czy jeszcze tam potrzebuja
zdjecie uzytkownika
praca - 2015-01-10 19:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak z pracą na wózkach w Ingolstadt styczniu. Jedzie ktoś?
zdjecie uzytkownika
goral - 2015-02-16 19:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Andzia - 2015-01-03 13:35:18]:
ile diety daja w euro labora
zdjecie uzytkownika
Pablo - 2015-03-12 12:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam! Czy mógłby się ktoś konkretnie wypowiedzieć na temat pracy pakowacza w Buningen? Tj. zarobki na czysto, koszty życia i warunki mieszkaniowe.
zdjecie uzytkownika
blabla - 2015-03-17 09:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam wszystkim, zamiast tutaj wypisywać i bawić się w głuchy telefon poprostu zadzwonić do biura i spytać :)
zdjecie uzytkownika
kama - 2015-04-10 02:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie coś więcej o mieszkaniach w Buggingen? Jest szansa pokoju tylko dla siebie z dostępem do neta? Albo najwyżej poszukania sobie później pokoju poza agencją?
zdjecie uzytkownika
kinia - 2015-05-18 15:09:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ta agencja jest pewna?? Jedzie ktoś może do freyburga??albo ktoś tam był ??
zdjecie uzytkownika
Mariola - 2015-05-20 09:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kinia - 2015-05-18 15:09:56]:
Hej, moja kuzynka pojechała do Freiburga przez Euro Labore i bardzo jest zadowolona, ja też złożyłam już papiery, ale mam jeszcze egzamin technika w tym roku i dopiero mogę pojechać pod koniec czerwca. Co do pracy, to wiadomo ze pracować trzeba, ale robią tam same młode osoby i atmosfera i w pracy i na mieszkaniu jest fajna. Zarobki jakieś 1000€ Mam nadzieję że się dostanę! bo w Polsce nigdzie tyle nie zarobie.
zdjecie uzytkownika
nela - 2015-05-20 10:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kinia - 2015-05-18 15:09:56]:
Pracowałam we freiburgu. Praca w porządku, nic trudnego. Zarobki mogłyby być wyższe
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-05-24 09:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak z dojazdami do pracy od miejsca zakwaterowania w Freiburgu-Tiengen do Heitersheimu do pracy ?
zdjecie uzytkownika
hfddx - 2015-05-24 09:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nela - 2015-05-20 10:22:36]:
A gdzie mieszkałaś w tym Freiburgu, ile wynosilo zakwaterowanie? jak z transportem do pracy. dzięki za odp.
zdjecie uzytkownika
Ula - 2015-05-25 11:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lol - 2015-05-24 09:13:00]:
Prawie wszyscy dojeżdżamy pociągiem. Firma kupuje/daje nam kase na bilet miesięczny. Ewentualnie jak ktoś jest z autem na miejscu to jak ma miejsce wolne to można się z nim zabrać.
zdjecie uzytkownika
nela - 2015-05-25 11:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hfddx - 2015-05-24 09:27:43]:
Ja płaciłam 300, ale koleżanki 350, wiec to zależy gdzie się trafi. Dojeżdżałam do pracy pociągiem, ale byli i tacy którzy dojeżdżali z innymi samochodami.
zdjecie uzytkownika
MY - 2015-06-02 13:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej wszystkim jest takie pytanie z naszej strony moje i kolezanki czy ktos z was musiał wysłac zdjecie całej sylwetki do tej agencji? chcemy z kolezanka wyjechac jako pakowaczka do niemiec i kazali wyslac zdjecie na tle dzwi lub sciane. troche to dla nas dziwne jest :/
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-06-16
Żródło: Gowork.pl
Ingolstadt
( )
Operator wózka widłowego wysokiego składowania Miejsce pracy: Ingolstadt Nr referencyjny: BOX/2015/DE   Obowiązki: - praca na magazynie - obsługa wózka widłowego wysokiego składowania - załadunek i wyładunek  tzw. gitterboxów (metalowych skrzyń)   Wymagania:​
zdjecie uzytkownika
panieeeeeeeeedajpanspokoj@poczta.pl - 2015-06-11 09:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przez jakiego pośrednika niemieckiego jesteście ?
zdjecie uzytkownika
chętny - 2015-06-17 13:30:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć,
brak ktoś z was udział w testach na wózki widłowe w Pszczynie?
Jak tak to na czym polegają te testy?
Czy ktoś z Was pracuje jako operator wózka w Ingolstadt?

Pozdrawiam
Tomek
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Labora
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Euro Labora?
Zadaj pytanie
alert