Euro Labora

Racibórz

Opinie o Euro Labora

pilne!!!! 2014-12-23 12:00:36
Cześć wszystkim potrzebuję wiedzieć kiedy jest jazda próbna w Pszczynie w celu wyjazdu do Ingolstadt.Proszę o odpowiedź
;) 2014-12-27 13:32:33
Czy orientuje się ktoś jak jest z wyjazdem po Nowym Roku do pracy w Ingolstadt. Był ktoś w Pszczynie w grudniu,do kogoś dzwonili?
; 2014-12-27 13:34:45
Byłeś na jeździe próbnej w grudniu, jak z wyjazdem do pracy?
1
wyjazd 2014-12-30 19:21:51
no widze ze jezdzicie caly czas z eurolaborem ale powiem szczerze ze jasie jeszcze waham .. moze ktos teraz przed swietami wrocil i moze powiedziec jak tam bylo. jakie warunki sa wam proponowane w ramach wyjazdu? prosiłbym o konkretne informacje. z góry dziękuje za pomoc i udzielenie mi jakiś informacji
wyjazd 2014-12-30 19:23:46
no widze ze jezdzicie caly czas z eurolaborem ale powiem szczerze ze jasie jeszcze waham .. moze ktos teraz przed swietami wrocil i moze powiedziec jak tam bylo. jakie warunki sa wam proponowane w ramach wyjazdu? prosiłbym o konkretne informacje. z góry dziękuje za pomoc i udzielenie mi jakiś informacji
Andzia 2015-01-03 13:31:39
Pojechalas? i jak z praca? jak warunki mieszkaniowe? jest internet? jak cos to pisz na aniafrencel@wp.pl
1
Andzia 2015-01-03 13:35:18
Pracujesz w Buggingen? jak warunki mieszkaniowe? wyplata w terminie wyplacana? odezwij sie aniafrencel@wp.pl :)
6
mona 2015-01-04 00:31:29
mieszkania w buggingen drogie ludzie rezygnuja z pracy sami nie wiem czy jeszcze tam potrzebuja
6
praca 2015-01-10 19:33:22
Jak z pracą na wózkach w Ingolstadt styczniu. Jedzie ktoś?
1
goral 2015-02-16 19:17:21
ile diety daja w euro labora
Pablo 2015-03-12 12:33:03
Witam! Czy mógłby się ktoś konkretnie wypowiedzieć na temat pracy pakowacza w Buningen? Tj. zarobki na czysto, koszty życia i warunki mieszkaniowe.
5
blabla 2015-03-17 09:00:49
polecam wszystkim, zamiast tutaj wypisywać i bawić się w głuchy telefon poprostu zadzwonić do biura i spytać :)
1
kama 2015-04-10 02:59:18
Napiszcie coś więcej o mieszkaniach w Buggingen? Jest szansa pokoju tylko dla siebie z dostępem do neta? Albo najwyżej poszukania sobie później pokoju poza agencją?
kinia 2015-05-18 15:09:56
Witam, czy ta agencja jest pewna?? Jedzie ktoś może do freyburga??albo ktoś tam był ??
1
Mariola 2015-05-20 09:20:23
Hej, moja kuzynka pojechała do Freiburga przez Euro Labore i bardzo jest zadowolona, ja też złożyłam już papiery, ale mam jeszcze egzamin technika w tym roku i dopiero mogę pojechać pod koniec czerwca. Co do pracy, to wiadomo ze pracować trzeba, ale robią tam same młode osoby i atmosfera i w pracy i na mieszkaniu jest fajna. Zarobki jakieś 1000€ Mam nadzieję że się dostanę! bo w Polsce nigdzie tyle nie zarobie.
1
nela 2015-05-20 10:22:36
Pracowałam we freiburgu. Praca w porządku, nic trudnego. Zarobki mogłyby być wyższe
lol 2015-05-24 09:13:00
A jak z dojazdami do pracy od miejsca zakwaterowania w Freiburgu-Tiengen do Heitersheimu do pracy ?
hfddx 2015-05-24 09:27:43
A gdzie mieszkałaś w tym Freiburgu, ile wynosilo zakwaterowanie? jak z transportem do pracy. dzięki za odp.
4
Ula 2015-05-25 11:23:13
Prawie wszyscy dojeżdżamy pociągiem. Firma kupuje/daje nam kase na bilet miesięczny. Ewentualnie jak ktoś jest z autem na miejscu to jak ma miejsce wolne to można się z nim zabrać.
nela 2015-05-25 11:37:52
Ja płaciłam 300, ale koleżanki 350, wiec to zależy gdzie się trafi. Dojeżdżałam do pracy pociągiem, ale byli i tacy którzy dojeżdżali z innymi samochodami.
1
MY 2015-06-02 13:29:30
hej wszystkim jest takie pytanie z naszej strony moje i kolezanki czy ktos z was musiał wysłac zdjecie całej sylwetki do tej agencji? chcemy z kolezanka wyjechac jako pakowaczka do niemiec i kazali wyslac zdjecie na tle dzwi lub sciane. troche to dla nas dziwne jest :/
panieeeeeeeeedajpanspokoj@poczta.pl 2015-06-11 09:26:02
Przez jakiego pośrednika niemieckiego jesteście ?
chętny 2015-06-17 13:30:01
Cześć,
brak ktoś z was udział w testach na wózki widłowe w Pszczynie?
Jak tak to na czym polegają te testy?
Czy ktoś z Was pracuje jako operator wózka w Ingolstadt?

Pozdrawiam
Tomek
9
bezrobotny 2015-07-08 01:06:05
totalna porażka na wysoki skład kostka brukowa
ktoś 2015-07-08 16:05:38
Cześć,
Ma może ktoś info jak wygląda praca na miejscu?
Czy płacą na czas? i jakie są warunki mieszkalne na początku?
Pozdrawiam
emma 2015-07-14 11:15:47
hej chce podjac prace w okolicach Freiburg przyszły tydz z euro labora jest ktos jeszcze kto sie waha zastanawia?czekam na odp p.s faktycznie dziwnie te zdj sylwetki ale niemcy maja rózne dziwactwa ..
5
jola 2015-07-14 14:00:50
hej odezwij sie jak mozesz na meila beyonce851@wp.pl p.s tez chce ppodjąc tam prace!
weronika 2015-07-16 08:32:44
Witam. Z tej strony Weronika. /moj chłopak na dniach ma wyjechać do pracy przez tą agencję na wózki widłowe. Elektryk czy mogłabym do Ciebie jakiś kontakt? Bo niby wszystko gra ale jednak zaniepokoiła mnie twoja opinia.
weronika 2015-07-16 08:34:02
Witam. Z tej strony Weronika. /moj chłopak na dniach ma wyjechać do pracy przez tą agencję na wózki widłowe. Elektryk czy mogłabym do Ciebie jakiś kontakt? Bo niby wszystko gra ale jednak zaniepokoiła mnie twoja opinia.
/: 2015-07-17 00:29:59
Weronika kiedy dokładnie jedzie Twój chłopak .Czy ma już jakieś dokumenty. Mój mąż tez ma jechać do Ingolstadt na wózki.
Weronika 2015-07-21 16:45:55
Dla mnie to dziwne wysylac zdj sylwetki. Od kiedy to ma w pracy jakieś znaczenie. Rozumiem jakies modelki czy coś..
5
Mateusz Cz. 2015-07-22 11:23:26
Widzę że poziom osób szukających pracy w Laborze - katastrofa! Każdy mądry kto jeździł już do pracy za granicę wie że EURO LABORA to POŚREDNICWO PRACY a nie PRACODAWCA. Ludzie ogarnijcie temat! Pośrednik przedstawia wam oferty od pracodawców zagranicznych. Euro Labora nie może Wam dać więcej kasy lub nagle zmienić bo oni nie mają wglądu do pieniędzy.. Ja pracuje w Austrii - właśnie odpoczywam na urlopie (pozdrawiam miłe Panie z Labory) i mam stawkę godzinową + 26,40 €diety + 15 € na mieszkanie. Nie pomyślałem że ktoś może wypisywać jakieś głupoty na ich temat, bo już dawno bym wystawił pozytywną opinie. Pozdrawiam !
2
adam 2015-08-01 17:01:37
Witam, czy ktoś aplikował na elektryka do Austrii.
2
: 2015-08-02 19:14:32
Czy ktoś jedzie w połowie sierpnia do pracy do Ingolstadt na wózkach widłowych w zakładach audi?
3
KROPEK 2015-09-03 16:08:39
Agecja Polsce i zagranica bardzo fajna i rzetelna,a co firmy w Buggingen ta niestety robi sobie nic z ludzi...tyle na temat...
tom 2015-09-24 11:07:59
Czy jest możliwość podjęcia pracy bez znajomości języka?
2
anonim 2015-09-28 01:51:19
nie znam
Robert 2015-10-30 21:21:27
Witam ja własnie jutro jade do Ingolstadt i tez miałem testy w Pszczynie
2
wesoly 2015-11-17 22:07:18
chcialem sie zapytac czy testy byly trudne czy w miare latwe bo po niedzieli tesz chce tam jechac
Adam 2015-11-18 11:38:14
nie było trudna ale troche sie czekało na swoją kolej, trzeba było rozlorzyc skrzynie, zrobic slalom powoli i dokładnie. powodzenia
maxiking 2015-11-23 10:07:52
a kiedy masz teraz wyjezdzac?? w styczniu?? chcialem sie zorientowac ile po odliczeniu podatku mozna tam zarobic na czysto
Marcin 2015-11-24 16:12:12
Byłem dzisiaj na tescie, przeszłem go pomyślnie w styczniu mam wyjazd, ktoś jeszcze?
Marcin 2015-11-24 16:23:05
Bylem dzisiaj.Zdalem test i jade w styczniu.
1
olo1408 2016-01-25 17:20:49
Witam, czy ktos moze opisac jak wygladaja warunki mieszkaniowe w ingolstadt (praca jako operator wozka widlowego)
Mechi 2016-02-01 20:56:33
@olo1408 z tego co mi wiadomo warunki nie są złe, tutaj wiele jednak zależy od ludzi z którymi się mieszka. Tak to ogólnie podobno bardzo fajna praca jako operator wózka widłowego. W tej chwili na Ingolstadt szukają pracownika branży logistycznej i trzeba mieć doświadczenie i znać język angielski.
olo1408 2016-02-05 18:09:05
To chyba widza na jazdach probnych kto jak jezdzi i wtedy podejmuja decyzje, czy jest inaczej i biora jak leci?
pablitos 2016-08-07 23:11:44
mam opcje jechac wlasnie do tej agencji do pracy na wózku widlowym,mozesz konkretniej opisac jak sie to tam odbywalo
byly pracownik 2016-09-08 21:22:13
to dobra firma polecam
zeus 2016-10-18 13:50:05
Jedna wielka sciema nie polecam tej agencji panie wymyslaja cuda a jak przychodzi co do czego to lipa
M 2016-10-18 15:13:56
Do Euro Labora jest mnóstwo ogłoszeń teraz, chociażby Operator wózka widłowego wysokiego składowania - niemieckie warunki zatrudnienia jest naprawdę w porządku, zwłaszcza z niemiecką umową i wypłatą w euro, należy pamiętać że jest trzykrotnie lepiej niż w Polsce
Zostaw swoją opinię o Euro Labora - Racibórz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Labora