brak logo

Etykiety.pl Etigraf Tomaszów Mazowiecki Sp. z o.o.

Tomaszów Mazowiecki

Opinie o Etykiety.pl Etigraf Tomaszów Mazowiecki Sp. z o.o.

Dorotka 2011-09-13 13:55:21
Czy ktoś może przekazać jakieś opinie o tej firmie? Robią rekrutację na kierownika sprzedaży - zgłosiłam swoją kandydaturę, chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej o tym jak się tam pracuje, jaka atmosfera, szefowie, zarobki itd. Warto startować?
2
Dorotka 2011-09-22 12:28:16
Proszę, napisz coś więcej. Dlaczego bałagan? Co tam się dzieje? Coś o szefowej może też. [usunięte przez moderatora]
1
Do Dorotki 2011-09-30 15:09:27
Balagan bo co chwila wprowadzaja jakies zarzadzenia nie do wykonania, a wogule to gdyby nie to ze nie ma innej pracy to juz dawno bym pracowala gdzie indziej. Szefowa patrzy tylko na swoj portwel, a nam placi grosze. Sama jezdzi ekstra furka za kupe piniendzy, co chwila wyjezdza gdzies za granice a nam zaluje na kawe i mleko. Radze szukaj pracy gdzie indziej
jp3 2012-01-03 15:07:57
No i jak? Zmienia się coś w tej firemce?
Człowiek z nikąd :-) 2012-06-25 20:50:06
Napiszcie proszę jak się pracuje w firmie ,bo słyszałem,że się zmienia tylko nie wiem w którą stronę.
Warto tam iść do pracy czy lepiej omijać szerokim łukiem???
Szukali ostatnio pracowników i już ogłoszenie jest nieaktualne więc chyba znaleźli, a szkoda bo zbyt długo zastanawiałem się czy składać CV. Są różne opinie na temat tej firmy i sam nie wiem w co wierzyć.
człowiek z firmy 2012-06-26 14:23:35
Zmieniło się dużo. Przyszedł nowy mistrz i wprowadził dużo fajnych zmian. Przyjęli już ludzi na produkcję, ale ja bym złożył CV, bo z tego co wiem jeszcze mają jedno stanowisko.
Nowy 2012-07-14 17:43:34
Ja złożyłem papiery i mam nadzieje, że mnie zatrudnią. Słyszałem, że Etigraf się rozwija i są ponoć tam szanse rozwoju, tylko czy mnie przyjmą na produkcje. Jestem drukarzem offsetowym, ale potrafię drukować również na Flekso.
Powiecie jakie są tam realne zarobki ???
troskliwa 2012-07-15 22:46:31
Zarobki dział handlowy do 2000 / produkcja od 1500 do 4000
2
telemaniak 2012-08-15 22:15:52
troskliwa - 2012-07-15 22:46:31

Zarobki dział handlowy do 2000 / produkcja od 1500 do 4000
No szok taki zarobek? w tej pipidówie?
1
szukająca 2012-08-18 21:40:53
A są przyjęcia na produkcję ?????????
Bo w dziale handlowym to jest lipa jak widzę.
Tomaszów pipidówkiem a to dobre !!!!!!!!!!!
1
Lojalny 2012-08-21 19:45:11
Tak są przyjęcia na produkcję, od września ponoć znów rozpoczyna się rekrutację na stanowisko Sztancera i Drukarza. Polecam tę firmę wszystkim zainteresowanym i namawiam do składali CV.
W naszej firmie dają gwarancję pewnego i stałego zatrudnienia za przyzwoite pieniądze w miłej rodzinnej atmosferze.
tomtomek 2012-08-29 20:05:27
A jak wyglądają sprawy "na piętrze"? Kierownictwo zwojowało coś od zeszłego roku?
Znany 2012-09-16 07:46:45
Jak to na piętrze przecież wszyscy jesteśmy na równym poziomie..............
zmysłowa 2012-09-19 21:27:11
Na górze spokój, odkąd kierownik uciekł i wszystko wróciło do normy :-).
mała 2012-10-07 15:23:26
tomtomek - 2012-10-01 11:17:07

Konrad uciekł?
Do lepszego świata. Nikt się nie dziwi, wszyscy zazdroszczą. Niestety Tomaszów to Tomaszów nie wszystkim się udaje, więc nadal jesteśmy gdzie jesteśmy.
obojętny 2012-10-07 22:29:05
Ludzie przestańcie ciągle narzekać, jak wam tak źle to się zwolnijcie i znajdźcie sobie lepszą pracę.
Rewelacji tu nie ma, ale też niema tragedii, płacą co miesiąc i zarobki nie są złe na produkcji, a i z nowym kierownikiem produkcji można żyć w zgodzie, jeżeli ktoś rzetelnie wykonuje swoje obowiązki i nie ściemnia.
aisul 2012-10-19 16:27:35
ta praca jest na zmiany?
Mała 2012-11-02 07:18:54
obojętny - 2012-10-07 22:29:05

Ludzie przestańcie ciągle narzekać, jak wam tak źle to się zwolnijcie i znajdźcie sobie lepszą pracę.

Rewelacji tu nie ma, ale też niema tragedii, płacą co miesiąc i zarobki nie są złe na produkcji, a i z nowym kierownikiem produkcji można żyć w zgodzie, jeżeli ktoś rzetelnie wykonuje swoje obowiązki i nie ściemnia.
Tak, tylko gdzie. W Tomaszowie nie ma firmy etykieciarskiej naszego pokroju z gorszą opinią. Wszyscy by zmienili pracę a i zapewnić Cię mogę, iż w najbliższym czasie niektórzy będą zaskoczeni.Tu nie do końca chodzi o zarobki. Mamy dośc wstydzenia się za produkty które ta firma oferuje. Powstaje coś nowego, zaskakującego. Nowe perspektywy, nowe możliwości. Więc nie bądz zdziwiony/zdziwiona tym co niedługo się stanie.
Co do mistrza nie wypowiadam się dla mnie ok., ale nie mój dział.
tomtomek 2012-12-11 11:15:38
Dajcie jakieś info - co się dzieje?
skromna 2012-12-13 21:53:57
Profesjonalna drukarnia z wieloletnim doświadczeniem, oferująca produkty najwyższej jakości. Miła rodzinna Atmosfera tylko w Firmie Etykiety.pl.
Zapraszamy Wszystkich, którzy chcą mieć miłą, lekką pracę, dobrą atmosferę i wysokie wynagrodzenie. Firma Etykiety.pl zapewni Ci to wszystko.
Michael 2012-12-31 18:33:34
etykiety.pl- NIE POLECAM!
obojętny 2013-08-21 22:00:18
Tak, nawet wieczny
Nowy 2013-08-28 18:28:30
Nie zgadzam się z powyższą opinią,
nowa maszyna pracuje już od kwietnia, zakupiono dwa nowe auta,
firma będzie wystawiać się na targach i wciąż inwestuje w produkcję, nowych i starych pracowników. Widać, że (usunięte przez moderatora) i kierownictwo bardzo mocno działają, żeby wciąż rozwijać firmę.

pozdrawiam wszystkich pracowników produkcji ...
1
2013-08-28 18:32:11
Czy potrzebują jeszcze drukarzy ?
lufffka 2014-12-29 14:50:01
a wiecie kochane misie może czy firma Etykiety.pl Etigraf Tomaszów Mazowiecki Sp. z o.o. poszukuje teraz pracowników nowych do wspomnianego wcześniej działu handlowego? przez kilka lar pracowałam w marketingu i sprzedaży także myslę że dałabym sobie radę u nich. jakie wymagania trzeba spełnić do nich?
stanley 2015-01-21 14:44:28
poczytaj w ogłoszeniu jakie konkretnie warunki trzeba spełniać, zazwyczaj jest wszystko podane u nich i jest wyszczególnienie jakie punkty należy spełniać, a jakie niekoniecznie już, które sa tylko tym dodatkowym atutem. Dajcie znać jak wgląda u nich rozmowa rekrutacyjna jak ktoś był u nich, to niech napisze.
1
msiek 2015-03-23 16:10:59
Niestety nie wiem dokładnie jak wygląda u nich praca i jak to jest z zzarobkami ale wydaje mi się, ze jednak tragedii nie ma, na rynku nadal jest zbyt jeśli chodzi o tego typu produkty, więc nie wróże jakiegoś szybkiego upadku dla tej firmy, moim zdaniem jak ktoś się zna na rzeczy to śmiało powinien próbować się do nich dostać.
2
lotto 2016-05-09 00:02:32
Szkoda czasu na tę firmę, zatrudniają tylko na czas kontroli jak wykorzystują środki unijne, liczba pracowników musi się zgadzać, a późnej wypad. I tak się biznes kręci, tu dofinansowanie, tu dotacja i wczasy dla pani Prezes :)
Nie szanują nikogo, obiecują na rozmowie rekrutacyjnej różne rzeczy a rzeczywistość jest ponura. Pracownicy produkcji to gorszy sort, pracownicy z biura to Wielkie Panie, szkoda, tylko, że jedni i drudzy tak samo wykorzystywani i przymuszani do pracy dziwnymi metodami. I jeszcze jedno najlepszą mają flotę samochodową, strach wsiadać, może koło odpaść ale kierownica w dłoniach zostać.
pracodawca 2016-05-12 12:00:28
W firmie Etykiety.pl mamy jasne zasady zatrudniania oparte na powszechnie stosowanych standardach rynkowych. Każdego nowego pracownika obowiązuje 3-miesięczny okres próbny, który jest czasem na wzajemne poznanie się i poznanie standardów pracy w firmie. Po tym czasie, przy pozytywnej ocenie, podpisywana jest umowa o pracę na uzgodnionych warunkach.
Przejrzyste zasady zatrudnienia pozwoliły nam na zbudowanie zespołu składającego się z oddanych długoletnich pracowników, którzy najwyraźniej doceniają pracę w firmie i nie czują ‘przymusu’ i ‘wykorzystywania’. Lotto nie znalazła dla siebie miejsca z kompetencjami i kulturą osobistą, którą prezentuje.
3
Były Production Manager Bartosz Kiełbowicz 2016-05-19 20:34:47
Uwielbiam czytać opinie byłych i tak zwanych chwilowych pracowników szukających pracy na przeczekanie:-)
Widać w nich rozpacz, chęć zemsty za swoją nieudolność i brak kompetencji ...
Wszyscy pracownicy firmy aktualni jak również większość byłych z pewnością przyznają mi rację, że jak ktoś ma chęci do pracy to znajdzie swoje miejsce w Etykiety.pl :-)
Pensja jaką otrzyma będzie jak na rynek pracy tomaszowski całkiem niezła, a to że trzeba pracować jest czymś naturalnym jak się chce zarabiać godziwe pieniądze, jak ktoś chce zarabiać najniższą bez żadnych premii niech szuka pracy w innych firmach, bo ta firma płaci dobrze i sprawiedliwie tylko najlepszym i zaangażowanym pracownikom, a nie tzw. cwaniakom pracującym chwilowo (to da się wyczuć w pierwszym tygodniu pracy).
Zespół stałych pracowników firmy to grupa naprawdę fajnych i zaangażowanych ludzi pracujących po kilka a nawet kilkanaście lat, przeżywających wszystkie wzloty i gorsze chwile w firmie, ale z pełną wiarą i zaangażowaniem podchodzących do wszystkich wyzwań jakie stawiają klienci.

Podsumowując, jeżeli macie chęć do pracy i zarys swojej ścieżki kariery to ta firma jest właśnie dla Was !!!

3
Klient 2016-07-05 11:26:35
Napiszę coś od strony klienta, byście mieli Państwo rozeznanie w jakiej firmie przyjdzie Wam pracować.

Chciałbym nadmienić, że jestem młodym przedsiębiorcą. Wraz z kilkoma inwestorami postanowiliśmy stworzyć spółkę i wprowadzić własną markę na rynek. W tej sprawie rozmawialiśmy z Etykiety.pl Etigraf Sp. z o.o., stworzyliśmy brief i czekaliśmy na spotkanie (3 tygodnie opóźnienia w postępowaniu strategicznym). Co się okazało, Panie postanowiły odmówić nam współpracy z racji tego, że sprawdziły mój prywatny profil na facebook'u (chore) i uznały, że jestem niewiarygodną osobą, z racji mojego wieku. Mało tego, otrzymałem "kolesiowskie" wiadomości (brak profesjonalizmu) na skrzynkę odbiorczą facebook'a. W całej karierze, nigdy nie spotkałem się z czymś takim. Jestem przerażony. Poprosiłem o rozmowę Panią prezes aby wyjaśnić sytuację. Nie doczekałem się telefonu.

Jeżeli chcecie Państwo marnować swoje życie dla tak nieprofesjonalnej firmy, to szczerze odradzam, gdyż zaważy to na Państwa opinii.

Z wyrazami szacunku,
Klient
2
Pracodawca 2016-07-07 12:10:09
@ Klient:
Przedstawił Pan problem z Pana perspektywy nie uwzględniając naszych argumentów, całokształtu wydarzeń i tego co doprowadziło do naszej decyzji o nie podejmowaniu współpracy. To może spowodować u odbiorców niejasny, a może nawet jednostronny obraz przedstawionej sytuacji.

Nie chodziło o argument Pana wieku, tylko o fakt, że opublikował Pan i skomentował na swoim prywatnym profilu na Facebook’u korespondencję zawodową z firmą, z którą rozważał Pan współpracę. Niestety, podważyło to nasze zaufanie do Pana, jako potencjalnego Klienta. To co było szczególnie trudne do zaakceptowania to sposób w jaki Pan skomentował opublikowany przez siebie nasz e-mail, który przecież Pana stawiał w pozytywnym świetle. I nie ma znaczenia, że nie podał Pan nazwiska czy nazwy firmy, liczy się sam fakt.

Jeśli Klient/Kontrahent nie posiada zarejestrowanej firmy i prosi o ofertę jako osoba de facto prywatna, to jest to absolutnie zrozumiałe, że nasza firma chce wiedzieć z kim ma do czynienia. Standardową procedurą w wielu firmach w dzisiejszej rzeczywistości mediów społecznościowych jest korzystanie z możliwych, udostępnionych ogólnie źródeł by poznać osoby/firmy, z którymi zamierza się współpracować.
Jeśli więc ktoś posiada publiczny profil na Facebook’u, to każdy ma prawo ten profil obejrzeć.

Wydaje się, że optymalnie byłoby wyciągnąć z tego doświadczenia wnioski i rozstać się chociaż neutralnie... Życzymy Panu powodzenia we wprowadzeniu nowej marki na rynek i rozwijaniu własnej firmy.

1
Pracodawca 2016-07-07 12:44:48
Przedstawił Pan problem z Pana perspektywy nie uwzględniając naszych argumentów, całokształtu wydarzeń i tego co doprowadziło do naszej decyzji o nie podejmowaniu współpracy. To może spowodować u odbiorców niejasny, a może nawet jednostronny obraz przedstawionej sytuacji.

Nie chodziło o argument Pana wieku, tylko o fakt, że opublikował Pan i skomentował na swoim prywatnym profilu na Facebook’u korespondencję zawodową z firmą, z którą rozważał Pan współpracę. Podważyło to nasze zaufanie do Pana, jako potencjalnego Klienta. Szczególnie trudny do zaakceptowania był sposób w jaki Pan skomentował opublikowany przez siebie nasz e-mail, który przecież Pana stawiał w pozytywnym świetle. I nie ma znaczenia, że nie podał Pan nazwiska czy
nazwy firmy, liczy się sam fakt.

Jeśli Klient/Kontrahent nie posiada zarejestrowanej firmy i prosi o ofertę jako osoba de facto prywatna, to jest to absolutnie zrozumiałe, że nasza firma chce wiedzieć z kim ma do czynienia. Standardową
procedura w wielu firmach w dzisiejszej rzeczywistości mediów społecznościowych jest korzystanie z możliwych, ogólnie dostępnych źródeł, by poznać osoby/firmy, z którymi zamierza się współpracować.

Publiczny profil na Facebook’u daje każdemu prawo ten profil obejrzeć.

Wydaje się, że optymalnie byłoby wyciągnąć z tego doświadczenia wnioski i rozstać się chociaż neutralnie... Życzymy Panu powodzenia we wprowadzeniu nowej marki na rynek i rozwijaniu własnej firmy.
4
DoPracyRodacy 2016-07-09 12:24:18
Czytając opinie sfrustrowanych "nierobów" trudno jest mieć prawdziwy obraz tej firmy. Sama pracowałam w firmie dość długi czas i dostawałam bardzo dobrą pensje, na dobrych warunkach. Te wszystkie "opinie" o niezłej furce, wyjeżdżaniu za granice czy patrzeniu szefowej na swój portfel, ewidentnie jest to zazdrość, chęć zemsty . Akurat jeśli chodzi o wyjazdy za granice, sama wyjeżdżałam wraz z szefową jednak były to wyjazdy służbowe, autem wcześniej określonym jako rozpadający się, tutaj też się nie zgodzę bo samochody są po to aby jeździć w sprawach SŁUŻBOWYCH a nie żeby się "wozić". Poza tym w każdej firmie trzeba pracować! Jeśli ktoś znalazł pracę w której dostaje pieniądze za nic , życzę powodzenia :)

Chciałam jeszcze dodać że pod większością opinii jestem w stanie napisać imię i nazwisko osoby, ponieważ domyślam się kto to pisze.

Na koniec chce skomentować opinię osoby o nazwie "lotto".... Jak większość firm w Polsce Etykiety.pl Etigraf pozyskiwała dotacje więc uważam że nie jest to dobry argument. Bez ludzi projekt nie miałby sensu, nie byłoby rozwoju ani możliwości realizowania innych planów, firma to ludzie tam pracujący i nie potrzebują ich tam tylko kiedy są jakieś nowe dotacje...

Jeśli komuś zależy na rozwoju osobistym oraz poznaniu świetnej kadry serdecznie polecam aby składać tam swoje CV :)
2
Zadowolona Klientka 2016-07-12 20:37:10
Wykonanie było bardzo zadowalające. Kontakt z działem handlowym oraz grafikiem był bardzo owocny. Nie spodziewałam się aż tak miłej obsługi. Bardzo dziękuje za świetnie wykonaną prace.
2
Zadowolona Klientka 2016-07-12 20:37:36
Wykonanie było bardzo zadowalające. Kontakt z działem handlowym oraz grafikiem był bardzo owocny. Nie spodziewałam się aż tak miłej obsługi. Bardzo dziękuje za świetnie wykonaną prace.
2
Pracodawca 2016-07-13 09:04:56
Aktualnie poszukujemy kilku specjalistów:
1. Specjalisty ds. eksportu - ze znajomością j.niemieckiego i/lub j.angielskiego
2. Specjalisty ds. marketingu
3. Drukarza fleksograficznego
Informacje na naszej stronie http://etykiety.pl/pl/praca

Zapraszamy do złożenia aplikacji.

Jesteśmy otwarci na ludzi proaktywnych, mających nowe pomysły i chcących swoją pracą wnieść wartość do firmy.
2
Pracodawca 2016-07-13 11:15:03
Zapraszam do kontaktu telefonicznego 044 725 11 11 w.16
Pracodawca 2016-07-13 16:18:00
Zapraszam do kontaktu telefonicznego na omówienie szczegółów stanowiska - 044 725 11 11 w. 16
1
ola 2016-07-13 16:26:37
Najlepiej jak sie do nich wybierzesz osobiscie i porozmawiasz tak udziela ci informacji na każdy temat i jakie są oferty.
2
Zostaw swoją opinię o Etykiety.pl Etigraf Tomaszów Mazowiecki Sp. z o.o. - Tomaszów Mazowiecki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Etykiety.pl Etigraf Tomaszów Mazowiecki Sp. z o.o.