brak logo

VA Very Advertising

Warszawa

Opinie o VA Very Advertising

blabla 2012-04-18 13:45:28
zgadzam sie z powyzsza recenzja, zdecydowanie nie polecam, chyba ze ma sie mocne nerwy
CYM4U 2012-12-10 11:22:06
Wystarczy nabrać odrobiny dystansu i z każdym można się dogadać. Mi pracowało się tam całkiem przyjemnie. Jeśli chodzi o nadgodziny to w innych agencjach bywało gorzej, taka branża.
Dorota 2012-12-14 20:09:30
Ja rónież mam najgorsze zdanie o tej firmie, nie przestrzegają też regulaminów konkursów- rozmawiałam z Panią (usunięte przez administratora) prosiła o napisanie maila na kórego nei odpowiadała z miesiąc, na kolejne dwa również, dopiero po ponad miesiacu raczyła napisac, że i tak wyniki sa subiektywne i miałam 10 dni na wysłąnie listu poleconego!
uważajcie!! a co wiecej wybrała tę agencję firma LINDt, którą do tej pory uważałąm za dbającą o wizerunek....
antyfan 2013-07-12 14:01:58
Do Alexa:
Wspaniała riposta - wg. ciebie narzekają sami malkontenci, dzieciaki i lenie!!
Otóż nie zgadzam się – pracowałem tam dość długo (ponad 5 lat):
- przewinęło się dziesiątki ludzi. Jedna z sekretarek pracowała "całe" 1,5dnia;
- atmosfera dzięki tyrani jest koszmarna;
- humory „królowej lodu” są na porządku dziennym i nocnym jeśli akurat Pani (usunięte przez administratora)przyszła na 14 - nadgodziny murowane.

Jedyne z czym się zgadzam ! – cała branża reklamowa to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
janko muzykant 2013-07-12 14:26:57
Alex - 2013-02-12 15:22:36

Genius555 - 2012-02-13 19:39:11

Bardzo kiepska firma. Właścicielka, a zarazem prezes agencji to niekompetentna, humorzasta i nieobliczalna osoba, która stosuje (usunięte przez administratora) Jedyna zaleta to wypłacane na czas pensje, poza tym:





- zmuszanie pracowników do nadgodzin, za które nie dostają wynagrodzenia


- często praca w weekend (częściej niż w innych agencjach)


- bardzo duża rotacja ze względu na właścicielką mało kto z nią wytrzymuje





Nie polecam, chyba, że nie możecie znaleźć nic innego.
Mam duze doswiadczenie w tej branzy i wiem co oznaczy praca w stresie z wymagajacymi klientami. Pracowałem tam wystarczajaco dlugo aby wiedziec ze to wszystko brednie pisane przez mlodych ludzi , którzy nie mają punktu odniesienia bo nigdy albo zbyt krótko pracowali w branzy reklamowej. Pracowici, kreatywni i uczciwi nie maja w tej firmie klopotów ani stresów ...a co do nadgodzin to bez przesady, tam wszyscy wychodzili jak w szwajcarskim zegarku o 17.30 ... ludzie troche obiektywizmu .A szefowa calkiem ok .popracujecie - zobaczycie
"a szefowa całkiem ok"
Co ???!!!!!!!! - Człowiek który to napisał, to albo nie zna "szefowej", albo to sama "szefowa".
30- 2016-05-20 09:26:28
komentarzy mało a to dziwne bo przecież oni robią realizacje dla wielkich marek takich jak Felix, lindt, wwf, żytnia i nawet niegdysiejsza era. jest prestiż
Zostaw swoją opinię o VA Very Advertising - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VA Very Advertising