„Fabryka Okuć Kuczyński” Sp. z o.o. Sp. k.

Baranowo

Opinie o „Fabryka Okuć Kuczyński” Sp. z o.o. Sp. k.

borówa 2014-12-22 17:50:24
Tu nawet jak pracujesz i dajesz z siebie 100% to tak ciągle coś nie pasuje, nie ma warunków do spokojnej pracy żadnych . OMIJAJCIE TĄ FIRMĘ Z DALEKAAAAAAAAAA.....
12
hubert 2014-12-31 21:37:15
No wigilei firmowe są różne, nie wszystkie są mega wystawne itp, ale ważne, że są bo to przecież pracodawca wyraża chęć integracji a ja myślę że to i tak sukces bo nie każdego prezesa "stać na to" mentalnie ;) tu przynajmniej jak widać jest jakiś socjal. Ale czy wolne miejsca na stanowisko jakieś teraz się znajdą czy raczej żadnych roszad (usunięte przez administratora) nie przewiduje?
1
hahaha 2015-01-01 20:54:15
Poważnie to napisałeś chcesz iść tam do pracy jak taki chętny jesteś życzę powodzenia.Sam się przekonasz ze mieliśmy racje i opinie są prawdziwe/
3
były pracownik 2015-01-05 01:30:11
Przecież tam jest taka rotacja, że jedna agencja pracy nie nadąży szukać pracowników
6
eeeeeee 2015-01-14 22:50:44
widzę coraz więcej ludzi bardzo si e z tego cieszę że ludzie piszą opinie jeszcze trochę i zabraknie chętnych
1
eeeeeee 2015-01-14 23:36:24
(usunięte przez administratora)LIDER PAKOWANIA NIE MA CHĘTNYCH HE HE EH
xxx 2015-02-20 20:35:29
Brawo świetnie ujęte jak można w takich warunkach pracować
2
były 2015-03-21 21:29:13
Ty też tam pracowałeś
Megi 2015-05-08 14:33:11
Jestem studentkom od trzech miesięcy pracuje na pakowaniu. Praca jest ok, fajna pensja i fajna atmosfera.
orłow 2015-06-17 04:57:48
Byli pracownicy zazwyczaj nie mają dobrych opinii i recenzji na temat firmy, tylko zależy też z jakiego powodu się odchodzi z pracy, bo nie wydaje mi się, żeby firma była aż tak zła skoro tyle ludzi nadal tam pracuje i nie słychać bardzo, żeby mieli się zwalniać z pracy w najbliższym czasie, no ale kto wie...
świadek 2 2015-06-30 21:38:16
Każdy ma prawo walczyć o swoje. Wina też tutaj jest pracowników, którzy dają sobą manipulować i tolerują taką, a nie inną kulturę organizacyjną tej firmy.
jaka ja 2015-07-01 18:38:27
pracuje w tej firmie od pewnego czasu i nie mam zamiaru odchodzic,to co piszecie to po niekąd prawda.... ale kazdy sam w jakis sposob stwarza sobie problem .... a ci co pisza te wszystkie komentarze,to jacys załośni,złośliwi ludzie,piszecie bo wam nie wyszło bo was zwolnili a lepsi zostali.... ŻAL ŻAL ŻAL... weżcie sie do roboty jak nie macie co robic
wagux 2015-07-22 22:54:36
Narzekać zawsze się będzie, w sensie że kierowniczka zawsze będzie narzekać, ale tak przecież jest w każdej firmie, nie wiem czy to wasza firma ale przyzwyczajcie się, że wymagania zawsze są wysokie i zawsze będą wymagać więcej niż możecie, w ten sposób chcą niby zmotywować, no ale jednak to gorzej wpływa na pracowników.
fifi 2015-08-22 15:29:27
Moim zdaniem firma na pewno jest dobrym miejscem dla człowieka na początek pracy. Wiele można się tutaj nauczyć i przy okazji zdecydować czy to aby na pewno ten zawód którego szukamy. Co do tych wpisów to połowa to brednie, dlatego się nie sprawdzają. Jest parę rzeczy do poprawy w Kuczyńskim ale bez przesady
majka 2015-09-21 19:07:44
a ja się zgadzam z @fifi, jak najbardziej świetna praca na początek bo przecież można zdobyć doświadczenie bezcenne które się przyda z pewnością w dalszych etapach kariery. nawet w produkcji okuć moźna moim zdaniem zrobić karierę jeśli się jest dobrym pracownikiem, trzeba tylkonchęci zaangażowania i profesjonalizmu
pawcio 2015-09-21 19:19:05
To co takiego jest dokładnie w zachowaniu tutaj owej pani (usunięte przez administratora) że tak narzekacie, może podalibyście jakieś przykłady sytuacji, żeby była jasność. Podejrzewam, że to może być również kwestia niedopasowania charakterów i są ludzie, którzy odnajdą się tutaj w pracy i nie mam na myśli żadnego lizusostwa, chociaż pewnie to też jakiś sposób.
hhfhfhf 2015-10-15 10:44:46
nie jest źle
1
xxx 2015-10-18 00:24:23
Opinie znikły jak to możliwe, to jakaś KPINA.Gdzie są wpisy napisane przez ludzi pracujących w tej firmie.
10
tomasz 2015-10-21 23:28:30
witam, firma zajmuje się produkcją metalowych elementów do mebli tapicerowanych i bardzo interesuje mnie taka branża, dlatego też chciałbym dowiedzieć się czy szukają aktualnie nowych pracowników i jakie są warunki współpracy. mam na myśli rodzaj umowy, wysokość zarobków, czy można liczyć na jakieś premie itd. pozdrawiam.
kita 2015-11-25 12:30:20
Na pewno jeżeli pracodawca nie będzie poważnie traktował swoich pracowników to prędzej czy później oni będą rezygnować z tej pracy. To na pewno nie przyniesie chluby firmie i sprawi, że w dlaszej perspektywie na pewno nikt nie będzie chciał tu pracować. CZy takich prostych zależności w firmie nie potrafią zrozumieć?
1
ypoa 2016-01-02 23:31:14
chyba u nich to pracy jest wiecej niż 8 godzin, znalazłem informacje, ze czasem po 10 czy więcej trzeba pracować, co powiecie na ten temat? jestem bardzo ciekawy.
6
Ojty 2016-08-09 15:23:06
Dziwna firma, największym jej problemem jest "sklepowa".
3
Nigdy tam 2016-08-11 10:59:48
O jakim doświadczeniu mówisz...? Jak robić ludzi w balona...?
2
Pracownik 2016-08-19 16:21:43
"sklepowa" idealne stanowisko dla tej Pani - super i jakże adekwatna nazwa stanowiska i postawy
3
Zostaw swoją opinię o „Fabryka Okuć Kuczyński” Sp. z o.o. Sp. k. - Baranowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie „Fabryka Okuć Kuczyński” Sp. z o.o. Sp. k.