logo callcenter group

callcenter group

Toruń

Opinie o callcenter group

Rafal 2015-06-13 20:58:30
Macie swoj piekny telemarketing kiedys tez tam pracowalem ale teraz smiac mi sie chce jaki bylem , jak hiena zerujaca na ludziach byle miec punkt , zwlaszcza tej firmy nie zaluje bylem jednym z lepszych mialem umowe o prace jako jedyny w odziale przyszla nowa pani kierownik i zwolnienia kij jej w oko niech dalej szuka naiwnych haha
1
Daria 2015-06-13 21:53:06
Już nie musi szukać .Ccg ogłosiło wkoncu upadłośc. Nareszcie tej melina nie ma.! Meliny nie ma i kasy tak samo . W sumie co się dziwić skoro BMW kosztuje sporo :)
1
Vera 2015-06-16 21:48:57
Koleżanka mi mówiła, że kasa na być do końca tygodnia! Ja byłam dzis na rozmowie na szosie bydgoskiej - tam sprzedają dla T-Mobile. 10 zł/h jak ma sie frekwencje i prowizje od sprzedaży. Ludzie generalnie mili..ale mówią że trzeba sprzedawać.. Jutro nam szkolenie- mam nadzieje ze ra firma bedzie lepsza niż to g...
kuks 2015-06-18 21:45:02
kasa do konca tygodnia???nie róbmy sobie nadzieji
1
Daria 2015-06-18 22:04:40
Kasa będzie 26 na koncie . Bo mają mieć przelew z Polkomtela. Wiec raczej powinna być muszą zapłacić bo dobrze wiedzą że czekał by ich sąd :) a tego raczej by nie chcieli .. opinie juz i tak mają piękną
1
kuks 2015-06-18 22:11:18
zapłacic to musza inne długi,my to pestka wiec sądy tez im nie straszne jak maja upadłość
1
Nati 2015-06-18 22:20:32
Podobno już ktoś z jego żona rozmawiał z chłopaków to jego żonka powiedziała ze każdy kasę będzie miał na koncie 26 właśnie. Tak jak poprzedniczka tez to slyszalam
Daria 2015-06-18 22:50:34
Całe szczęście ze ten chlew juz zamknięty. .. on ma kasy jak lodu ale nie liczy się z tym ze istnieją osoby które nie mają za co żyć ... znam osoby które pracowały do końca miesiąca a nic nie dostały! A muszą utrzymać rodzinę. .. serioo Kpina. Nie dość że kasa taka ze że życie można ułożyć to jeszcze pan kierownik! Niech ta plazme sprzeda co sobie w gabineciku ustawił !
kuks 2015-06-18 22:59:09
dobre Daria i jeszcze pare sprzecików i kasa dla nas!!!!!!!!!!!!!Kierownik kpina ,ze słuchawek buch na kierownika i rozwalił chlewik:)Proponuje ,aby wpisywały sie osoby które wniosły sprawy ja osobiście po wizycie u prawnika juz wiem co robić SKARŻYĆ
Daria 2015-06-19 18:05:09
No pewnie pozew zbiorowy i on nie ma szans . Za dużo świadków jest tego co on za akcje robił. ..
Ktoś 2015-06-20 15:12:36
Daria masz rację na 100 procent . Każdy tylko patrzy teraz żeby pieniądze wpłynęły a czuje ze ich nie zobaczymy. Ja chciałem iść na policje ale czy to coś da
lili 2015-06-23 11:27:52
Kieras przechlany czerwony od wchłania alkoholik bez umiejętności zastanawiał się czy czasami specjalnie go nie wzięli by roz........l. Meline
ksenia 2015-06-25 07:43:51
no to ciekawe jutro sadny dzień, będzie kasa czy też nie ???
Czrkamnakase 2015-06-25 17:03:06
Kasy nie bedzie jest 47osob ktirym wisza kase prezes byl dzis w bydzi bmw stalo ale glupa walil i do firmy nie wpuszczal klamcy i tyle
kuks 2015-06-25 19:04:00
47?wiecej ,oszukal ludzi i tyle ,trzeba ostrzec ludzi zeby znowu czegos pod przykrywka np zony nie otworzyl i dalej zerowal na ludziavh
kuks 2015-06-25 19:12:12
jutro stajemy pod jego domem niech odda to co nam sie nalezy,albo z jego zonka na zakupy pojedziemy
Czekamnakase 2015-06-25 20:17:01
A macie adres to po tv sie zadzwoni a tak poza tym to na facebooku jest progil anty-ccg-system rowniez zapraszam do wpisow
xxxxxxxx 2015-06-29 16:45:42
PAMIĘTAJCIE ZAWSZE DŁUG MOŻNA SPRZEDAĆ ZAJMUJĄ SIĘ TYM ODPOWIEDNIE FIRMY.
TAKA FIRMA JAK GO ZŁAPIE W SWOJE OBROTY TO NIE BĘDZIE WIEDZIAŁ JAK SIĘ NAZYWA.
TAK GO PRZEWIOZĄ.......................
kuks 2015-06-29 17:41:55
smieje sie w twarz nam wszystkim ,zwala wine na polkomtel tam uderzymy jak mu kasy nie dali ......na plusie trzeba notke podac zeby ludzie uwazali!
Kala 2015-06-29 20:08:18
Jak myślicie kiedy kasę zobaczymy ?
ekna 2015-06-29 20:19:03
Hm.... BMW i chata na Najnowszym Strzeżonym Osiedlu "Słoneczne Tarasy" w Toruniu kosztuje...a później jest się niewypłacalnym.Jędrusik w piątek nie wpuścił ludzi do firmy co najlepsze alarm podłączył tak aby dostać od razu telefon po czym wezwał ochroniarzy którzy ludzi proszących się o swoje pieniądze i chociażby śmieszne świadectwo pracy które jest potrzebne do rejestracji w pośredniaku przepędzili!!!! Co najlepsze(informacja potwierdzona przez dawne kierownictwo) Jędrusik ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na to że nie oddał ludziom pieniędzy nawet za miesiąc maj a otwiera nową firmę! Nic nie pozostało tylko zesłać karków na niego którzy zrobią porządek bądź zrobić z jego samochodu przecier z buraków(BMW+ bomba= przecier z buraków)!!!!!!! trzymajcie się dzielnie:)
Monia 2015-06-29 20:33:15
Nie ma szans żeby ta kasę dostać pewnie bo to bez sensu juz się go prosić o to on i ta nie odda trzeba inaczej to załatwić podobno jak jakieś dwie dziewczyny z grupy od agaty były u niego to się śmiał im w twarz .
kuks 2015-06-29 21:29:57
otworzy firme?a kto bedzie pracował u niego po takim rozgłosie no moze zona i on hm .....kto teraz komu pensje wypłaci ? pewnie upadną i jak my za friko beda pracować
ekna 2015-06-29 23:54:11
Konta firmy Callcenter są puste ale Jędrusik się zabezpieczył w innych spółkach i podobno pieniążki za naszą pracę poszły już na konto innej spółki która nawiązała współpracę z Jędrusikiem na nową firmę...więc Monia jakie nie warto to nie jest proszenie się tylko walka o swoje prawa bo gościu i w przyszłości będzie wiedział że może tak postąpić z ludźmi jeśli teraz odpuścimy!!!!
ekna 2015-06-29 23:57:52
Z taką kasą nawet najgorszy rozgłos że jest gnojem nie przeszkodzi aby otworzyć coś innego.Kasa w dzisiejszych czasach robi swoje!!!;/
Rafal 2015-07-17 01:10:15
I co kase dostaliscie?
tobias solorz zak vel krok 2015-07-21 16:11:23
oczywiscie
ekna 2015-07-21 19:04:56
nikt nie otrzymał pieniędzy
Marek 2015-08-20 21:22:34
Jędrusik to wspaniały człowiek, filantrop i rekin biznesu! Praca u niego to była przyjemność.
do halib/ 2015-08-21 07:57:44
Hehe. Kim ty jesteś pajacu? Sam te bzdury wymyślasz czy ktoś ci to pisze?
ekna 2015-08-21 20:03:27
Żenada kim Ty jesteś halib? czyżby pod pseudo halib pisał Jędrusik czy ktoś z niewydarzonej rodzinki? filantrop i rekin biznesu hahaha przeczytaj najpierw znaczenie w słowniku zanim użyjesz słów z wyższej półki taki z niego rekin biznesu a pieniędzy do dziś nie ma!!!!;/
a 2015-09-03 20:23:05
Chyba nie halib tylko MIGACZ (to ksywka Waszego pana prezesa...)
ewka 2015-09-04 15:27:15
Zgadzam się a kimkolwiek jesteś haha:p
antyMIGACZ 2015-09-21 22:02:13
Skoro masz już dzieciaku płacone za robienie tych "opinii" to przyłóż się do roboty bo to co wklejasz ni kupy ni doopy się nie trzyma :) aaa, i ciekawe czy usuniecie ten wpis :) Migacz co tam słychać?
antyMIGACZ 2015-10-20 21:13:57
powtórzę: Skoro masz już dzieciaku płacone za robienie tych "opinii" to przyłóż się do roboty bo to co wklejasz ni kupy ni doopy się nie trzyma :) aaa, i ciekawe czy usuniecie ten wpis :) Migacz co tam słychać?
Agnieszka 2015-10-22 22:32:57
Są opłacone opinie w cyklu miesięcznym, każdego 20 tego miesiąca musi się coś ukazać i tak się dzieje :)
ner 2015-10-30 09:44:59
Ale o co chodzi z tymi opiniami na temat firmy, która już de facto nie istnieje? gdzie tu sens?
h 2015-11-05 18:41:32
Migacz to Migacz. Nie szukaj tu sensu.
do irek 2015-12-02 20:25:34
Możesz co najwyżej posprzątać apartament i samochód pana Migacza.
serio 2016-01-11 21:41:00
Ja wygląda u was prowizja od spredazy po nowym roku? Ta w pc i plusie za sprzedaz?
ner 2016-01-24 09:43:16
A jak ma wyglądać w zamkniętej firmie? Nijak, firma już nie istnieje, więc za wiele tam nie zarobisz :P
PIT 2016-01-26 19:53:39
DOSTALIŚCIE PIT Z CCG? JAK NIE TO GDZIE SIE KIEROWAC?
jgh 2016-02-27 14:21:26
Do Jędrusika!
do piksel 2016-02-28 20:38:01
Kim jesteś frajerze?
vigorka 2016-03-29 09:34:42
He, dzisiaj idę złożyc na was donos do skarbówki i składki w ZUS sprawdzić - czy odprowadziliście; nie będę przez was miec nieprzyjemności z podatkami, obyście już nigdy nie dostali pracowników.

Jak nie będeie składek - oddaje do sądu - szkodniki , nie będę za złodzieji bólic!!!

Banda oszustów i złodziei - żeby pitu nie dosłać, już nie mówię o prowizjach, ktore obrzynaliście.
1
AGA 2016-05-02 14:16:15
A orientuje się któś co w sytuacji , jeżeli nie dostałam rozliczenia podatkowego rocznego od nich i z tego co wiem to żaden z moich znajomych za ubiegły rok pracujący ?
do AGA 2016-05-14 20:40:11
Hahaha, masz problem! Zgłoś się z zażaleniem do Jędrusika :D
mARTI 2016-10-11 17:30:50
dziś byłam na rozmowie odnośnie pracy w call center GRUDZIĄDZ. stawka to 10zł brutto/h. praca w godz 12-20 lub 14-20. na początek pracuje się po 6h później można zwiększyć do 8h. 1 umowa to umowa zlecenie na okres 1 miesiaca, potem na kwartał a potem można przejść na um. o pracę.
szkolenie trwa 5 dni po 6h/dziennie.
jutro zaczynam szkolenie więc okaże się do dalej
ed 2016-10-11 21:25:24
@flora no to masz już tutaj odpowiedz na swoje pytanie w sumie wiec zdecyduj czy Ci to odpowiada tutaj
aaa 2016-11-10 10:30:39
hahahahaha dobre xD
Zostaw swoją opinię o callcenter group - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie callcenter group