brak logo

Stal produkt

Myszków

Opinie o Stal produkt

anonim 2011-07-12 17:08:11
Jestem pracownikiem firmy stal produkt D.K Zaława może ktoś się wypowie na jej temat oprócz mojej skromnej osoby akurat są wielkie zmiany nowa władza kierownicza hihi itd czekam na wasze opinie.....
10
MałaMi 2015-12-15 12:05:20
Tak, ja pracowłam w firmie STAL-PRODUKT SP.J. D.K. Zaława i to był najlepszy czas mojego życia. Ludzie są super, przerewelacyjna ekipa. Nie dziwie się że firma dobrze sobie radzi na rynku, z taką załogą. Poznałam tam wielu fantastycznych ludzi, milo wspominam nawet te gorsze dni. Jeżeli ktoś poszukuje pracy, w której może się rozwijać, może uczyć się, w któej nie jest poniżany i w której 8h leci jak 30 min, bo jest po prostuy "fajnie"- to walczcie i pilnujcie swojego miejsca tam! Ja sama odeszłam i kika dni po ostatnim dniu pracy, poczułam pustkę, tesknei za tymi ludzmi, za ta praca. No coz..kazdy czasem sie pomyli i wejdzie na te sciezke!
mala pipppiii 2016-01-25 19:18:12
co ty mala piszesz chyba mózg ci calkiem zatrzymalo ja pracowalem na magazynie opowiem jaki to miód praca 10 godzin na dworze w syfie kurz i bród wyplata 1700 zł za dziesiec godzin dziennie i co tak fajnie wózki złom i umowa zlecenie jak da ci o prace to chyba w swieta dygdy ucieklem po miesiacu kierownik wrona nie słowny obiecuje glupoty a pozniej wiekszosci nie realizuje
1
on 2016-01-31 16:54:21
zgadzam się z tym co piszesz syf to co opisałeś do prawda a ona pracowała w biurze a nie na hali gdzie temperatura jest taka jak na dworze -10= wózki to chyba ze złomu a wszyscy chca sie posrać a wrona zrobi to a wrona tamto ciemnogród tylko wymagają a nic od siebie wszyscy uciekają rotacja
Magazynier 2016-03-09 12:45:09
Zgadzam się z większością kierownik tego obozu pracy w ogóle sobie nie radzi z całym tym syfem. Kąpletny wyzysk człowieka poganianie jak w średniowieczu, odtrącanie pieniędzy za wszystko co tylko możliwe i najlepiej jak by się robiło wszystko naraz. Ludzie się zmieniają jak rękawiczki. Do pierwszego wynagrodzenia. Właściciel traktuje ludzi jak konie pociągowe żenada odradzam tam pracę nie warto. Kto tam pracował to wie jak jest. Nie wspominając o warunkach sanitarnych i wszystkich innych. Odradzaaaaammmmm
Samarytanin 2016-03-13 13:26:59
Zgadzam się z większością powyższych opinii. Totalny syf i nie pewność w stosunku do wynagrodzenia . Zawsze znajdzie się "coś" byle tylko okroić z wypłaty pracowników fizycznych. Kierownik Wrona najpierw potrąca z wypłaty , później używa głupich tłumaczeń:"nie wiem", "ja nie rozumiem" nie uzasadniając nawet przy tym za co zostały zabrane pieniądze ... w dodatku te głupie odpowiedzi na pytania pracowników odnośnie brakujących pieniędzy : " A to odbiłem wam za 'coś' tam "- totalna żenada . Brak kompetencji i niesłowność sprawia , że jest to nie odpowiednia osoba na to stanowisko . Ponad to firma zarzuca pracowników masą zaświadczeń dotyczących zrzekania się z przeróżnych przynależności. Szukają tam jedynie najtańszej siły roboczej. Jest to jednym słowem 'wyzysk' człowieka przez człowieka. Osobiście NIE POLECAM .
tttt 2016-10-03 15:10:24
Może mi ktoś powiedzić jak w tej firmie płaca, warunki itp. Pozdrawiam
Zorrdon 2016-10-12 14:43:09
Wynagrodzenie akordowe male stawki jak cos pojdzie nie tak to Artek nie zabiera kasy on po poprostu jej nie daje.
1
Zostaw swoją opinię o Stal produkt - Myszków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stal produkt