brak logo

czmuda sa

Olsztyn

Opinie o czmuda sa

Pracownik konkurencji 2012-08-30 17:31:04
A my tu u [usunięte przez moderatora] rączki zacieramy z zachwytu - pozdrowienia i stokrotne dzięki dla pana prezesa [usunięte przez moderatora]. Ale ma chłopina talent,żeby w dwa lata taką firmę rozwalić! Pogratulować \"umiejętności\" zarządzania biznesem,a właścicielom doboru właściwego człowieka.Taki prezent dla konkurencji!
On 2012-09-01 13:52:02
Ale baltycka przegraliscie. Co sie stało
Pracownik konkurencji 2012-09-02 09:42:58
Nie przegraliśmy,tylko nie kalkulujemy poniżej kosztów własnych,co was zgubiło,jak wiele innych firm budowlanych! Jeszcze tego nie zrozumieliście,że nie można zbyt długo dopłacać do interesu,bo to wykończy każdą firmę?
Juras 2012-09-11 08:27:22
Firma beznadziejna jeśli z takiej marki i pozycji na rynku sprowadza się ją do najniższego poziomu i tworzy sobie wokół masę wrogów a kilku jest co mają ASA w rękawie w razie bezradności naszych Sądów :)
Biały 2012-10-11 19:11:42
Jedyna skuteczna strategia - to szybko wniosek wierzycieli do sądu o upadłość SA, wchodzi zarządca komisaryczny i dokonuje rewizji wszystkich podejrzanych umów sprzedaży i darowizn,dokonanych na rzecz spółki z o.o. mających na celu wyprowadzenie majątku na szkodę wierzycieli.Można to jeszcze cofnąć, chyba że wierzycielom nie zależy na kasie, bo nie słychać, żeby coś się działo - a czas leci!
Ewa 2012-10-18 12:44:55
W takim razie napisz wszystko co wiesz. My również mamy nie odzyskane należności. Czy ktoś wie- czy ktoś zgłaszał wniosek o upadłość Czmudy S.A.?
wierzyciel 2012-10-20 13:40:36
Witam, pani Ewo proszę o kontakt na maila wierzyciel12@wp.pl , wobec mnie czmuda również ma zaległości, pozdrawiam.
dafit69 2012-11-11 22:18:49
Trzeba było [usunięte przez moderatora] z firmy a nie teraz płakać że źle się dzieje ,nie płacą,i takie tam...Naiwniacy
dafit69 2012-11-11 22:20:52
dobrze tak co niektórym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] !!!Halla Madrid!!!
krzychu 2012-12-07 11:57:01
uwaga to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ska firma nic im nie można sprzedawać chyba że za gotówkę , zamawiają towar wiedząc że nie zapłacą za niego , firmę przepisuje facio na córkę czy kogoś tam i myśli że może ludzi [usunięto przez moderatora]
KUPUJĄCY 2013-01-30 10:47:15
A JAK U NICH MOŻE BYC OK JAK LUDZIE W DZIALE SPRZEDAŻY NIE WIEDZĄ CO MÓWIĄ MASAKRA JAKAŚ - KIEDYŚ TO PRACOWALI TAM LUDZIE Z POJĘCIEM DORADZILI A TERAZ TO CHYBA ZOSTAŁY JUŻ TYLKO ODPADKI, AZ NIE CHCE SIE Z TYMI BABAMI GADAĆ.
CBS 2013-02-15 08:26:01
Czy ktoś posiada aktualne informacje o p. Adamie Czmuda - jak funkcjonuje Czmuda sp. z o.o., czy spłaca jakieś wierzycieli?
1
TRANSPORT 2013-02-25 18:30:20
JEDEN WIELKI WAŁ , NIE POLECAM STRACIŁEM SPORO KASY KTÓREJ PEWNIE NIE ODZYSKAM . SKIERUJE JESZCZE SPRAWĘ O WYŁUDZENIE ,ZAŁOŻĘ SPRAWĘ CYWILNĄ DLA [usunięte przez moderatora].
1
wierzyciel 2013-02-26 08:20:28
Wielka prośba do mieszkańców Olsztyna: dla wymogów procesowych potrzebuje adres zamieszkania A. Czmuda i J. Staneyko. Za pomoc z góry dziękuję
1
zybu 2013-03-16 21:18:23
czmuda ma pałac w stolnie koło miłakowa dokładnego adresu nie mam a ta pala stanejko nie wiem pewnie na dworcu niedługo jak mu się do [usunięte przez moderatora]dobiore ,
MM 2013-03-25 21:05:36
Firma w latach świetności i odpowiedniej kadry fachowców bardzo fajna, dobry socjal, Świetne innowacyjne produkty na diodach LED, ciągłe inwestycje.... Hmm szkoda, że to już tylko wspomnienia. Jak łatwo w egoistyczny i "ch amski" sposób zabrać ludziom chęć i motywację do pracy, a utożsamianie sie z firmą zamienić w wstyd.
biały 2013-04-09 07:59:01
Kolego nie rozłożył tylko to działania z premedytacją, inaczej funkcjonowaliby dalej a nie przepisywali wszystko co się da zanim się komornicy do [usunięte przez moderatora] dobiorą i mega unikanie uregulowania zadłużeń... Przecież firma jak istniała tak istnieje tylko mają mase wierzycieli, którym nie płacą a to, że opinie zjechali sobie na maxa to już ich sprawa
. 2013-05-20 13:48:50
tu jest Czmuda
ul. Włodyki 2, 14-310 Miłakowo
3
pracownik 2013-07-18 14:52:09
czmuda sa nie działa już w żadnej branży. nie idź tam do pracy bo na wynagrodzenie będziesz czekał w nieskończoność.
Ja 2013-09-01 17:18:37
Dobrze widziane jest ekstremalne doświadczenie z dziedziny : "jak przeżyć bez wypłaty?". Ludzie, co wy tam jeszcze robicie???
ktosik 2013-09-13 23:20:17
Pan Stanejko został dzis prezesem firmy PRIB Sp. z o.o. - wiec wiadomo po co został zatrudniony
Zorientowana 2013-09-19 11:00:43
PRIB jest w postępowaniu układowym i ledwo zipie , więc co ma tam do roboty Stanejko, przecież już nie ma co rozwalić?
2013-10-11 08:21:44
Po rozpadzie firmy tj. S.A. to już za późno
1
ktos 2014-01-15 09:29:45
Ludzie nie zatrudniajcie sie w tej firmie na wyplaty czeka sie i trzeba jeszcze w dodatku sie o nią upomnieć i tak jest co miesiac zwalnia sie pracownik z paragrafem i to ich tez nie rusza ale ja ich ruszę na rozprawie sadowej
rura 2014-01-20 19:56:07
jurz oni się boją ha ha
saszka 2014-04-18 22:52:10
oj żeby nie było tak, że rzucili się bez doświadczenia od razu na głęboką wodą, bo mogą się nieźle przejechać
1
juz nie pracuje 2014-05-18 13:06:28
jedna wielka lipa lipa i lipa jesli ktos chce przyjsc nic dobrego go nie czeka wyplat nie ma na czas chyba ze najnizsze krajowe reszta czeka bo material kupują ale dla ludzi nie dają ...

były pracownik 2014-05-26 20:21:14
Nie radzę. To nie jest już poważna firma. Wszyscy wartościowi pracownicy zostali zwolnieni lub sami odeszli.
kolo 2014-07-10 22:20:00
a kto tam został jeszcze ze starej ekipy?
ddd 2014-08-27 14:21:02
Szkoda mi człowieka jak ja tam pracowałem była to firma mażeń nie myślałem że tak skończy serdeczne wyrazy wspułczucia rodzinie
9
oto 2014-08-28 12:40:06
Czmuda istnieje od wielu lat. Pan Czmuda, właściciel firmy jest w branży do 30 paru lat...Zmienia jedynie formy własności, ale de facto robi to samo cały czas. Dlatego nie można się zgodzi że to młod afirm i istnieje ood 2012 roku. Tak może powiedzieć tylko ktoś kto nie zna branzy, firmy, hostorii itp.
olsztyniak 2014-08-29 11:58:06
W tym artykule prawdą jest to, ze AC nie żyje. Reszta jest w 100% wymyślona.
były pracownik 2014-09-11 20:37:21
Z tego co mi wiadomo, tam już prawie nikt nie pracuje.
kiko 2015-02-05 17:18:42
zawsze są te benefity tylko wydaje mi się, że można też w inny sposób do tego podejść, jeśli zarabia się odpowiednio dużo, to nie potrzeba już mieć jakiś dodatkowych rzeczy jak karnet na siłownie i opiekę zdrowotną, bo spokojnie jesteśmy sami sobie to wszystko opłacić tak naprawdę. A ile u nich można zarobić tutaj?
pan japa 2015-03-26 20:18:32
Witam. Jak tam wygląda sytuacja w firmie? Nadal ciężko z wyplatami? Jak warunki pracy? Powiedzcie mi jak wygląda tam sprawa wynagrodzenia.
1
walus 2015-04-22 19:24:57
produkcja od 3tys do 6tys biuro wiecej
Turbo 2015-07-08 13:37:17
to wynagrodzenie to jakaś fikcja ... Jako pracownik "biurowy" zarabia się około 1700 na rękę i to jak dostanie się wypłatę w terminie ...
Były pracownik 2015-07-09 00:08:19
Oby nie, bo skrzywdzą kolejnych pracowników. Jedną firmę rozłożyli, ludzi pozwalniali, są niewiarygodni. Biznes to również odpowiedzialność za zatrudnionych pracowników. Tam chyba o tym zapomnieli. Jeśli dalej tam pracuje ten niedouczony A.Sz. to szczerze odradzam.
Były pracownik1 2015-07-17 14:09:24
Szczerze odradzam. Chyba że chcecie pracować za małe pieniądze z dużą odpowiedzialnością ciągnąca się nawet po zakończeniu pracy w tej firmie.
rura 2015-08-14 20:16:19
szykuje sie wielka rozpierdocha to bedzie koniec
Anonim 2015-08-26 01:18:05
Do myślenia nawet daje aktualność strony www tej firmy. Ostatnie newsy są sprzed kilku lat. W dzisiejszych czasach dobra, aktualna i atrakcyjna strona www to wizytówka firmy. Ta strona nie budzi zaufania...
1
Znany 2015-08-27 15:50:54
Ludzie odchodzą albo są zwalniani, powoli to wszystko przygasa...
1
pracownik 2015-08-29 21:10:24
własnie upadła i nie już tej firmy i ci pracownicy którzy zostali z nimi do końca zostali oszukani odesłali ich bez odprawy. Smutne ale prawdziwe
1
były 2015-09-12 18:24:05
człowiek się nieliczy jak jest potrzebny klepią po ramieniu .Kiedy przyszedł koniec Właścicielka niemiała odwagi spojżec załodze w oczy po prostu ma wyrąbane
W 2015-10-14 13:23:19
Czmuda Sp zoo zmieniło właściciela i powstała nowa spółka CZMUDA ACCURATE GROUP z siedziba w Dobrym Mieście ul Spichrzowa 1
Były 2015-10-14 20:12:59
A czym się zajmują teraz? Kto zarządza?
praca 2015-11-06 08:38:19
Firma nie upadła ,tylko się przenosi do Dobrego Miasta i przyjmuje ludzi.
Były 2015-11-11 15:12:38
Upadła. Upadła. To jest nowy zaklad.
Były 2015-11-12 17:05:40
Nie tylko upadła, ale oszukała wielu pracowników jak i kontrahentów.
1
Igor 2016-05-20 22:52:51
No właśnie dla mnie też bardzo ważne są informacje o atmosferze w pracy, między pracownikami, jak relacje z szefem? Ktoś może opowiedzieć, jak to w tej firmie funkcjonuje? Wiem, że to może dla wielu osób przyziemne problemy, ale dla mnie to naprawdę ważne.
3
Zostaw swoją opinię o czmuda sa - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie czmuda sa