brak logo

ZEKON Sp.z.o.o

Ruda Śląska

Opinie o ZEKON Sp.z.o.o

maczo 2013-04-24 19:46:58
moze mi ktos napisac jak zwynagrodzeniami sa wyplacane regularnie
2
Zdzichu 2013-10-16 20:49:51
moja opinia to dobra opinia
3
jo 2014-03-02 17:19:48
W zekonie nie ma źle ino cza narobić sie, zresztom do pracy po to przychodzisz by coś zrobić i zarobić.
5
gal anonim 2014-07-09 12:38:22
Mogę powiedzieć ze pracuje się całkiem dobrze, Pracy i obowiązków dużo albo bardzo dużo, ale w pracy można się dużo nauczyć bo co chwilę inne zamówienie itp.

jak dla mnie to miejsce godne polecenia
2
szuler 2014-08-09 19:38:32
napewno gość z kontroli to napisał
2
zielone;) 2014-09-07 11:35:08
Firma jako firma nie jest zla..ale na ogol to przyjmowani są do pracy ludzie których pan Sylwester B powyrzucal....teraz niby zadza inni ludzie okradaja pracowników Firm zewnętrznych z godzin...i maja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na to z czego ludzie maja zyc...nie istotne to jest dla nich!!!!!!!!!!!!!innymi slowami zlodzieje!!!!!!!!!!
1
gościu 2014-09-24 18:59:34
Bez Sylwka to nie ta sama firma.
1
anonimus 2014-09-26 16:55:32
Pan S. Do czerwca był szefem produkcji. I g.spawalnikiem.
zielone 2014-09-30 18:06:22
i jedyna tam osabo ktora rozumiala ludzi i doceniala dobrych fachowcow!!!!
jo2 2014-10-05 10:54:00
pan sylwester był spoko bez niego to nie ten sam zaklad liderzy rzadza kazdy swoje udupiaja godziny za byle co nie powinno tak byc to jawne okradanie ludzi, kotrola jakosci jest max wymagajaca oczywisce mowie tutaj o drugej zmniane kontroli z zewnatrz to nie robota przy plastelinie tylko przy konstrukcjach stalowych! jelopie z kontroli! przyja sie doroboty po studiach w zyciu szlifierki nie trzymał w reku a wymaga zeby elemety swiecily sie jak psu jajca! to jest stopowanie produkcji! powinni sie za to wziasc anie udupiac godziny za nie wyrabianie norm i zadbac troche o pracownikow wiecej szacunku to dzieki nam ten zaklad produkuje !!!
zielone.. 2014-10-08 11:53:26
widze ze wracaja tam zasady bylego GZP....hahaha tak wychodzily tam buble a przy dodatkowych normach bedzie tak jak za starego Gzp....upadnie i sie nie podniesie ten zaklad z samych poprawek i kar umownych za jakosc;))ale coz mieli juz nie raz nauczke ale jak Liderzy i gora na takie cos przyzwalaja........hehh a co do DKJ to juz osobna chistoria........wielkie nie porozumienie
2
hanys szfajser 2014-10-13 16:13:39
firma jest swietna,czysta i zadbana ,no i ciepła bo jeden wlosy zgolil na kodzaka a brode zostawił ;) wiec w zimie mozna tam robic bez problemu bo ciepło jest ;)
3
Obeznany 2014-10-21 10:57:15
Przewidywany czas zamknięcia zakładu - 6 miesięcy, tak obstawiam. Nepotyzm, kolesiostwo, nieodpowiedni ludzie na ważnych stanowiskach, to tak w skrócie, dobrze na pewno w najbliższym czasie nie będzie.Pozdro 600 dla fachowców, którzy jeszcze trzymią ten zakład, bez nich to padnie.
1
Pracownik 2015-02-09 16:34:35
Jak Wam nie wstyd takie bzdury pisać ? Nawet narzekać nie potraficie.
Jeśli w ogóle ktoś to czyta to i tak nic z tego nie wie. Te wpisy to kompromitacja piszących - jakby Was coś bolało tylko nie wiecie co.
Kiedyś na dole w kopalni w czasie śniadania, Stasek bez przerwy nosił rury zamiast usiąść. Zachęcany przez kolegów do posiłku, odmówił słowami:"że jak się nie narobi to mu się nawet dupić nie chce i żona zła jest." POLECAM Wam takie podejście - przynajmniej zdrowo.
1
Pracowity 2015-02-12 12:56:00
Godziny uwalili nierobolom, co zamiast robić to w ch.. lecieli i ich wijencej w robocie nie bylo niz byly. Z takim podejsciem to na gruba moga iść i na warszawa jechać z kilofami.
2
majster 2015-02-12 12:58:17
zasada jest taka ze jak się coś zd....i to mogą ci godziny urwać X2 czyli czas twojego partactwa i czas na poprawę
J23 2015-02-27 16:40:13
akord wprowadzili,ludzie uciekaja z zakładu, i godziny urywają...szukaja DURNYCH do roboty za marne pieniadze...chciał bys za ta robote zwiedzic cały swiat ale nie bedzie cie w tej pracy stac nawet na bilet na dworzec...A PIP juz wie co sie dzieje na tym zakładzie...pozdro chłopaki i naiwniaki...no i beda narkotestery szczególnie na nockach;) guma usnie na szychcie;)
1
kolo babolo 2015-02-27 17:06:00
pracusiu ..hehe...to niezle lache ciagles ze ci nic nie urwali
1
nocki fan 2015-02-27 17:35:37
guma posyp kreskę...zrobim zas 16h bez zmeczenia.
3
fajter inzynieros 2015-03-18 16:28:07
wielkie szłapy,dugi jak drabos cpajos gupielos,cwaniakos jak warszawiakos..tempos papus idiotos...fałszywos godzinki upierdalos i brodos ruszajac sie smiejac..zgadnijcie kto to?fajny chop z mordy a gorszy niz warszawiok...
2
hefciorz 2015-04-03 20:31:10
Monter dobrze pisze.Jakby spawacze robili co do nich nalezy to by norm nie bylo a tak to gafulec i 5 x kawa. A jak widac na przykladzie babola to nie ma problemu ze nirmamu jak sie umi spawac.
skladacz frajer 2015-04-09 19:56:12
Widac ze to tekst pisany przez Cipe albo Niki**a najwiekszy pizdy na Zekonie. Co jeden to lepszy, chuja sie znaja a najwiecej do powiedzenia maja. Jak macie spawac to jokery bierzecie. Dodajac majstrzy powinni sie zajac waszym piciem vodeczki na nocnych zmianach i popoludniowych. Skladacze to same partacze w firmie Zekon, tepaki nawet heftowac nie potrafia a do fazowania blach to lewe rece maja. Pozdrawiam Spawaczy :)
2
monter 2015-04-13 16:40:13
Widac ze wos to boli ze sie za wos wzieli.za skladaczy nie musza sie brac bo sie wyrabiaja.skladacze lepiej spawaja i skladaja po pijanemu niz spawacze na trzezwo.malo tego zaden skladacz nie musi. Se dorabiac na allegro sprzedajac drut czy tarcze.
1
szefu 2015-04-14 13:04:22
Skladacze lepiej spawają niż spawacze dokładaja konsole :)
2
jo 2015-04-14 21:26:56
przyjadom ukraince i to ogarnom a poloków za brama
jo 2015-04-17 21:18:31
przyjechali ukraince i pokozali co umiom dwa dni próbki robić i poprawki po tych ciulach masakra z nimi
j23 2015-05-13 09:22:43
MONTER TO GOROL Z SOSNOWCA!!!!
ZIOŁO 2015-05-23 09:14:47
Najlepszy zaklad na swiecie.Nie wiem jakje sa tam normy bo juz tam nie pracuje,ale moja norma jest tak wysrubowana ze nie do pobicia-pzez 12 godzin 2 metry spawu.Czy ktos jest w stanie mnie pobic??? i na dodatek tak rozpisac czas by zostalo jeszcze cos wpisac do zeszytu na nastepny dzien.Np.Spawanie wstepne.to jest sztuka w hu..granie mozna sie tak slizgac na plecach kolezanek np.Lewandowskiej,Pacjorkowskjej njech k....zapjerdalaja a ty w tym czsie papierosek kawka i bajerka.






p
3
nick 007 2015-06-08 19:36:36
A ten Dawid łysy to często naćpany jest . Proszę go sprawdzac
2
farbka 2015-06-19 21:02:06
Wyrobić się idzie tylko trzeba pracować ale kierownictwo upiredala weekendy jak nie przyjdzie się do pracy oprócz tego zabierają pieniądze za zrobione godziny a za nie zrobienie 100% normy obniżają stawki. jest to chore !!!! a na dzień dziiejszy traca najlepszych spawaczy od gorszych . Apropo tych gorszych oni bd się trzymać roboty bo innej nie dostana :) pozdrawiam .... Babol na dzień dzisiejszy mam większą stawke od ciebie :):):)
GAL 2015-07-05 19:38:59
powodzenia szanujący się spawacze!! jeśli są zmiany to zawsze na lepsze, a w tej firmie tylko na gorsze!
GAL Anonimus 2015-12-02 18:08:22
w ostatnim czasie fachowcy uciekają z firmy
Nikt 2015-12-18 19:05:52
A na próbki dziennie ktoś przychodzi. Co jeden to lepszy magik.
były pracownik 2015-12-22 19:55:42
Witam

Pracowałem w tym zakładzie do dość niedawna .... Ponad 3 lata .... i nie przyznaję racji osobom co piszą teksty typu że tam ludzi gonią itp, ponieważ piszą to osoby co najlepiej by im pasowało do roboty przyjść na 8h mieć zapłacone za 12h, a iść do domu najlepiej po 6 h, lamętują i narzekają że to źle to nie dobrze, a sami nic nie robią by to poprawić, w szczególności spawacze, co do składaczy to zostało tam już niedużo osób, którzy mogą dać przykład jak należy ORGANIZOWAĆ sobie pracę. Bo to na tym rzecz polega, na tym co się ma w głowie i wystarczy się chwila zastanowić jak i co zrobić , a nie stać i narzekać i pie..... to źle to niedobrze. ALE ! Jak się tak popatrzy, to w tym zakładzie nie ma aż tak źle, jakby ktoś z tych przemądrzałków się nie zastanowił, to nie ma przestojów z robotą , nie ma wywalania na wolne jak ktoś normalnie robi i CHCE robić, nie ma zimno, nie ma brudno i jest nawet porządny sprzęt, chyba że jest się osłem, marudą lub debilem to się trafia na takie stanowiska i roboty że mózg staje. Ale podsumowując, naprawdę zastanowcie się, czy gdzieś kiedyś mieliście lepiej, czy te 2 złote więcej na stawce się bardziej opłaca, od zapierdalania w zimnie, w brudzie , lub na starym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ozasie ...... pozdro dla tych co tam robią .....
2
anonim 2016-01-06 10:45:18
TO CO IM NIEYGODNE TO KASUJĄ
anonim 2016-01-06 10:48:57
KOŃ DO SPAWANIA
anonim 2016-01-07 20:56:17
Obrazy dla smog
SonGo 2016-01-16 01:11:29
No jasne stabilna i klarowna umowa, ale jakie cza mieć plecy albo szczęście żeby ta umowa dostać.
anonim 2016-01-18 17:54:28
popieram
Kemppi 2016-01-28 17:06:23
Witam Panowie. Wiadomo w każdej firmie różnie się dzieje. Jak tutaj wygląda temat pracy dodatkowej powiedzmy w weekendy. Pytam o stanowisko spawacza
seba 2016-02-09 07:15:47
Jak dla mnie jedno wielkie nieporozumienie ;) nie polecałnbym spawaczom raczej pucerom ;)
seba 2016-02-09 07:15:53
Jak dla mnie jedno wielkie nieporozumienie ;) nie polecałnbym spawaczom raczej pucerom ;)
skurwi...el 2016-02-19 08:52:20
jest super śmiesznie ogólnie ja....a jak h....j no i ide spac bo po nocce jestem w morde jeza kurka wodna jego mac stefan
anonim 2016-03-20 21:17:49
polecam maski p3
szmicer 2016-04-04 14:34:07
witam ile mozna wyciagnac w hajspaw w zekonie
Spawacz 2016-04-08 17:27:14
są przyjęcia do pracy ? Z góry dzeki za odpowiedz
Spawacz M.A.G. 135
GZp 2016-07-19 22:07:18
witam powiem tak zaczynałem swoją przygodę ze spawaniem na Gzp ,a potem robiłem na Zekonie na samym początku,atmosfera na Zekonie była wtedy chujowa.
Robiłem ,spawałem w parze z paroma wymiataczami na Gzp Pielkom , Farysiem i Tadkiem chyba mioł na nazwisko Czyż,mniejsza to firma jako jedyna w jakiej robiłem przyuczała młodych spawaczy ,dbali do dobrom jakość.
Teraz spawom tigiem na kotłach ,nienazekejcie bo jesteście dzienni w domu ,anie jak robota na kotłach po polsce w delegacji.
1
kanc 2016-07-19 22:41:50
Dobrze, że zarobki mają adekwatne do posiadanych kwalifikacji.
Maluch 2016-11-29 05:38:50
Wyzysk ludzi na karzdym kroku teraz jest,normy minutowe z palca wysane czlowiek który oblicza czasy nigdy chyba nie spawal. Obliczane procenty.tygodniowe sa jaknie masz normy to lecisz z roboty albo premie ci zabiora. Mojm zdaniem to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gorszy niz kochoz na kamczapce. Ludzie lepiej sa traktowani w wiezieniu niz na zekonie przez kierownikow
Maluch 2016-11-29 05:40:30
Wyzysk ludzi na karzdym kroku teraz jest,normy minutowe z palca wysane czlowiek który oblicza czasy nigdy chyba nie spawal. Obliczane procenty.tygodniowe sa jaknie masz normy to lecisz z roboty albo premie ci zabiora. Mojm zdaniem to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gorszy niz kochoz na kamczapce. Ludzie lepiej sa traktowani w wiezieniu niz na zekonie przez kierownikow
Zostaw swoją opinię o ZEKON Sp.z.o.o - Ruda Śląska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZEKON Sp.z.o.o