brak logo

Car SPA

Michałowice

Opinie o Car SPA

Marcin 2012-06-06 22:38:51
rafal - 2012-06-02 20:17:43

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ista firma, pracuje tu od jakiegos czasu, szef wyrozumialy, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] iste zarobki, umowa o prace, rekrutacja ciezka
Zakład Ubezpieczeń Społecznych ma krańcowo odmienną opinię, na temat \"[usunięte przez moderatora]\" tej skompromitowanej na każdym polu firmy.
deta 2012-07-08 10:31:00
Przed chwilą telewizor wypełnił przedstawiciel tej firmy chwaląc się że naprawa wgnieceń po gradobiciu kosztuje u nich nawet 7000 zł - zachwyceni klienci już stoją w długiej kolejce szczęśliwi, że na taką promocję mogą się załapać...
Firmy ubezpieczeniowe wiedzą zaś, że jakiekolwiek prace wykonywane w tej firmie są rażąco niskiej jakości i nie zezwalają na wykonywanie napraw bezgotówkowych w myjniach samochodowych. W końcu myjnia - to nie warsztat. Wszyscy wiedzą, że w Car-Spa w Regułach nawet nie umieją dobrze umyć samochodu, lakier zniszczą przy polerowaniu, więc bardziej zaawansowane prace przy samochodach zleca się specjalistom a nie samozwańczym amatorom uczącym się na cudzych samochodach. No i pamietać trzeba, że te 7000 to jest netto - więc [usunięte przez moderatora] i jego kolesie zrobili promocję że hej.
carna 2012-07-11 10:21:57
Dlaczego nie ma ta firma jeszcze "Gazeli Biznesu" i tytułu "Rzetelna Firma"? A czy ma "Szarfę Szarej Strefy"? Może chociaż szansę na "Chochoła Przechodniego Dłużnika Roku UKS"?
michal 2012-07-11 22:15:52
Głośno smieja się też w firmie wywożacej śmieci - smaruja samochody woskiem za kilka tysięcy złotych (przynajmniej tak mówią) - szef i pracownicy są wazniejsi od gów na ojca swiętego a 25 złotych nie mają na zapłacenie rachunku za podniesienie kubła. Po smietnisku za blaszaną dobudówką do firmy biegają stada robactwa. Kryształy w salonach [usunięte przez moderatora] u [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y.
Aaa 2012-07-24 19:08:55
W oczy kole sukces firmy, co? Polaczki narod zawisly jak zaden inny. Zabierz sie za robote w koncu to moze tez cos osiagniesz i braknie Ci czasu na wypisywanie takich glupot
heinz 2012-07-24 22:35:03
Aaa - 2012-07-24 19:08:55

W oczy kole sukces firmy, co? Polaczki narod zawisly jak zaden inny. Zabierz sie za robote w koncu to moze tez cos osiagniesz i braknie Ci czasu na wypisywanie takich glupot
Sukces tej firmy pisany jest [usunięte przez moderatora] - wobec pracowników i klientów. Sukcesem tej firmy są także nieprawidłowości skarbowe a także w zakresie świadczeń spolecznych, że o pracowniczych nie wspomnę.
Największym zaś sukcesem na miarę europejską (europejska konkurencja leje po nogach ze śmiechu) było NARAŻENIE KLIENTA NA ŚMIERĆ PRZEZ NIEPRZYKRĘCENIE KÓŁ DO JEGO SAMOCHODU.
To są największe sukcesy duetu prowadzącego tą pożal się Boże firemkę. Jeżeli to ci imponuje to liżcie sobie rowy wzajemnie z nadulnym i jego chłopcem - czyste rowy i czyste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y są bardzo ważnym elementem wizerunku tak skompromitowanej firmy jak Car Spa
Aaa 2012-07-24 23:11:46
Sporo wiesz na temat firmy, pewnie to ty jestes tym \'slawnym\' JUZ pracownikiem car spa ;)
Bee 2012-07-25 08:31:22
Aaa - 2012-07-24 23:11:46

Sporo wiesz na temat firmy, pewnie to ty jestes tym \'slawnym\' JUZ pracownikiem car spa ;)
Wiem na tyle dużo, że ostatnio otrzymałem pismo z prośbą z urzędu, którego ostatnie zdanie brzmi:
"Jeśli posiada Pan dodatkowe informacje mogące pomóc w ustaleniu nieprawidłowości odnośnie spółki Car-Spa sp. z o.o. proszę o ich podanie (w formie pisemnej na adres ul. Postępu 16A 02-676 Warszawa)."

Jaki to urząd - to sobie sami sprawdzicie...
aaa 2012-07-25 09:57:39
;) od kiedy to skarbowka sobie koresponduje z karzdym donosicielem? :)
you made my day :)
Bee 2012-07-25 11:01:29
aaa - 2012-07-25 09:57:39

;) od kiedy to skarbowka sobie koresponduje z karzdym donosicielem? :)

you made my day :)
No z karzdym to może nie, ale z kaŻdym, słynnym, tym byłym pracownikiem i innymi słynnymi pracownikami i klientami, których oszukał duecik szczeniacko i nieodpowiedzialnie zarządzający Car-Spa - koresponduje z wdzięcznością.
P.S. Zanim zaczniesz udawać, że znasz język obcy - najpierw naucz się własnego.
aaa 2012-07-25 12:09:53
to jezeli chcesz byc wiarygodny to po pierwsze przedstaw sie a po drugie napisz jak to ten szczeniacki duecik cie oszukal i jak oszukuje klientow , z tego co mi wiadomo klientow im nie brakuje wiec po 3 latach dzialalnosci chyba wyrobili sobie pewna renome .
jak narazie to ty zachowujesz sie jak nadasany nastoletek , ktory pisze co mu do glowki przychodzi... gdzie tylko szczeniaki, psy, brud, smrod, kanalie..blablabla myslisz ze ktos odbiera powaznie twoje zenujace wpisy? czujesz sie spelniony? tylko tyle do szczescia ci potrzeba? masz malo fascynujace zycie chlopcze...
bee 2012-07-25 12:48:06
aaa - 2012-07-25 12:09:53

to jezeli chcesz byc wiarygodny to po pierwsze przedstaw sie a po drugie napisz jak to ten szczeniacki duecik cie oszukal i jak oszukuje klientow , z tego co mi wiadomo klientow im nie brakuje wiec po 3 latach dzialalnosci chyba wyrobili sobie pewna renome .

jak narazie to ty zachowujesz sie jak nadasany nastoletek , ktory pisze co mu do glowki przychodzi... gdzie tylko szczeniaki, psy, brud, smrod, kanalie..blablabla myslisz ze ktos odbiera powaznie twoje zenujace wpisy? czujesz sie spelniony? tylko tyle do szczescia ci potrzeba? masz malo fascynujace zycie chlopcze...
Szczeniacki duecik wie doskonale kogo i jak oszukał. Nieświadomi są tylko chyba odpowiedzialności prawnej jaka im za to grozi. Klientów owszem im nie brakuje, bo przyjeżdżają na wielokrotne poprawki. Wie też o NARAŻENIU ŻYCIA KLIENTA POPRZEZ NIEPRZYKRĘCENIE KÓŁ DO SAMOCHODU, PO USŁUDZE WARTEJ KILKA TYSIĘCY ZŁOTYCH.
Ta renoma konczy się na marmurach i piaskowcach, reszta to niepochlebne przymiotniki.
aaa 2012-07-25 12:59:35
czyli dalej bedziesz anonimem ktory to wylewa na swiat swoja cala agresja za wlasne niepowodzenia . zal mi ciebie.
btw nie dziwie sie ze zostales wylany...jednak szczeniaki maja troche rozumu...bo kto chcialby miec za pracownika , kogos kto reprezentuje taki poziom
PS. you made my day :)
bee 2012-07-25 13:06:33
aaa - 2012-07-25 12:59:35

czyli dalej bedziesz anonimem ktory to wylewa na swiat swoja cala agresja za wlasne niepowodzenia . zal mi ciebie.

btw nie dziwie sie ze zostales wylany...jednak szczeniaki maja troche rozumu...bo kto chcialby miec za pracownika , kogos kto reprezentuje taki poziom

PS. you made my day :)
No zostałem wylany - bo mój poziom był wyższy niż poziom ulicznego chodnika jaki reprezentuje zarząd tej uhonorowanej SZARFĄ SZAREJ STREFY firmy.
bee 2012-07-25 13:42:32
aaa - 2012-07-25 13:17:00

uliczny chodnik... wspaniale porownanie. pasuje do ciebie idealnie

Może i tak, ale nikt nie nazwie mnie krętaczem i oszustem. I pamiętaj obrońco ucisnionych - z kim przystajesz takim się stajesz.
aaa 2012-07-25 13:53:58
tak tak... jak to mowia w Polszy kazdy kto prowadzi dzialalnosc biznesowa jest [usunięte przez moderatora] i inna najgorsza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ... a pracownicy sa tacy poszkodowani, [usunięte przez moderatora], oszukiwani . biedny jestes. naprawde wspolczuje. moze i sobie mam wspolczuc? wkoncu tez gdzies pracuje i nie dostalem ostatnio 50 zl za nadgodziny bo pracodawca stwierdzil ze nie bylem efektywny bo siedzialem na gowork.pl i fb przez lacznie 12 godzin. co za oszust! chyba pojde na macierzynski :) Ty pewnie masz w umowie o prace ze mozesz robic wpisy na gowork co 12 minut. prawda?
bee 2012-07-25 14:13:52
aaa - 2012-07-25 13:53:58

tak tak... jak to mowia w Polszy kazdy kto prowadzi dzialalnosc biznesowa jest [usunięte przez moderatora] i inna najgorsza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ... a pracownicy sa tacy poszkodowani, [usunięte przez moderatora], oszukiwani . biedny jestes. naprawde wspolczuje. moze i sobie mam wspolczuc? wkoncu tez gdzies pracuje i nie dostalem ostatnio 50 zl za nadgodziny bo pracodawca stwierdzil ze nie bylem efektywny bo siedzialem na gowork.pl i fb przez lacznie 12 godzin. co za oszust! chyba pojde na macierzynski :) Ty pewnie masz w umowie o prace ze mozesz robic wpisy na gowork co 12 minut. prawda?
Tak. Mam umowę o pracę. W pracy nie korzystam z internetu. O jakiej działalności biznesowej piszesz? O tym small biznesie Nadulnego i jego chłopczyka? No jak widać taką działalność sam doskonale opisałeś.
zymolauto 2012-07-25 15:46:58
Teraz do fachowców z branży - zastanawiających się nad ewentualną współpracą z Car-Spa. Czy wiecie dlaczego w całej Europie dostepny jest [usunięte przez moderatora] od ręki, a u polskiego dystrybutora czyli wspomnianej tu firmy prawie nigdy? A może wiecie jaka firma przejmie teraz obowiązki polskiego dystrybutora?
WAX 2012-08-22 20:54:53
Car-Spa cieszy się takim poważaniem wśród europejskich firm z branży, że postanowiono w Anglii, że nie będą oni już polskim przedstawicielem [usunięte przez moderatora]. Obecnie trwają konsultacje i poszukiwania firmy, która w legalny i rzetelny sposób zajmie się rozprowadzaniem tego produktu w Polsce.
Decyzja oczywiście ma związek z informacjami o stabilności finansowej kontrahenta, a co za tym idzie jego wiarygodności.
bachorzewski 2012-09-10 22:47:17
Car Spa to porządna prestiżowa firma tylko trochę groszem nie smierdzą.
ND 2012-09-11 15:28:08
NA MIESCIE OSTATNIO MÓWIA ZE TO PRALNIA
whitevanman 2012-11-16 20:52:00
PAN CIENKOBRWIOWY MIANOWAŁ SIĘ PREZESEM OBEJMUJĄC UDZIAŁY W FIRMIE NA KWOTĘ NIECAŁYCH 3000 ZŁ. I BARDZO DOBRZE! GRATULUJEMY PANIE [usunięte przez moderatora].
GhostWriter 2012-12-30 14:12:54
Europejski przedstawiciel [usunięte przez moderatora] poznał sie na [usunięte przez moderatora] i rozliczeniach w tej firmie i NIE DOSTARCZA im towaru. Car Spa musi przedpłacić cały towar żeby go otrzymać. Na forach o detailingu huczy od domysłów i plotek. Sprawa jest oczywista - spółka straciła płynność finansową (zreszta jej nigdy nie miała) a co za tym idzie przestała być wiarygodna wśród swoich kontrahentów. Tak niestety się dzieje, jak filozofią firmy jest [usunięte przez moderatora]. A że oszustwa sa dużego kalibru śmiem twierdzić, że przyszły rok będzie ostatnim w działalności tego przedsiębiorstwa.
JLR 2013-02-10 11:51:29
Mnie te błazny przykleili folię. Przykleili to trochę powiedziane na wyrost bo w narożnikach była pozałamywana, nie trzymała się i kruszyła. Do tego grill w samochodzie miał być też oklejony folią matową a wykonano mi malowanie farbką w spraju. Próbowałem to reklamować ale sram na takich błaznów jak p. [usunięte przez moderatora] który dobry jest jak trzeba rączkę po pieniązki wyciągnąć - jak jest problem to jest chory, albo w podrózy albo będzie za trzy dni, a z tym homo gonzem co go zastępuje nie mozna się dogadać. [usunięte przez moderatora] Wasza firma to zwykłe szambo.
windykacja 2013-07-16 12:54:48
Przestrzegamy ewentualnych kontrahentów przed ta firmą. Dla własnego bezpieczeństwa sugerujemy z Car Spa prowadzić wyłącznie rozliczenia gotówkowe.
marcin 2013-08-20 11:00:11
kazik - 2013-07-29 16:22:43

ponawiam pytanie powyżej znajdujące się,jak obecnie sytuacja wygląda w tym roku w CarSPA?Czy można aplikować jeśli ktoś ma doświadczenie?Czy pracownicy są zadowoleni z atmosfery i zarobków?prosze o opinię dzieki:)
bagno cały czas
japan 2013-08-26 23:32:43
marcin - 2013-08-20 11:00:11

kazik - 2013-07-29 16:22:43

ponawiam pytanie powyżej znajdujące się,jak obecnie sytuacja wygląda w tym roku w CarSPA?Czy można aplikować jeśli ktoś ma doświadczenie?Czy pracownicy są zadowoleni z atmosfery i zarobków?prosze o opinię dzieki:)
bagno cały czas
a w jakim sensie bagno ? jęsli myślisz o frustratach co starcili pracę to masz rację
2013-09-08 20:22:14
anonim - 2013-08-27 21:40:58

Dużo ludu pracuje w tej chwili w Car Spa są zadowoleni czy raczej nie jakie zarobki były podwyzki macie multisport dzieki
Tak na zakładzie robi 500 osób. Wszyscy są zadowoleni - pracują za darmo - tylko za samą przyjemność pracowania w tej jakże wspaniałej i cudownej firmie. Każdy ma darmową opiekę medyczną bez limitu w Medicowerze czy innym Luksmedzie, karta multisport jest standardem - tak samo jak służbowe komórki wysadzane cyrkoniami. Klienci ustawiają się w kolejki, aktorzy, politycy, gwiazdy tvnu - czasem tylko ktoś z windykacji podjedzie, ale nie ma czego tam szukać bo [usunięte przez moderatora] płaci wszystko na bieżąco jeszcze zanim rachunki listonosz przyniesie. Wszystko co tu o nim piszą że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i krętacz to bzdury wyssane z palca. To wspaniały madry i uczciwy człowiek. Niestety źli ludzie go oczerniają a w rodzinnym Ciechanowcu zawiść ludzka nie pozwala mu nogi postawić bo wytykany jest palcami.
medyk 2013-09-08 22:36:27
- 2013-09-08 20:22:14

anonim - 2013-08-27 21:40:58

Dużo ludu pracuje w tej chwili w Car Spa są zadowoleni czy raczej nie jakie zarobki były podwyzki macie multisport dzieki
Tak na zakładzie robi 500 osób. Wszyscy są zadowoleni - pracują za darmo - tylko za samą przyjemność pracowania w tej jakże wspaniałej i cudownej firmie. Każdy ma darmową opiekę medyczną bez limitu w Medicowerze czy innym Luksmedzie, karta multisport jest standardem - tak samo jak służbowe komórki wysadzane cyrkoniami. Klienci ustawiają się w kolejki, aktorzy, politycy, gwiazdy tvnu - czasem tylko ktoś z windykacji podjedzie, ale nie ma czego tam szukać bo [usunięte przez moderatora] płaci wszystko na bieżąco jeszcze zanim rachunki listonosz przyniesie. Wszystko co tu o nim piszą że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i krętacz to bzdury wyssane z palca. To wspaniały madry i uczciwy człowiek. Niestety źli ludzie go oczerniają a w rodzinnym Ciechanowcu zawiść ludzka nie pozwala mu nogi postawić bo wytykany jest palcami.
panie anonim - spieszę panu z pomocą; mam kaftanik specjalnie skrojony na pańskie pokurczone ciałeczko, strzykawkę z uspokajającym środkiem i doświadczonego psychiatrę tuż obok.wkrótce miną panu dolegliwości i będzie pan mógł podjąć ponownie sezonową pracę zbieracza pustych butelek w krzakach; a jak rozumek w prządku, w co wątpię ,to pozostaje KK.
Marcin 2013-09-19 08:57:34
panska - 2013-09-11 22:11:13

Dzień Dobry !
Mam pytanie odnośnie pracy dla kobiet,czy dużo jest pracowników płci żeńskiej w tej firmie szukam pracy już dłuższy czas jestem wykończona ciągłymi zmianami proszę o szczerą opinię dziękuję!
Szczera opinia - proszę bardzo - W FIRMIE CARSPA MOŻESZ PRACOWAĆ NA CZARNO LUB NA UMOWĘ ZLECENIE W BABYCAM, EDEVELOPMENT lub jakieś innej tam spółeczce w której rządzi [usunięte przez moderatora]. Jeżeli szukasz stabilnej pracy, na uczciwych warunkach, z umową o pracę, zapłaconym zusem, urlopem itd - TO OMIJAJ CARSPA Z DALEKA.
2013-09-24 21:15:59
anonim - 2013-09-22 16:23:28

Dbają o klienta ,jak się im zleca robote to się dobrze wywiązują z zadań?
Mili są w obsłudze bezpośredniej dla ludzi ja nie lubie jak ktoś mi łaskę robi ż korzystam z jego usług?
Anonim jestes niezły podbijasz komentarze jak zły - robisz w goworku? Macie tam taką usługę jak podbijanie oglądalności wpisów? Co do pytania to wpisz w google "car spa opinie" - wszystko to najszczersza prawda.
LM 2013-09-26 22:58:01
- 2013-09-25 22:32:54

To co powiecie o usludze obklejania mozecie polecic czy lepiej omijac:)szukam kogos kto mi to zrobi szybko i tanio
W CARSPA W REGUŁACH ANI SZYBKO, ANI TANIO ANI DOBRZE - DOTYCZY TO WSZYSTKICH USŁUG - SPORO INFORMACJI NA TEN TEMAT JEST W INTERNECIE WYSTARCZY POSZUKAĆ.
TU SKUPIAMY SIĘ NA OPINIACH DOTYCZĄCYCH ZATRUDNIENIA I PRACY.
1
jaguar 2013-11-05 19:55:35
LM - w car spa i bardzo dobrze i cena stosowna do jakości.ale czy ciebie na te usługi stać ?Fiatów 126 p się tam nie wstawia
1
julian 2013-11-29 12:34:54
tragedia ta firma to szambo długi, długi i jeszcze raz długi.
2
kruk 2014-02-08 11:17:18
Klienci poznali się na mizernej jakości usług i niestety nie dobijają się. Sklepik też podupadł bo producent Zymola nie chce się zadawać z tak podejrzana i skompromitowaną firmą a chińskie autokosmetyki mozna kupić gdzie indziej duzo taniej. Obecnie, car spa zajmuje się szkoleniami ze szlifowania samochodów - bardzo ważnym aspektem poruszanym na nich jest sprawa dokrecania kół w samochodach klientów - niestety zdarzyło im się, że mało nie zabili klienta bo z niechlujstwa i chytrości nie przykręcili mu kół. Oczywiście sami muszą się trochę przeszkolić w polerowaniu - bo ludzie po ich usługach jeżdżą do lakierników. Certyfikat ukończenia szkolenia u nich - to jeden z tych papierków które zostawia się na ławce w tramwaju.
sowa 2014-05-14 22:24:13
kruk jak tam w lutonie? nie chcieli cię ? a SITA tez nie ?
bachorzewski 2014-11-27 10:17:48
Jakie szefostwo? Jakie wyniki finansowe? Żaden nawet największy entuzjasta z tej pracy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeżeli prezesik będzie udawał że zatrudnia kogokolwiek. Wszyscy wiedza, że standardem w tej firmie jest praca na czarno lub na zlecenie - mimo charakteru pracy to wykluczajacego. Okradany pracownik nie bedzie szanował ani swojej pracy - stad żenujaco niska jakość usług - ani swojego szefa. Z niewolnika nie ma pracownika. Na przestrzeni trzech lat przez tą firmę przeszło kilkanaście osób. Jest to sporo - zważywszy że nie licząc prezesika kręci się się tam dwie trzy osoby. Śmiech i żenada.
bachorzewski 2014-12-06 19:16:05
Nie skupiaj sie tak bardzo na zleceniu. Bardziej skupiaj sie na pracy na czarno.
julian 2015-05-19 15:54:51
Umowa zlecenie nie jest okradaniem pracownika o ile ten nie wykonuje pracy pod nadzorem, we wskazanym miejscu i czasie. Niestety w car spa pracuje się i wymaga jak od pracownika a płaci jak niewolnikowi. Do tego z wielkiej łaski. Bachórzewski poprzednio był zwykłym korposzczurem dymanym i mobingowanym przez przełożonych w Toyocie. Swoje fobie przekłada na swój szemrany interes i ludzi, którzy z nim współpracuja. Nie poleceń tej firmy ani pracownikom ani tym bardziej klientom.
marcin 2015-05-29 07:10:57
Ostatnio jeden z klientów wyraził w necie bardzo trafną opinię o tych panach i jakości ich usług. Poszukajcie - warto. Włos jeży sie na głowie - kolejny zniszczony luksusowy samochód, a do tego stękania o faktury więc lakiernicy i pracownicy Urzędów Skarbowych zacierają ręce.
gowork 2016-01-06 18:25:39
Mało wiarygodną jest spółka która ma kapitał zakładowy 5000 zł hahaha toż to żenada - wiekszość szkód jakie wyrządzają przez nieumiejętną pracę współpracownicy Bachórzewskiego jest na wyższe kwoty hahaha. Prezesunio do tego ma udziałów w spółce na niecałe 3000 zł - sprawdźcie sobie w KRS. W tak podejrzanej firmie nie powinna postać stopa jakiegokolwiek myślącego człowieka - i to jako potencjalnego pracownika i jako klienta
gowork 2016-01-08 22:03:49
Dla podbicia oglądalności waszej strony i generowanego ruchu można zrobic wiele. Brak elementarnej wiedzy na tematy, w których wypowiadaja się różni pseudospecjaliści ds kontentu - to wizytówka serwisu gowork.
Osmieszasz siebie - szczególnie jako współpracownik gowork - nie wiedząc, co to jest kapitał spółki, co to oznacza, że jest on niewielki i jakie z tego płyna zagrożenia dla kontrahentów, pracowników i wierzycieli.
Uścislę zatem krótko - spółka Car Spa z kapitałem 5000 zł - nie jest wiarygodnym partnerem biznesowym dla kogokolwiek. Nikt robiący poważne interesy, z takim tworem nie chciałby mieć nic wspólnego. Nikt za partnera, pracodawcę czy kooperanta nie chciałby mieć firmy krzak, śmierdzącej lewizną na kilometr. Dziwne, że dostawali jakieś odroczone płatności...
gowork 2016-01-14 20:43:14
Jakbys czytał ze zrozumieniem to byś wiedział skąd mam informację o kapitale 5000 zł - to żadna tajemnica - oficjalne dane z KRS. Wiesz co to jest KRS dagestański uchodźco? Jak się dowiesz to bardziej szczegółowo rozwiń swoją myśl o tych firmach, które z nimi współpracują i są zadowolone. Wymień kilka, a ja sam zweryfikuję ich zadowolenie kwestie płatności.
gowork 2016-01-19 21:06:41
Blacharzy to szukają w Abu Dabi a nie w Car Spa. Ta firma to jedna wielka kompromitacja.
gowork 2016-01-24 15:22:26
Tak cwaniaczek zatem przypomni bardziej w temacie - Car Spa to - jak wynika z dokumentów sadowych - spółka z kapitałem 5000 zł (pięć tysięcy złotych). Każdy myslacy kontrahent czy potencjalny pracownik uzna że to żarty nie firma.
Klienci juz sie odwrócili i coraz szerzej piszą w internecie o usługach tej pożal sie Boze firmy.
gowork 2016-04-16 22:58:47
ta skompromitowana firma nie ma nic wspólnego z blacharstwem - nie ma nawet nic wspólnego z detalilingiem - środowisko ich wysmiało i nikt ich nie traktuje poważnie - ani klienci ani kontrahenci. No ale czego mozna oczekiwać po cwaniaczkach naciagajacych klientów i pracowników. Dno i zenada.
samuel_n 2016-05-11 21:13:19
a skąd wiesz że stosują środki najwyższej jakości? byłeś tam? pracowałeś? Czy poczytałeś na ich stronie? Badź łaskaw nie pierdolić głupot na przyszłość - a przynajmniej sprawdź na miejscu jak to wygląda.
nadul 2016-07-19 19:49:06
Car Spa Sp. z o.o. w upadłości likwidacyjnej. Tyle w temacie.
pm 2016-07-26 09:03:20
Tak. Myje. Ale jak mu nie płacą to kładzie lachę na robotę. Nie płacą bo nie mają klientów. Właściciel celuje w darmowego pracownika. Stąd też mizerna jakość usług.
n 2016-07-29 20:39:35
@Na piszesz o tym stanowisku w Tarnowskich Gorach? nie napisali dokladnie czym sie zajmuje yulko jakie warunki trzeba spelniac: mile widziane doświadczenie w myciu i pielęgnacji pojazdów, prawo jazdy kat B
Zostaw swoją opinię o Car SPA - Michałowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Car SPA