brak logo

BRW S.A.

Pruszcz Gdański

Opinie o BRW S.A.

spk 2010-07-16 18:29:36
Dziwie się że jestem pierwszy który pisze o tej nie uczciwej firmie. Jednym słowem SYF. Ciągłe zmniejszanie ''pensji''(bliżej jej do zapomogi niż wypłaty) z powodu kryzysu. Ciekawe jest tylko to ze dyrektora ten kryzys nie dosięga co widać w nowym aucie żony(dziwnym trafem była jedyna kompetentną osobą w zamian za dobrą kierowniczke ). Wielki pan dyrektor który dostał prace dzięki wujkowi, chyba mało prawdopodobne jest żeby człowiek w wieku 28 lat kierował taką placówką jaką jest magazyn BRW i to juz od ponad 5 lat. Ten człowiek może ma maturę ale i w to wątpię gdyż nawet słowa po angielsku nie powie. Pan kierownik wielki karierowicz który wybił sie z nas dzięki umiejętności lizania .... Trzeba uważać na niego ponieważ lubi donosic na kolegów mimo tego że robił duże przekrety jeszcze nie tak dawno. Urlopy maksymalnie 1 tydzień. jesli idziesz na chorobowe przygotuj sie na to ze pensja może byc dużo niższa. Gdy jest dużo pracy musisz siedzieć do bólu a nie usłyszysz nawet dziękuje już nie wspominając o jakichkolwiek pieniądzach, Jest też tzw socjal 60 zł miesięcznie z którego chyba tylko dyrektor coś ma ponieważ inni to tylko bony za 200zł widzieli na święta. Zero zainteresowania pracownikiem. Co z tego że ciężko pracujesz i tak nikt tego nie docenia. Długo by jeszcze pisać. Osobą które chciałyby zatrudnić się u Mirka stanowczo odradzam.
Aanka 2012-01-10 20:16:34
Osobą które chcą się tam zatrudnić stanowczo odradzam!! Co z tego, że w umowie praca trwa 8 godz, kiedy nie raz trzeba zostać na dłużej i dostajesz ochłapy za nadgodziny albo w ogóle. Kierownik Jacek z koleżkami robi przekręty na grube tysiące a dyrekcja jak by tego w ogóle nie widziała!! Do tego kiepska atmosfera w pracy.. sami podpierdala.cze, mało jest ludzi, którzy są w porządku.
Pierwsza wypłata ledwo przekracza 1000 zł a socjal, który przysługuje nikt nie widział! O bonach na święta też możecie zapomnieć. Ogólnie jeden wielki syff !!!
PALEMO 2012-09-03 19:39:15
Po zmianie dyrektora, kierownika, brygadzisty i 3/4 załogi jest już dobrze, wyplaty nie spadaja niżej niż 2000 zl.
NOWY 2012-09-15 12:33:17
Od niedawna pracuje w BRW jest dobry klimat w pracy, zarobki ok.
G 2013-01-18 21:42:04
BRW TO ZACOFANY MOLOCH KTÓRY NIE POMYSŁU NA PROMOCJĘ ANI SPOSOBU NA ZAINTERESOWANIE KLIENTA. PRACOWNICY TO SĄ ZWYKLI SZARZY ROBOLE KTÓRYCH ZAMIAST ZACHĘCAĆ DO PRACY CHOCIAŻBY ZWYKŁYM SŁOWEM DZIĘKUJĘ CAŁY CZAS SIĘ STRASZY ZWOLNIENIAMI. CZĘSTE ODWIEDZINY AUDYTORÓW- JAKBY BRAK ZAUFANIA DO SPRZEDAWCY-A PRZECIEŻ TO NIE MY JESTEŚMY WINNI ZŁEJ SPRZEDAŻY TYLKO BRAK POMYSŁU NA REKLAMĘ FIRMY. CZĘSTE KONTROLE BEZ PRZYCZYNY CZEPIANIE SIĘ BRAK SOCJALU, STRACH PRZED WZIĘCIEM CHOROBOWEGO. AUDYTOR KTÓRY NAS KONTROLUJE PRZY NAJMNIEJ RAZ W MIESIĄCU TRAKTUJE NAS SPRZEDAWCÓW JAKO RZECZ DO POLECENIA TRZEBA PRZED NIM NIE RAZ BIĆ POKŁONY CO BY ZŁEGO SŁOWA O TOBIE NIE NAPISAŁ PO ZA TYM MYŚLĘ ŻE ICH OPINIE SĄ BARDZO SUBIEKTYWNE I NIE DO KOŃCA WIARYGODNE. ZAWSZE WIDZĄ TO CO CHCĄ ZOBACZYĆ I TO CO JEST WYGODNE. PRACOWNIK JEST PUNKTOWANY JAK JAKIŚ KOŃ NA WYŚCIGACH A GDY SIĘ KONTROLUJĄCEMU NIE POKŁONISZ TO MASZ 2 PUNKTY W PLECY. TELEFONU NIE ODBIERZESZ PO 3 SYGNAŁACH 2 PUNKTY MNIEJ NIE PODEJDZIESZ W CIĄGU 3 MINUT ZNOWU MINUS 2 UŚMIECHNIESZ SIĘ I BĘDZIESZ MIŁY PLUS 2 NIE ZAPROPONUJESZ KATALOGU -2 NIE POLECISZ USŁUG DODATKOWYCH JAKIEŚ -8 A GDY NIE POKŁONISZ SIĘ W PÓŁ I NIE PODZIĘKUJESZ ZA WIZYTĘ -4 PRZECIEŻ TO ŻENADA. LEPIEJ PODNIEŚLI BY PENSJĘ DALI SOCJAL (NAWET NA PROSZEK DO PRANIA ZA KOSZULĘ NIE MA EKWIWALENTU) I JUŻ BY BYŁO MILEJ. TAKI ROZWÓJ I INWESTYCJA TYLKO WKURZA WSZYSTKICH SPRZEDAWCA TO NIE ŚMIEĆ I NIE RZECZ TO CZŁOWIEK KTÓRY OD CZASU DO CZASU TEŻ LUBI BYĆ DOCENIANY
NIKA 2013-09-02 18:17:02
2000 zł jak jest słaba sprzedaż, jak dobra to ok 2500
3
bajon2010 2014-01-31 18:31:55
jak teraz wygląda praca na hurtowni dużo trzeba się nadzwigać tych mebli i w ogóle czy cięzkaa jest tam praca magazyniera?







?
pigi chrum chrum 2015-02-19 18:09:20
również nie wierzę w 500 zł netto, przecież chyba zgodnie z prawem takie stawki nie istnieją współcześnie. w takim razie jak to jest zapisane na umowie i jaka to forma umowy? poza tym, kto zgodziłby się na takie niskie stawki? no chyba moim zdaniem nikt... a tak na serio może ktoś napisac ile na rękę zarabia się w BRW S.A.?
adrian _keys 2015-03-09 15:53:48
JA Wam tu niebawem opinie wysmaruje i bynajmniej będzie konkretna ale i dosadna .I niech mi się znajdzie ktoś co mi zarzuci kłamstwa albo oszczerstwa to nie ręczę za siebie a ty nie próbuj bezczelny zuchwalcu . Musze się zastanowić nad bardziej bolesną dla firmy opinią ale zapewniam Was będzie mocna opinia . Nie każdą firmę w Polsce stać na takie draństwo i mocniejsze słowa aż się cisną w kwestii czynów . Mnie chodzi o Dyrekcję w Biłgoraju na ulicy Krzeszowskiej 63 jakie tam cuda się odbywają z jakimi tupetami i cudami i przy jakim wsparciu . Bardzo niebezpieczna firma ,wchodzisz do Dyrekcji na własne wielkie ryzyko z długotrwałymi konsekwencjami .A co i jak to na pewno tu niebawem napisze więcej. Zapraszam wierzycieli i udziałowców a dowiecie się co na Was też czeka. Jak to przeczyta jakiś udziałowiec to proszę mnie wprosić na powiedzenie Rady Nadzorczej.Obiecuje, że będzie głośno .
Nie wiem czy mi moderator skreśli ale o kontakt w sprawie tej firmy i ich poczynań podaje moje namiary antonczaka6@op.pl i gg 9673525
Moje podsumowanie tej firmy to - patologia ,tupeciarstwo,kłamstwa !!!! i bardzo bardzo byście się zdziwili co jeszcze niebywałego.
Z bzdetami mi nie pisać .Ale chętnie widział bym udziałowców i wierzycieli.
PS - ciekawe czy w celu ochrony petentów założyli w Dyrekcji kamerki ?
Wujo 2015-03-09 19:08:11
W BRW w Pruszczu zarabia się od 2000 do 2500 nna rękę, kumpel robi to wiem. Praca ciężka, kklimat ok.
Wujo 2015-04-26 13:07:16
Pensja zależy od sprzedaży i się wacha w tych widełkach.
adrian _keys 2015-07-05 09:34:19
W brw panuje ustrój bardzo totalitarny,króluje nepotyzm i sianie oszczerstw przez pociotków Wielkiego Szubrawca .Ofiary są załatwiane i wrabiane za plecami nie tylko w firmie ale zdziwili byście się gdzie jeszcze . Kłamliwe pociotki wykorzystują patologie robienia się murem przez Zarząd /i Wielkiego Szubrawca/dla ich ofiar i bezczelnie jadą na tym .Nawet Wielki Szubrawiec zamiast wysłuchać stron to zaplecowo załatwia i pierwszy wydaje wyrok a zdeprawowane pociotki mają korupcyjne wsparcie organów i dalej gnębią swe ofiary wymyślaniem cudów z bilokacją/zobaczcie sobie w wikipedii co to bilokacja. Wielokrotnie byłem poddawany temu zjawisku :-) / . W BRWSA pierwsi wydają kłamliwe wyroki i one się stają. Ujawnioną prawdę każe korupcyjnie zniszczyć !!! i ofiary załatwić.Nawet sędzie mają w rodzinie i ta się babrze do odstawiania cudów.
Prezesom wystarczy puścić fałszywą wieść, że ktoś jest wariatem i następuje nie tylko blokada ale i zaplecowy atak na ofiarę dla ofiary pomówień i wrobień w cuda z wielkimi tupetami .
Wielki Szubrawiec*- potraficie się domyśleć kto to taki ?? To Wam podpowiem. Jego wyborną zabawą jest bycie niewidzialnym i podczas tych jego zabaw ani drgnie ,żeby się ofiara nie skapowała, że to on.Bez jego wiedzy nie można nawet pierdnąć na korytarzu w firmie,ignorancja to jego drugie imię ... i długo by wyliczać ale na razie daruję Wam opisy.
!!!!!!!!!!!!!!!!
I najważniejsze to firma bardzo haniebnie wielokrotnie łamie UODO !!!!
Zaskarżeni w tej sprawie w sądzie to pozwowi nie został bardzo celowo nadany bieg i inne cuda z tym związane np giną pisma procesowe. Domyślcie się jak na razie.
=======================
Nad Dyrekcją tej firmy to powinno wisieć hasło przewodnie
,, Z każdego zrobimy wariata ,wchodzisz do firmy i już jesteś wariat bez wielu praw bożych i konstytucyjnych .Tu prawo nie obowiązuje ani zdrowy rozsądek "
Co można nakłamać na kogoś,żeby obcy nieznani ludzie przestępcy pracownicy też kłamali nie tylko w firmie ??
-no to macie odpowiedź .A co ? odpowiem wszystko co najgorsze byle Ci na Ciebie kłamali Ci co nic nie widzieli i cię nie znają . Tak się objawia nepotyzm w tej firmie-urągowni.
Wszyscy z Zarządu z Prezesami włącznie są pajacami kłamliwych pociotków z rozkazu Wielkiego Szubrawca z nim samym włącznie ślizgają się na jego korupcyjnych plecach.
adrian _keys 2015-07-05 09:47:04
Podczas wychodzenia z tej strony wyświetliła i zniknęła mi tabelka czy byłem na rozmowie kwalifikacyjnej .
Byłem i wszytko było cacy super !!!
Wielokrotnie słyszałem, że z nieba im spadłem bo takiej osoby potrzebują .
Miałem być kierownikiem budowy dużego Salonu meblowego.
Ale zostałem szpetnie wrabiany i pomawiany przez pociotków niebyłymi incydentami .
Dziś dziękuję Bogu na kolanach, że nie pracowałem bo jak pięć pracowników potrafi się zmówić i perfidnie łgać cudami takimi ,prezesi zachowywać się jak niespełna rozumu. Dziś wiem że w tej formie mogą wrobić we wszystko !!!
i nawet gdy prawda była by ujawniona i tak by znikła i ofiara bez szans .
Wyobrażacie sobie znika towar na budowie na kwotę a niech tam malizna 100 000 pln albo w papierach coś znika na podobną kwotę i pięć pracowników się bezczelnie zmawia w przestępczej zmowie na polecenie Wielkiego Szubrawca ???
Ja sobie nie wyobrażam ja widziałem cudów bezliku z mą wielokrotną bilokacją włącznie i wiele osób kłamliwie zaświadczało .
W książce opisałem bardzo dokładnie .
Pisma skargi giną ,Sekretarki Główne odstawiają pokazy nierozwagi ,łączą do nikąd a w tle słychać głupie śmiechy firma ignoruje pisma ....
Szczyt popisu to bojówki ,nawet na to ich stać .
MLODY 2015-07-17 16:40:32
adrian _keys mylisz fora, tu są opinie jak wygląda praca w Pruszczu Gd. twoje wywody nikogo nie interesują.
Jerry 2016-01-14 18:53:35
Ile można zarobić w brw, warto złożyć Cv ?
Jerry 2016-01-14 18:53:37
Ile można zarobić w brw, warto złożyć Cv ?
Nowy 2016-04-12 15:27:32
Zarobki ok 2400, praca od poniedziałku do piątku, od 7 do 15.
Magic 2016-05-10 12:11:10
"aksa" praca w sklepie meblowym od poniedziałku do niedzieli, a na magazynie od poniedziałku do piątku.
Mnoga 2016-06-20 13:34:29
Ale to jest przecież dobra rzecz, od poniedziałku do piątku to wiadomo że każdy by chciał, co do niedzieli to przecież są przerwy kilku dniowe, nie pracuje się tydzień bez końca, wiadomo to chyba jest
Zostaw swoją opinię o BRW S.A. - Pruszcz Gdański
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BRW S.A.