brak logo

Singraph Renata Wnuk

Mysłowice

Opinie o Singraph Renata Wnuk

teresa 2010-07-12 13:42:01
Całę szczęście że szybko uciekłem, katastrofa, brak kasy i brak słów
2
Anonimowy dżollo 2010-10-05 19:31:46
Potwierdzam - porażka typowa najgorsza firma do jakiej można trafić :) Rób i kasy nie dostań :D
1
bbc 2010-10-06 18:27:16
Anonimowy dżollo - 2010-10-05 19:31:46

Potwierdzam - porażka typowa najgorsza firma do jakiej można trafić :) Rób i kasy nie dostań :D

...i oczywiście się nie upominaj o swoje
1
kozik 2010-11-21 13:54:33
pracowalem i bylem bardzo zadowolony
Maska 2010-12-07 15:17:12
A ja pracowałam i nie byłam wcale zadowolona...


Firma nie warta uwagi.
1
Naciągacze!!! 2012-06-11 13:25:14
Jestem klientką. Sprzedano mi usługę indywidualnej strony internetowej, jesli sobie zażyczę, za kolejną dopłatą elementami flasha. Co się okazało? Wyciągnęli ode mnie kasę za MOZLIWOSC SKORZYSTANIA Z ICH SZABLONU, gdzie nic nie mogę zmienić poza kolorami i zdjęciem głównym!!! O flashu nagle już nie ma mowy!!! A grafikę, logo i zdjęcia mam dosłać sama!!!

PRZESTRZEGAM!!!
asp5 2013-05-07 23:11:21
co za bzdury, ja mam od nich stronę internetową www.instalatorhydraulik.pl i jestem super zadowolona
a co Pani myślała, że ktoś będzie duchem świętym jakie chce mieć Pani zdjęcia na stronie?
a to jakiś problem, aby je Pani sama dodała?
Nie wiem jak traktuje się tam pracownikow, ale teraz będąc sama pracodawcą wiem co to znaczy od kuchni
pracownikowi nalezy się wszystko, moze wciąż nie przychodzić do pracy a kasa i tak mu się należy, żyć nie umierać...
do dziś mam kontakt z grafikiem i jakos nadal pracuje
jestem bardzo zadowolona
P-O-L-E-C-A-M sinGRAPH
Z pozdrowieniami,
A.
Iwonka 2013-06-17 21:50:22
Witam,
Widzę, że wszyscy zgorzkniali w akcji napadowej na Firmę Pani [usunięte przez moderatora]
Co mogę dodać, po pierwsze: czas komunizmu skończył się już dawno, więc jak się leży to się nie zarabia. Po drugie, wszyscy pracujący więcej niż 10 lat wiedzą i rozpoznają pokolenie późnych lat 80 , psychologowie określają ich jako pokolenie Y, co to znaczy..... krótko mówiąc "...cieszcie się że tutaj jestem...". Prawda jednak kochani bywa bolesna, za 'bycie' rozsądni ludzie nie płacą. Zróbcie coś innowacyjnego, pokażcie swoją najlepszą stronę, uwierzcie mi, WARTO. Nie szukajcie osła na którym pojedziecie.
Dlaczego tak piszę? Bo pracowałam tam i szczerze żałuję że odeszłam łaszcząc się na marne grosze 'na waciki'. Powinnam zostać i dalej pracować sumiennie.
Nie miałam nigdy powodów do narzekania.
Uczciwym polecam tą firmę.
Szukającym osła na którym można pojechać - odradzam.
Iwonka
Filip 2013-11-04 12:24:19
Obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie, bardzo dobry kontakt, profesjonaliści w swoim fachu. Współpracujemy z tą firmą już 2 lata i jesteśmy bardzo zadowoleni.
Jakub 2013-12-11 17:06:27
Pracuję w tej firmie już sporo czasu, atmosfera pracy oraz zarobki na bardzo dobrym poziomie. Firma daje możliwości rozwoju, dba o pracowników. Organizuje szkolenia. Jestem bardzo zadowolony.
3
Jakub 2013-12-11 17:15:05
Wszystkie kwestię finansowe są ustalane na rozmowie rekrutacyjnej. I jak to w każdej firmie bywa, zarobki są uwarunkowane kwalifikacją zawodową pracownika oraz stanowiskiem, o które się ubiega.
5
rybior 2014-08-04 08:25:27
Firma oszukała znajomego, niestety, czego świadkiem byłem. Sytuacji nie dało się odkręcić, bo trzeba byłoby zwracać się do sądu. Pracodawca ponoć też z nich marny. Nie polecam
3
efv 2015-01-19 21:10:40
Wiem, że od rozmowy kwalifikacyjnej zależy nie tylko to, czy dostanę się do pracy, ale i to, na jakich warunkach będę ewentualnie pracować. Chce więc zatem przygotowac się do niej dobrze. Pomoże mi ktos w tym? czy wynagrodzenie jest adekwatne do wykonywanej pracy istnieje pakiet świadczeń socjalnych? dziekuje
miko 2015-03-23 18:49:22
@efv ja mam ten sam problem. Mam doświadcznie i spełniam wszelkie wymagania ale nie wiem czy wynagrodzenie byłoby takie, które by mnie jakoś bardziej satysfakcjonowało jednak. Dajcie znać koniecznie jak sprawa wygląda i na ile mozna liczyc, bo juz sam nie wiem niestety. Czekam na dalsze komentarze i pozdrawiam!
Kij jej w oko 2015-05-06 07:36:56
Firma dno.
Monika 2015-05-07 15:30:40
Opinie zamieszczane tutaj są dla mnie niezrozumiałe. Pracuje w firmie już od 5 lat. Firma stale się rozwija, atmosfera w pracy jak w domu. Zawsze można się dogadać, zarówno z innymi pracownikami jak i z szefostwem. Daje możliwości rozwoju. Programiści i graficy wysyłani na szkolenia. Firma aktywizuje również do pracy młodych zdolnych stażystów- kilku po okresie stażu zostało z nami. Przychylam się tu do zdania Iwony, czasy, w których -czy się stoi czy się leży kasa się należy- już dawno minęły. Firma zdecydowanie dla lojalnych i uczciwych ludzi, którym chce się pracować.
marta 2015-05-13 13:52:54
Firma z nowoczesnym i świeżym podejściem do pracownika i rynku. Tak ja to widzę i piszę to na podstawie własnych doświadczeń z tą agencją. Myślę, że zawsze jest tak, że znajdzie się ktoś komu nic nie odpowiada. Młodzi ludzie kończą szkoły i myślą, że praca zapuka im do drzwi a pracodawcy będą błagać, żeby przyszli do nich. Niestety tak nie jest. Trzeba się wysilić, samemu być w porządku i być pracowitym, podkreślam pracowitym, żeby równocześnie w miejscu pracy czuć się dobrze i móc się realizować. Firma bez zarzutu prowadzona. Szefostwo wyrozumiałe i ludzkie, co w dzisiejszych czasach jest rzadko spotykane - bo każdy niestety patrzy, aby kogoś wykiwać. Uważam, że złe niepochlebne opinie wystawia konkurencja lub rozgoryczone osoby, które nie zostały przyjęte do pracy, nie ma innej możliwości. Pozdrawiam.
elnar 2016-05-16 21:07:14
No ale bez doświadczenia @fekon raczej nie przyjmują, musisz więc już znać jakieś podstawy aby się tutaj dostać
rumcajs 2016-11-08 20:31:20
Pracowałem i byłem zadowolony, Ci którzy pracowali jako programiści i wylewają swoje żale, byli po prostu "słabi"..
4
Zostaw swoją opinię o Singraph Renata Wnuk - Mysłowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Singraph Renata Wnuk