brak logo

triada drukarnia

Wrocław

Opinie o triada drukarnia

2ny 2009-07-26 19:48:18
Bardzo fajna drukarnia. 3prezesów. 2kierowników. Załoga nie trzeźwieje:) Ogólny chaos. Zarobki szału nie robią ale praca jest spokojna. Fajne dziewczyny na introligatorni.
jogi 2010-02-17 19:57:10
Spokojna praca (o ile wogóle jesr;)) Nadal 3 prezesów, już 4 kierowników, chos taki sam. Lasek juz nie ma. Załoga na odwyku bo kasa mała.
pantone 2010-03-16 07:34:59
Jogi,jeśli to ty,to lepiej sie odezwij po ludzku do ludzi,a nie na forum jakimś tam!!!!!
2ny 2010-04-18 15:50:05
Szkoda, bo całkiem fajnie się tam pracowało! (usunięte przez administratora) pewnie krążą po hali i zlewają z beczki izopropanol z głodu:) Pozdrawiam załogę i kierownictwo.
napoleon 2011-10-19 19:24:42
co jak co ale bez przesady kasa na alkohol zawsze się znajdzie :P ,7 kierowników ,4 maszynistów .
ktoś 2011-10-23 12:58:51
Nie zapominajmy o Prezesach i dyrektorach
ktoś 2011-11-07 18:56:13
następny dyrektor + kieriwnik
obcy 2011-11-07 19:59:56
Słyszałem że całkiem fajna drukarnia podwyżek dla roboli nie ma ale za to pion administracyjny awansuje wprzyspiesznym tempie ciekawe czy za prace czy za coś innego
woalka 2011-11-17 19:06:55
żal wam?,to się pnijcie nikt nie broni :P
P.B. 2011-11-26 20:37:16
Nie wiem kto sie podszyl i zrobil ten post, jesli juz mialbym pisac to na pewno bez bledow ortograficznych. Kilka osob nie potrafilo pisac ani mowic poprawnie w drukarni. Co niektorzy pisali alkohol przez ch.
napoleon 2012-02-08 21:39:13
wow.. nie wiedziałem ze jesteś takim orłem (usunięte przez administratora) .szkoda ze tylko z ortografii :P
ktoś 2013-01-16 20:50:51
Taka drukarnia jak strona internetowa nawet tam robią błędy nie polecam ani klientom ani przyszłym pracownikom
2
klient 2013-02-01 15:42:29
pracuję w branży już kilka lat i dziwne rzeczy tu czytam.....miałem do czynienia z drukarnią jako klient, wrażenie pozytywne.
Get One 2013-02-04 11:21:31
Od dawna korzystam z usług tej drukarni i nie mam zastrzeżeń. Nigdy mnie nie zawiedli a co do cen to potrafią być elastyczni. Przez przypadek trafiłem na to forum i jak zobaczyłem jakie bzdury są tu wypisywane o Triadzie nie wytrzymałem i postanowiłem napisać, polecam ich usługi wszystkim zainteresowanym to jeden z niewielu zakładów poligraficznych jaki warto odwiedzić we Wrocławiu.
ktoś 2013-06-08 11:43:10
to są opinie o pracodawcach a nie klientów co klient może wiedzieć co się dzieje w środku, a dzieje się żle pracownicy to popychadła, żadnego szacunku dla nich nie ma, rodzinne kliki Fe
ktoś 2013-06-09 19:09:06
jak to w drukarniach bywa różne stanowiska pracy różne zarobki , różne znajomości i różne koneksje koneksje
ktoś 2013-06-10 10:46:49
Tak jak pisałem różnie netto od 8zł, 12zł, maszyniści więcej, idz tam się dowiedzieć
napoleon 2013-07-22 09:02:36
pietnastak na dzień dobry ,o ile umiesz drukować ,na 4ce ,na stałe za szybko nie dostaniesz,presja spora,itd,premi niet,praca jak w drukarni jest robota napierasz nie ma Hawaje :)
depoint 2013-09-02 13:44:51
czy są jakieś przyjęcia?
marcin 2014-04-22 22:53:56
Mirek, obok tematu masz miasto, ten temat jest o drukarni triada we Wrocławiu ;) faktycznie ciekawa zbieżność nazw.
sambo 2014-04-28 15:02:11
jeśli chodzi o te triadę to chyba nie mylę się pisząc, że na oferty pracy od nich raczej nie ma co liczyć?
2
młody żubr 2014-12-09 16:46:17
a oni przyjmują młodych czy stawiają bardziej na stare szczupaki? jestem studentem ostatniego roku i szaukam już sobie pracy a z tego co w internecie patrzę to tradia jako pracodawca ma bardzo dobre opinie.jak myslicie, czy obecnie mam u nich szansę na jakies zatrudnienie i to na godnych normalnych warunkach?
edek 2015-02-13 14:52:21
a oni do tej drukarnii to przyjmują jeszcze czy nie za bardzo? mam nadzieje, że oni normalnie mają tutaj etety, nie tylko przychodzisz na jedna, albo na drugą zmianę. Ktoś jest jeszcze kto u nich pracuje i moze napisac na roum kilka słów, nawet własnej opinii czy spoko się u nich pracuje czy nie? z góry dzięki!
pantone 2015-02-16 20:24:13
hmm,drukarze mają zmiany ,tydzień 1 tydzień 2 ,dla jednego spoko dla innego nie to zależy co potrafisz i na ile się cenisz .
knopers 2015-04-08 19:58:54
Nie zgodzę się z przedmówcą ,światek poligrafii we Wrocławiu ,nie jest znów taki wielki ,żeby ktoś nie wiedział co go czeka ,a w każdej plotce jest ziarnko prawdy.......
knopers 2015-04-16 21:00:24
Każdy kogo pytalem twierdzi .ze panuje tam niezły chaos .plotka.klamstewko.czy prawda.....
galla anonima 2015-07-20 16:48:56
Witam, chciałbym się dostać na krajacza, co powiecie o stanowisku i o pieniądzach ( ogólnie w drukarni jakie pieniądze)
R.T. 2016-03-10 16:52:48
Firma OK:) chwilę tam pracowałem ... fajni ludzie ,prace ciekawe a czasami całkiem pojechane (10/0 + lakier, 250 B2 samolep :)) ...pozdro dla wszystkich i Prezesów też oczywiście :)
Worms 2016-06-13 11:10:30
Kiedyś tam pracowałem na polly- fajna drukarnia i spoko atmosfera była.
Sob_Ta 2016-09-08 19:16:30
Na 3 zmianie dalej się ładuje wódeczkę a i prezes od rana potrafi być w pracy dosyć nawalony.:) Taki troch [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kolkach:)Żonaty prezes bzyka jedną sekretarkę i wcale się z tym nie kryje a druga sekretarkę bzyka jego syn:) . Firma sympatyczna ale mało profesjonalna. Jak chcecie się jeszcze czegoś nauczyć w tej branży to odradzam.
LiS 2016-09-09 18:29:15
Sob_Ta ,raczej niewiele wiesz o Triadzie, napisałeś na trzy zdania trzy głupoty. W triadzie nie ma trzeciej zmiany, nie ma sekretarek oraz prezes nie jest żonaty. Pewnie nie jesteś nawet ich pracownikiem. ale co tam bezimiennie to każdy jest cwaniak.
Strong 2016-10-18 22:43:49
Wydaje mi się, że warto spróbować pracy dla tej firmy
Zostaw swoją opinię o triada drukarnia - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie triada drukarnia