brak logo

AGENCJA POŚREDNICTWA PRACY AMICUS-SENIOR 24 TOMASZ JANKOWIAK

Katowice

Opinie o AGENCJA POŚREDNICTWA PRACY AMICUS-SENIOR 24 TOMASZ JANKOWIAK

anpon 2013-10-18 16:34
[usunięte przez moderatora] nie ma koordynatorów tylko jeszcze wyrzywa się po opiekunkach, zero profesjonalizmu
6
Anna Pawełczyk 2016-01-08 20:21
Mam inne zdanie na temat tej firmy byłam kilka razy wysłana z tej firmy do opieki w Bawarii i w Nadrenii-Westfalii Pan Jankowiak cały czas był ze mną w kontakcie telefonicznym oraz w kontakcie z rodziną co bardzo pomogło mi w pracy. Wynagrodzenie otrzymywałam regularnie i dokładnie tyle ile było w umowie. W Bawarii koordynatorką jest bardzo miła pani mówiąca także po polsku
2
Gonduśka 2016-01-08 20:57
Spoko firmatez tam pracowałam
Ten gośc tez paryę razy do mnie dzwonił. Wszystko w porząsiu.
1
tylko nie amicus senior 24 2016-02-12 18:43
Jankowiak nie wypłacił mi wynagrodzenia zgodnie z umową. Nie może być mowy o żadnej nigdy więcej współpracy. To jest człowiek łasy na każde euro. Potwierdzam, że wyżywa się na opiekunkach.
2
Chandler 2016-02-19 09:09
Podpisz się, skrzywdzona opiekunko.
Ja zawzse wszystko dostawałem OK.
Fajny facet.
Lubiłem z nim gadać.
ola 2016-06-29 18:40
Albo dobre opinie wypisuje osoba z firmy?
Iwona K 2017-01-11 14:23
Byłam kilka razy z firmą Amicus-senior24 w Niemczech ,Pan Tomasz służył pomocą i był ze mną w kontakcie przez cały czas mojej pracy .Pieniądze zawsze otrzymywałam w terminie
3
Adam Z 2017-04-19 11:17
Adam Zarychta
Jeździłem kilka razy z firmą Amicus-Senior24 ,mogę więc polecić tę firmę.Pan Jankowiak zawsze kontaktował się ze mną i służył mi pomocą , pieniądze otrzymywałem też na czas i nie było problemów z negocjowaniem kwoty , przy następnych wyjazdach zawsze podnosił mi stawkę do kwoty na którą sie wstępnie umawialiśmy .Myślę ,że te negatywne opinie to wypisuje konkurencja.
1
Zostaw swoją opinię o AGENCJA POŚREDNICTWA PRACY AMICUS-SENIOR 24 TOMASZ JANKOWIAK - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AGENCJA POŚREDNICTWA PRACY AMICUS-SENIOR 24 TOMASZ JANKOWIAK