brak logo

Karford

Karpacz

Opinie o Karford

Zawiedziony 2011-06-05 15:34:10
Obiecanki cacanki a głupiemu radość oto cały podrabiany KarFord Karpacz.
nick 2012-03-10 17:11:17
Dziękujemy konkurencji za kłamliwe opinie.
Karford Karpacz 2012-09-17 11:58:27
To tylko brawa dla chłopaków , że tak szybko się uwineli :) Zatrudnienie ludzi, wiedza i sprzęt kosztuje. Ciekawe czy Pan zrobił by taką usługę za grosze. Proszę sprawdzić ile kosztuje wykonanie 5 minutowego zdjęcia prywatnie u lekarza lub zwykłe USG. My jestesmy lekarzami od samochodów a nie pielęgniarkami. Cenimy swoja pracę i na brak klientów nie narzekamy. Pozdrawiam i życzę gładkich zakrętów.MW.
2
MW 2013-03-05 17:04:36
Moja odpowiedź pozostaje bez szerszego komentarza, ponieważ powyższe uwagi nie są prawdą. Nigdy nie było takiej sytuacji a pracuje w Karford od 1999 roku.
Robert 2013-08-20 10:12:55
W końcu ktoś napisał coś zgodnego z tematyką strony. Wszystko zależy od doświadczenia i stanowiska. Warunki są dobre. Karford posiada 4 oddziały w zachodniej Polsce. Najlepiej pytać bezpośrednio w oddziale (najbliżej miejsca zamieszkania).
ciekawski 2014-01-15 19:45:38
sorki za pytanie, czy zatrudnia zahir czy karford. ?
ciekawski 2014-01-20 09:00:59
z tego co wiem karford ma się całkiem dobrze, ale nie można tego powiedzieć o zahirze. zamyka swoje punkty
1
Zadowolony 2014-01-31 13:37:29
Ja pracowałem w Zahir/Karford w Karpaczu u Marty przez kilka lat. Byłem zadowolony bo przynajmniej atmosfera jest super. Płacą jak na nasze warunki dobrze, wyjechałem do Wrocławia a tu już ostra walka. Dobrze wspominam pracę w Karfordzie Karpacz, nie wiem jak jest w innych oddziałach ale słyszałem, że w Nowej Soli jest jakaś wredna szefowa i atmosfera napięta.
Monika 2014-02-04 12:01:16
Wow !!! Dzięki (usunięte przez administratora)za pamięć. Czas płynie, a twoje teksty na mój temat pozostają bez zmian. Szkoda tylko, że nie podpisujesz się swoim imieniem. Pozdrawiam :)
(usunięte przez administratora) Ps. A skąd wiesz, że w Nowej Soli atmosfera jest napięta?
3
aaa 2014-02-26 19:48:37
WOW! można sie pośmiać czytając te wpisy.
Zarobki jak na ten region to dobre Draexlmaier to nie jest. Jeśli chodzi o widełki to oprócz ustalone podstawy można liczyć na premie uznaniową.
2
Mariusz 2014-07-20 20:13:33
Tak jest zawsze,latasz po nizinach jest ok.wyjeżdzasz na urlop z rodzinką i masz babo placek,pada elektronika,więc co robisz?
dzwonisz do Kardford w Karpaczu i słyszysz ok.proszę przyjechać
Djagnoza (100zł,komputer)w 100%trafna
mamy czwartek,zamówiona część za 2 godziny,i co?made in china nie działa,ok.w piątek zamawiamy oryginał po 1.5 godziny mamy ów oczekiwany czujnik położenia wału
po 2 godziach próbujemy .......i jest ok
działa,możemy wracać do do domu
Podsumowanie
3 mechaników (ten z Jeleniej Góry jest ok.pozdrawiam)
ten drugi(nie pamiętam z kąd)ogarnięty na maxa
i Sasza,chyba wynieś przynieś
Może inaczej padł mi czujnik położenia wału,koszt to ok.150zł(skasowali mnie 260)robocizna 140,podłączenie pod kompa 100zł=500zł
ale co tam,kto bogatemu zabroni
Mechanicy na 5+,szefowie troszkę zdzierusy

2
Mariusz 2014-08-03 20:33:54
Być może masz rację
ale......
widzę ze bujasz w obłokach(bardzo droga licencję)nie kpij
ale ok,nie musisz się znać
co do zamiennika,zgadzam się z Tobą
więc trudno było skumać że zamiennik nie zatrybi
dzięki Bogu ogarneli mi Opla w 2 dni i chylę czoło przed 2 mechanikami
bo zepsute auto w warsztacie+żona w pęsjonacie=zjebany urlop
obserwator 2014-09-10 14:04:04
henryku, coś ta twoja opinia jest zbyt stronnicza. Chyba ..... że napisali ją właściciele hihi
Mariusz 2014-09-12 21:10:28
raczej......
Mariudz 2014-09-26 19:38:14
Pozdrawiam
Marek.M 2014-10-23 10:55:48
Szczerze mówiąc pracowałem tam 3 lata i nie mogłem narzekać płaca dobra zawsze na czas nie ma mobbingu Sprawa prosta ile zrobisz tyle zarobisz ,że jestem pracowity to miałem dobrze .Więc w sumie to ogólny pozytyw .
:) 2014-10-30 15:04:53
Pewnie znowu odezwał sie właściciel - firma broni si ę fachowością a nie sloganami !
Znajomy 2014-10-30 15:07:29
Ale z tego co słyszałem calkiem niezle cię obsmarowali po odejściu
Marta 2014-11-06 13:37:58
W woli wyjaśnienia uszczypliwego komentarza pana "ANONIMOWEGO".... Marek M. jest zawsze przez nas dobrze wspominany i mamy z nim "ciągły" kontakt. Jak ktoś jest pracowity i uczciwy to jest doceniany. Ma dobrą opinię wśród pracodawców oraz klientów. Marek zawsze inwestował w naukę i teraz ma lepiej od innych.
znajomy 2014-11-08 21:09:22
oczywista oczywistość, szacun dla Marka ??? to zabrzmiało jak dowcip tygodnia
1
romek 2015-01-28 14:16:56
widać to forum nie do końca do tego służy, już sam nie wiem co mam o tym myśleć wszystkim, zależy mi również na pracy, ale za odpowiednie wynagrodzenie oczywiście. Mama nadzieje, że teraz spokojnie będę mógł dowiedzieć się szczegółów, a wolałbym zrobić to jednak przed samą rozmową rekrutacyjną. dajcie znać jak to u Was wygląda.
Mariusz 2015-01-28 19:07:54
Nie jestem zawiedziony....jestem wdzięczny
po 1 zadzwoniłem i od razu kazali przyjechać

po 2 nie ma co bić piany
było minęło
z perspektywy czasu itd.twierdzę że nie był to mega koszt
Pozdrowienia dla mechaników
ps.zapraszam nad morze...
Były 2015-02-12 21:19:16
Na umowie podstawa, reszta bez umowy. Nie bardzo się kalkuluje.
pracownik 2015-04-27 14:30:51
Co ważne umowa o pracę i atmosfera ok.
miox 2016-05-13 23:11:19
damian, a nie pracujecie przypadkiem na jakiejś prowizji ? Gdzięs mi się tak o uszy obiło.Podpowiedzcie czy firma daje dodatkowo jakieś benefity czy wszystko kręci się wokół pensji? Będę wdzięczny za info.
1
Zostaw swoją opinię o Karford - Karpacz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Karford